Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis

tai kaip  visoms tos   Velykos ir daug marguciu pridauzet ? mes tai smagiai vakar pas draugus pasisedejom, nuo  juoko net zabtus visiems skauda , nors 6 tik buvom, bet ir su dainomis, tikrai smagiai ir sociai, apie 19 grizom namo, jau nieko nenorejom, aisku  vakaras  ramus prie teliko, tik  kavos dar veliau pasidariau, nes apie maista tai net  galvot ne vienas nenorejom. siryt  viskas puikiai, jau ir skalbenke dirba, as neskubedama geriu kava su visokiais saldumynais, mastau ka cia dar gero nuveikus  :P

Atsakyti

Labas rytelis

tai kaip  visoms tos   Velykos ir daug marguciu pridauzet ? mes tai smagiai vakar pas draugus pasisedejom, nuo  juoko net zabtus visiems skauda , nors 6 tik buvom, bet ir su dainomis, tikrai smagiai ir sociai, apie 19 grizom namo, jau nieko nenorejom, aisku  vakaras  ramus prie teliko, tik  kavos dar veliau pasidariau, nes apie maista tai net  galvot ne vienas nenorejom. siryt  viskas puikiai, jau ir skalbenke dirba, as neskubedama geriu kava su visokiais saldumynais, mastau ka cia dar gero nuveikus  :P

Mes nelabai šventėm, vaikas mūsų apsirgo. Tai ramiai labai pabuvom tryse :) 

Šiandien irgi reikia skalbenke pajungti, dar sukelti kelis daiktus pardavimui. Valgyt turim dar likusių šonkaulių kar okar orkaitej keptų, šaltibarščiai dar stovi nuo užvakar, reik pabaigti. Vyras iki vaistinės važiuos vaikui vaistų reik, nes baiginejasi ir nuo kosulio ir nuo slogos.

Atsakyti

Sveikateles Jusu mazylei  :4u: tai kelinto parskrendi ?

Oras pas mus  neblogas, saulute nuo pacio ryto, jau  prasivaiksciojau iki pardes,  pardavejai kiausa nunesiau, dar kaimynui ibrukau  :D​ tuscia, dar anksti, tai smagu ir pasivaikscioti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 22 balandžio 2019 - 09:07

Labukas :4u: visas su šv.Velykomis!

Mes vakar iki pietų pas mus pabuvom, jaukiai paminėjom, papusryčiavom visokių gardumų, o popiet pas MB tėvus važiavom, ten vėl vaišėmis stalas apkrautas, visko daug ir net per daug, tai vaje grįžom pilnais pilvais :) 

Šiandien su SB kukliai papusryčiavom, apsukom aplink miestą ratą su savo naujuoju gyventoju (pusseseriuko šunį prižiūrėsim iki savaitgalio) ir namuose truputį tvarkinėjomės, sriubos išviriau, taip ramiai šiandien :rolleyes: vakarop manau lėksim prie jūros, oras puikus, tai gal neaptingsim :ax: 

Atsakyti

Sveikateles Jusu mazylei  :4u: tai kelinto parskrendi ?

Oras pas mus  neblogas, saulute nuo pacio ryto, jau  prasivaiksciojau iki pardes,  pardavejai kiausa nunesiau, dar kaimynui ibrukau  :D​ tuscia, dar anksti, tai smagu ir pasivaikscioti

Gegužės 25 dieną:)

Atsakyti

Mes ir  ramiai namie, labai geria ir prie teliko, biskeli virtuveje pasitvarkineju,  dar kazkokiu likuciu  saltu turim,  tai  dar  sumeciau ruk. sonkauliukus su raug.kopustai  i greitpuodi troskintis, nes kazko karsto  norisi ir visai  neblogai sriubytes butu  

Atsakyti

Aš baravykų sriubelės labai skanios išviriau, daug daržovių pridėjau, tai bus porai dienų :) 

Atsakyti

Labas rytelis

Sventes pasibaige ir vel kimbam i darbus . Smagu kad jau savaite trumpesne. ir kita nusimato su iseigine  :P​ 

Atsakyti

Labas rytas :) 

Ir vėl į darbą laiką :) šią savaitę rytinėje pamainoje, tai laikas kur kas greičiau prabėgs. 

