Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Voque  - Kiek daug geru emociju, super :) 

Tikiu  kad laikas buvo isnaudotas 110proc ir pamatet daugiau nei kiti per savaite :)

Atsakyti

Big Bang laukiam ir tavo ispudziu is keliones 

Atsakyti

Na kaip ir visoms - nuovargis jauciasi. Kasdien nemazai keliavom :) per savaite apie 1700km numynem :) keliai siauri, vingiuoti. Vaizdai atima kvapa. Visur ten viskas zydi,kvepia. Oras zinoma galejo but ir geresnis temperaturos prasme, bet lijo mazai,tas gerai. O siaip labai patiko. Miesteliuose labai daug siauru gatvyciu, maistas skanus. Vynas taip pat wow. Foto bus FB veliau :) 

Truputi issinuomuota vila gadino nuotaika,tai daugiau neimciau. Ateity tik viesbuciuose atostogausim turbut. Taip pat jokiu kelioniu su draugais :D nebent kartu gyvent neteks :) 

Savaites Sicilijoj neuzteko :) tikiuosi grysiu dar ten :)

Atsakyti

Labas rytelis

Smagu Big Bang  :wub:  Mano ta drauge UK gyvenanti irrgii siulo kartu kur nos lekti atostogauti, bet as kazkaip neeee, ji tai su vaikais, tai dar teks ir uz aukles dirbt. Ten kelias dienas  tai visai smagu, bet  ilgiau nenoriu, tai ne musu tada atostogos bus  ji irgi vat butent kokia vIla  nuomuotis  :P 

Atsakyti

Labas rytas :) oi tikrai faina tos atostogos, daug įspūdžių, gerų emocijų, aš jau vėl kažkur noriu lėkti :rolleyes: 

Va ir Big Bang po atostogų, ir Almost :bigsmile: 

Šiandien įprasta diena, tik popiet į kirpyklą lekiu, tai pasigražinsiu šiek tiek, reikia jau butinai plaukus dažyti, dar į soliariumą galbūt trumpam nueisiu :ax: o šiaip reikia dar susižiūrėti ką gaminsim Velykoms, nes šiais metais su mano šeima švenčiam pas mus, kaip visuomet visi po pora patiekalų, suneštiniai pusryčiai :rolleyes: 

Atsakyti
Labukas

atostogos visada gerai biggrin.gif
Bet kas Paryziuj daros.. Vaje vaje.. As tai buvus toj Katedroj.. planavom ir dabar uzeit,kai i koncerta varysim..
Atsakyti

Sveikos  :) 

Antradienis darbadienis. Pirma diena grįžus po atostogų. Net nežinau, nuo ko pradėt, tai pradėjau nuo kavos  :D  :D  :D Atsikėliau šįryt 4val ryto, puikumėlis nu. Bosas va pasisveikino, pasijuokėm, sakė pirmą dieną nepersistengt su darbu  :lol:  :lol: 

Voque - aš Atėnuose nebuvus, bet Graikija šiaip man visai patiko  :wub: Saulė, jūra, maistas, žmonės. Nuotaikos jų vietinėse tavernose. Liuks, smagu tikrai  :wub: Džiugu už jus, kad pailsėjot, pakeitėt aplinką, pasibuvot, pamatėt. Kur sekanti kelionė?  :) 

BigBang - kokią vilą ėmėt? Mačiau, kad buvot panašioj labai vietoj apsistoję, kaip ir mes. Tik langai vilos į kitą pusę, tai nesu tikra, ar tikrai ten pat  :) Kodėl nepatiko vila? Mums labai patiko, žiauriai džiaugiausi pasirinkimu  :wub: 

Ir kodėl niekad daugiau su draugais nekeliautumėt?  :) 

Paryžiuj tikra tragedija..

Aišku puiku dabar visiems - turi gerą atpirkimo ožį. Kad ir kas benutiktų, visi kaltins ISIS. Bet man kažkaip nuojauta kužda, kad toli gražu čia iki musulmonų, turbūt buvo kitų paskatų. Ypač sudėliojus visus faktus iki šiol paviešintus (apie gaisro laiką, apie išgelbėtus meno kūrinius ir renovacijų priešistorę). Fakto tai nekeičia, ugnis suniokojo dalį istorijos. 

