Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

QUOTE(*Voque* @ 2019 04 08, 08:03)
<p><strong>Mickute</strong>, vaje ir vėl pas Tave nekokios naujienos, liūdna huh.gif </p><p><strong>Giega</strong>, o Jūs kaip suprantu taip pat jokio pagerėjimo nebesitikit?  huh.gif </p>

Svogerkai padare kaulu ciulpu persodinima,tai jai gereja.. Aisku dar silpna,dar bet koks virusas ar bakteriha viska sugadint gsli,bet jai duoda daug sansu..
O cia seses uosviui.. Jau ir amzius,2 insultai per pusmeti.. ir 4stadija.. jau net ligoninej nebelaiko..

na ka,as jau po darbu mirksiukas.gif Mb irgi pakeliui.. Sriubos pavalgiau,bet dar kazko noriu..
Atsakyti
Labos.
Nežinau ką pasakot ☺ atrodo veiksmo pilna bet iš kitos pusės ne kažką įdomaus...
Vogue t ai fejerverkai buvo močiūtei ? ☺ ir primink kur jūs išvarot ?
vėl atšalimą žada. O jau taip savaitgalį fainai buvo ☺
net dode bucau. Pasitvarkiau biškutį....
Šašlų peer mani gimkę prieš mėnesį vyras prie garažo iškepė 😅😅😅 o šiaip sodą turim ir reikalui esant ir yoač jei ką dirbam tai visada yra galimybė jei tik noro yra. Aš jažkaip paskutiniu metu mažiau jų noriu - sunkus maistas ..
Giega o kokius jūs pilvus kepat ☺

Tai va. O darbe tai tikras pirmadienis. Toks sunkus ir nervingas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 08 balandžio 2019 - 21:04
Galvojau galvovau aie kokius tu cia pilvus biggrin.gif Plova mes ant lauzo kepam/ verdam mirksiukas.gif Labai skaniai gaunas mirksiukas.gif Dar paela esam kelis kart vire mirksiukas.gif
Atsakyti

V-rine, aha fejerverkai buvo skirti močiutei, bet aišku ir mums visiems, kaip kitaip :) dar prie jūros važiavom paleisti, oras super pasitaikė, tai visai liuks :rolleyes: 

O mes ketvirtadienį trims dienoms išskrendam į Atėnus, nors trumpam, bet laukiam labai, esu įsitikinus, kad patiks nerealiai :bigsmile: 

Vakaras greitas, vonioj pamirkau, krevečių su daržovėm pasigaminau ir va net sakinį Jums surimavau :D Dabar guliu jau pataluos ir ilsiuos kaip visados :D labanakt Jums tariu, linkiu saldžių/ramių sapnų :B 

Atsakyti

Labas rytelis

vakar su keliais klasiokais nulekem i sermenis, tiksliau tai as viena su bernais nuvariau,   :D nors tuos smagu  pamatyti, biskeli pasiplepejom ir grizau  namo

Galvojau galvovau aie kokius tu cia pilvus biggrin.gif

As ir galvoju, negi kazka praziopsojau 

tuoj visai bus ramybe- dar Voque isvarys, Almost kol kas negrizus, Big Bang irgi isvarius atostogauti. Giega kada tu isvarai ? V-RIne  o tu atostogas ar jau planuoji ? 

Atsakyti

Labas rytas :) net ir sniego sulaukėm šįryt, nu faina klausykit :D Pasidžiaugėm gražiu/saulėtu oru, vadinasi užteks, nėr čia ko :D 

Labai sunkiai šįryt budinausi, nesupratau rytas ar dar naktis, pašokau tik iš lovos išjungt žadintuvo ir tada tik susivokiau, kad vis dėl to metas kelt šikną :D 

Atsakyti
Labukas

Mickute,kol as atostogu varysiu,visos jau bus grizusios biggrin.gif Geguzes pradzioj isvarom mirksiukas.gif Lygiai uz menesio mirksiukas.gif