Mūsų šventės ramios, nes maziukes sveikata nelabai leido kažką veikti. Oras super buvo. Na bet ką dabar, bus dar tu gerų orų :) 

Vakar jau viena taše sukroviau, kitos pusę. Savaitgalį jau issiusiu kažkiek daiktų į Lietuvą. Vis čia bus mažiau tai aiškiau matysiu kiek dar ko reiks siųsti. Labai džiaugiuosi kad neturime savo baldų kažkokių didesnių, nes vaje vaje kiek reikalu papildomu butu :) 

Atsakyti

Labas rytas :) 

Kažkaip anksti pabudau šiandien, visai pailsėjus jaučiuosi ir tas faktas, kad šiandien antradienis visai džiugina :rolleyes: 

Kažkokių ypatingų planų nėra, darbas - namai, vakare planuojam pasivaikščioti, orą super praneša, tai reikia naudotis proga, nes lietų pranašauja savaitgalį :) 

Atsakyti
Labukas

Baiges sventes biggrin.gif As irgi jau darbe.. Mb j kita miesta dirbt isvare,gris tik savaitgali.Tai nei valgyt gamint nereiks biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
visas su praėjusiomis šventėmis, su pavasariu pagaliau smile.gif
Šventėm šventiškai ir nelabai smile.gif abu vaikai pilvo virusais sirgo. Sūnus nuo ketvirtadienio, tai sekmadienį buvo apysveikis, dukra nuo sekmadienio pavakario, tai irgi sudalyvavo dar visur. Šiandien man skauda vidurius , bet tik tiek, gal nepramuš fontanai ...smile.gif
o šventėm- ryte pas uošvius buvom ankstyvų velykinių pusryčių, poto važiavau su vaikais ir savo mama į bažnyčią, toliau buvom pas mamą- atvažiavo ir brolis su šeima. Vėliau ėjom pas uošvius popetų valgymo smile.gif būtume gal nebėję, bet vyras mano ryte dirbo pusryčių nėjo, tai pakvietė vėl į pietus. Aš išėjau anksčiau su vaikais, vyras liko 20 min ilgiau ir sugebėjo susipykt mirtinai....na čia kaip visada.... smile.gif prikalbėjo uošvis negražių dalykų ir ant manęs vyrui (kur protas diedo ką?) , dabar aš pykstu (ir juokas ima kartu), bet nepykti negaliu. tada lepiau vyrui eit susitaikyt, nuėjo, susitaikė, tačiau už pasakytus žodžius apie mane vistiek pykstu ir neatleidžiu. va taip ir baigėsi mūsų šventės- kaip aš juokiuos- kaip asocialus kokius- pabaigoj pykčiai.... gerai kad muštynių nebuvo....nu aišk juokauju- tai neįmanoma.

SOS pagalbos prašau kompiuteristų ir suprantančių smile.gif...
ką galėjau padaryti jei FB mesengeryje nebematau žinučių kurias rašo man. Va taip rašau rašau, man atrašo- aš vėl parašau... bet aš nematau ką man atrašė. Toks jausmas kad niekas man nerašo o pati su savim kalbu- klausiu ko man neatrašai - sako gi atrašiau. Išjungi FB įjungi- na tikrai matosi žinutės atrašiusiojo. vel ką parašau- vėl reikia išjungti įjungti ir tada tik matysis ką ten man rašo. Kokia čia nesąmonė? nežinot? ką aš galėjau padaryt? šiaip sutapimas gal- bet skyriaus kompiuteristas dėjo kažką kompu kad pagreitėtų kompas, ior būten po to va taip.... čia darbinis kompas. kaip manot? ar išjungiau aš pati kažką?
Atsakyti