Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Šią savaitę priešpiečiams žaliuosius kokteilius geriu, tai skonis nelabai geras, bet ką jau dabar, gal sveikesnė būsiu :D

Atsakyti

Šią savaitę priešpiečiams žaliuosius kokteilius geriu, tai skonis nelabai geras, bet ką jau dabar, gal sveikesnė būsiu :D

Aš pasinešiau ant graikiško jogurto su šaldytom uogom, šiek tiek agavų sirupo ir dar kartais riešutų įsidedu ar naminės granolos  :wub: Tokie geruliai priešpiečiai gaunasi, uch!

Ką dedi į žalius kokteilius?

Atsakyti

Aš pasinešiau ant graikiško jogurto su šaldytom uogom, šiek tiek agavų sirupo ir dar kartais riešutų įsidedu ar naminės granolos  :wub: Tokie geruliai priešpiečiai gaunasi, uch!

Ką dedi į žalius kokteilius?

Aš rytais taip valgau, tik stengiuosi rečiau dabar jogurtą, tai granolą su augaliniu pienu, vaisių ar uogų įsimetu, liuks :rolleyes:

Špinatai/kale salota/salierai/agurkas/avokadas/dėl saldumo kriaušės šiek tiek/kokosų vanduo/paprastas vanduo :)

Atsakyti

Kaip suandien? Neskauda?  :4u:

labas rytas  :4u:

ai  biskeli skauda, melyne, dar truputuka nubrozdinta, niekis, gyvensiu  :P 

Atsakyti

Siandien tiesiai namo , dar pati su masiniuku vaziavau, tai jau namie, uzkertu  saltibarsiu ir  neriu i virtuve su paprikomis draugauti- bus ir farsu idarytos paprikos ir ziemai pasidarysiu , nu  taip nebrangiai radau tik po 60 cnt, tai kaip  nepirkti  :P 

Atsakyti
As va povisu kirpyklu, pedikiuru nusipirkau visko saltibarsciams, bet buvo vakaryksciu makaronu su tusonka, tai pakepinau ant keptuves ir pavalgem. Dar pyrago prigriebiau lietuvinej. Tai svarstau saltibarscius arba vakarienei daryt arba tik rytoj :) 
Atsakyti

Labas vakaras :) 

Pas mus laaabai vėjuota ir vėsoka, tai pliaže ne itin daug būnam šiom dienom. Bandėm vėl patekti prie Mirusių kopų, bet be šansų, tai užsukom į Preilą, o vėliau trumpam prie jūros, bet sušalom, tai skuodėm namo šildytis  :D 

Mickute, vaje.. :4u: Atsargiai! :) 

R's, Almost, asistente komunikacijos agentūroj :4u: 

Atsakyti

Labai pajūryje vėjuota ir visai nešilta, aš kaip tik po darbo su drauge susitikau, pasivaikščioti ėjom tai gerai, kad odinukę buvau užsimetusi :rolleyes: 

Atsakyti

pas mus ir palyti ka tik spejo. paprikos sutvarkytos- ir puode istroskintos ir 9 stiklainiukai  jau ant stalo ziemai paruosti  :P  galiu ir kojas istiesti  :ax:​ 

Atsakyti
As jau irgi po darbu mirksiukas.gif Nieko nevakuoju,nieko nemarinuoju biggrin.gif Pietums lasisos keptos pavalgiau mirksiukas.gif Einu geles paliesiu tuo kiausininiu vandeniu ir i sportus eisiu...O gal neit biggrin.gif
Atsakyti

Nieko ir aš nemarinuoju, dar kažkuriais metais bandžiau, bet kai ir anyta, ir mamukas tuo užsiima tai nėra reikalo, o ir nebelabai valgom marinuotus, man raugti skaniau ir sveikiau :) 

Atsakyti
Kaip nujausdama,taip tingejau i sportus eit,bet vistiek issiruosiau.. Ir ka,keicianti trenere pareiske,kad neves treniruotes 3zmonem.. Bet dar buvo be 5min,gal dar kas butu atejes.. Vnz nuejau i sale,pravaziavau slidem 15 min ir viskas,nekenciu sales.. Prie jokiu stakliu tokiu laiku neprieisi.. Dar visokiu atsilenkimu padariau ir namo isejau.
Sutikau dar ana keicianti treneri,kur vakar vede treniruote,klause ar patinka biggrin.gif Tai ir pasakiau,kad kita karta skaiciuotu,o nesitiketu,kad pacios susipritesim kad jau pradet reikia biggrin.gif
Atsakyti