Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

giega - kaip čia dabar nerandi Guess maudymkių pirkt?  :hmm:  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2019 03 13, 12:00)
<p><strong>giega</strong> - kaip čia dabar nerandi <em>Guess </em>maudymkių pirkt?  hmm.gif  smile.gif </p>

DAbar nera graziu maudimkiu Guesse...Nors va tokio virsaus man visai reiktu biggrin.gif Kelnaites turiu,virsu isaugau biggrin.gif Bet nebera ju pardavime..DAr gal outetuose rasiu,nes maciau kazkada...
https://s7d5.scene7.com/is/image/Guess/E52J...nsive_xxl$

O siaip sitas man visai nieko..
https://cdn.shopify....pg?v=1547038578

VA sito noreciau..
https://www.amiliy.c...0eH1I1TWhQfhdWc

Bet jie is tokiu puslapiu,kuriais as nepasitikiu biggrin.gif
Atsakyti

DAbar nera graziu maudimkiu Guesse...Nors va tokio virsaus man visai reiktu. Kelnaites turiu,virsu isaugau. Bet nebera ju pardavime..DAr gal outetuose rasiu,nes maciau kazkada...
https://s7d5.scene7....2J...nsive_xxl$

O siaip sitas man visai nieko..
https://cdn.shopify....pg?v=1547038578

VA sito noreciau..
https://www.amiliy.c...0eH1I1TWhQfhdWc

Bet jie is tokiu puslapiu,kuriais as nepasitikiu

Oj, mes galėtume kartu eit apsipirkit - tikrai nesusipyktume dėl pirkinių niekados  :rolleyes:  :D  :D​ 

Atsakyti
Sveikos,
Giega tu su tokiais šniūreliais (kaip paskutinė foto) eitum? ogo, maladiec smile.gif Ai okaip tavo akys - kaip erzultatas, patenkinta? pasirodyk mums mesingeryje ką? smile.gif
dar pastebėjau dabar tipo mada kai maudymuko liemenėlė tokia ganėtinai (na kokiais 3 dydžiais) per maža- tai tipo dabar taip "eina"? smile.gif dukros Instagrame draugių nuotraukas apžiūrėjau, vakar kaip tik su vyru aptarėm vienos tokios.... nutik viršūnę uždengia smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2019 03 13, 13:14)
Oj, mes galėtume kartu eit apsipirkit - tikrai nesusipyktume dėl pirkinių niekados  rolleyes.gif  biggrin.gif  biggrin.gif </p>

Tai kaip tik susipyktume biggrin.gif biggrin.gif Klausi nuomones-as rodau,tau nepatinka biggrin.gif biggrin.gif As i vienas pardes eit noriu,tu i kitas biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 03 13, 14:04)
Sveikos,
Giega tu su tokiais šniūreliais (kaip paskutinė foto) eitum?  ogo, maladiec  smile.gif  Ai  okaip tavo akys - kaip erzultatas, patenkinta? pasirodyk mums mesingeryje ką? smile.gif
dar pastebėjau dabar tipo mada kai maudymuko liemenėlė tokia ganėtinai (na kokiais 3 dydžiais) per maža- tai tipo dabar taip "eina"? smile.gif dukros Instagrame draugių nuotraukas apžiūrėjau, vakar kaip tik su vyru aptarėm vienos tokios.... nutik viršūnę uždengia smile.gif smile.gif smile.gif

TAi kad mano ir dabar visi labai panasaus stiliaus biggrin.gif Tik va didesniu papirkt reikia,nes dabar ir man gaunas,kaip tavo dukros instagrame biggrin.gif biggrin.gif

Akys gerai mirksiukas.gif Einu paziuret,kokiu as ten fotkiu turiu..
Atsakyti

Tai kaip tik susipyktume. Klausi nuomones-as rodau,tau nepatinka. As i vienas pardes eit noriu,tu i kitas

Tai va todėl ir nesusipyktume, nes niekada abi nenorėtume vieno ir to paties rūbo pirkt  :D  :D  :D  :D 

Atsakyti
Rubo taip,bet kartu turbut tik i Ted Bakeri uzeitume biggrin.gif biggrin.gif Beje,esu nusiziurejus viena maudimke is TB,bet dar tikiuosi kazka graziau rast biggrin.gif

https://www.tedbaker.../p/151726-BLACK
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 13 kovo 2019 - 16:50

Rubo taip,bet kartu turbut tik i Ted Bakeri uzeitume. Beje,esu nusiziurejus viena maudimke is TB,bet dar tikiuosi kazka graziau rast

https://www.tedbaker.../p/151726-BLACK

Aha, nebloga šita  :wub:

Aš į Guess užsukčiau pažiūrėt, kokių nekokybiškų ir neskoningų rūbų suaugusiems žmonėms prisiuva. Tai jau dvi parduotuvės būtų  :D  :D  :D

O šiaip pasiūlant temą - kokias rūbų parduotuves mėgstat, kokiose perkatės?  :)

Aš tai visai esu pasiilgus prasisukt pro kuistukus (Humana, čia vietoj turim irgi tokio tipo krautuves). Patikdavo man seniau perliukų pamedžiot  :wub:

Iš tų vadinamų high street visai mėgstu Zara, Massimo Dutti, GAP, Next, Levis.

Iš kiek aukštesnės klasės vadinamų labiausiai patinka Ted Baker, Michael KorsKate Spade (bet ten daugiau rankines renkuosi, nors rūbų irgi labai gražių turi), Tommy Hilfiger, AllSaints, Karen Millen :) Daugiau nesugalvoju ant smūgio  :D

Aišku reikia turbūt paminėt ir tai, kad mano kasdieniam stiliuj ir parduotuvių pasirinkimui labai didelę įtaką daro darbas, kur vis tiek su džinsais, su sportiniais / laisvalaikio batais ir rūbais būt negaliu  :)​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost.: 13 kovo 2019 - 17:41

kazkaip laiko trukumas biskeli   :P einu  i virtuve pasikuisti, ziuresiu ka  cia galima  pagaminti is ko turiu  :D zele pasidarysiu su vaisiais. tai abiems dienoms uzteks, issitraukiau vistienos krutineliu, tada daugiau uzsipirkau, tai  rytdienai kokiu suktinuku pasigaminsiu. ai vienu zodziu  as kaip visad virtuveje. matau jus ir FB prisnekejot ir maudymkiu pasipirkot :D , bet  neturiu kada  kol kas skaityti, tik maciau kad Giega fotkiu idejus,  veliau prisesiu paskaityneti 

Atsakyti
As pirmoj eilej einu i TKMaxxa biggrin.gif Ten kaip ir kuistukas,bet nauju rubu mirksiukas.gif DAr megstu Ted Bakeri,Guess( biggrin.gif biggrin.gif )Diesel,Ralph Lauren..KAren Milen turiu kelis rubus,bet siaip man ten biski per brangu..NA sakykim kokia ted Bakerio suknele pigesne,groziu ir kokybe nenusileidzia Karen Milen,tai kam permoket biggrin.gif

All Saints tik vienetais rubai krenta i aki..Bet kai kaina paziuriu,tai net ir negrazus pasidaro biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif VA savaitgali ejau pro sali,pamaciau vasarine suknele.Nuejau is arciau paziuret,nu nieko,matuociaus biggrin.gif Bet kai kaina pamaciau blink.gif blink.gif blink.gif PAkabinau atgal-nebegrazi pasidare biggrin.gif 200£..UZ vasarini,pliazini skarmaliuka...JAu padori TB suknele iseina biggrin.gif

Massimo Dutti megau kazkada,bet labai kokybe prasta..Kelnes po poros skalbimu nubluko,jei nenubluko,tai kelienai issitampo po vieno uzsidejimo..Bliuskos irgi forma praranda po keliu skalbimu...Nebeperku nieko,net nebeuzeinu i ja..

Atsakyti

As pirmoj eilej einu i TKMaxxa. Ten kaip ir kuistukas,bet nauju rubu. DAr megstu Ted Bakeri,Guess( )Diesel,Ralph Lauren..KAren Milen turiu kelis rubus,bet siaip man ten biski per brangu..NA sakykim kokia ted Bakerio suknele pigesne,groziu ir kokybe nenusileidzia Karen Milen,tai kam permoket

All Saints tik vienetais rubai krenta i aki..Bet kai kaina paziuriu,tai net ir negrazus pasidaro. VA savaitgali ejau pro sali,pamaciau vasarine suknele.Nuejau is arciau paziuret,nu nieko,matuociaus. Bet kai kaina pamaciau. PAkabinau atgal-nebegrazi pasidare 200£..UZ vasarini,pliazini skarmaliuka...JAu padori TB suknele iseina

Massimo Dutti megau kazkada,bet labai kokybe prasta..Kelnes po poros skalbimu nubluko,jei nenubluko,tai kelienai issitampo po vieno uzsidejimo..Bliuskos irgi forma praranda po keliu skalbimu...Nebeperku nieko,net nebeuzeinu i ja..

Man seniau labai patikdavo TKMaxx, bet paskutiniu metu jau gana retai ten užsuku. Kažkaip labai kainos užlankstytos, kiek atkreipiau dėmesį. Seniau geresni laikai būdavo  :D 

Karen Millen rūbų stilius šiek tiek kitoks, mano akiai, nei Ted Baker. Tai ten darbui man liuks rūbai. Apskritai perkuosiu tokių jau aukštesnės klasės ženklų rūbus tik išparduotuvių miestely, tai ir kainos vienodos būna ar kepėjo, ar millen  :D 

Aha, AllSaints stilius toks labai jau įdomus, bet man laisvalaikiui super  :wub: Vėlgi jei pataikai nusipirkt gera kaina, tai rūbas tarnaus šimtą metų. Buvau pirkus kažkada TKMaxx AllSaints vilnos paltuką. Sudėtis - 100% vilna, nuostabaus modelio (man), plonas, bet belekaip šiltas. Gaila, kad per didelis pasidarė  :D  :D Teko atiduot.. Mokėjau, pamenu, tik apie €70 - €90, tai super džiaugiausi tikrai. Zaroj tiek paltai plastikiniai kainuoja  :blink:​ 

Atsakyti

Hmm, apie mėgstamas parduotuves kalbant, tai aš kažkaip net nežinau, neturiu matyt kažkokios labai mėgstamos, bet dažniausiai Zaroj perku, Mango kartais kažką randu, o šiaip žinote, kad drabužių daug neperku, tai ir pasisakyti ta tema nelabai turiu ką :) kai pamatau kažką gražaus, tai iš USA užsisakau, taip pat ir į kuistukus užeinu :rolleyes:​ 

Atsakyti