Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Oho, Mickute, tikras blynų balius pas Jus! ir kaip faina prisiragauti visokių, receptais pasidalinti :rolleyes:

Pernai mazesnis stalas buvo, o siemet ir vyrukai atsinese, zmonos ryskiai prigamino, kas nekepe-  pripirko pyragu ir liuks. dar rytdienai uzteks skanumynu  :P  As  ir paskiau namie budama silkes uzsimaniau- bulviu pasisildziau, turejau marinuotos silkutes, tai  dar pomidoro, grietines . Liuks. dabar  jau su arbata serialus spoksau

Atsakyti
Ziurineju intike..Bet jau kokia baisi dabartine mada,vien skarmalai...Sekmad po pardes truputi pasivaiksciojom,bet ir ten nieko net i rankas paimt nesinorejo...O ir pora baliu arteja,nors kaip ir turiu suknele,bet i viena baliu kazkokios kitos noreciau...O dar Turkija..Visos vasarines sukneles jau atsibodusios...
Atsakyti

Ziurineju intike..Bet jau kokia baisi dabartine mada,vien skarmalai...Sekmad po pardes truputi pasivaiksciojom,bet ir ten nieko net i rankas paimt nesinorejo...O ir pora baliu arteja,nors kaip ir turiu suknele,bet i viena baliu kazkokios kitos noreciau...O dar Turkija..Visos vasarines sukneles jau atsibodusios...

o tau savo pasa pavyko prasitesti ? kazkaip neuzfiksavau ar praleidau

Atsakyti
Aga pridaviau..MB jau ir gavo,as dar ne...
Atsakyti

Labas rytelis

Atsakyti

Labas rytas :) kažką šiandien matau panašaus i saulėtą ir neapsiniaukusį orą :B (pokolkas), tai visai liuks popiet būtų skanios kavos kur nulėkti su mamuku, reikės pasiūlyti :) 

O šiaip trečiadienis kaip trečiadienis, nieko įdomaus, nieko neplanuoju :rolleyes: Diena spėju greit pralėks, o vakare paskaityti noriu labai,  nes įdomi knyga, siužetas, tai va planas pirminis toks, o bus kaip bus :) 

Atsakyti
Labukas

O siandien pas mus lynoja..

As skaitau knyga,kuria jau skaicius,bet visai nepamenu biggrin.gif Pradzioj dar lyg lyg,bet dabar visai nieko.. Tai galvoju,gal as jos ir nebaigiau tada skaityt g.gif
Atsakyti
labas rytas karalaitės smile.gif
saulėta gražu nors ir vėsu, išsimiegojau pagaliau normaliai ir gyvenimas pagražėjo smile.gif
Vogue kokią knygą skaitai?
Giega, čia kaip su Alchemiku- pvz skaičiau bet nepamenu nei kiek apie ką.... smile.gif
arba su Anglas ligonis- ir knygą skaičiau ir filmą žiūrėjau - bet kuom užsibaigė vėl nepamenu smile.gif
beje Anglas ligonis man kolkas filmas Nr.1.
o Knygos Nr. 1 Silva Rerum ir Paskutinės apeigos. Dar geresnių ir labiau išliekančių galvoje neužtikau smile.gif
Atsakyti

Laba diena  :) 

Petraukoj tarp darbų pasirodau ir aš su kava.

Nelabai turiu ką pasakot, tai pasiėmiau kelias išeigines nuo forumų. Nieko daug nevyksta, ruošiuos trumpai kelionei ir tiek žinių  :) 

Darbe veiklos sočiai, tik dirbk netinginiavęs. Jau grįžau sportuot, tai ir po darbo dvi dienas per savaitę turiu ką veikt. Pradėjom naują serialą žiūrėt, tai grįžę pasidarom su vyru valgyt ir sukritę tinginiaudami serialą žiūrim.

Knygų neskaitau, nieko naujo neperku, nieko nevyksta. Tiek ir tų žinių iš mano fronto.

Pasirodau, kad gyva ir lekiu toliau dirbti  :)  :4u:​ 

Atsakyti

Vogue kokią knygą skaitai?

beje Anglas ligonis man kolkas filmas Nr.1.

Dabar skaitau šią: https://www.knygos.l...a-moteris-p0zf/, įdomi tikrai :rolleyes: 

Aš dabar galvoju, kad matyt nesu mačiusi net :hmm: einu pasiskaityt aprašymą, gal reikės pažiūrėti :) 

Nieko daug nevyksta, ruošiuos trumpai kelionei ir tiek žinių  :)

Pradėjom naują serialą žiūrėt, tai grįžę pasidarom su vyru valgyt ir sukritę tinginiaudami serialą žiūrim.​ 

Aš jau paiešką norėjau skelbti :sad: kaip savaitgalis?

Primink kas per kelionė ir kur? :mirksiukas: čia ne į LT juk? ar vėl tas laikas lekia kosminiu greičiu :hmm: 

Kokį žiūrit serialą? :mirksiukas: 

Atsakyti

Aš jau paiešką norėjau skelbti :sad: kaip savaitgalis?

Primink kas per kelionė ir kur? :mirksiukas: čia ne į LT juk? ar vėl tas laikas lekia kosminiu greičiu :hmm:

Kokį žiūrit serialą? :mirksiukas:

Oi ne ne, neskelbk, nėra ko - aš kasdien jus paskaitau, bet va pasakyt tiesiog nebeturiu ką  :) Tą patį per tą patį vis pasakoju nuolat..

Savaitgalis gerai praėjo, tik labai greit  :) Buvom motociklų ir motorolerių parodoj, pasigrožėjom čekų šou nuostabiu. Pavakarojom su draugais pas mus. Buvom parduotuvėse, ruošiamės atostogoms jau po truputį. Namie serialą žiūrėjom. Žodžiu nieko ypatingo visiškai  :) 

Aha, čia Lietuvon  :) Labai greit laikas pralėkė, tuoj jau ir didžiosios atostogos ateis mums. Labai laukiu  :wub: 

Lietuvoj grįžę nusprendėm išsinuomot mašiną ir nuvažiuot aplankyt šeimų. Pas mano kelioms valandoms spėsim užsukt, pas vyro pernakvot išeis ir kitą rytą iškart atgal namo. Žodžiu bus veiklos per akis, bet nusprendžiau taip daryt, nes jau šįmet turbūt nebeišeis parlėkt Lietuvon  :) Maniškiai tai supratingi, iš viso sakė nesiplėšyt ir nevažiuot į tą pusę. Bet jau jeigu vyro pusėj giminė sužinotų, kad buvom parskridę ir negrįžom, tai uj uj škandalai būtų..

Žiūrim dabar šitą https://www.imdb.com...2/?ref_=nv_sr_3. Prisijuokiam, toks lengvai laiką praleist tiesiog  :)​ 

Atsakyti

Aha, čia Lietuvon  :) 

Bet eina sau, pamenu, kad minėjai, bet galvojau oi dar visai daug laiko, tai va todėl ir suabejojau :hmm: o pasirodo ir pralekė laikas netikėtai :rolleyes:​ 

Atsakyti