Ir aš namuose, einu gamintis vakarienės, labai šiandien tuno užsimaniau
aš kaip visada žuvinė
PAsnikas-priklauso
As tai mesos ir darbe(sumustiniai su desra) privalgiau ir namie sriubos su galkutem
Aš tai jau ilgą laiką be mėsos, bet va be žuvies negaliu
na labai mėgstu ir ypač pastaruoju metu norisi daug ir visokios
Pagaliau siandienos darbai baigti ir jau prisedau prie kompo
grisdami i parde aisku uzsukom, torciuka prigriebiau rytdienai i darba, dar grizus nulekiau i kita parde, pro turgeli, visko reikia, atrodo, kad tik per mazai nebutu
grizus dar kotletu idarytu su kiausiniu ir suriu pakepiau,, salotu rytdienai i darba prisimakalvau, biskeli varskes - surio- kiausinio uztepeles pasidariau irgi i darba.dar jogurto turejau prisipirkus, kazkaip sikart MB netiko, per skystas pasirode, sako netikras kazkoks, nu tai zele sulipdziau su slyvomis is kompoto, ir dar tinginio pasidariau- tai ir rytdienai ir savaitgaliui sito jau uzteks. MB grizo su tulpemis, sampanu, sako is vakaro tave pasveikinsiu, tai jau tikrai pirmas busiu, tai va kol apsikuopiau, is kameros vista, sterka issitraukiau, kad atsiltu, kolege atnese dziovintu grybu maisa, sedziu darbe ir suku galva, nu kas cia per kvapas
nu tu kvapu pas mus darbe netruksta, bet cia toks kazkoks kitoks, o kad maisiukas su grybais po stalu pasidejau, tai pamirsau
tai kad jau prisimerkiau grybu, eis i trasa jie pas mane
Labas rytelis
Labas rytas
Mickute, su Tavo diena! ir toliau nestokok optimizmo, šilumos, būk tuo nenuilstančiu energijos ir optimizmo užtaisu
Siunčiu nuoširdžius linkėjimus, būk laiminga!
Na, o kaip kitų ketvirtadienis? jau link savaitgalio, ane?
Mickute,sveikinu ir cia su gimtadieniu!!! Linksmai atsvest
Sveikos
mickute - su Tavo švente, mieloji
Linkiu niekad nepritrūkt konditerinių ir kulinarinių idėjų, nepritrūkt energijos laisvalaikio pramogoms ir nepritrūkt džiugesio kasdienybės smulkmenoms
Ypatingos Tau dienos
Kapoju darbe košę kažkokią įdomią (angliškai vadinasi brown rice and miso porridge, lietuviškai būtų rudųjų ryžių ir nežinau, kas tas miso - kažkas iš sojų
avižinė košė). Skani labai, su uogom šviežiom
Kavos pasiėmiau.
Visai neblogai išmiegojau, tai ir nuotaika liuks. Turiu šiandien šiek tiek veiklos darbe, bet nieko įdomaus, nieko ypatingo, nieko daug labai. Tikiuosi, bus rami diena
Vakar po darbo ėjau sportuot, gerai prasijudinau. Grįžus pavalgėm ir žiūrėjom serialą.
Šiandien po darbo eisiu nagų tvarkytis pas draugę, paskui kažkur užkąsim namie ir tada jau teks lagaminą krautis. Nieko daug nesivešim, bet vis tiek reik susimest rūbų šventei ir laisvalaikiui
Daugiau kaip ir neturiu ką papasakot, tai visoms gražios dienos
Aš va taip pat skanauju kavą, pavalgiau maisto ir toliau galiu darbuotis
lietingas pas mus oras ir artimiausiom dienom nieko gero nepranašauja, tai nu ką žinau, trūksta man ir noriu saulės
Aš va taip pat skanauju kavą, pavalgiau maisto ir toliau galiu darbuotis
lietingas pas mus oras ir artimiausiom dienom nieko gero nepranašauja, tai nu ką žinau, trūksta man ir noriu saulės
Čia specialiai mums, kad prie kitokio klimato nepriprastume
Žinai, kaip būna.
Stebėtina, kad šį kartą nesergu prieš kelionę - organizmas dar turbūt nesuvokia, kad atostogeišeinai, kai tiek darbų nusimato ir lėkimo
Tiesa, Voque, aš galvoju, kad Tu gali pakomentuot, nes nemanau, kad kitos tuo domisi / naudoja.
Ką kepimui naudoji, gal kažkuo daigkartiniu esi pakeitusi foliją / kepimo popierių? Mane domina tik daugkartinio naudojimo alternatyvos
Čia specialiai mums, kad prie kitokio klimato nepriprastume
![]()
![]()
Žinai, kaip būna.
Tiesa, Voque, aš galvoju, kad Tu gali pakomentuot, nes nemanau, kad kitos tuo domisi / naudoja.
Ką kepimui naudoji, gal kažkuo daigkartiniu esi pakeitusi foliją / kepimo popierių? Mane domina tik daugkartinio naudojimo alternatyvos
Tai va va, aš taip ir pagalvojau ![]()
Turiu kepimo kilimėlį, bet naudoju gan retai, nors tikrai liuks reikalas
va tarkim toks: https://www.imperija...SYaAtmZEALw_wcB