Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Tai jei pati parbego,tai nieko tokio biggrin.gif

Uzsimaniau kavos,isgeriau...KAzin ne per velai biggrin.gif Anksciau ji neveike,bet dabar suveikia nelaiku biggrin.gif
Atsakyti

Deklaracijas jau vakar tvarkiausi truputį, tik va gaila, kad ne man mokės, o pačiai duoklę atiduoti reikės :D

nu ka darysi, visus metus juk nemokejai,  bet ateina laikas  kai vis tiek tenka susimoketi  :)  o VMI irgi greitai dirba- net gavau  patvritinima 7.06 h kad jau priimta  :D  belieka pinigeliu laukti  :P 

Mickute, o už ką tau grąžina? kodėl man niekad nieko negrąžina???
kaži pvz už dukros mokslus nei kiek negrąžintų man (1-mą pusmetį mokėjom). nežinot? smile.gif

Uz biuletenius,  kai kurie draudimai grazina, jei per kelis darbus dirbi,yra ivairiu niuansu  :mirksiukas:  MB  pernai dar kelis  menesius ant biuletenio buvo, tai irgi  gaus  :ax:​ 

Atsakyti

Jos klausėm- tyli kaip partizanė, nesipasakoja smile.gifsmile.gif

jos jau tokios  :lol:  :lol:  :lol:  tikekimes kad viskas gerai.  gi per ta smalsuma ir nukencia, bet ir kiek sakai - niu niu niu negalima, jos vis tiek varo ant tu tureklu. Maniskis irgi buvo isdribes.  slubavo kelias savaites, bet  neluzo niekas, dar karta buvo slides nuo tureklu, spejau  pagauti, siaip  kaip ir bijo, aisku laikau priverta balkona, nes kisa nosi laukan apsidairyti. ir dar  pas kaimynus megsta  nuzingsniuoti, tai dabar  toje puseje uzstatau dideli  kaktusa  :lol:  :lol:  :lol:  nepraeina  :P​ 

Atsakyti

Uzsimaniau kavos,isgeriau...KAzin ne per velai biggrin.gifAnksciau ji neveike,bet dabar suveikia nelaiku biggrin.gif

nu net musu  laiku dar nevelu, o juk pas jus is viso dar  pora valandu anksciau  :hmm: 

Mes siandien tiesiai namo, MB dar i rusi nuejo pasitvarkyti, visokius rakandus  savo is darbo renkasi,  tai po truputi namo vezasi  :P​ 

Atsakyti

nu ka darysi, visus metus juk nemokejai,  bet ateina laikas  kai vis tiek tenka susimoketi  :)  

Žinau, kad reikės, bet va gaila :D na visada juk smagiau gauti pinigą į kišenę, o ne atiduoti :rolleyes:  :D 

Kai gyvenau pas tėvus, a.a. katė buvo taip pat iššokus pro langą, tai kol suradom kieme, nes iš išgasčio po mašina buvo pasislėpus. Bet nieko neužsigavo, tai manau V-rine ir tavoji tik išsigando, gal pamoka bus, kad neužsiminėti triukais balkone :hmm:  :huh2:​ 

Atsakyti
Ta kava dabar ant miego traukia,o va kai reiks tikrai eit miegot,akys bus stacios biggrin.gif

Na ka,pamazu pamazu baigiu susitvarkyt mirksiukas.gif Einu masinas nusiplaut mirksiukas.gif Savo darbine tai tikrai,tik galvoju ar uzsiimt Lexusa plaut biggrin.gif Nuplaut tai jokiu problemu,bet va kai nusluostysiu ar itiksiu SB biggrin.gif
Atsakyti

Žinau, kad reikės, bet va gaila :D na visada juk smagiau gauti pinigą į kišenę, o ne atiduoti :rolleyes:  :D

Kai gyvenau pas tėvus, a.a. katė buvo taip pat iššokus pro langą, tai kol suradom kieme, nes iš išgasčio po mašina buvo pasislėpus. Bet nieko neužsigavo, tai manau V-rine ir tavoji tik išsigando, gal pamoka bus, kad neužsiminėti triukais balkone :hmm:  :huh2:​ 

visiskai sutinku, jau daug smagiau, kad ir tuos kelis euriukus gauti   :P 

mes saviski irgi po masina  susiradom  :)  labiausiai  issigando, kai nuciupau beslystanti, tai net nuvares  i kita kambari dar ilgai riaumojo, kazkiek  laiko net i balkona bijojo eiti

Atsakyti
O kur Almost dingus?

Ir R's senai besirode...
Atsakyti

O kur Almost dingus?

Ir R's senai besirode...

Va va.... ir as nesulaukiu ALmost  ilgojo posto po savaitgalio  :hmm:  gal kur islekus vel . as cia praeita savaite prabegomis tik aki uzmesdavau, gal ka praleidau ?

Del R.s nezinau, turbut uzsiemus kaip visada. daugiau nemaciau. dar buvau jai parasius,  tada skubejo pas daktarus, zadejo grizus parasyti, bet jau praejo turbut 3 savaites daugiau, daugiau nenoriu listi zmogui i akis,  jei neturi kada , tai turbut neturi  :( 

Atsakyti

Labas rytelis

Jau kazkaip tas savaitgalis arteja ..... arteja  ... :P  ir silumos savaitgaliui pranesa  +12 - 14  :bigsmile: ana diena pakeliui  vaziuodama maziau kad jau kaciukai issproge,  atrodo jau net zoles zaluma atsigauna  :bigsmile:  pavasari, auuuuuu, ateik greiciau, mes taves labai laukiam  :ax:  :ax:  :ax:  :ax:  :ax:​ 

Atsakyti
Labukas

Silta ir pas mus mirksiukas.gif Zole jau karta siais metais pjovem biggrin.gif Jau vel reiktu pjaut,tik va laiko nelabai yra.. Savaitgali draugai kraustos i kita nama,pazadejom padet.
Atsakyti

Labas rytas :) oi pritariu, kad pavasari, ateik greičiau, nes laukiam - nesulaukiam! :rolleyes: 

Ketvirtadienis, va ir vėl savaitėlė į pabaigą, jau ir baisu pagalvoti, kad kovo galas, eina sau kaip greit :rolleyes: 

Almost ir aš pasigedau, auuuu! ir postų ilgų trūksta :huh2: 

Dėl R’s, na visi užsiėmę daugiau ar mažiau, bet parašyti galėtų ir tiesiog atrašyti grįš ar ne, juk ne vieną kartą klausiau grupėje ir man keista, kad žmogus, kuris tiek laiko nebendrauja čia, bet mato postus, susirašinėjimus FB. Nepiktai aš, neprivalo niekas rašyti kasdien, viskuo dalintis, bet  atrašyti galėtų :rolleyes: 

Atsakyti