Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas labukas :) 

Vakar vakare sm'as strigo,bet žiūriu vistiek postas mano yra :D 

BigBang,kaip Tu? Kaip naktelė Tavo? Jau taip artėja laikas taip artėja,kada susitiksite su savo Mažyle :wub: 

Giega,kaip Taviškė besilaukianti Martelė laikosi? :) 

*Voque* , ar jau rimsta Pajūry žmonių,mažėja gal poilsiautojų ar nelabai dar?

Almost,Tavo savijauta kaip? :) 

Mickute7,tai dabar kaip supratau TB be jokių problemų kiekvieną savaitę namo išleidžia?

Mouette,kokie planai Jūsų šiande? :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas rytas :) kokie jau tamsūs rytai, ech greit lekia tas laikas :rolleyes: 

Oooo valioooo :) kuriam laikui? :)

26 - 29 dienomis :rolleyes: mums pats tas, nes MB savaitei sunkoka būtų nuo darbų pabėgti :) 

O sugalvojom vakar, kad norim kažkur lėkti, tai pirminis planas buvo į Romą, bet bilietai pabrango, tai draugai pradėjo šiaip ieškoti, žiūrėti ir rado į Madridą :bigsmile: 

BigBang, kaip jautiesi šįryt? :4u: 

R's, savaitės pradžioje žmonių apmažėję, tikrai jaučiasi, kad šurmulys mažesnis :) manau ir savaitgalį neprivažiuos labai daug, baigiasi vasarėlė :B 

Kaip Tu laikaisi? Kas geresnio? :mirksiukas: 

Atsakyti
LAbukas

Tamsesni jau rytai,gerokai tamsesni..O yac,kai dar apsiniauke buna...Vakar salta buvo,siandien vel +24 zada biggrin.gif Tik kol kas labai niuriai per langa atrodo..

MArtele mano gerai jaucias.VA kaip tik si praejusi savaitgali jos tevai atskride buvo,neisejo susipazint,nes ir mes isskride buvom biggrin.gif Na kita karta,gal ant KAledu atskris..Is Lenkijos kainos padorios net ir per sventes buna,ne taip kaip is LT...

Oi,kaip as i Roma noriu ax.gif Is tirko tai as visus noriu biggrin.gif Ir i Roma,ir i Madrida,ir i Amerika,ir i Azija,ir cia vietoj viskas tinka biggrin.gif Buciau milijoniere,namo grizciau tik rubus pasikeist mirksiukas.gif
Atsakyti

Aš taip pat visur noriu :D realiai jokio skirtumo kur, ypač dar, jei buvę nesam, tai išvis liuks :rolleyes: turėsim dabar ko laukti :) 

O šį savaitgalį vėl į Vilnių važiuojam pakeist aplinką :rolleyes: 

Atsakyti

Sveikos!

Voque - kaip nerealiai dėl kelionės, smagu labai  :wub:  :wub: Aš noriu irgi visur, noriu keliaut, ištroškus kelionių esu belekaip. Labai tikiuosi, kad pavyks susiplanuot dar kokias atostogas, kad būtų vėl ko laukt, ne tik Kalėdų atostogų  :D 

R's - aš gerai, ačiū. Vakar kažkoks nuo pietų keistas jausmas kankino, kaip nerimo toks, atrodė net gumulas gerklėj stovėjo ir namo baisiai traukė. Šiaip planavau į sportą lėkt, bet niekur nebevariau - tiesiai į namus. Pirmą kartą toks keistas apėmęs buvo ne ilsėtis, ne kažką, o tiesiog grįžt namo. Bet viskas gerai buvo, ačiū Die  :) 

Vakar mokymai gerai praėjo. Vyrukas labai didelę dalį informacijos žinojo iš praėjusio savo darbo ir su kompiuteriais gerai gaudosi, tai labai greit baigėm sesiją iš tiesų. Vietoj planuotų 2val viskas truko tik apie valandą  :) Nu kitą kartą jau nebus man tiek baisu manau  :D 

Šiandien reikia nemažai dalykų pasidaryt darbe ir jau šausiu į salę po darbo, labai noriu pasijudint  :)​ 

Atsakyti

Labas mergnos  :4u:  

Šiandien jaučiuosi kur kas geriau, tikiuosi visą dieną taip ir bus :) 

Voque - labai smagu dėl kelionės ir dėl šio savatgalio, super. Ypač faina kai yra ko laukti :)

Giega - tai atvaziuos vistiek kazkada leliuka aplankyt tai manau susipazinsit :) 

O aš svarstau važiuot šiemet į LT ar ne :) Ir noriu ir manau kad per maza bus lelytė... 

