Uzsimaniau kavos,isgeriau...KAzin ne per velai
Deklaracijas jau vakar tvarkiausi truputį, tik va gaila, kad ne man mokės, o pačiai duoklę atiduoti reikės
nu ka darysi, visus metus juk nemokejai, bet ateina laikas kai vis tiek tenka susimoketi
o VMI irgi greitai dirba- net gavau patvritinima 7.06 h kad jau priimta
belieka pinigeliu laukti
Mickute, o už ką tau grąžina? kodėl man niekad nieko negrąžina???
kaži pvz už dukros mokslus nei kiek negrąžintų man (1-mą pusmetį mokėjom). nežinot?
Uz biuletenius, kai kurie draudimai grazina, jei per kelis darbus dirbi,yra ivairiu niuansu
MB pernai dar kelis menesius ant biuletenio buvo, tai irgi gaus
Jos klausėm- tyli kaip partizanė, nesipasakoja
jos jau tokios
tikekimes kad viskas gerai. gi per ta smalsuma ir nukencia, bet ir kiek sakai - niu niu niu negalima, jos vis tiek varo ant tu tureklu. Maniskis irgi buvo isdribes. slubavo kelias savaites, bet neluzo niekas, dar karta buvo slides nuo tureklu, spejau pagauti, siaip kaip ir bijo, aisku laikau priverta balkona, nes kisa nosi laukan apsidairyti. ir dar pas kaimynus megsta nuzingsniuoti, tai dabar toje puseje uzstatau dideli kaktusa
nepraeina
Anksciau ji neveike,bet dabar suveikia nelaiku
nu net musu laiku dar nevelu, o juk pas jus is viso dar pora valandu anksciau
Mes siandien tiesiai namo, MB dar i rusi nuejo pasitvarkyti, visokius rakandus savo is darbo renkasi, tai po truputi namo vezasi
nu ka darysi, visus metus juk nemokejai, bet ateina laikas kai vis tiek tenka susimoketi
![]()
Žinau, kad reikės, bet va gaila
na visada juk smagiau gauti pinigą į kišenę, o ne atiduoti
Kai gyvenau pas tėvus, a.a. katė buvo taip pat iššokus pro langą, tai kol suradom kieme, nes iš išgasčio po mašina buvo pasislėpus. Bet nieko neužsigavo, tai manau V-rine ir tavoji tik išsigando, gal pamoka bus, kad neužsiminėti triukais balkone
Na ka,pamazu pamazu baigiu susitvarkyt
Žinau, kad reikės, bet va gaila
na visada juk smagiau gauti pinigą į kišenę, o ne atiduoti
![]()
Kai gyvenau pas tėvus, a.a. katė buvo taip pat iššokus pro langą, tai kol suradom kieme, nes iš išgasčio po mašina buvo pasislėpus. Bet nieko neužsigavo, tai manau V-rine ir tavoji tik išsigando, gal pamoka bus, kad neužsiminėti triukais balkone
![]()
visiskai sutinku, jau daug smagiau, kad ir tuos kelis euriukus gauti
mes saviski irgi po masina susiradom
labiausiai issigando, kai nuciupau beslystanti, tai net nuvares i kita kambari dar ilgai riaumojo, kazkiek laiko net i balkona bijojo eiti
Ir R's senai besirode...
O kur Almost dingus?
Ir R's senai besirode...
Va va.... ir as nesulaukiu ALmost ilgojo posto po savaitgalio
gal kur islekus vel . as cia praeita savaite prabegomis tik aki uzmesdavau, gal ka praleidau ?
Del R.s nezinau, turbut uzsiemus kaip visada. daugiau nemaciau. dar buvau jai parasius, tada skubejo pas daktarus, zadejo grizus parasyti, bet jau praejo turbut 3 savaites daugiau, daugiau nenoriu listi zmogui i akis, jei neturi kada , tai turbut neturi
Labas rytelis
Jau kazkaip tas savaitgalis arteja ..... arteja ...
ir silumos savaitgaliui pranesa +12 - 14
ana diena pakeliui vaziuodama maziau kad jau kaciukai issproge, atrodo jau net zoles zaluma atsigauna
pavasari, auuuuuu, ateik greiciau, mes taves labai laukiam
Silta ir pas mus
Labas rytas
oi pritariu, kad pavasari, ateik greičiau, nes laukiam - nesulaukiam!
Ketvirtadienis, va ir vėl savaitėlė į pabaigą, jau ir baisu pagalvoti, kad kovo galas, eina sau kaip greit
Almost ir aš pasigedau, auuuu! ir postų ilgų trūksta
Dėl R’s, na visi užsiėmę daugiau ar mažiau, bet parašyti galėtų ir tiesiog atrašyti grįš ar ne, juk ne vieną kartą klausiau grupėje ir man keista, kad žmogus, kuris tiek laiko nebendrauja čia, bet mato postus, susirašinėjimus FB. Nepiktai aš, neprivalo niekas rašyti kasdien, viskuo dalintis, bet atrašyti galėtų