Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Almost, oi tikiu, kad sunku apibudinti viską ir aprašyti, tikrai neįmanoma :rolleyes: Man smalsu kaip kainos? kaip patys žmonės? 

Mes pokolkas niekur neplanuojam, bet gal trumpam ir išlėksim kur, bus matyt :rolleyes:

Kainos mane nustebino gerąja prasme. Beveik visi sakė, kad oj labai brangu ten bus, brangiau, nei Airijoj. Bet tikrai taip nebuvo  :) Kavinės, pramogos, maisto kainos parduotuvėse tokios pat, kaip čia Dubline, kai kas net ir pigiau. Beveik visur kavinėse buvo vadinamoji happy hour, kai ir alkoholis labai pigia, ir maistas gerokai pigiau. Nu kur matyta, kad miesto centre kavinėj su gyva muzika kokteiliai po AUD 6 (~€3,80), picos po AUD 5 (~€3,20) ir pan. per tas tris laimingas valandas?  :hmm:  :D Čia net pas mus taip nebūna.. Buvom apsistoję viešbuty su vaizdu į uostą, tai trims dienoms nakvynė kainavo apie €500. Manau labai normalu, kaip tokioj vietoj tokiam mieste  :) Turėjom šiek tiek nesklandumų tam viešbuty, tai paskui davė visiems trims kambariams nemokamus pusryčius dviems dienoms  :) Tas irgi pliuso pridėjo.
Užmiesčiuose aišku pigiau viskas, bet pačiam Sydney sakau tikrai nustebino kainos gerąja prasme  :)​  

Ai, o žmonės tai labai gražūs, atsipalaidavę. Niekur neskuba, mėgaujas gyvenimu. Draugiški labai, paslaugūs, mandagūs  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost.: 16 balandžio 2019 - 13:20
Australija mano svajoniu salis wub.gif Niekas ten. ebuvau,bet man rodos ten idealus klimatas gyvenimui wub.gif Kaip ir Kanarai biggrin.gif Bwje viena sm pazistama nuvare i Australija va kaip Almost,pas kazka pazistama,tiek patiko,kad net nebegrizo i Londona daiktu susirinkt bigsmile.gif

Del keliavimo su draugais.. na mes esam vaziave 13 zmoniu grupe biggrin.gif Turejom 3 atskirus namukys,3 masinas,tai nebuvo trinties.. Didesne trintis buvo,kai 6 gyvenim vienam bute ir turejom tik 1 masina.. bet ir tai-ryte bepusryciaujant nusprendziam ka visi norim veikt ir varim ar kartu,ar atskirai mirksiukas.gif
Dabar i Turkija vaziuosim 8 niese biggrin.gif
Atsakyti

Sakykim kaip mes vasara su draugemis keliavom i Lenkija, tai visa laika visi kartu  ir toje pacioje masinoje, pora naktu visi viename kambaryje  nakvojom, tik Zakopaneje buvo atskiri kambariukai, bet viskas liuks, tikrai nebuvo jokiu nesusipratimu.  na MB grizes lyg  bande kazka pasakyti, kad visa kelia mergos praciauskejo, bet juk zinojom kas per kompanija vaziuoja. jau geriau linksmai ciauska, nei kokie diedai dar nesamones sneka ir nervus gadina  :P  o va del kitos drauges tai jei atvirai del vaiku,  dar ir vaiku visokiu  buna, o cia zinau- kad mazesnis 7  metu tuoj zysti pradeda,kaprizus  rodo,  vyresnioji irgi gincyjasi su  motina, tada toji pradedu ant ju rekti, nu kazkaip visai nenoriu  per savo atostogas kokiam kurorte tokio balagano

Atsakyti

Australija mano svajoniu salis. Niekas ten. ebuvau,bet man rodos ten idealus klimatas gyvenimui. Kaip ir Kanarai. Bwje viena sm pazistama nuvare i Australija va kaip Almost,pas kazka pazistama,tiek patiko,kad net nebegrizo i Londona daiktu susirinkt

Del keliavimo su draugais.. na mes esam vaziave 13 zmoniu grupe. Turejom 3 atskirus namukys,3 masinas,tai nebuvo trinties.. Didesne trintis buvo,kai 6 gyvenim vienam bute ir turejom tik 1 masina.. bet ir tai-ryte bepusryciaujant nusprendziam ka visi norim veikt ir varim ar kartu,ar atskirai.
Dabar i Turkija vaziuosim 8 niese

Oj, čia dar priklauso nuo to, kurioj daly gyvent. Pajūrio pusėj (Gold Coast, Sydney) arba didžiuosiuose miestuose tai taip. Bet kažkur kaimuose, labiau link vidurio, kur dykumos, tai ne ne, nė už ką  :rolleyes:  :D Nors apskritai Australija tikrai turi viską vienoj vietoj :wub: 

O va dėl pažįstamos, tai įdomiai skamba, kaip taip susitvarkė viską, kad net negrįžo nieko susirinkt. Ypač, kai sunku vizas gaut gyvenimui ten  :) 

Mes daugiausia keliavom šešiese (esam artima šešių draugų grupė ir dabar va kelionėse tiek pernai PAR, tiek dabar Australijoj). Su artimais draugais vis vila viena dalinamės, su kelionių kompanija viešbučiuose ar irgi namuose / vilose kartu, mašinose vis kartu. Bet nei susipykom, nei plakėmės, nei dar kažką. Turiu pripažinti, kad kelionėms kompaniją atrast yra tikrai sunku, nu turi sulipt charakteriai, sutapt interesai, turi visi mokėt nusileist ar prisitaikyt skirtingose situacijose, pamint principus ir pan. Bet suradus savo kompaniją (ar tai vienas, ar tai vienuolika žmonių) tikrai liuks keliaut kartu krūvoj  :)​ 

Atsakyti
Tai ca,labai priklauso ir nuo draugu,ir nuo ju vaiku,ir net nuo musu paciu biggrin.gif
As irgi visai nenoreciau vaziuot kur atostogu su draugais ir mazais ju vaikais.. Mano jau uzauge,kodel turiu siuret i svetimus kaprizus mirksiukas.gif Be to,bent jau pas mus,labai grieztai ziuri mokyklu lankomuma,o per vaiku atostogas kainos trigubos buna.. Tai kodel as turiu permoket,jei galiu vaziuot ne vaiku atostogu metu mirksiukas.gif
Atsakyti

Oi dėl keliavimo su kompanija, tai tikrai pritariu, kad turi sutapti biolaukai, turi pats mokėti prisitaikyti ir tikrai gerai pažinoti tuos žmones :) mes turim tokią kompaniją, tai dažnos kelionės su jais, 4-iese dažniausiai ir lekiam visur, geriau net negalėčiau įsivaizduoti :rolleyes: tikrai būna visko, bet kai pažįstam vienas kitą super gerai, tai viskas būna liuks, jokių pykčių ir panašiai :) 

Tokia greita diena šiandien, dar darbuojuos, bet lėksiu gėlių nusipirkti iki parduotuvės ir namo :rolleyes: kirpykloj pasigražinau, pasideginau, dabar visa graži lauksiu Velykų :D​ 

Atsakyti

Voque kokiu geliu nusipirkai ? pas mane tai saku 3 vazos namie, viena is ju net balkone- geltonai  tie pavasariniai zydintys, pukuotuke jau pradeda skleistis, ir maumedis taip idomiai sprogsta. 

Mb  biskeli uztruko dar su reikalais, as turejau balandeliu is kameros issitraukus, tai i puoda, dar  ridikeliu salotu su  meskiniu cesnaku  pasidariau. Paskutiniu metu tas cesnakas  ant bangos, ir internetas visas apie ji mirga. Drauges vyras tai miske prisirinko, tai ir as gavau  paragauti, net ir uzsisaldziau dar jo. o kadangi dar turiu, tai ir dedu- ant bulviu virtu uzkraciau, ir i balandelius ir i salotas. Ir  uztepeles labai skanu su juo

Atsakyti
NA ka,as jau po darbu mirksiukas.gif Gerai tos atostogos,maziau kamsciu biggrin.gif Nors Mb kai is centro vaziuoja,tai vistiek prasedi..

Verdu vistienos sriuba ir islsiuosi biggrin.gif Delioju mintyse Velyku planus biggrin.gif Tik va labai durnai dirbsiu...ketv dirbu,penktad laisva,sestad dirbu,sekmad pirmad laisva.Noriu kur i gamta,savaitgaliui rodo +22 bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Kazkur dar turi buti tu velykiniu kiausinuku, ale  nerandu  :hmm: 

75943798e9130b077dd589043d70bd6837.jpg

Atsakyti
Sveikos grįžę keliauninkės.
labai neturiu laiko dieną, vakare sveikatos. Darbų ir reikalų milijonas, kažkaip nebeužtenka laiko.
dar nugarą susuko taip nemaloniai ir rimtai. na šiandien geriau nei vakar, tai ryt gal bu dar geriau smile.gif

Paryžiaus katedroje ir aš buvau, gaila labai, bet ugnis yra baisu- pasiims viską...

Almost, kai tu keliavai per kažkurį tv kanalą rodė apie emigrantus grįžusius iš gyvenimo Sidnėjuje. Gal per Emigrantų laidą ... ar dar kažkokia panaši yra. Dar užfiksavau kad va būtent tu dabar te, įdėmiau paklausiau smile.gif tai labai neigiamai atsiliepė apie bendrą gyvenimo kokybę, kažkaip labai užsifiksavo- nors ir išsilavinę ir darbus gerus turėjo bet finansiškai ten sunku. Nu aplamai buvo nuteikta neigiamai viskas apie tą miestą. ot va nežinau kokia laida galėjo būt, nieks daugiau nematėt...(čia turi būti klaustukas- kuris pas mane neveikia) smile.gif

Dėl kelionių u draugais- man svarbiausia kad biolaukai sutaptų... nes jei kamuojiesi (nu pvz vyrai kokie draugai o kiti suvestiniai) tai bent mane tai išsunkia tas bendravimas iki negaliu. net pajūriuose nenoriu būt su tokiais prievarta suvestais draugauti žmonėmis. O va MV kaip tik- jam bile kas bet kad tik ne vieni...tai pykstamės visada, mane laukine vadina- sako su žmonėmis nenoriu bendraut... galiu bendraut bet tik tiek kiek pati noriu, o ne tris paras pvz ištisai....
Atsakyti

Del Katedros- tai ne tas zodis kaip gaila . manau kad abejingu  neliko. 

SIaip mes irgi kompaniju zmones, nors esame ir dviese kazkur isleke, ir net   prie ezero su palapinemis buvom, bet  kad ir kazkur keliavom, tai ten kazkokiu draugu susirasdavome, ilgai vieni neisbudavome  :P​ 

Atsakyti

Gėlių norėjau tulpių, bet nelabai gražios, tai gvazdikų pasiemiau, reikia man butinai namuose, ypač šiltuoju metų laiku :) 

O aš V-rine manau, kad jokia Tu nelaukinė, man tikrai geriau dviese, o ne su bet kuo ir būti tik tam, kad būti, bendrauti iš kažkokio reikalo, rinkti žodžius ir panašiai. Todėl mes ir neturim daug artimų draugų, nes svarbu ne kiek, o kokie :) 

Atsakyti