dekui visoms uz sveikinimus ir palinkejimus
Diena puikiai darbe- kolektyvas pasveikino, per pietus susedom prie torciuko ir ilgiau paplepeti. dar koleges sako- nu kam tie sumustiniai, mes atsinesem pietu- aha, ir pietus dingo ir tos pikantiskos uztepeles mano ant batono, dar tokio pirktinio kumpelio kepto turejau, salotos mano, drauges agurkai, nu visas balius
vienu zodziu prisikapojom smagiai, saldumynu dar visu net neiveikem, darbu kazkaip siandien nedaug, tai taip neskubedamos ir dirbom. po darbo nuvarem i LIDL, na tai su sarasiuku kaip prasinesiau
MB jau net nuvare i masina laukti, nes ne jam paskui mane slankioti
grizus imeciau spranda i orkaite, bulviu, na tokia skanesne vakariene pasidarem sau
aisku kol dar visokias mesas, zuvi susimarinavau, ai nezinau is kur tu darbu tiek virtuveje atsiranda.
gal kad tos vietos dar mazai, tai kokia 10 kartu kazka saldytuve perdelioji
ko nereiks savaitgaliui tai i kamera sumeciau, kazka is kameros, o vietos....... nu tikrai nedaug, stumdai stumdai tuos puodus bliudelius
vsio, dabar jau tiesiu kojas prie teliko pailsinti
Labas rytelis
tai ka - ir vel svente i musu namus beldziasi, tai visas su grazia pavasario svente - su Kovo 8-aja !!!!
![]()
Su moters diena
MAn siandien laisva
Siandien dar siuntinys turetu ateit,bet dar jokios zinutes negavau...Ir pasas kazkur pastrigo..NA 3 sav dar tik,raso iki 6 sav gali eit..Bet MB jau gavo..
Labas rytas
Tai visas su gražia švente, su Moters diena
spinduliuokit, žydėkit, šypsokitės
O aš darbuojuos sau ramiai, pasveikino MB, o kiti vyrai manau vėliau arba išvis gal per daug tikiuosi ir nesulauksiu daugiau jokių gėlių
Labas rytas
Su mūsų diena, moteros
Būkit tokios, kokios norit būt pačios. Ir visad žinokit, kad turit kitų moterų palaikymą
giega - gėlių negavau, nes išskrendu
Užvakar gavau
Papusryčiavau labai skaniai darbe - pasidariau raguolio sumuštinį su skrudinta šonine, be lukšto virtu kiaušiniu ir klevų sirupu. Jazau kaip mėgstu
Penktadienio malonumai man
Reikia nuveikt daug visokių reikalų iki pietų ir paskui lėksiu su vyru papietaut, o tada tiesiai į oro uostą. Nu ir liuks, nėr laiko nesąmonėms
Gražios visoms šventės, puikaus penktadienio, nuostabaus savaitgalio ir gardžios rytinės kavos
Almost, geros kelionės Jums, smagaus savaitgalio
https://www.asos.com...erref=393051776
Bet pasiliksiu ir ja
Sita irgi graziai atrodo.Labai gera kokybe abieju sukneliu
https://www.asos.com...erref=393051776
Cia is Asos pirkau..Mes darbe labai daug ju siuntiniu isveziojam..Praktiskai is 100 mano siuntiniu,50 bus is Asos
Vat iš ASOS nesu nieko pirkusi, nors girdėjau gerų atsiliepimų, bet čia matyt kaip pataikysi, kaip ir perkant iš bet kokios internetinės parduotuvės
Na ka,grizau is vietonio centriuko.. keptuve blynams nauja nupirkau,nes senoji jau krastus traukia.. Dar apatinius sau,pamazu atnaujint reikia
Bet kaip man siandien galva visa diena skauda.. dvi tabletes jau isgeriau,nepadeda..
Labas rytelis
Mes vakar i darba ateinam - o gi kiekvienai ant stalo po tulpyte
nu turim toki vyresni kolega, kuris mus taip saldainiais, pyragais, tortais lepina, ir nors jis antra savaite serga ir ant biuletenio, bet zmogelis nepatingejo dar pusvalandziu anksciau atvaziuot i darba kol musu nera ir kiekvienai po tulpyte palikti
Ziauriai nuotiaka pis ryto pakele. aisku per pietus musu vyriskasis kolektyvas irgi pasveikino - tulpiu gavom, po sokolada, tortas didziausias, sampanas. Viskas liuks !!! po darbo dar apsipirkti, o tai man vis atrodo kazko trukst air truksta . grizau jau cia ipuoliau i virtuve kuistis, ale islindau i balkona ir kaimynai pagavo
dar pries tai kaimynka skambino, sako mes ryt negalim, gal davai siandien ateisim pasveikinti. ne ne sakau, neturiu kada, aha. geriau buciau neislindus i balkona. einam sako i Ciliaka po alaus bokala ir kebaba ir tik valandai, tai patikekit kiek uzsisedejom
ir kiek sampano jau neskaiciuosiu. tai jau grizau ir i lova. vadinasi taip normaliai ir mano gimtadieni su kaimyneliais ir Kovo 8 atsventem
Tai sventi kaip priklauso,Mickute
Mes vakar irgi nuejom pasveikint draugelio.. Jo gimke praeita savaitgali buvo,bet mes i kita gimtadieni ejom..Tai truputi pavakarojom ir tiek
Kepu cirvinius blynus
Sveikos
savaitgalis kaip visada ypatingai greit lekia, atrodo nieko daug neveikiau, bet va tuoj ir vakaras
aišku namus tvarkiaus, truputį valgyt gaminau, mieste buvau, po to pasikavinom su šeima ir laukiu SB grįžtant po darbų
galvojom lėkti kažkur pasisedėti, bet vakarosim namuose su vyneliu ar kokiu kokteiliu
Lietingas pas mus labai oras, vėjuota, vienu žodžiu aš be žodžių
Mickute, smagaus Tau baliuko, gerų emocijų