Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

As turiu drauge,kuri kazkada renges tik juodai..Ziema vasara,visis visi rubai buvo juodi..MAikes,kelnes,bliuskos ir tt...Bet jau kokie 3-4m kaip pakeite nuomone,dabar atsirado spalvu jos garderobe biggrin.gif

pas mane  irgi buvo drauge , kuri turejo 12 kelniu ir visos juodos. o man ir  raudoni dzinsai labai grazu  :P​ 

Atsakyti

Labas rytelis

Mes jau pusryciaujam, MB kavyte padare, as greit  batono kiausinio plakinyje pakepiau, nepamenu kaip ten graziai Big bang  sita prancuziska patiekala pavadino    :P kol kas pasitvarkysiu namie, zemiu prisipirkau, reiktu jau geles kelias persodinti, paskui ant pietu eisim pas drauge ir atidarysim kepimo sezona  :bigsmile:  vadinasi saslykai i trasa  :ax:​   

Atsakyti

Labukas

Oi,labai megstu tokia kepta bulka bigsmile.gif Tik va paskutiniu metu bulkos nebeperkam visiskai...Juoda duona arba duoniukai...

RAudona spalva as megstu,bet va dzinsai raudoni man kazkodel ne biggrin.gif biggrin.gif Krastnyj cviet is doleka,ukrasaeit duraka biggrin.gif biggrin.gif Bet esu turejus raudonas kelnes,is Massimo dutti..TAi va,po dvieju skalbimu ismeciau jas,nes forma prarado visiskai...Tos kelnes buvo galutinis lasas,del ko nebeperku MD..

NA ka sestad..MB dirbs iki kokios pirmos..Bet kol gris is kito galo Londono..Paskui draugai uzsikviete i svecius mirksiukas.gif Jie nesenai persikrauste i nauja buta,MB padejo ten jiems viska pervezt,tai kviecia i tokias ala ikurtuves biggrin.gif
Atsakyti

as kol kas tvarkausi, drauge  dave pora daigu pomidoru, einu persisodinsiu i didesniu vazonus, gales augti balkone  :P  buvo drauge uzbegus prekiu pasiimti, tai dar valanda prie arbatos praplepesejom, per ta laika skalbenke prasisuko , varau toliau ka nors gero nuveikti  :D​ 

Atsakyti

Sveikos :) oi greitas šeštadienis, ryte buvau turgely truputį apsipirkti, po to su šeimyna pasikavinom ir va dabar po truputį jau ruošiuos vakarui, tai likusio šeštadienio planas kaip ir aiškus :rolleyes: tikiuosi jubiliatė bus patenkinta, nustebinsim, tik aš žodžius skaitysiu, tai aišku krioksiu :D 

Oras neblogas, saulėtas, tik vėjuota truputį, tai dar šiltesni drabužiai nesuslapstyti, dar spėju reikės :D 

Gero vakaro visoms linkiu! atsipalaiduokit :4u: 

Atsakyti

Labas rytelis

GIega, ar labai apsikriokei ?   :P

nuvariau pas drauge, prisikepem saslu, o tai skainiai prikirtom, ryskiai jautesi kad siemet pirma karta valgom, labai jau gerai sulindo  :D  :D  :D ir dar teko armenisku saslyku paragauti, nes  turi pazistama armena, jis cia bute gyvena, bet pasipraso kad leistu  ir jam issikepti, tai dar aisku ir jis paliko paragauti. bet taip idomiai- saslykas i lavasa susuktas, tas lavasiukas toks jau ploniukas, atrodo kaip kokia servetele ir tuoj tuoj suplis, bet nei velnio jis neplysta. visai skonis kitoks mesytes, jie ten tik zolelemis marinuoja. dar drauges vyras  miske prisirinkes meskinio cesnako, tai toji pasidarius uztepeles, tai mes ji ten ant batono tepemes, padraske lasisos istrauke, nu visiskas apsivalgymas  :D  :D  :D  grizom namo, tai isvirtom prie teliku, nes jau tikrai niekas daugiau netilpo,   ramiai namie ir vakarojom, su  draugemis is anglijos susiskambinom, tai su tomis  prapliurpem, viena rugpjuti su  seima grista, tai nori kuo daugiau  savo vyrui anglui aprodyti Lietuvos, tai ir plaustus pas broli jau rezervavau, nu tai reikes aisku dar daugiau kompanijos susirasti, vadinasi ir siemet pasiplaukiosim  :D

