Sveikos

visas su praėjusiomis šventėmis, su pavasariu pagaliau

Šventėm šventiškai ir nelabai

abu vaikai pilvo virusais sirgo. Sūnus nuo ketvirtadienio, tai sekmadienį buvo apysveikis, dukra nuo sekmadienio pavakario, tai irgi sudalyvavo dar visur. Šiandien man skauda vidurius , bet tik tiek, gal nepramuš fontanai ...

o šventėm- ryte pas uošvius buvom ankstyvų velykinių pusryčių, poto važiavau su vaikais ir savo mama į bažnyčią, toliau buvom pas mamą- atvažiavo ir brolis su šeima. Vėliau ėjom pas uošvius popetų valgymo

būtume gal nebėję, bet vyras mano ryte dirbo pusryčių nėjo, tai pakvietė vėl į pietus. Aš išėjau anksčiau su vaikais, vyras liko 20 min ilgiau ir sugebėjo susipykt mirtinai....na čia kaip visada....

prikalbėjo uošvis negražių dalykų ir ant manęs vyrui (kur protas diedo ką?) , dabar aš pykstu (ir juokas ima kartu), bet nepykti negaliu. tada lepiau vyrui eit susitaikyt, nuėjo, susitaikė, tačiau už pasakytus žodžius apie mane vistiek pykstu ir neatleidžiu. va taip ir baigėsi mūsų šventės- kaip aš juokiuos- kaip asocialus kokius- pabaigoj pykčiai.... gerai kad muštynių nebuvo....nu aišk juokauju- tai neįmanoma.
SOS pagalbos prašau kompiuteristų ir suprantančių

...
ką galėjau padaryti jei FB mesengeryje nebematau žinučių kurias rašo man. Va taip rašau rašau, man atrašo- aš vėl parašau... bet aš nematau ką man atrašė. Toks jausmas kad niekas man nerašo o pati su savim kalbu- klausiu ko man neatrašai - sako gi atrašiau. Išjungi FB įjungi- na tikrai matosi žinutės atrašiusiojo. vel ką parašau- vėl reikia išjungti įjungti ir tada tik matysis ką ten man rašo. Kokia čia nesąmonė? nežinot? ką aš galėjau padaryt? šiaip sutapimas gal- bet skyriaus kompiuteristas dėjo kažką kompu kad pagreitėtų kompas, ior būten po to va taip.... čia darbinis kompas. kaip manot? ar išjungiau aš pati kažką?