Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labukas
Na vakar pas jus sventine diena buvo,tai del to visos tokios tylios buvo biggrin.gif As tai dirbau vakar,paskui namie pasikuociau.. Ir konteinery biggrin.gif Sekmad palepej biski tvarka dariau,ziuriu uznesta mano maudimke,nusimeciau ja,dar biski siuskliu,maisu.. paskui sugriebiau tas siuksles ir i konteineri.. kartu su maudimkes kelnaitem biggrin.gif Jei dziaustant isskalbtus rubus buciau ju nepasigedus,taip ir isveztu siuksles su jom biggrin.gif
Atsakyti

Grįžkit paklydėlės :) 

Aš va su kava jungiuosi, eisiu užkąsti ir žiūriu, kad diena greit į pabaigą :rolleyes: sėdint atrodo taip šilta, saulė šildo, bet žiemužė lauke, atrodo, kad koks sausio mėnuo, žvarbus labai oras :) 

Atsakyti
NA jau tikrai grizkit..

As jau po darbu..Uzkaiciau jautienos troskini,bet kol jis isvirs...Prisilesiojau visokiu sumustinuku,jau gali ri nebebut to troskinio biggrin.gif

Ziuriu kazka per lietuviska TV..vnz tiek reklamu,kad net pamirsau,ka as ten zurejau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Aš lašišą vakarienei skanausiu, salotų pasidariau, tai nieko labai ypatingo ir nieko nenustebinsiu, kad žuvis pas mane :D 

Lauksiu SB po sporto ir manau, kad kažką žiūrėsim, o gal knygą skaitysiu :) 

Atsakyti

Likucius tvarkiau po baliaus, dar kambarius issiploviau, vel skalbenke  idarbinau. tai kol viska apsimeciau, jau prisedau ir cia pagaliau.  Ketvirtadieni  greiciausiai dar Mb dukra uzsuks teva su gimtadieniu pasveikinti. ir dar penktadieniui biskeli nusimato sveciu- vieni  praeita savaite nuklydo ir nepasirode ir dar   savo draugeli  su zmona MB nori pasikviesti. nu negaliu atsakyti. o tai sakys savo atsventei, o kaip mano ?  :P  aisku jau  tiek daug nesiruosiu,ale vis  nusimato veiklos 

Atsakyti
Labas ☺☺☺
Mickute užuojauta tau dėl balių 😆😆😆 nepavydžiu nei minutei....
Ai gi girkis ko docanų gavai ☺ smalsu tigis...
Aš džiaugiuos kad man jie baiigės 😅

Gal kas žiūrėjot šiandien "yra kaip yra" . Nu kokia manekenė artistė ir deimantų pardavėja iš berods anglų buvo tai siaaaubas.... dar vienas perlas išplaukė..tiesiog svetima gėda 😅 viena seniau kažkokia buvo kur viaaarrgą turėjo o davar bendravimas toooks kad siaubas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 12 kovo 2019 - 21:55

Labas rytelis

Kaip smagu, kad kiekviena ryta vis sviesiau ir sviesiau  :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas :) 

Rytai jau tikrai šviesesni :bigsmile: ir vakarais temsta vis vėliau, ypač, jei dar saulėta diena, tai iškart pasijaučia :ax: 

Susimaišė kažkaip tos dienos, šiandien man tikrai ne trečiadienis, tai gal ir visai gerai, va tuoj vėl savaitgaliausim :rolleyes: nors nelabai turim planų, nelabai dar galvojam kažką, norėčiau truputį pasišopinti, bet žinant mane, tai kažin ar norėsiu po parduotuves trintis :D 

Laidos Yra kaip Yra nemačiau ir nežiūriu kažkaip, va pirmadienį Lietuvos Garbę žiūrėjau vakare, tai tikrai gražus, jautrus ir šiltas renginys :) 

Atsakyti
LAbukas

Oi,dienos tikrai akivaizdziai ilgesnes bigsmile.gif O kada cia mes tuos laikrodzius sukiosim?PAs mus kazka snekejo,kad nebesukios,bet lygtai neprieme to istatymo ar atkele dar ji..

Lietuvisku kanalu as beveik neziuriu biggrin.gif Bet jei kokia kiaune ten buvo,tai tuoj pilnas FB bus biggrin.gif KAip ir ta svente svest nuoriu,as per grazi dirbt biggrin.gif

Shopintis biggrin.gif Ko cia man reikia biggrin.gif biggrin.gif Is tikro maudimkes naujos reikia,bet kas krenta i aki,tai siustis is Amerikos reikia,o as nenoriu mutu moket,o ir nezinia ka gausi,nes puslapis toks polievis...
Atsakyti

Labas rytas  :) 

Apsireiškiu, kol geriu kavą ir užkandžiauju. 

Pas mus vėl vėtros siaučia, tai antrą dieną važiuoju autobusu darban. Vakar vyras grįžęs sakė, kad net jo motociklą į šonus dėl vėjo mėtė šiek tiek, tai mane namo iš viso parpūtę būtų  :D  :D  :D 

O šiaip net ir nežinau, ką čia papasakot..

