Labas rytelis
dabar mano rytinis darbas - vis pasitikslinti ar VMI dar nepateike preliminarios deklaracijos
Labas rytas
jis įprastas, prasidėjo sportu, dar greit noriu nulėkti daržovių nusipirkti ir pradėsiu darbus
Šis vakaras toks įdomesnis nusimato, lėksim į Humoro Klubo pasirodymą, tai bus visai faina manau
kai dovanojau SB bilietus dar atrodė, kad ilgai laukti, bet va jau ir kovo vidurys
Oi kaip miego noriu.. Ir dar toks lietingas rytas. Vakar nakti variau i orouosta puskes pasitikt,kol suvazinejau,kol sugulem-miego mazoka..
Ir kaip diena? kaip darbai?
Aš va darbuojuos, eisiu manau kavos pasiimt, dar reikalų truputį turim iki pasirodymo ir tiek žinių
tokia jaučiuos be jėgų kažkokia, tokia apatiška viskam, nesuprantu kas čia darosi, net pikta pačiai ant savęs
rimtai gal saulės trūkumas daro savo, nes nu tikrai būsiu tas bumbeklis, kuris piktinsis ant oro, bet lietus, vėjas, apsiniaukimas, užkniso
va teip! užkniso
Jau jaip lietaus gavau.. net triusikai slapi buvo.. Paskui saule uzkepino-isdziuvau
Pagaliau ir as trumpam pasivaidenu- po darbu dar biskeli i parduotuve, grize puoliau prie maisto gaminimo- ir siam vakarui ir ka ka rytdienai pasiruosiau. Musu sveciai turejo 19 val pasirodyti, bet velavo valanda, tai nors spejau biskeli kojas istiesti, tai nors pailsejau, o pasisedejom, tai va tik pries valanda isvaziavo, greit viska susitvarkiau, nieko negaliu rytdienai palikti, bus ir taip ka veikti, tai kol indus tvarkiausi dar spejau ir zele pasigaminti
viskas prisedau tik trumpam ir griunu i lovyte. Labanakt
Labas rytelis
Oi kaip tingiuuuuu. Prabudau kaip visad pries zadintuva, pirma mintis, o kad butu laisvadienis. arba bent pasiguosciau- kai grisiu is darbo- krisiu ant sofkutes ir gulesiu nieko neveikdama. deja nei vienam nei kitam nelemta issipildyti
Labas rytas
vakar tik dvi taures vyno išgėriau, o jaučiuos kaip po gero baliuko, visa sulaužyta ir be jėgų
Smagiai pasibuvom, prisijuokėm, tikrai liuks vakaras
Buvo vietų kur iki ašarų prijuokino ir aišku buvo nelabai juokingų bajeriukų, bet čia toks individualus dalykas, kas vienam juokinga, kitam gali būti visiškai nejuokinga ir atvirkščiai
Aišku priskanavom visko, dar po to ledų sugalvojom, tai čia buvo klaida, nes pilnais skrandžiais sunkiai užmigti sekėsi, o ir šįryt be jėgų kažkokie. Bet po sporto atsigavau truputį, tai va dabar turiu keletą reikalų, po to kirpykla laukia, po to darbai ir pralėks diena
penktadienis, valio
planų didelių nėra, tik va pas mus mieste kažkoks jaunimo teatrų festivalis vyks, tai noriu į pora nueit- juk dar ir už dyką
dar pradėjom remontus svetainėj. Tiksliau dar tik pora dienų pakavom sekciją ir iš jos šlamštą visą. Oi kiek ten turto....oi oi.... tai šiandien senosios sekcijos pora dalių išveš į sodą ir prasidės remontai. O naujos sekcijos taip ir neišsirenku.... pasirodo jos dabar beveik visos eina BALTOS
o kiek daug priplepejot
pas mane stalas paruostas, bulves verda, tai va kelioms minutems dar cia uzbegau pasidairineti
Tai reikia, Mickut, į baliuką atlėkt, visai dar spėčiau galbūt
smagaus Jums vakaro!
Aš darbuojuos dar, va toks ir penktadienis, nuobodus ir visai nepenktadieniškas
bet reikia, kartais reikia ir taip.
Buvau kirpykloj, tai atsišviežinau, pasigražinau, dar pasideginau truputį. Eidama namo tulpių nusipirkau, tai tokia pasilepinimo diena šiandien
tiek kartais tereikia iki laimės, o man nereikia tikrai daug