Sveikinimai Vogue tevams

Siandien rukas is pat ryto,diena bus +20

o man visai karsta- 38.3 vakar vakare jauciau kad saltis purte, da ikaliau tabletka, siandien visa dien karstis muse, jauciau kaulu lauze, o darbu zavalas- ir per pietus dirbom, nuo 14 val lyg geriau pasidare, gal arbata suveike, dar tabletka ikaliau, tai dar likau padirbeti, kol MB atvaziavo pasiimti, tai grizau ir is karto uz termometro. akurat yra. dar buvau pradejus kazka valgyt daryt, pofik, iskepiau viena keptuve zuvies, numojau ranka ir isisukau is karto i chalata, po dekiu, vaistu ikaliau , einu arbatos dar pasidaryti, reik kazkaip atsilaikyti
o man visai karsta- 38.3
vakar vakare jauciau kad saltis purte, da ikaliau tabletka, siandien visa dien karstis muse, jauciau kaulu lauze, o darbu zavalas- ir per pietus dirbom, nuo 14 val lyg geriau pasidare, gal arbata suveike, dar tabletka ikaliau, tai dar likau padirbeti, kol MB atvaziavo pasiimti, tai grizau ir is karto uz termometro. akurat yra. dar buvau pradejus kazka valgyt daryt, pofik, iskepiau viena keptuve zuvies, numojau ranka ir isisukau is karto i chalata, po dekiu, vaistu ikaliau , einu arbatos dar pasidaryti, reik kazkaip atsilaikyti
Neisisirk Mickute
Labas rytas
Mickute, sveikatos! kad per Velykas būtum sveika ir žvali
Giega, aš buvau prisidėjus iš Boohoo drabužių į krepšelį, bet taip ir nenusipirkau
O mano vakar ilga diena, net per ilga. Vakare teko senelį vežti į ligoninę, stiprus uždegimas, tai tokiose įstaigose nevyksta viskas greit, daug ligonių, tai kol priėjom, kol dokumentus sutvarke, po vidurnakčio grįžom tik. Kažkoks nekoks metas, visai bočiukai silpsta mano