Kalbant apie mano atostogas, tai eilinį kartą įsitikinu, kad patirtų emocijų ir įspūdžių žodžiais neapibūdinsiu  :) Tai net ir nežinau, ką čia pasakot.

Aplankėm daug, pamatėm daug. Buvo nuostabu pamatyt skirtumus tarp miestų, tarp regionų, tarp klimatų, gamtos. Įsimylėjau Sydney, absoliučiai. Kraustyčiaus ten gyvent nors ir kitą savaitę  :) Matėm ir vorų žudikų, ir gyvačių. Kaip Lietuvoj keliuose galima nudaužtų elnių pamatyt, taip ten kai kuriose vietose kone kas kilometrą nudaužtos kengūros guli. Mašinos tose vietovėse aprūpintos papildomom apsaugom būtent dėl šios priežasties. Koalų laisvėj taip va nepamatysi tikrai, retas atvejis pamatyt medy gamtoj  :)

Ai, turbūt pirmą kartą gyvenime pajaučiau, ką iš tiesų reiškia kita laiko zona. Čia būnant turim tą 2val skirtumą nuo Lietuvos, bet tik ten būnant pajaučiau, ką reiškia, kai aš jau baigiu dieną, o mano šeima, draugai ją tik pradeda. Paskui ir juokavau, kad nebijokim tos pasaulio pabaigos šiandien - Australijoj jau rytojus ir jis atėjo  :wub:  :) 

Nežinau net tikrai, pilna įspūdžių, emocijų, minčių įvairiausių. Dar grįžus į darbą apėmė nusivylimas šioks toks, tai sakau visko dabar prisigalvojus esu. Bus matyt, ką atneš ateitis. 

Jeigu kažkas domina konkrečiai, tai klauskit - bus man lengviau papasakot. Nes vis tiek pilnai visų 14 dienų praleistų su veiklom konkrečiai ir ėmocijom aprašyt tai man turbūt jau niekada nepavyks  :D 

Gražios visoms dienos ir skanios kavos  :4u:  

Atsakyti

Labas rytas :) oi tikrai faina tos atostogos, daug įspūdžių, gerų emocijų, aš jau vėl kažkur noriu lėkti :rolleyes:

Va ir Big Bang po atostogų, ir Almost :bigsmile:

Šiandien įprasta diena, tik popiet į kirpyklą lekiu, tai pasigražinsiu šiek tiek, reikia jau butinai plaukus dažyti, dar į soliariumą galbūt trumpam nueisiu :ax: o šiaip reikia dar susižiūrėti ką gaminsim Velykoms, nes šiais metais su mano šeima švenčiam pas mus, kaip visuomet visi po pora patiekalų, suneštiniai pusryčiai :rolleyes:

Kaip suprantu plaukams nieko naujo neplanuoji daryt?

Mes dar dėl velyku nieko nežinom :) 

Almost mes prie Cefalu miestelio vila nuomavom,neturi ji pavadinimo :) 

Dėl draugų todėl kad viena yra susitikt ir leisti laiką kartu ir visai kas kita kartu gyventi. Buvo daug nesusipratimu. Duosiu va pavyzdi: vaiką migdo, mes stengiamės tyliai but, vyras i WC nuėjo, nuleido vandenį ir ta isbegus iš kambario apreke maniški nes tipo per garsiai vandenį nuleido. Nu absoliučiai neadekvačiai elgesi. Kai aš vaiką migdau ji pilnu tonų kalba bet aš ne pusės žodžio jai nesakiau, nes suprantu, kad nenumirs dabar visi dėl to kad aš vaiką migdau. Nu zodziu. Cia gal ir nuo žmonių priklauso, bet pamatem juos kitokiomis akimis, kiek yra islepinti ir t.t. Gal su kitais draugais būtų buvę kitaip :) 

