Labas iš ryto
Darbe papusryčiavau (prancūzišką skrebutį su šonine ir klevų sirupu šiandien pusryčių patiekalui darė)
Geriu kavą ir kaupiuos dienai. Šiaip viskas labai ramu, prieš atostogas dabar darbų praktiškai nėra. Reikia perdavimus visokius pasidaryt ir psio
Savaitgalis smagiai praėjo.
Penktadienį su drauge ėjau picos valgyt, paplepėjom, vyno paskanavom. Grįžus namo žiūrėjom dokumentiką per Netflix.
Šeštadienį ryte važiavau blakstienų tvarkytis, paskui į kelias parduotuves su vyru užsukom. Tada su draugais papietavom ir toliau nuvažiavom reikalų tvarkytis
Grįžom tiek nusikalę, kad vyras net užknarkė nuo miegų, o aš ėjau valgyt daryt
Sekmadienį iš pat ryto su drauge į išparduotuvių miestelį važiavom. Nieko ypatingo nenusipirkau - kedus Timberland tokius ir virtuvinę pjaustyklę mažą

Paskui grįžom į miestą, papietavom kebabų ir dar per kelias parduotuves praėjom
Vakar po darbo teko vėl lėkt, nes keli rūbai nusipirkti netiko. Bet jau tokia puiki diena buvo - viską gavau, ko norėjau ir dar lagaminą naują nusipirkom
Tai vakar jau susikrovėm viską, bet tada pasirodė, kad vieni džinsai vis tiek netinka man - prašiau vyro, kad šįryt užlėktų pakeist dydį, nes parduotuvė visai prie jo darbo. Nu tai tikiuos, kad ras, nes džinsai tobuli mano skoniui

Šiandien po darbo eisiu pasportuot - turiu treniruotes šiandien ir rytoj. Tai labai laukiu jau
Ketvirtadienį ryte nagų ragų tvarkytis ir psio
mickute - sveikinu su puikiu pirkiniu. Tie buitiniai daiktai nauji žiauriai daug laimės suteikia tikrai
Kalbant apie pomėgį cepelinams ir šaltibarščiams, tai cepelinus mėgstu tikrai, bet retai
Nu va dabar, kai buvom grįžę, tėvai privirė cepelinų. Sukirtau du vos ne vos ir užteks turbūt dar mėnesiui kokiam
Tai kartą į du - tris, kartais keturis mėnesius užsimanau, nusiperkam, sukertam ir ramu. Patys mes neverdam jų, nesu niekad gyvenime net bandžius virti cepelinų namie
Vyras irgi nemato reikalo virti patiems, kai galima nusipirkti - sako jam per daug vargo ir per brangu virti pačiam, geriau nupirks
Šaltibarščius labai mėgstu, jau valgiau šįmet kelis kartus. Skanu man ir nuo oro nepriklauso
O šiaip dabar esam tiek atsijungę, kad net nebežinom iš viso, ko norim valgyt. Reikia sunaudot likučius visokius, kad kuo mažiau išsimestų. Tai ieškosiu recepto šiandien gamint varškės apkepą, nes turiu daug varškės
Tokios tokelės iš mano fronto. Daugiau kaip ir nieko neturiu ką pasakot. Gražios visoms dienos ir skanios kavos