Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas labukas :)

Vakar vakare sm'as strigo,bet žiūriu vistiek postas mano yra :D

Mickute7,tai dabar kaip supratau TB be jokių problemų kiekvieną savaitę namo išleidžia?

man nestriginejo .

Na kaip ir taip, dabar jau isleidineja ji savaitgaliams namuciu

Atsakyti

Nerodo ar mickutė šiandien net labas rytas neparašė? kažkaip neyprasta :)

oi tikrai buvau ilindus, ir kazka parasiau, bet turbut nenuspaudziau Atsakymas, o paskui kolega biskeli anksciau paskambino, tai greiciausiai greit kompa isjungiau nepaziurejus ir islekiau pro duris  :P​ 

Atsakyti

PO darbo dar pas Pukio seimininke  buvau uzlekus pusvalandukui , ryt jau ji isvaziuoja. tai neaisku kada vel pasimatysim. pakeliui namo i parduotuve uzsukau, grizus  saltibarsciu prisitaisiau, tai taip skaniai prikirtau. dar buvo  visokiu mesu likuciai, tai viska sutroskinau su paprika ir obuoliais, irgi neblogi rytdienai jau pietukai bus.  veliau kita padruske buvo trumpam prilekus, tai  i lauka nusileidau, o apsisukau namo, bl..... kai uzsikabinau uz saligatvio bortelio. j..o..p.. t.......... :wacko: .  tai taip gerai drebiausi, uzsimirsau kad tie nauji saligatviai aukstai iskelti, dar kaimynas kazka vapaliojo, kazkur  uzsigalvojau. tai neblogai kelia  uzsigavau, prie kaimyno susilaikiau,  bet grizus namo tai  net apsizliumbiau. dejau ir kompresa salta, tai lyg nieko, jauciu aisku, biskeli ir sutine, bet siaip jau nieko rimto. einu Puki dar pasersiu ir rangysiuos i lovyte. o  tai darbu yra, be pietu dirbam, visa diena ant koju, reikia ir pailseti.

Atsakyti

Liuks, kad taip ir toliau  :)  :4u:

Mano brolienė skrido su savo maža kruopa gana greitai po gimdymo. Kadangi dukrytė jų labai rami, neaikštinga tokia, bendraujanti su kitais žmonėm labai nuo mažų dienų savo gugavimais, tai neturėjo sakė jokių problemų. Čia labai žinai manau nuo vaiko priklauso, koks gims - ramesnis ar aktyvesnis. Su ramiu tai manau jokių problemų neturėtų būti  :)

Matai ne tik vaikelis ramus ar neramus, bet galvoju kad per maza bus kokio 1.5men. O dar skiepai laukia. Plius zidnyt noriu, bijau kad pati galiu but pervargus. LT gryzus noresis ir pas vyro mama ir namie ir pas sese, manau per daug visko bus. Tai greiciausiai mama atskris o tada matysiu kaip. Dar daug dalyku labai reiketu vestis - vezimas, rubeliai ir pan... o grysciau tikrai ne savaitei, maziausiai jau dviem.. vyras turi tik 1 savaite atostogu... nu zodziu, man vis arciau mintis kad geriau pradzioj but ramiai namie.. 

Laukiu ir aš labai, nors dar tolokai, bet kiek čia truks ir praeis tas laikas :rolleyes:

Viskas nauja, naujos pažintys, oi bus įdomu :bigsmile:

Viskas bus gerai, kitą kartą manau bus ir drąsiau, ir baimės mažiau :4u:

Super :angel_not: daug draugių bus?