Atsakyti

Ai Almost - tai jei gerai suprantu yra minčių keltis į Australija? :) 

Atsakyti

Almost mes prie Cefalu miestelio vila nuomavom,neturi ji pavadinimo :) 

Dėl draugų todėl kad viena yra susitikt ir leisti laiką kartu ir visai kas kita kartu gyventi. Buvo daug nesusipratimu. Duosiu va pavyzdi: vaiką migdo, mes stengiamės tyliai but, vyras i WC nuėjo, nuleido vandenį ir ta isbegus iš kambario apreke maniški nes tipo per garsiai vandenį nuleido. Nu absoliučiai neadekvačiai elgesi. Kai aš vaiką migdau ji pilnu tonų kalba bet aš ne pusės žodžio jai nesakiau, nes suprantu, kad nenumirs dabar visi dėl to kad aš vaiką migdau. Nu zodziu. Cia gal ir nuo žmonių priklauso, bet pamatem juos kitokiomis akimis, kiek yra islepinti ir t.t. Gal su kitais draugais būtų buvę kitaip :)

Mes irgi tame miestely nuomavom, Magno Apartment vilą ėmėm (https://www.booking....ment.en-gb.html)   :wub: Buvom šešiese, du dviviečiai kambariai ir du vienviečiai. Baseino nebuvo, bet nuostabi terasa su vaizdu į miestelį. Iš to vaizdo ir atpažinau, kad jūs kažkur turbūt panašiai buvot apsistoję  :) 

Nesmagu tikrai, kai visokių nesusipratimų įvyksta, kurie apkartina atostogas. Aišku turbūt natūralu, kad atsiranda trinties būnant kartu. Bet man labai smagu su draugais atostogaut, nors irgi visko buvę tikrai tiek seniau kelionėse, tiek šioje kelionėje  :) 

Ai Almost - tai jei gerai suprantu yra minčių keltis į Australija? :)

Nežinau, šiai dienai jokių minčių konkrečių tikrai neturiu nei aš, nei vyras. O šiaip tai visaip galvojam, dėliojam apskritai iš esmės, ar likt čia visam, ar ne. Žodžiu nieko nežinau, bus kaip bus  :D​ 

Atsakyti

Almost, oi tikiu, kad sunku apibudinti viską ir aprašyti, tikrai neįmanoma :rolleyes: Man smalsu kaip kainos? kaip patys žmonės? 

Mes pokolkas niekur neplanuojam, bet gal trumpam ir išlėksim kur, bus matyt :rolleyes: 

BigBang, ar jie tikri draugai ar tiesiog pažįstami? nes iš aprašymo manau, kad nesat artimi, tuomet ir tikiu, kad kyla įvairių nesusipratimų ir pan :) 

Kirpykloj įprastai, padažys, galiukus pakirps ir tiek :) dar dėsim kažkokią priemonę glotninimui, tai busiu graži :D 

Atsakyti

Almost, oi tikiu, kad sunku apibudinti viską ir aprašyti, tikrai neįmanoma :rolleyes: Man smalsu kaip kainos? kaip patys žmonės? 

Mes pokolkas niekur neplanuojam, bet gal trumpam ir išlėksim kur, bus matyt :rolleyes:

BigBang, ar jie tikri draugai ar tiesiog pažįstami? nes iš aprašymo manau, kad nesat artimi, tuomet ir tikiu, kad kyla įvairių nesusipratimų ir pan :)

Kirpykloj įprastai, padažys, galiukus pakirps ir tiek :) dar dėsim kažkokią priemonę glotninimui, tai busiu graži :D

Vyro geriausias draugas ir vaikystes. Jį pažįstu tiek pat laiko kiek vyrą savo. Bet jie susituoke apie 3metai, tai su ja nesam artimos. Su ja didžiausios bėdos ir buvo :) plius jų pačių santykiai nėra super, tai nzn kaip jie sumąstė į atostogas kartu lėkt jei net apie skirtumas svarsto  :hmm: 

Atsakyti