Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

oi Giega, uzjauciu ta tavo drauge, kai taukus reikejo valyti  :P 

Kazkaip senai jau buvau  valgius cepaku, dabar  aisku kuriam laikui vel soti  :D  :D  :D  jeigu jau prigaminti, tai ir valgom :lol:  :lol: uztai siandien prisiviriau burokeliu , ale kai greit tam greipuodyje isverda  :bigsmile:  ir prisigaminau saltibarsciu  :ax:  :essen:​ 

Atsakyti
Oi,saltibarsciu tai dar ni ni ni biggrin.gif Per salta dar biggrin.gif Bet burokeliu sriuba vakar viriau,tai siandien dar kaip tik liko mirksiukas.gif

Cepus as labai megstu..KAip ir viska is bulvu biggrin.gif Tik va tu bulviu mes labai minimaliai valgom..
Atsakyti

Labas rytelis

As siemet kazkaip anksti  saltibarscius pradejau gaminti, jau net antra karta. kad neismastau jau kokiu sriubu virti. tai MB vakar taip patiko, tai net i darba stiklainiuka pasieme

Atsakyti
Labukas

Siandien langus nuo serksno gramdziau,kokie dar saltibarsciai biggrin.gif
Pas mus burokeliu sriuba einamiausia biggrin.gif 2x is eiles net buna burokeliu,paskui kokia zirniu ar kopustu ir vel gali but burokeliai biggrin.gif Tik saltibarsciai nuo +25 biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas :) 

ir cepelinai, ir šaltibarščiai skanu, bet retai valgom kažkaip, va cepukus tik anyta nebent gamina, bet senokai jau kažkaip virė :rolleyes: o šaltibarščių reikėtų pasigaminti, visai gal norėčiau :) 

Rytas šaltokas, va ir šlabdriba prasidėjo, tai šiandien dar su pūkine striuke išlėkiau ir visa apsimuturiavus, nes nu tikrai oras kaip žiemą :D 

Planai kaip visuomet, tik po darbo su drauge planuojam tiktis, tai paplepėsim, pabūsim, o vakare paskaityt labai noriu, tai va tiek žinių :rolleyes: 

Atsakyti
Sveikos smile.gif
dėl pirgų tai darom antrą kartą. man je nereikalingi, aš nevalgau smile.gif bet tai vyras pvz ant kūgelio užsimeta daaaaug ir jam gerai- o man gerai kad nereik kokių lašinių spirgintų į vidų dėt, įdedu sviesto tik, tada ir vaikai valgo ir neieško ar nėr viduje ko.... smile.gif vakar net ant duonos tepė smile.gif nežinau man kažkaip nei ten sunku nei ką aišku, bet nežinau tiksliai kaip daryt tai ir darai bandymo būdu. nes uošvienė vienaip moko,mama kitaip, teta trečiaip.... biggrin.gif O tie taukai paskui- aš nemėgstu šiaip gaminti su tauskais,kažkaip nepratusi, aliejų visur naudoju....+neturiu kur jų sudėt šaltai tiek.... į šaldytuvą ten tų 5 litrų kokių nesukišiu juk ...ten ir taip visko tiek kad nes stebiuosi kaip toslentynos išlaiko tiek smile.gif
o šaldytuvo tai ne stalčius išlūžo o iš pačio šaldytuvo sienos laikiklis, tai nėra jam pagalbos jau.... smile.gif

Dėl Mickutės šokių- tai žinai aš įsivaizduojų barą/aludę, kur sėdi mėlyniukai ir geria alų.... smile.gif o ten gal visai ne to lygio, aš tik šiaip smile.gif

o dėl gyvenimo- nu tais va atšalo tigisssss smile.gif

ai o dėl šaltibarščių, tai juos jau du savaitgalius gaminau. Jie man savaitgalinis patiekalas- juk antrai dienai kap kitos sriubos nepaliksi, tai reikia kad būtų daugiau žmonių ir ilgesnė diena valgymui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 26 kovo 2019 - 10:54

Labas iš ryto  :) 

Darbe papusryčiavau (prancūzišką skrebutį su šonine ir klevų sirupu šiandien pusryčių patiekalui darė)  :wub: Geriu kavą ir kaupiuos dienai. Šiaip viskas labai ramu, prieš atostogas dabar darbų praktiškai nėra. Reikia perdavimus visokius pasidaryt ir psio  :) 

Savaitgalis smagiai praėjo. 

Penktadienį su drauge ėjau picos valgyt, paplepėjom, vyno paskanavom. Grįžus namo žiūrėjom dokumentiką per Netflix.

Šeštadienį ryte važiavau blakstienų tvarkytis, paskui į kelias parduotuves su vyru užsukom. Tada su draugais papietavom ir toliau nuvažiavom reikalų tvarkytis  :) Grįžom tiek nusikalę, kad vyras net užknarkė nuo miegų, o aš ėjau valgyt daryt  :D 

Sekmadienį iš pat ryto su drauge į išparduotuvių miestelį važiavom. Nieko ypatingo nenusipirkau - kedus Timberland tokius ir virtuvinę pjaustyklę mažą  :) 

Ladies-Timberland-Boltero-Mixed-Low-Ligh miniMain-main.png?context=bWFzdGVyfHJvb3

Paskui grįžom į miestą, papietavom kebabų ir dar per kelias parduotuves praėjom  :) 

Vakar po darbo teko vėl lėkt, nes keli rūbai nusipirkti netiko. Bet jau tokia puiki diena buvo - viską gavau, ko norėjau ir dar lagaminą naują nusipirkom  :yahoo:  :D Tai vakar jau susikrovėm viską, bet tada pasirodė, kad vieni džinsai vis tiek netinka man - prašiau vyro, kad šįryt užlėktų pakeist dydį, nes parduotuvė visai prie jo darbo. Nu tai tikiuos, kad ras, nes džinsai tobuli mano skoniui  :wub: 