Turetu but 8 :) bet nezinau ar visos bus ;) 

Mickute - as atsiprasau, bet kai dejau zvengt tavo posta rasydama, nes nu zinau tau skaudejo, gaila ir viska, bet tai kaip tu ta situacija aprasei taip prajuokino :D nepyk  :oro_buckis: 

Atsakyti

Na va susiploviau indukus, atsiguliau jau i lovyte :) šiandien susitvarkiau antakius, ryt laukia kirpykla ir pedikiuras :) šiek tiek palepinsiu save  :wub: plaukai nekirpti nuo praeitu metu gruodžio  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 23 rugpjūčio 2017 - 00:26

Labas rytelis 

Mickute - as atsiprasau, bet kai dejau zvengt tavo posta rasydama, nes nu zinau tau skaudejo, gaila ir viska, bet tai kaip tu ta situacija aprasei taip prajuokino :D nepyk  :oro_buckis:

nematau reikalo pykti. pati zinau  ka rasineju  :D 

Atsakyti

Labas rytelis 

nematau reikalo pykti. pati zinau  ka rasineju  :D

Kaip suandien? Neskauda?  :4u: 

labas rytas  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas☺

Vis artėjam artėjam mažais žingsniukais link spalvotų rudeniškų dienelių...😍 Ruduo man patinka,jis dvelkia tokia ramybe ir mane pačią asmeniškai "pristabdo" nuo visų lėkimų...nes na vasaros metu norisi lėkti ir lėkti,spirgu ir negaliu namie pabūti ramiai,o rudens vakarais atsiranda laiko ir knygai ir filmo vakarui su šeima...ech...tokie mano pamąstymai apie rudenį😍

*Voque* klausiai kaip aš,ačiū ,kad paklausi😊 Aš gerai,visi sveiki,ko daugiau reik. Jeigu sveiki,tai ir laimingi☺ Dienos bėga įprastai,darbas,namai,Draugų susibėgimai. Šiande einam su Dukrom ir Draugė su Dukra į 3D kiną,reik paskutines atostogų dienas Panelėms paįvairinti☺ Ir toliau gyvenam laukimui išvykai su Draugais prie ežero rugsėjo savaitgaliui☺ 

Almost,džiugu dėl sesijos,nors tikėjau Tavim ir žinojau,kad viskas bus puikiai,nes Tu esi Šaunuolė🙂

Giega,ar buvai vakar sporte?🙂 

BigBang,jeigu Pati dvejoji dėl skrydžio į LT tai ir neskriskit,nors gal kai gims,pamatysi realią situaciją ir suprasi,kad nori ir gali skristi. Žodžiu palauk Lelytės ir matysi🙂 

Mickute7,kaip kelienis Tavo?

Almost,Jūsų kelionė į Madridą lapkritį? Vieni skrisite ar su kompanija?

Mouette,džiugu,kad toks geras grafikas paskaitų. Jau jau visai šale naujas Tavo gyvenimo etapas,kuris greit prasidės. O dirbti irgi nuo rugsėjo pradėsi? Koks darbas? Jeigu nepaslaptis?😊

Atsakyti
LAbukas

Treciadienis biggrin.gif Siandien neapsiniauke,tai ir tas rytas sviesus mirksiukas.gif Ir silta lygtai biggrin.gif NA kiek as tam lauke dar buvau-geliu laistytuviuka pasiemiau biggrin.gif Nors vakar pirkau trasu,bet drauge patare uzmerkt kiausinio lukstus,palaikyt gera pusdieni ir tuom vandeniu palaistyt.NA pabandysiu biggrin.gif O tai kazko ir pinigu medis neauga,ir alijosius nusiuro..Tiek visiems vaiku isdalinau,o pati tuoj liksiu ne alijosiaus biggrin.gif

Sportuose buvau vakar...Toks vyrukas veda,visiskai nemoka pravest grupines treniruotes biggrin.gif Pratimai tai geri,bet jis parodo ka daryt ir galvoja,kad mes pulsim ir darysim ta pratima biggrin.gif Mes iprate,kad trenere pasako-viens du trys ir visi kartu darom biggrin.gif O cia stovis,dairomes..TAs tai darykit darykit biggrin.gif Paskui vienos super letai daro ta pratima,na kad nepersistengt biggrin.gif As noriu greiciau daryt,nes nemoku vaidint sportuojancia biggrin.gif Tai susimakaluoja-viena tupia,kita stoja...Vnz,nedaug jau cia man liko i sita gyma eit biggrin.gif Bet kazkaip jauciu,kad atsiprasysiu as jo ir toliau cia eisiu...Ana sporto sale grazesne,bet klases tai man nelabai patiko...
Atsakyti

Labas rytas :) tik dabar jungiuosi su kava, oi reikia man šiandien jos, nes labai sunkiai kėliausi šįryt :) 

R's, Tu matyt vėl mus sumaišei su Almost arba ji taip pat skris į Madridą, o aš nieko nežinau :D skrisim mes 4-iese, jau ne pirmą ir ne antrą kartą su tais pačiais žmogeliukais :rolleyes: 

Ruduo patinka ir man, aišku, jei jis dar pakankamai šiltas, nedrėgnas, tai visai liuks, bet, jei ir lietingas aš nesiskundžiu, visada galima pliusų įžvelgti :) 

Mickute, eina sau, būk atsargesnė :4u: 

Atsakyti

<..> Vnz,nedaug jau cia man liko i sita gyma eit. Bet kazkaip jauciu,kad atsiprasysiu as jo ir toliau cia eisiu...Ana sporto sale grazesne,bet klases tai man nelabai patiko...

Va va, man atrodo labai svarbu pirmiausia išbandyt salę ir tada jau spręst, ar pirkt ilgesnio grojimo abonementą, ar ne  :) Aš taip buvau įkliuvus prieš kelis metus su sportklubiu vienu  :D 

R's, Tu matyt vėl mus sumaišei su Almost arba ji taip pat skris į Madridą, o aš nieko nežinau :D skrisim mes 4-iese, jau ne pirmą ir ne antrą kartą su tais pačiais žmogeliukais :rolleyes:

Nu jeigu Almost skris irgi, tai net ir ji kol kas nieko nežino  :D Manau, kad vėl mus sumaišė  :) 

Labas rytas☺

Vis artėjam artėjam mažais žingsniukais link spalvotų rudeniškų dienelių...😍 Ruduo man patinka,jis dvelkia tokia ramybe ir mane pačią asmeniškai "pristabdo" nuo visų lėkimų...nes na vasaros metu norisi lėkti ir lėkti,spirgu ir negaliu namie pabūti ramiai,o rudens vakarais atsiranda laiko ir knygai ir filmo vakarui su šeima...ech...tokie mano pamąstymai apie rudenį😍

Almost,džiugu dėl sesijos,nors tikėjau Tavim ir žinojau,kad viskas bus puikiai,nes Tu esi Šaunuolė🙂

Aha, man irgi patinka ruduo, nes tokia gaiva, ramybė net ore jaučiasi  :wub: 

Spirgis Tu mūsų rūpestėlis  :4u:  :4u: 

Na va susiploviau indukus, atsiguliau jau i lovyte :) šiandien susitvarkiau antakius, ryt laukia kirpykla ir pedikiuras :) šiek tiek palepinsiu save  :wub: plaukai nekirpti nuo praeitu metu gruodžio  :D

Faina tokie pasilepinimai!  :) Aš užsirašiau irgi priešgimtadieninėms procedūroms, jau laukiu nesulaukiu  :D 

Labas rytas!

Aš irgi su kava jungiuos, labai noriu, bet dar labai karšta  :unsure:  :D 

Vakar nuvažiavau į treniruotę, nors labai jau tingėjau. Bet labai gera buvo, tikrai patiko - manau grįšiu dar į ją kitą savaitę tikrai  :) Paskui pabendravom su panele viena, su kuria pradėjom sportuot kartu. Tai komplimentų gavau su kaupu, faina. Grįžus namo MB vakarienę padarė, pailsėjau ir viskas.

Šiandien vėl laukia darbo rutina, paskui sportas, namai ir viskas  :D​ 

Atsakyti

mickute - nu tikrai saugok save. Tikiuos praeis ten be jokių giluminių pažeidimų  :unsure:  :4u: 

Mouette - man irgi smalsu, kas per darbas bus  :rolleyes:  :)​ 

Atsakyti