Vrinei sveikatos tau, nesirk!
O kas ziuri mazaja,kai tu dirbi?Ar taip su vyru ir susiderinat?
LT labai aroma terapija vaikus gydo..Mano puske praktiskai su tik visokiais kvapukais visokiu slogu,kosuliu atsikrato..Atsiunte ir mums secialu garintuva,lasiuku.bet visko yra ir cia
Nusipirk koki eukalipto lasiukus,tie garintuva pakankamai brangus,tai gali siaip i kokia taure,kuria iseitu po zvakute pakist.I taure ipilk vandens ir ilasink kelis lasiukus to eukaliptu ir uzdek zvakute,kad garuotu po truputi..Nu zinok padejo
Musiske cia irgi taip kosejo,kad net apsivemdavo...
Oi visko turiu, tik garintuvo netraukiu nes labai didele dregme namie, bet turiu olbas lasiuku, tai palasinu ant servetėlės ir padedu palei galva. Lengviau jai kvėpuoti būna. Bet snd jaučiu trauksiu garintuva jei dienos metu dar vis taip košės, nes ji kankinasi o ir aš negaliu pailsėti pries darba.
Aha, keiciames mes. Šiandien sakysiu vyrui kad nesivestu jos į darba su mašina, o palauktu namie kol pareisiu, netoli čia yra. Kaip ir spėjam, bet su mašina kai keiciames tai tam kuriam popietine neveluoja nei minutes. Spėjam per tą 10min susikeisti
bet kai ji taip jaučiasi, geriau jos netampyt iš namų.
Rytas prasidėjo 4:20, nes nebuvo tikslo gulėti. Ji tik po visų kosuliu ir pienuko pradėjo miegoti, bet man jau nebuvo tikslo kai vistiek 4:45 keliuosi. Liko issidziovint plaukus, nes kavą jau išgėrusi ir eisiu į darbą