Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos :) Sekmadienis - tingiadienis, nes vakar pavakarojom pas MB tėvus, vėlokai grįžom, tai va šiandien namuose trinamės :rolleyes: oras lietingas, nieko naujo ta tema neparašysiu :D vėjuota, drėgna, niūru ir t.t :) 

Atsakyti
Mes is baliu grizom.. Daiktus apsimetem,rugsciu kopustu sriubis isviriau mirksiukas.gif Nusipirkom bilietus i lt,irgi i baliu biggrin.gif Bankrotas siemet biggrin.gif Dar balandi dvigubas gimtad-50 ir 46, geguze i Turkija,birzeli i Prancuzija i koncerta,kita savaitgali i sidabrines vestuviu metines biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytelis

Lyja visa nakti. tai kad sinoptikai neapgavo sikart del lietaus  :D 

Mes is baliu grizom.. Daiktus apsimetem,rugsciu kopustu sriubis isviriau mirksiukas.gifNusipirkom bilietus i lt,irgi i baliu biggrin.gifBankrotas siemet biggrin.gifDar balandi dvigubas gimtad-50 ir 46, geguze i Turkija,birzeli i Prancuzija i koncerta,kita savaitgali i sidabrines vestuviu metines biggrin.gif

Normaliai cia Jums, normaliai nusimato. Kada cia i LT parlekiat ? po kiek bilietus pirkot ? Pas mus kaip ir ramu  :hmm: 

Atsakyti

Labas rytas :) 

Rytas ankstyvas, jau nuo 5 atsikėlus, pasportavau, susiruošiau, o dabar ligoninėj su SB, laukia šiandien jo operacija, buvau berods minėjus :huh2: Tai va toks pirmadienis, brr nepatinka man ligoninės, aš daugiau stresuoju man atrodo nei MB :B 

Atsakyti
Labas šaltas rytas.
Taip norisi tos šilumos jau...

Vogue, ką taviškiui operios? jei sakei- atleisk nebepamenu ...smile.gif kai bebūtų- sėkmės smile.gif

savaitgalis darbingas labai buvo, sekmadienį per pietus net pagalvojau- vajej kiek daug pasidarėm...o dar visa pusė dienos smile.gif
Atsakyti

Sausgyslė yra trūkusi, tai laukia operacija :rolleyes: 

Atsakyti

Voque, sekmes operuojant TB   :4u:  manau, kad niekam nepatinka ligonines  :( niekas nenorim ten pakliuti. Diena  kaip  iprastai, be stresu ir nuotykiu praejo, jau namie, einu pasitvarkyti, oras puikus, saulute sviecia, +9  :ax: 

Na o is naujienu pas mane , tai MB susirado kita darba, tai dar sia savaite atidirba, penktadienis paskutine darbo  diena ir jau nuo pirmadienio dirbsim atskirai  :B  kazkaip ir gaila, ir liudna, vis paprasciau kai savas salia, lengviau ko ir prisiprasyti darbe  ir tas vazinejimas vienas i darba, bet  cia jau viska lemia finansai, o tie jau   skiriasi. nes kazkaip tiek laiko dirba, o motyvaciju jokiu, algos nekelia, nu   vienu zodziu  reikejo kazka daryti. siaip jau jis senokai po truputi dairinejosi kito darbelio. Pliusas tiek , kad sis darbas kaip ir netoli nuo sito musu darbo,  pakeliui, tik kol kas netinka darbo laikas, tai ziuresim, kazkaip derinsimes, gal pavyks bent jau kartu  vazinet i darbus, kazkuri pakeliui isleidziant. yra ten variantu, kol kas  tyliu, laukiam, prades dirbti, bus matyti . siaip jau  pakyciai visada reikalingi  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Mickute, kokios naujienos :bigsmile: tikiu, kad viskas tik į gera, permainos kartais labai gerai :mirksiukas: 

Aš tik neseniai grįžau, eina peklon... Ilgiausiai laukėm, tada pati operacija taip pat gan ilgai truko, po to dar kol atsigavo, tai va ir visa diena pralekė :ax: 

Alkanas esu kaip vilkas, tai tiesiu taikymu į virtuvę :) 

Beje, ačiū už linkėjimus :4u: 

Atsakyti

Mickute, kokios naujienos :bigsmile: tikiu, kad viskas tik į gera, permainos kartais labai gerai :mirksiukas:

Aš tik neseniai grįžau, eina peklon... Ilgiausiai laukėm, tada pati operacija taip pat gan ilgai truko, po to dar kol atsigavo, tai va ir visa diena pralekė :ax:

Alkanas esu kaip vilkas, tai tiesiu taikymu į virtuvę :)

Beje, ačiū už linkėjimus :4u:

dar palaikys TB ligonineje?

Atsakyti
Vogue,sveikatis tb 4u.gif
As per sokius vel nikstelejau ta keliena,vel skaudena.. Zadu kokius papildus pagert,nors nelabai tikiu ju poveikiu biggrin.gif

Mickute,sekmes tb naujam darbe 4u.gif O ka dabar darys?

Atsakyti

Labas rytelis

Cia jis eina dirbti  prie  medienos gaminiu, baldu gamyba, tai ir frezos, kreizai, dar visokie  irengimai. ai net pati gerai nezinau. prie medzio  :P​ 

Atsakyti
Labukas

Na,svarbu pastoviai darbuko butu 4u.gif Viena pazistama dirba baldu uzsakymuose,ji vaziuoja i namus,ismatuoja viska,padaro projekta..Tai nelabai patenkinta,nes klientu tai neperdaugiausiai..O jos atl nuo klientu priklauso..GAuna kazkoki bazini+ procentai..

O pas mus darbe sugalvojo,kad vazineja su raudonais logotipais,tu ir apranga turi buti raudona,kas su melynais-melyna..Mano masina raudona,o apranga melyna biggrin.gif Tai reiks siandien eit rubus keist..
Atsakyti