Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Pripliurpet nemažai :) 

Pritariu ir dėl biolauku ir panašiai. Kai pas juos svečiuose buvom - nebuvo nieko panašaus kas buvo ten Sicilijoje. Jei būčiau žinojusi būčiau kategoriškai sakius kad imam viesbuti. Bandžiau ir ją suprast, bet po poros dienų pamačiau kad žmogus tik savo prioritetais rūpinasi tai nelabai smagu dėl to. Susitariama vienaip o jie daro savaip. Esam buvę Norvegijoje, su visai nepažįstama kompanija ir per kelias dienas nebuvo nieko panašaus. Tai gal tiesiog ant jos pms pataikem :D nu bet buvo kaip buvo. Visokios patirties gyvenime reikia :) 

Vrinei pritariu kad geriau vieniems nei per prievarta bendrauti tam kad bendrauti. Negalėčiau ir aš taip. Su šitą mergina tai mes turim ką pakalbėti, dėl to bėdų neturėjau. Išvis pastebėjau kad kuo toliau tuo isrankesne ir aš darytis pradejau :) geriau mažiau bet geriau :) 

Atsakyti

Labas rytelis

nu vis po truputi ir rytai jau islyla, o diena ir iki  +18 zada, jau metu striuke i sona  :P​ 

Atsakyti

Labas rytas :) saulėta, gražu už lango, turėtų šiandien ir pas mus įšilti iki 15 laipsnių, tai visai liuks :rolleyes: 

Diena nenusimato kažkuo ypatinga, vakarop tik tinkamės su šeima, pasikavinsim, aptarsim Velykų meniu, gal kažkur prasieisim :) 

Ką žadat ruošti skanaus Jūs? Velykos Jums didelė šventė ar tiesiog paminit ir tiek? :mirksiukas: 

Atsakyti
Labukas

Karta dukterecia su savo draugais,na dvi seimos,po 1vaika kiekvienoj,vare atostogu kartu. Maista sutare per puse pirkt.. tai va,ir dukterecia mazai valgo,ir jos dukra ten vos 1sasyska iveikia.. o ana seima 10 kiausu ant triju per karta suryja biggrin.gif Tai biski abidna buvo,kai perki daug,o nevalgai biggrin.gif
Bet irgi-karta pasimoke,dabar zino mirksiukas.gif Su tais draugais vis dar vaziuoja kartu mirksiukas.gif

Velykos man tokia nebaliaus svente biggrin.gif Pasidarom skanesnius pusrycius,dauziam kiausus ir tuom baigias.. Siemet planuoju lekt kur i gamta. Susidesim tuos kiausus,pasiimsim kokiu deseeliu ir pasikepsim kur mirksiukas.gif
Atsakyti

Labai liuks, Giega :) faina gamtoj papusryčiauti, sudaužti kiaušiukus, pasibūti :rolleyes: 

Mes taip pat pasisėdim truputį su maniškiais, o popiet važiuojam pas MB šeimą, šiais metais dviguba šventė, nes MB brolio gimtadienis :) 

Atsakyti

Paryžiaus katedroje ir aš buvau, gaila labai, bet ugnis yra baisu- pasiims viską...

Almost, kai tu keliavai per kažkurį tv kanalą rodė apie emigrantus grįžusius iš gyvenimo Sidnėjuje. Gal per Emigrantų laidą ... ar dar kažkokia panaši yra. Dar užfiksavau kad va būtent tu dabar te, įdėmiau paklausiau. tai labai neigiamai atsiliepė apie bendrą gyvenimo kokybę, kažkaip labai užsifiksavo- nors ir išsilavinę ir darbus gerus turėjo bet finansiškai ten sunku. Nu aplamai buvo nuteikta neigiamai viskas apie tą miestą. ot va nežinau kokia laida galėjo būt, nieks daugiau nematėt...(čia turi būti klaustukas- kuris pas mane neveikia)

Aš va labiausiai tų gamtos katastrofų ir bijau. Ugnies, vandens, vėjo. Vagys prišiks į dūšią, išsineš viską, bet gali atpirkt. O jau kai ugnis ateina ar patovyniai įsisuka, tai oj oj...