Ilgai ir pas mus neatsyla...Draugu gimkes balandzio 12 ir 15,visada jau pakankamai silta budavo..O dabar savaitgaliui rodo tik +9...
Atsakyti
labas rytas,
oi kiek klaidų per telefą darau, nepykit..manopirštai perstori ir raidės permažos biggrin.gif bet ne lovoj tiesiog nepritaikau kada beprisijungt pas jus. ir aplamai na tiek darbų nenudirbtų kad jau net pavargau nuo to bėgimo į visas puses...
o dėl atostogų- tai jo, planuoju smile.gif visą liepą ir paskutinę rugpjūčio savaitę atostogausiu. fainai ar ne smile.gif bet kadangi mano vyras atostogų vasarą negauna, tai išvykos tik būna savaitgalinės ir panašiai. Bet tai pajūrį aplankom nnn kartų ir t.t. , o pailsiu geriausiai sode ant pievutės be vaikų ir su knyga smile.gif o didelėms kelionėms nelabai turim noro ir pinigų gaila, nes turim kitus planus ir aišku siurblius- vaikus kuriems labai gerai patvarko finansinę pusę visada smile.gif o vietinių išvažiavimų (Lietuva arba jau Baltarusija mums įprastu maršrutu tapus) tai neplanavę pasidarom... smile.gif nors aišku laiko dar daug ir bus visk matyt, kaip šauna galvon tai padarom smile.gif

bet pilvus kad Giega raše tai tikrai- net pažiūrėjau gi plivą verda, o aš išsiverčiau kad pilvus...galvoju kokius skrandžius gal paukščių valgo ar ką ten... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 09 balandžio 2019 - 08:39

Šiaip ir aš vakar perskaičius pagalvojau apie kažkokius pilvus, tik po to supratau, kad juk plovus gamina ir nekart gyrėsi kaip skaniai gaunasi :) 

Atsakyti
merginos kaip kompe nusistatyt kad pirmas psl būtų google? kažkada tai dariau bet nebepamenu, dabar vėl kažkoks kitas man nepatinkantis šoka, o man jos nepatinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 04 09, 09:34)
merginos kaip kompe nusistatyt kad pirmas psl būtų google? kažkada tai dariau bet nebepamenu, dabar vėl kažkoks kitas man nepatinkantis šoka, o man jos nepatinka verysad.gif

man irgi sito reikia.. man ismeta yahoo.. o noreciau googles.. sake kaip pakeist,bet neiseina..
Dabar durbu,jei vakare nepamirsiu,parasysiu kaip man sake.. tada tu pabandysi
Atsakyti

Jau po darbo. nulekiau dar  uzsakyma atsiimti, greit uzkandu  kazka, tada einu prekes atsirusiuoti, gal pora kvietkeliu dar persodinsiu,  sprandines gabala turiu,  dar mastau ka is jo gaminti  :hmm: 

Labas rytas :) net ir sniego sulaukėm šįryt, nu faina klausykit :D Pasidžiaugėm gražiu/saulėtu oru, vadinasi užteks, nėr čia ko :D

Labai sunkiai šįryt budinausi, nesupratau rytas ar dar naktis, pašokau tik iš lovos išjungt žadintuvo ir tada tik susivokiau, kad vis dėl to metas kelt šikną :D

Eik tu.... pas jus snigo ??? saltas rytas, 1.5  masinoje rode, dabar  namo ejau, tai kaip ir visai nieko, kai su   su nesuliais parlekiau, tai net kupra slapia, geria, kad kaimynelis pasitaike, tai  nors prekiu deze uznese i virsu  :D 

Labukas

Mickute,kol as atostogu varysiu,visos jau bus grizusios biggrin.gifGeguzes pradzioj isvarom mirksiukas.gifLygiai uz menesio mirksiukas.gif

Ilgai ir pas mus neatsyla...Draugu gimkes balandzio 12 ir 15,visada jau pakankamai silta budavo..O dabar savaitgaliui rodo tik +9...

visos nebus, nes kelios bus  net neisvaziavusios  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti