Paryžiaus katedroje ir aš buvau, gaila labai, bet ugnis yra baisu- pasiims viską...
Almost, kai tu keliavai per kažkurį tv kanalą rodė apie emigrantus grįžusius iš gyvenimo Sidnėjuje. Gal per Emigrantų laidą ... ar dar kažkokia panaši yra. Dar užfiksavau kad va būtent tu dabar te, įdėmiau paklausiau. tai labai neigiamai atsiliepė apie bendrą gyvenimo kokybę, kažkaip labai užsifiksavo- nors ir išsilavinę ir darbus gerus turėjo bet finansiškai ten sunku. Nu aplamai buvo nuteikta neigiamai viskas apie tą miestą. ot va nežinau kokia laida galėjo būt, nieks daugiau nematėt...(čia turi būti klaustukas- kuris pas mane neveikia)
Aš va labiausiai tų gamtos katastrofų ir bijau. Ugnies, vandens, vėjo. Vagys prišiks į dūšią, išsineš viską, bet gali atpirkt. O jau kai ugnis ateina ar patovyniai įsisuka, tai oj oj...
Nežinau, aišku ne per tris - keturias dienas tai įvertinti, bet man ten pasirodė visko apstu. Tikrai miestas toks pastatytas tik eik ir gyvenk. Visko turi, visko yra. Gal man ir lyginimas kitoks, nes aš dabar Dubline gyvenu. Man reikalingas didmiestis, mane įkvepia žmonės, srautai, energija, juokas. Mane įkvepia dideli galingi pastatai, ta miesto aura, didybė. Bet jeigu žmogus iš prigimties labiau ramus, linkęs į mažesnio miesto gyvenimą, tai faktas, kad didmiesty jam viskas bus blogai.
Dar kalbant apie pragyvenimo kokybę - taip, išsilavinimo vien tik neužtenka. Reikia dirbti taip, kad gerai uždirbtum. Lygiai kaip ir bet kuriam labai dideliam mieste ar bet kurioje sostinėje (žinau, kad Sidnėjus nėra sostinė)
Dubline mums irgi nėra taip jau viskas šilku tiesta finansiškai. Faktas, kad galimybės čia neribotos, tai kiek spausi - tiek turėsi. Bet tuo pačiu kitas faktas, kad visada norisi ir galima geriau
Nepriklausomai nuo to, kur gyveni ir kas esi.
Gėlių norėjau tulpių, bet nelabai gražios, tai gvazdikų pasiemiau, reikia man butinai namuose, ypač šiltuoju metų laiku 
Aš irgi ieškojau sekmadienį tulpių, bet nebuvo jokių gražių, tai nepirkau nieko. Gal šį savaitgalį nusipirksiu - man visad reik dviejų bukietų į svetainę ir į miegamąjį
Ką žadat ruošti skanaus Jūs? Velykos Jums didelė šventė ar tiesiog paminit ir tiek? 
Sekmadienį draugai pakvietė į svečius. Nemanau, kad kažką labai ruošim - pasiimsim vyno, gal kokių kiaušinių įdarytų pagaminsiu, lietuviškos mišrainės. Gal pagrilinsim kažką, priklausomai nuo oro. Seniau kažkaip labiau švęsdavom, bet dabar likę keturiese lietuviai kažkaip nelabai bešvenčiam stipriai
Pernai dar kiaušinius marginom, šįmet jau ir nežinau. Gal marginsim, bet neturim nieko nusipirkę kol kas
Airiai šiek tiek kitaip tas visas Velykas švenčia, tai man toks jausmas, kad mes su vyru labiau prie jų tradicijų linkstam
Labas rytas
Išmiegojau puikiai. Smagiai nuteikia šviesūs ankstyvi rytai ir ilgos dienos. Jaučiuos, kad jau grįžtu į ritmą po truputį
Vakarienei vakar gaminau saldžiai aštrių krevečių su vištiena ir ryžiais, kaip skaniai priputom
Daugiau nieko ir nenuveikėm. Kol išsikalbėjau dienos įspūdžius (turėjau pokalbį ilgą su bosu, su kitu kolega), kol ką, tai ir miego metas atėjo
Šiandien jau lėksiu tuoj dirbt, turiu šiek tiek anksčiau pradėt. Visa diena labai darbinga nusimato - turiu per dvi dienas paruošt naujus mokymus (pas mus įmonėj penktadienį išeiginė Didžiojo Penktadienio proga). Tai jau bus veiklos veiklelės prie kavos
Daugiau kaip ir nieko neturiu ką papasakot. Tai visoms linkiu gražios dienos ir skanios kavos