Almost, sveika sugrįžus, lauksim pasakojimo nors tikiu, kad buvo nepakartojama
jau vien foto su tokiais vaizdais atima žadą
Na, o mes taip pat turėjom puikų ir aktyvų laiką, tokį aktyvų, kad paskutinę dieną suvaikščiojom apie 27km, mano kojų pirštai net kruvini buvo
ir ne, aš nesiskundžiu, tiesiog turėjau tik vieną avalynę, atrodo patogūs batai, bet daug vaikščiojant reikėjo dar patogesnių spėju
Patys Atėnai tikrai paliko puikų įspūdį, architektura tiesiog wow, žmonės šypsosi, draugiški
na sunku per 3 dienas pilnai susidaryti įspūdį, bet va pirminis įspūdis vistiek yra
Labai daug motorolerių, motociklų, na nežmoniškai daug, eismas belekoks, visi skuba/lekia ir net degant žaliai šviesai drąsiai per gatvę negalima eiti, nes kiti nežiūri ir nestoja, tai pirmą dieną buvo keista kaip taip gali būti
Aplankėm daug žymiųjų objektų, gaila truputį, kad ir lietaus gavom nemenkai, bet oro jau nepasirinksi ir mes pozityviai per stiprų lietų, per vėjuotą orą su šlapiom kojom nekeitėm savo planų ir tik pirmyn
Lipant į Akropolį oras pasitaikė puikus, tai tikrai buvo įspūdinga, na net nemoku aprašyti tos didybės, to vaizdo, net foto neišeina perteikti
Paskutinį vakarą vakarojom restoranėly, tai priešais šviečia Akropolis, klausom gyvai graikiškos muzikos, gurkšnojam jų vietinio vyno, skanaujam jų skanėstus ir tokiomis akimirkomis supranti koks gėris yra tos kėlionės, kaip praturtina Tave patį, kiek pasisemi įspūdžių
Aišku lauktuvėms būtina parvežti alyvuogių, fetos sūrio, prieskonių, baklavos, taip pat labai populiari kosmetika su alyvuogių aliejumi ir pats aliejus :)kainos įvairios, yra ir brangesnių produktų, yra pigesnių, kavinėse taip pat įvairiai, pagal poreikius ir norus
mes viešbutyje turėjom ir pusryčius, ir vakarienes, pasirinkimo pakankamai, man galbūt pritrūko daugiau graikiškų patiekalų, bet čia visiškai smulkmenos
Skanesnių mandarinų nesu valgiusi per savo gyvenimą, dideli, sultingi, labai saldūs, taip pat braškės graikiškos wow, nėra ko lyginti atvežtas pas mus iš Graikijos
Sumaliau viską į krūvą, kažkokios padrikos mintys šiandien, bet vistiek daugmaž papasakojau