Savaitgalį Lietuvoj praleidom. Penktadienį vėlai vakare grįžom, nuvažiavom pas draugus mašiną pasiėmę.

Šeštadienį ryte važiavau kraujo priduot tyrimams. Bet kadangi vandens visiškai buvau negėrus, tik du puodelius kavos, tai kraujas nebėgo  :D  :D Teko eit pusryčių ir vandens per 30min susiverst kiek įmanoma daugiau. Grįžau po to, tai jau galėjo paimt normaliai to kraujo. Paskui nuvažiavom į Kaziuko mugę Kaune, nusipirkom grybukų, prasiėjom šiek tiek ir grįžom pas draugę namo. Pasibuvom, pabendravom, pasnaudėm kas sau ir vakare jau į šventę ėjom. "Floros Simfonijoj" Kaune vakarieniavom, taip smagiai, jaukiai pasibuvom, skaniai pavalgėm. Grįžę dar pasisėdėjom lengvai ir viskas.

Sekmadienį iš pat ryto išmovėm pajūrin, pas mano tėvus papietavom. Cepelinų privirę buvo, kaip džiaugiausi  :wub:  :wub: Paskui nuvažiavom aplankyt vyro krikštadukros, ligoninėj mažikė gulėjo su plaučių uždegimu. Pasibuvom ten, pabendravom visi ir išvažiavom į kurortą pas anytą mano. Pasėdėjom, paplepėjom, paskui draugus nustebinom - nesitikėjo visai, kad būsim parvažiavę apskritai. Tai nulėkėm su jais vakarienės, "Parko Rančą" Palangoj aplankėm. Ką žinau, nu taip  :rolleyes: Man kitokio tipo vietos patinka, bet valgyt neblogai buvo  :) Paskui grįžom, dar paplepėjom su anyta ir ėjom miegot.

Pirmadienį iš pat ankstaus ryto išvažiavom ir susidūrėm su visus netikėtai užklupusia žiema. Nuo Šventosios link Palangos oro uosto važiuojant labai gražus kelias pro miškus, tai kaip tikra žiemos pasaka atrodė  :wub: Bet kai keliai buvo visiškai nevalyti, tai pasaka greit baigėsi  :D  :D  :D Autostrada link Kauno irgi iki pusės nevalyta, tik kiek pravažinėta buvo. Nu tai žodžiu smagiai važiavom.. Kaune draugus aplankėm, kavos atsigėrėm, paplepėjom ir viskas - lėkėm į oro uostą ir ačiū viso gero  :) 

Čia grįžę važiavom savaitei maisto apsipirkt, paskui pasiėmėm vakarienę iš vietinio greito maisto restoranėlio ir pavalgę tiesiai į lovą keliavom. Nuovargis vis tiek savo padarė  :) 

Reziume - labai smagiai praleidom savaitgalį, poilsio aišku visiškai jokio, bet smagu buvo pamatyt savus, pasibūt, aplankyt. Ir visai užteko tų kelių dienų. Sakiau, kad norėtųsi dar taip grįžot ilgam savaitgaliui kada, jei pavyktų šįmet  :rolleyes: 

Vakar va jau darbavausi, nemažai veiklos buvo tikrai. Pamiršus buvau laikrodžio pakrovėją, tai visą dieną kaip kokia kvėša jaučiaus  :D  :D Tuo pačiu ir saldainius buvau namie pamiršus atnešt. Bet šiandien susirinkau jau viską, tai lėksiu po darbo sportuot  :) 

Daugiau kaip ir nieko naujo, nieko įdomaus. Eisiu dirbt ir knygų pirkt  :D  :D 

Gražios visoms dienos ir skanios kavos  :4u: 

Atsakyti

Almost, va kaip puikiai, turiningai, smagiai ir visaip kaip liuks pasavaitgaliavot :rolleyes: manau, kad ir kelioms dienoms, bet tikrai faina grįžti, susitikti, pasimatyti :angel_not: oras tai toks jooo, na nelabai koks pasitaikė, bet smulkmena, nieko juk nepakeisim, ateis ir pas mus tikras pavasaris :B 

Giega, dėl laikrodžių sukimų, tai tikrai nežinau, aš kažkaip būčiau už, kad nesukinėtumėm, bet spėju, kad suksim tikrai :) 

Einu tuoj kavos, jau kaip noriuuuu :angel_not:​ 

Atsakyti
Atejo mano pasas mirksiukas.gif Be 1 dienos menuo..Pasus pridavem 2 dienu skirtumu su MB,bet jis jau pries pora sav gavo pasa,o as tik siandien.JAu biski pergyvent buvau pradejus,kad kur pasimete..Pastu gi siuncia,nors ir registruotu..

Tvarka darau biggrin.gif TAip netycia viena stalciu virtuvej pavaliau,kita..TAip ir uzsiemiau visas spinteles isvalyt biggrin.gif Ir ismetimo atsirado biggrin.gif Peiliai guli nenaudojami,visokie skustukai atsipe..Jei jau 5m neprireike ju,tai ir neprireiks daugiau biggrin.gif Tuo labiau,kad geru yra..
Atsakyti