56819221_2273680229320097_97986357989526

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 07 balandžio 2019 - 08:13
Nekriokiau visai biggrin.gif Kodel tureciau biggrin.gif Ne as tostus skauciau,Vogue mirksiukas.gif
Mes vakar pas draugus pavakarojom,masina ten liko,tai reiks vaziuot parsivaryt.. Pas juos komplekse baseinas yra,tai gal nuvarysim pasimaudyt mirksiukas.gif

Saslykais Mickute,visai nesuvyliojai biggrin.gif ju sezonas neuzsidaro,tai realiai visos tos mesos jau taip atsibode.. Dabar mes geriau koki pliva ant lauzo verdam..
Siemet saslu jau kokius 5x valgiau biggrin.gif pradedant nauju metu pirma diena biggrin.gif
Atsakyti

oi tikrai as jus sumaisiau  :P  soriukas 

gerai, kai turit kur issikepti,  kazkaip man balkone neiseina  :D aisku galima kazkur i gamta vaziuot ir keptis laukuose . dabar jau silta, tai smagu ir  pas drauge  kieme  pasikepioti, tuoj persikraustysim pas juos i pavesine  :D​ 

Atsakyti

Labas rytelis

Savaitgalis prabego, sakyciau visai neblogas- ir sveciuose buvau ir namie  pasitvarkiau , ir pailsejau ir jau karnyzai pakabinti  :P vakar kai jau ikritau diena i virtuve , tai ir sonkauliukai greitpuodyje ir farso apkepas su saldyta tesla orkaiteje ir burokeliu sriuba su pievagrybiais  :P​   tikrai kelioms dienoms, nes siandien po darbo leksiu i sermenis, klasioko  mama mire, tai susibegsim su klasiokais. nes sita mama pazinojom ir labai gerai pazinojom, daznai pas ji budavom sveciuose, tai kad jau siandien ir nebutu kada ka gaminti

Atsakyti
LAbukas

Ir vel,Mickute,sermenys...Nors mums irgi arteja...Svogerio tevukui jau visai blogai,vezys baigia suest..Tai irgi gali bet kada but..

O savaitgali ir mes gana neblogai praleidom mirksiukas.gif Ir sveciuose buvom,ir truputi apsipirkau(apatiniu biggrin.gif ) ir maudimkiu apziurejau,bet labai jau tingejau matuotis...Ir pirtelej pasikaitinom,baseine pamirkom mirksiukas.gif

Dabar jau i darbuka tuoj varysiu..
Atsakyti

Sveikos :) va ir pralekė savaitgalis, greit kaip visada, bet ir mes daug nuveikėm, va ir gimtadienį šeštadienį turėjom garbingą, o vakar apsipirkti važiavom su SB truputį, tai kelis džinsus, kosmetikos truputį, maisto :) 

O pats gimtadienis praėjo jaukiai, gražiai, artimųjų rate ir viskas taip, kaip planavom ir tikėjomės :rolleyes: močiutė po ligoninės dar be sveikatos, be jėgų, bet tikrai matėsi, kad liko nustebinta,  toks ir buvo tikslas :wub: 

Šiandien ir ryt be suplanuotų darbų reikia dar susižiūrėti kelionei daugmaž viską, susidėlioti šiokį tokį planą, nes trečiadienį išlekiam į Vilnių, o ketvirtadienį skrydis, jetau kaip laukiu :bigsmile: 

Atsakyti

Mickute, vaje ir vėl pas Tave nekokios naujienos, liūdna :huh2: 

Giega, o Jūs kaip suprantu taip pat jokio pagerėjimo nebesitikit?  :huh2: 

Atsakyti