Sveikos
Sekmadienis - tingiadienis, nes vakar pavakarojom pas MB tėvus, vėlokai grįžom, tai va šiandien namuose trinamės
oras lietingas, nieko naujo ta tema neparašysiu
vėjuota, drėgna, niūru ir t.t
Labas rytelis
Lyja visa nakti. tai kad sinoptikai neapgavo sikart del lietaus
Mes is baliu grizom.. Daiktus apsimetem,rugsciu kopustu sriubis isviriau
Nusipirkom bilietus i lt,irgi i baliu
Bankrotas siemet
Dar balandi dvigubas gimtad-50 ir 46, geguze i Turkija,birzeli i Prancuzija i koncerta,kita savaitgali i sidabrines vestuviu metines
Normaliai cia Jums, normaliai nusimato. Kada cia i LT parlekiat ? po kiek bilietus pirkot ? Pas mus kaip ir ramu
Labas rytas
Rytas ankstyvas, jau nuo 5 atsikėlus, pasportavau, susiruošiau, o dabar ligoninėj su SB, laukia šiandien jo operacija, buvau berods minėjus
Tai va toks pirmadienis, brr nepatinka man ligoninės, aš daugiau stresuoju man atrodo nei MB
Sausgyslė yra trūkusi, tai laukia operacija
Voque, sekmes operuojant TB
manau, kad niekam nepatinka ligonines
niekas nenorim ten pakliuti. Diena kaip iprastai, be stresu ir nuotykiu praejo, jau namie, einu pasitvarkyti, oras puikus, saulute sviecia, +9
Na o is naujienu pas mane , tai MB susirado kita darba, tai dar sia savaite atidirba, penktadienis paskutine darbo diena ir jau nuo pirmadienio dirbsim atskirai
kazkaip ir gaila, ir liudna, vis paprasciau kai savas salia, lengviau ko ir prisiprasyti darbe ir tas vazinejimas vienas i darba, bet cia jau viska lemia finansai, o tie jau skiriasi. nes kazkaip tiek laiko dirba, o motyvaciju jokiu, algos nekelia, nu vienu zodziu reikejo kazka daryti. siaip jau jis senokai po truputi dairinejosi kito darbelio. Pliusas tiek , kad sis darbas kaip ir netoli nuo sito musu darbo, pakeliui, tik kol kas netinka darbo laikas, tai ziuresim, kazkaip derinsimes, gal pavyks bent jau kartu vazinet i darbus, kazkuri pakeliui isleidziant. yra ten variantu, kol kas tyliu, laukiam, prades dirbti, bus matyti . siaip jau pakyciai visada reikalingi
Mickute, kokios naujienos
tikiu, kad viskas tik į gera, permainos kartais labai gerai
Aš tik neseniai grįžau, eina peklon... Ilgiausiai laukėm, tada pati operacija taip pat gan ilgai truko, po to dar kol atsigavo, tai va ir visa diena pralekė
Alkanas esu kaip vilkas, tai tiesiu taikymu į virtuvę
Beje, ačiū už linkėjimus
Mickute, kokios naujienos
tikiu, kad viskas tik į gera, permainos kartais labai gerai
Aš tik neseniai grįžau, eina peklon... Ilgiausiai laukėm, tada pati operacija taip pat gan ilgai truko, po to dar kol atsigavo, tai va ir visa diena pralekė
Alkanas esu kaip vilkas, tai tiesiu taikymu į virtuvę
Beje, ačiū už linkėjimus
dar palaikys TB ligonineje?
As per sokius vel nikstelejau ta keliena,vel skaudena.. Zadu kokius papildus pagert,nors nelabai tikiu ju poveikiu
Mickute,sekmes tb naujam darbe
Labas rytelis
Cia jis eina dirbti prie medienos gaminiu, baldu gamyba, tai ir frezos, kreizai, dar visokie irengimai. ai net pati gerai nezinau. prie medzio
Na,svarbu pastoviai darbuko butu
O pas mus darbe sugalvojo,kad vazineja su raudonais logotipais,tu ir apranga turi buti raudona,kas su melynais-melyna..Mano masina raudona,o apranga melyna