Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas :) 

Sveikatos visoms, nesirkit :4u: 

Mes kažkaip susivėlinom vakar grįžti, tai jau nieko nebesinorejo vakare, pavalgėm ir ilsėjomės :) Man grynai vakar pirmadienis, susimaišė visiškai dienos, bet liuks, va pora dienų ir vėl savaitgaliausim :rolleyes: 

Atsakyti
o as net zaktelejau,kai uzsikrove skaneris ir panaciau kiek darbo turiu blink.gif ilgai dirbsiu..
Atsakyti

Laba diena.

Sveikatos visoms ir visų, sirgti nesmagu tikrai  :4u: 

V-Rine - nieko neprispaudei, paskutiniu metu FB durniuoja tiesiog ir tiek  :) Išsivalyk Cookies naršyklėj, prisijunk iš naujo, gal kažkuo padės. Bet ir mano paskyra kvailioja. Nieko nepadarysi.

Atsakyti

Almost, kaip Tu? gal ir kvailas klausimas, bet vistiek noriu pasiteirauti...

Aš pati šiandien jau ašarų pakalnes turėjau ryte, seneliui prastai visai, pakitimai kepenyse ir prognozės liūdnos...

Atsakyti

Almost, kaip Tu? gal ir kvailas klausimas, bet vistiek noriu pasiteirauti...

Aš pati šiandien jau ašarų pakalnes turėjau ryte, seneliui prastai visai, pakitimai kepenyse ir prognozės liūdnos...

Nežinau, tiesiog esu ir tiek. Ramiai kažkaip. Viską suprantu, bet vis tiek liūdna širdy. Kažkiek ir minčių davė apskritai apie viską, apie gyvenimą visa šita situacija. Ačiū  :4u:  :heart: 

O Tu laikykis. Nežinau, ką ir pasakyt tikrai. Tik suprantu, kad sunku ir liūdna :friends: 

Atsakyti
Sveikos, ačiu Almost už patarimą, vadinasi lauksiu smile.gif

aš šiąnakt visą naktį tėtį laidojau, nors jis jau 10 m. kaip miręs.... vistiek tas bendras negerumas ir pasąmonėj muša... o šiaip ką- kai pradedi gilintis tai tas žmogaus gyvenimas..oi oi.....pabaiga visiems vienoda.... unsure.gif
Atsakyti

Na ka,jau po darbu mirksiukas.gif PAvargau siandien...Tikrai pavargau..
Atejo siuntinys..Liemenuka paskui matuosiuos,bet is paziuros lygtai mazas bus ax.gif Skrybele visai nebloga.Tik ar turit ideju kaip islygint krastus g.gif Kazin su lygintuvu galima g.gif O gal garais g.gif nes jei neissilygins,tai siusiu atgal..
Atsakyti

as ir siandien pavargau, dar  likau po darbo,  tai visia nusikaliau,  grizau, tik kazka greit pasigaminau ir istiesiau kojas, tai su padruske paplepejau, koleges darbe ryt gimtadienis, tai dovana supakavau, nieko daugiau nedariau seriala paspoksojau ir jau einu gult

Atsakyti

Greita diena, kažkokia pilna neigiamų minčių ir liūdesio. Reikia ir tokių tikriausiai, kitaip nebūna juk, nevisada viskas vyksta kaip norim ir tikimės :huh2: 

Buvom su SB po darbų pasivaikščioti, nors labai vėjuota, bet norėjosi pravėdinti galvą ir mintis, tai visai liuks prieš miegą :ax: o šiaip nelabai ir turiu ką pasakoti, lekia tos dienos kaip pašėlusios.

Atsakyti

​Labas rytelis 

Atsakyti

Labas rytas :) va ir ketvirtadienio sulaukėm - liuks :rolleyes: visai susimaišė tos dienos, ryte atsibudus dar gerai turėjau pagalvoti kuri savaitės diena šiandien :) 

O iš tikųjų tai nelabai svarbu, nes vistiek nieko įdomaus nenusimato, viskas įprastai :ax: 

Atsakyti
LAbukas

O as siandien pikta..JAu ir taip pabudau nepailsejus,tai dar darbe dienas sukeite blink.gif MAno menedzeris i atostogas isejo,o keiciantis nezinojo...Tai kai durnele atvarai i darba ir apsisuki..O ryt ir marti dirba,man penktad visada laisvi budavo,tai turejau mazaja ziuret...

Vnz eisiu kieme kedes lakuot rolleyes.gif
Atsakyti