50728929_150048692569934_119345770279588

Šiandien po darbo eisiu pasportuot - turiu treniruotes šiandien ir rytoj. Tai labai laukiu jau  :wub: 

Ketvirtadienį ryte nagų ragų tvarkytis ir psio  :yahoo:  :) 

mickute - sveikinu su puikiu pirkiniu. Tie buitiniai daiktai nauji žiauriai daug laimės suteikia tikrai  :) 

Kalbant apie pomėgį cepelinams ir šaltibarščiams, tai cepelinus mėgstu tikrai, bet retai  :D Nu va dabar, kai buvom grįžę, tėvai privirė cepelinų. Sukirtau du vos ne vos ir užteks turbūt dar mėnesiui kokiam  :D Tai kartą į du - tris, kartais keturis mėnesius užsimanau, nusiperkam, sukertam ir ramu. Patys mes neverdam jų, nesu niekad gyvenime net bandžius virti cepelinų namie  :D Vyras irgi nemato reikalo virti patiems, kai galima nusipirkti - sako jam per daug vargo ir per brangu virti pačiam, geriau nupirks  :D 

Šaltibarščius labai mėgstu, jau valgiau šįmet kelis kartus. Skanu man ir nuo oro nepriklauso  :) 

O šiaip dabar esam tiek atsijungę, kad net nebežinom iš viso, ko norim valgyt. Reikia sunaudot likučius visokius, kad kuo mažiau išsimestų. Tai ieškosiu recepto šiandien gamint varškės apkepą, nes turiu daug varškės  :D 

Tokios tokelės iš mano fronto. Daugiau kaip ir nieko neturiu ką pasakot. Gražios visoms dienos ir skanios kavos  :4u: 

Atsakyti

Va šaltibarščiai ir man tinka bet kuriuo metu laiku, kažkaip nėra taip, kad užsinoriu būtent tada, kai šilta :) dabar pagalvojus visai norėčiau nors lauke žiema pas mus :D 

Almost, faini pirkiniai, kedukai labai faini, jaučiu patogumo kokio :bigsmile: aš pati turiu Timberland, pirkau žiemą, tai jau laukiu šiltų orų, kad galėčiau eit :ax: 

Eisiu dar kavos, kažko norisi šiandien labai, va tiesiog noriu ir viskas :rolleyes: tik prie kavos nieko nepasiemiau, džiovintų bananų turim darbe, bet nenoriu jų, rytoj reikės išsikept kokį gardumą :ax:​ 

Atsakyti
Almost, kedai labai labai wub.gif džinsai tokie ne man smile.gif
maN reikiA kedų ir nežinau kur ieškot smile.gif vOGUE IŠ KUR TU PAPIRKAI ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 26 kovo 2019 - 14:25

maN reikiA kedų ir nežinau kur ieškot smile.gifvOGUE IŠ KUR TU PAPIRKAI ?

Aš iš USA užsisakiau :)​ 

Atsakyti

Va šaltibarščiai ir man tinka bet kuriuo metu laiku, kažkaip nėra taip, kad užsinoriu būtent tada, kai šilta :) dabar pagalvojus visai norėčiau nors lauke žiema pas mus :D

Almost, faini pirkiniai, kedukai labai faini, jaučiu patogumo kokio :bigsmile: aš pati turiu Timberland, pirkau žiemą, tai jau laukiu šiltų orų, kad galėčiau eit :ax:

Eisiu dar kavos, kažko norisi šiandien labai, va tiesiog noriu ir viskas :rolleyes: tik prie kavos nieko nepasiemiau, džiovintų bananų turim darbe, bet nenoriu jų, rytoj reikės išsikept kokį gardumą :ax:​ 

Aš iš viso kefyrą mėgstu, tai ir šaltibarščiai man liuks bet kada, ir koks kokteilis su kefyru. Nėr oro tinkamo ar ne man šitam reikalui  :D 

Aha, kedai labai patogūs, bet vis tiek ne juos kelionei imsiu  :D Man visi nauji batai nutrina, tai nusprendžiau nerizikuot  :) Šiaip žiauriai mėgstu Timberland avalynę apskritai, labai gera kokybė ir gražūs batai man jų  :wub: 

Oj, man irgi labai kavos norisi  :D Jau dvi gėriau, bet jaučiu dar po pietų šausiu vieną tikrai  :D 

Almost, kedai labai labai. džinsai tokie ne man 

Aš atkreipiau dėmesį, kad abi naujos džinsų poros dabar va pirktos tokio panašaus modelio vintage mom style - laisvesni, patogesni. Atsibodo visi aptempti, siauri džinsai, kiek galima  :D  :D​ 

Atsakyti

Dėl Mickutės šokių- tai žinai aš įsivaizduojų barą/aludę, kur sėdi mėlyniukai ir geria alų.... smile.gifo ten gal visai ne to lygio, aš tik šiaip smile.gif

o dėl gyvenimo- nu tais va atšalo tigisssss smile.gif

tipo vietine myzalyne ir dar vakarais gyva muzika ? idomiai tu cia apie mane galvoji, nu ka galiu pasakyti  .....   ar as sudariau toki  ivaizdi, kad su melyniukais   alu siurbiu ?  tipo nei viena  alaus niekad negere  bare........  :hmm:​ 

Pas mus ir neblogai padrebe sniegelio. taip jau drebtelejo,   vel ziema  atejo 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 26 kovo 2019 - 17:41