Nežinau, aišku ne per tris - keturias dienas tai įvertinti, bet man ten pasirodė visko apstu. Tikrai miestas toks pastatytas tik eik ir gyvenk. Visko turi, visko yra. Gal man ir lyginimas kitoks, nes aš dabar Dubline gyvenu. Man reikalingas didmiestis, mane įkvepia žmonės, srautai, energija, juokas. Mane įkvepia dideli galingi pastatai, ta miesto aura, didybė. Bet jeigu žmogus iš prigimties labiau ramus, linkęs į mažesnio miesto gyvenimą, tai faktas, kad didmiesty jam viskas bus blogai.

Dar kalbant apie pragyvenimo kokybę - taip, išsilavinimo vien tik neužtenka. Reikia dirbti taip, kad gerai uždirbtum. Lygiai kaip ir bet kuriam labai dideliam mieste ar bet kurioje sostinėje (žinau, kad Sidnėjus nėra sostinė)  :) Dubline mums irgi nėra taip jau viskas šilku tiesta finansiškai. Faktas, kad galimybės čia neribotos, tai kiek spausi - tiek turėsi. Bet tuo pačiu kitas faktas, kad visada norisi ir galima geriau  :) Nepriklausomai nuo to, kur gyveni ir kas esi. 

Gėlių norėjau tulpių, bet nelabai gražios, tai gvazdikų pasiemiau, reikia man butinai namuose, ypač šiltuoju metų laiku :)

Aš irgi ieškojau sekmadienį tulpių, bet nebuvo jokių gražių, tai nepirkau nieko. Gal šį savaitgalį nusipirksiu - man visad reik dviejų bukietų į svetainę ir į miegamąjį  :D 

Ką žadat ruošti skanaus Jūs? Velykos Jums didelė šventė ar tiesiog paminit ir tiek? :mirksiukas:

Sekmadienį draugai pakvietė į svečius. Nemanau, kad kažką labai ruošim - pasiimsim vyno, gal kokių kiaušinių įdarytų pagaminsiu, lietuviškos mišrainės. Gal pagrilinsim kažką, priklausomai nuo oro. Seniau kažkaip labiau švęsdavom, bet dabar likę keturiese lietuviai kažkaip nelabai bešvenčiam stipriai  :) Pernai dar kiaušinius marginom, šįmet jau ir nežinau. Gal marginsim, bet neturim nieko nusipirkę kol kas  :D 

Airiai šiek tiek kitaip tas visas Velykas švenčia, tai man toks jausmas, kad mes su vyru labiau prie jų tradicijų linkstam  :D 

Labas rytas  :4u: 

Išmiegojau puikiai. Smagiai nuteikia šviesūs ankstyvi rytai ir ilgos dienos. Jaučiuos, kad jau grįžtu į ritmą po truputį  :) Vakarienei vakar gaminau saldžiai aštrių krevečių su vištiena ir ryžiais, kaip skaniai priputom  :wub: Daugiau nieko ir nenuveikėm. Kol išsikalbėjau dienos įspūdžius (turėjau pokalbį ilgą su bosu, su kitu kolega), kol ką, tai ir miego metas atėjo  :D 

Šiandien jau lėksiu tuoj dirbt, turiu šiek tiek anksčiau pradėt. Visa diena labai darbinga nusimato - turiu per dvi dienas paruošt naujus mokymus (pas mus įmonėj penktadienį išeiginė Didžiojo Penktadienio proga). Tai jau bus veiklos veiklelės prie kavos  :) 

Daugiau kaip ir nieko neturiu ką papasakot. Tai visoms linkiu gražios dienos ir skanios kavos  :4u: 

Atsakyti

Almost, o kaip švenčia patys airiai Velykas? smalsu :)  :rolleyes: 

Aš tai pati visiškai nemarginu, čia MB darbas, jau n metų mes taip pasidalinam darbus, kad jis margina, o aš maistu rūpinuos :rolleyes:​ 

Atsakyti

Almost, o kaip švenčia patys airiai Velykas? smalsu :)  :rolleyes:

Pirmiausia viskas prasideda 40 dienų prieš Velykų sekmadienį - Gavėnios pradžia būna. Čia labai tikintiems svarbi data, nes kažko atsisako, ką labai mėgsta. Ar tai iš maisto, ar rūkyti, ar kažkokios veiklos. Ir to laikosi 40 dienų iki Velykų. Taip pat nevalgo / sumažina mėsos valgymą.

Didijį Penktadienį iki pat pernai būdavo uždaryti visi barai, niekur neprekiaudavo alkoholiu. Bet nuo pernai priėmė įstatymą, kad jau galima prekiaut alkoholiu. Tai dauguma dabar tą penktadienį susitinka su draugais ir eina į barus alaus  :D 

Velykų sekmadienį dažniausiai visi susitinka su šeimom, leidžia laiką taip.  Labiau tikintys eina sekmadienį į mišias ryte. Kartu pietauja, keičiasi Velykų kiaušiniais - čia jų niekas nemargina ir mano amžiaus jaunimas pvz. iš viso net nėra matę tokio dalyko. Jie keičiasi šokoladiniais kiaušiniais. Kokių tik čia jų nėra. Ir didelių, ir mažų, ir prabangių šokolado firmų (Lindt, Thortons, Butlers), ir pigučių  :)

Labai didelių kažkokių kitų tradicijų nėra, tik va Gavėnia ir šokoladiniai kiaušiniai. Bet ir šiaip airiams beveik visos šventės būna šeimyniškos ar su draugais ir su daug alkoholio  :D  :D​ 

Atsakyti
Uk irgi niekas kiausiniu nebesazo,perka tuos sokoladinius mirksiukas.gif Bet kokiuose parkuose buna suorganizuoti kiausiniu ridenimai ar rinkimai.. Niekad nebuvom dar biggrin.gif Paaugs biski mazoji,tada varysim,nes dabar vis tiek nesupras..

Apejau vietini shopinga.Nusinesiau matuotus beveik visus River island maudymukus biggrin.gif Kas ant pakabos graziai atrodo,tas realiai taaaaaio baisiai blink.gif Nupirkau toki vientisa,bet nesu labai patenkinta.. Dar toki kombinzona pirkau.. jau jeikuau kazkada,kad daugiau gyvenime kombinzonu nepirksiu,nes norint i tulika turi nuogai nusirengt biggrin.gif Bet susigundziau,graziai atrode..

ka dar.. sestad man turejo but lazeriai,laiku apaiziurejau-gi dirbsiu si sesrad,tai siandien pasidariau biggrin.gif
Atsakyti

o as tai jau prisimarginsiu kaip visada  :P  man smagu. reikes penktadieni  po darbo pravaziuot pro miskeli ir  sustoti kokiu lapeliu pasirinkti

Atsakyti

Kaip įdomu, kad tik šokoladiniai kiaušiniai :) tikrai galvojau, kad mažiau ar daugiau, bet vistiek margina, o pasirodo, kad nelabai :rolleyes: 

Taip puikiai vakarą praleidom su šeima, net ir šampano atsigėrėm lauke, nes rytoj tėvų metinės, tai tokia faina proga :wub: oras nuostabus, prisivaikščiojom prie jūros, apsukom didžiulį ratą ir va dabar jau ilsiuos. Dar valgyt grįžusi gaminau, apsitvarkiau ir vakaro nebėra :rolleyes: 

Atsakyti

Labas rytelis

Voque, tai jau kelintos  metines tevams ?. 

Atsakyti