Labas rytas
Sveikatos visoms, nesirkit
Mes kažkaip susivėlinom vakar grįžti, tai jau nieko nebesinorejo vakare, pavalgėm ir ilsėjomės Man grynai vakar pirmadienis, susimaišė visiškai dienos, bet liuks, va pora dienų ir vėl savaitgaliausim
Almost, kaip Tu? gal ir kvailas klausimas, bet vistiek noriu pasiteirauti...
Aš pati šiandien jau ašarų pakalnes turėjau ryte, seneliui prastai visai, pakitimai kepenyse ir prognozės liūdnos...
Nežinau, tiesiog esu ir tiek. Ramiai kažkaip. Viską suprantu, bet vis tiek liūdna širdy. Kažkiek ir minčių davė apskritai apie viską, apie gyvenimą visa šita situacija. Ačiū
O Tu laikykis. Nežinau, ką ir pasakyt tikrai. Tik suprantu, kad sunku ir liūdna
as ir siandien pavargau, dar likau po darbo, tai visia nusikaliau, grizau, tik kazka greit pasigaminau ir istiesiau kojas, tai su padruske paplepejau, koleges darbe ryt gimtadienis, tai dovana supakavau, nieko daugiau nedariau seriala paspoksojau ir jau einu gult
Greita diena, kažkokia pilna neigiamų minčių ir liūdesio. Reikia ir tokių tikriausiai, kitaip nebūna juk, nevisada viskas vyksta kaip norim ir tikimės
Buvom su SB po darbų pasivaikščioti, nors labai vėjuota, bet norėjosi pravėdinti galvą ir mintis, tai visai liuks prieš miegą o šiaip nelabai ir turiu ką pasakoti, lekia tos dienos kaip pašėlusios.