Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labukas

Sveikinimai Vogue tevams 4u.gif Tikrai,kelintos?

Siandien rukas is pat ryto,diena bus +20 mirksiukas.gif JAu maikute uzsidejau mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos :) ačiū, 33 meteliai jiems :wub: 

Sunkiai šįryt kėliausi kažkaip, nesupratau kas per garsai, kas man trukdo miegot, kol susivokiau, kad žadintuvas :D tai rytas prasidėjo sportu, daug vandens ir iškart miegai išsilakstė, tai tikiuos diena bus produktyvi :) 

Atsakyti

Sveikinimai Voque tavo yevelaiam :) 

Pas mus taip nėra šilta kaip pas giega, bet savaitgalį praneša +19 :) 

Atsakyti

o man visai karsta- 38.3  :hmm: vakar vakare jauciau kad saltis purte, da ikaliau tabletka, siandien visa dien karstis muse, jauciau  kaulu lauze, o darbu   zavalas- ir per pietus dirbom, nuo 14 val lyg geriau pasidare, gal arbata suveike, dar tabletka ikaliau, tai dar likau padirbeti, kol MB atvaziavo pasiimti, tai grizau ir is karto uz termometro. akurat yra. dar  buvau pradejus kazka valgyt daryt, pofik, iskepiau viena keptuve zuvies, numojau ranka ir isisukau is karto i chalata, po dekiu, vaistu ikaliau ,  einu arbatos dar pasidaryti, reik kazkaip  atsilaikyti 

Atsakyti

o man visai karsta- 38.3  :hmm: vakar vakare jauciau kad saltis purte, da ikaliau tabletka, siandien visa dien karstis muse, jauciau  kaulu lauze, o darbu   zavalas- ir per pietus dirbom, nuo 14 val lyg geriau pasidare, gal arbata suveike, dar tabletka ikaliau, tai dar likau padirbeti, kol MB atvaziavo pasiimti, tai grizau ir is karto uz termometro. akurat yra. dar  buvau pradejus kazka valgyt daryt, pofik, iskepiau viena keptuve zuvies, numojau ranka ir isisukau is karto i chalata, po dekiu, vaistu ikaliau ,  einu arbatos dar pasidaryti, reik kazkaip  atsilaikyti 

Neisisirk Mickute  :4u: 

Atsakyti
Sveik,Mickute 4u.gif 4u.gif
O ryt LT darbo diena ar ne?

Vakar vakare prisisakiau rubu is tokio Boohoo,siandien jau atejo bigsmile.gif Einu matuotis biggrin.gif
Atsakyti

Dekui, nu taip nelaiku cia tie sirgimai. o ryt mums reikia i darba. Va tik MB nedirbs, nes jis gi sestadieni atidirbo, tai jam ilgasis savaitgalis 4 dienu prasidejo  :P 

Atsakyti
O mes siandien dirbom,ryt laisva,sestad dirbam,sekmad laisva biggrin.gif

Issimatavau viska is to Boohoo biggrin.gif Vnz visos sukneles grazios paziuret biggrin.gif Bet kokybe suslubavo...Vienos sukneles sukreivintas kirimas,tiesiog jauti,kaip tempia.Kita suknele su tokiom atskiros rankovem,bet jos prisiutos prie sunkeles..Jei pasilikciau,tai iskart nukirpciau jas,nes taip labai nepatogu..Bet dar vercia tos sukneles nugara..Reiktu sleikuciu..KAip ir galeciau jas pasidaryt,bet ...grazinsiu biggrin.gif Ir trecia suknele,tokia pliazine,sitai priekaistu neturiu,bet esu matavusi grazesne,tai sita grazinsiu ir ana pasiimsiu biggrin.gif
Atsakyti

aisku vaistu prigeriau, pagulejau, isprakaitavau, nusimusiau temperatura, tai kad dar pasidarau  arbatos  ir rangausi i lova. Kazkaip teks rytdiena dar darbe atlaikyti 

Atsakyti

Labas rytelis

SIryt  jau  kaip ir geriau jauciuosi,nusimusiau temperatura,  prisidedu vaistu ir varau dar anksciau i darba.  jei jau bus labai   blogai, tai   galesiu anksciau is darbo pasiplauti 

Atsakyti

Labas rytas :) 

Mickute, sveikatos! kad per Velykas būtum sveika ir žvali :4u: 

Giega, aš buvau prisidėjus iš Boohoo drabužių į krepšelį, bet taip ir nenusipirkau :D 

O mano vakar ilga diena, net per ilga. Vakare teko senelį vežti į ligoninę, stiprus uždegimas, tai tokiose įstaigose nevyksta viskas greit, daug ligonių, tai kol priėjom, kol dokumentus sutvarke, po vidurnakčio grįžom tik. Kažkoks nekoks metas, visai bočiukai silpsta mano :huh2: 

Atsakyti
Labukas

Sveikatos Mickutei ir Vogue seneliui 4u.gif O kaip mociute jaucias?Cia ta pati seima ar is kitos puses?
As jau nebeturiu nei vieno gyvo senelio..Nors 3 is ju tikrai ilgaamziai buvo..

Tam boohoo tikrai graziu paziuret rubeliu yra,o ir kainos visai geros biggrin.gif Bet va kokybe tai g.gif As turiu apatiniu komplekta,tai visai vykes mirksiukas.gif Ir bliuska viena,ta irgi be priekaistu..O va si karta is 3 rubu tik vienas tinkantis..Bet grazinsiu ir ji biggrin.gif

MB eina i sportus,as per ta laika namus aptvarkysiu..JAu siuksles nesiau greitai,nes girdejau,kad masina vaziuoja biggrin.gif Grynai prie mano namo jau stovejo biggrin.gif
Paskui leksim kur nors..LAbai noriu iki isparduotuviu pavaziuot..Cia nelabai toli musu atsidare..Yra 5 mano megiamos pardes biggrin.gif Jei ten nieko nerasiu-maudimkes reikia,kokios pliazines sukneles,visai nauju akiniu nuo saules noreciau,skrybeles mirksiukas.gif TAi reiks vel intike knistis biggrin.gif
Atsakyti