Nerodo ar mickutė šiandien net labas rytas neparašė? kažkaip neyprasta :) 

Aš papusryčiavau ir eisiu atvirukų rašyt, tokias smulkias dovanėles ruošiu draugėms užtai kad surengė baby shower man :) 

Atsakyti

Šiandien jaučiuosi kur kas geriau, tikiuosi visą dieną taip ir bus :)

O aš svarstau važiuot šiemet į LT ar ne :) Ir noriu ir manau kad per maza bus lelytė... 

Liuks, kad taip ir toliau  :)  :4u:

Mano brolienė skrido su savo maža kruopa gana greitai po gimdymo. Kadangi dukrytė jų labai rami, neaikštinga tokia, bendraujanti su kitais žmonėm labai nuo mažų dienų savo gugavimais, tai neturėjo sakė jokių problemų. Čia labai žinai manau nuo vaiko priklauso, koks gims - ramesnis ar aktyvesnis. Su ramiu tai manau jokių problemų neturėtų būti  :)

Atsakyti

Sveikos!  :angel_not:  

BigBang, jetus.. :4u: Na, svarbiausia, kad dabar geriau :) 

Voque, kaip faina dėl Madrido! :wub: vienas iš mano svajonių miestų :) 

R's, šiandien planuose Mirusios kopos ir vėl Juodkrantė, nes nespėjom per lietų užsukt į Raganų kalną, o šiandien pats tas oras :) 

Brr..savaitė su trupučiu liko iki studijų pradžios..šią savaitę jau derinsiu darbą prie savo paskaitų tvarkaraščio, už poros savaičių interviu į vieną jaunimo organizaciją..visko tiek daug ir viskas nauja :rolleyes: Šiaip su paskaitų tvarkaraščiu labaaaai pasisekė. Visos paskaitos rytinės, porą dienų turiu paskaitas iki 12:30, dar kitas dvi iki 14:30 ir ketvirtadieniais paskaitų neturėsiu. :angel_not:​ 

Atsakyti

Voque, kaip faina dėl Madrido! :wub: vienas iš mano svajonių miestų :)

Brr..savaitė su trupučiu liko iki studijų pradžios..šią savaitę jau derinsiu darbą prie savo paskaitų tvarkaraščio, už poros savaičių interviu į vieną jaunimo organizaciją..visko tiek daug ir viskas nauja :rolleyes: Šiaip su paskaitų tvarkaraščiu labaaaai pasisekė. Visos paskaitos rytinės, porą dienų turiu paskaitas iki 12:30, dar kitas dvi iki 14:30 ir ketvirtadieniais paskaitų neturėsiu. :angel_not:​ 

Laukiu ir aš labai, nors dar tolokai, bet kiek čia truks ir praeis tas laikas :rolleyes:

Viskas nauja, naujos pažintys, oi bus įdomu :bigsmile:

Vakar mokymai gerai praėjo. Vyrukas labai didelę dalį informacijos žinojo iš praėjusio savo darbo ir su kompiuteriais gerai gaudosi, tai labai greit baigėm sesiją iš tiesų. Vietoj planuotų 2val viskas truko tik apie valandą  :) Nu kitą kartą jau nebus man tiek baisu manau 

Viskas bus gerai, kitą kartą manau bus ir drąsiau, ir baimės mažiau :4u:

Aš papusryčiavau ir eisiu atvirukų rašyt, tokias smulkias dovanėles ruošiu draugėms užtai kad surengė baby shower man :)

Super :angel_not: daug draugių bus?

Atsakyti

Plepėkit - netylėkit :D 

Aš namie jau, spėjau ir sušlapti kol grįžau, nes oras lietingas :rolleyes: eisiu vakarienę pasigaminti, kepsiu šamą, salotų šalia ir bus gerai :) 

Atsakyti

Šiandien pasakiškas oras, nors žadėjo lietų. Grįžom neseniai namo, apvaikščiojom visą Juodkrantę. Į Mirusias kopas nepatekom, perpildyta mašinų stovėjimo aikštelė, tai ryt bandysim, gal pasiseks.. :) ten visad žiauriai daug žmonių.  :) 

Gavau išleistuvių nuotraukas pagaliau, ryt jau ir filmuką turėčiau gauti :wub: taip faina..

Atsakyti
Dirbam,ner kada plepet biggrin.gif Bet va jau visai i pabaiga,tuoj nami varysiu mirksiukas.gif
Eit neit i tuos sportus...Paskutine savaite diram gyme.Treneriai atostogauja,keicia neidomus..
Atsakyti