Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

grizau is darbo, tiesiai po  pardes, biskeli apsipirkau, torta  rytdienai vezti i kaima nusipirkau,  uzsakyma pasiemiau, grizus  is karto  varskes apkepa sumakalavau, kol tas kepe orkaiteje, tai dar kotletu prikepiau, juos irgi ryt  i kaima prigriebsiu, dabar biskeli jau galiu ramiai ir pasedeti   :mirksiukas:

V-rine gal reiktu pabandyti kubila ir  patiktu   :P  jeigu jau esi zuvis tai mirkt vandenyje turetum megti ? o   del maisto- tai as irgi zuvis ir MB zuvis ir tikrai megstam  zuvim . nemanau kad tai kanibalizmas   :lol:

Jau senai  kalba apie 13 zodiaku zenklu. tai as jau buciau tada vandenis . o vandeni tai as jau megstu- ar as zuvis ar as vandenis- man tik duok kokia vandens bala, tai   galiu ir valanda neislipti. o vat MB nors jo horoskopas nepasikeistu- vis tiek zuvis- jis nemegsta maudytis- gali ir prasedeti karsciausia diena ant kranto. siaip  sakau gal ne tikra zuvis  jis  pas mane- nes siaip jau jis yra ankstukas   :ax:

Atsakyti

Labas  rytelis

Issimiegojau jau kiek tilpo, po truputi ruosiames vaziuoti, dar kavinames, dar reiks iki turgaus  geliu palekti, dar savu kapus aplankysim ir jau tada suksim link kaimo

Atsakyti
LAbukas

As irgi i darba atsikeliau ir gavau zinute,kad nereikia..TAi jau nebeguliau..VArysim pas draugus i sodyba mirksiukas.gif GAl but net iki pirmadienio,nes pirmad pas mus laisvadienis mirksiukas.gif Ziuresim pagal orus ir uzimtuma biggrin.gif
Atsakyti

Siaip dabar grazus oras, bet rytas tai saltas buvo. naktys vis dar saltos. vsio, jau  baigiam pakuotis ir isvarom. Grazaus visoms savaitgalio !!!!

Atsakyti

na ir labukas

Visas mamytes su ju  diena !!!!!

daugiaziedes-tulpes.jpg

tai kaip savo mamytes pasveikinot ar jus kas sveikino ? Mes tik pries valanda grizom is kaimuko,vakar  uzvaziavom i turgeli, nupirkau 2 puokstes ant kapu, MB mamai  nupirkom rozyciu puokste, kol aplankem dar kapus, nes jau siandien  tikrai tingeciau vaziuoti  ant savu kapu, tai vakar   prasukom, zvakeles padeginom ir jau tada tiesiu taikymu i kaima. Ten MB brolis su savo seimyna, jie dar biskeli sau darzu pasisodino, mes tai ten nesodinam, jiems arciau atvaziuoti, mes neprilakstysim, tai apseinam ir be darzu. tai vat visi  smagiai pasibuvom, senai jau matemes, tai snekos tikrai netruko, aisku saslykai, sparneliai, torta atsiveziau, vienu zodziu biskeli pasventaliojom, jie isvaziavo vakare namo, mes  likom nakvoti. tiek kad oras saltas, vakare bent vejas nurimo, bet ir siandien net netraukia i lauka eiti, labai gerai ir pirkioje pasedeti, ypac kai pecius pakurtas  :P tai tik 3 isvaziavom namo, pakeliui dar i LIDL uzsukau biskeli apsipirkti, dar pas drauge uzvaziavom, MB parsiveze is kaimo dvirati,  sake su  dviraciu  bandys i darba vaziuoti, kad nereiktu jam taip anksti su manim keltis  :D  tai dar draugei  nupirkau tulpiu, nu gi mama, o jos  visi 3 sunus tai ne LT gyvena, vakar tik viena marti parskridus buvo, nes vienas sunus UK, o kiti 2 tai net Kanadoje gyvena, tai  tuos retai jau mato. tai ji man dar pora aicbergo salota dave  :P  grizus  ant greituju  raugintu kopustu sriubos isviriau, salotu  pritaisiau, daugiau tingiu ka gaminti, nes dar sotus  nuo kaimo, o jei ka tai pica Lidle prigriebiau, jei kartais MB uzsimanytu kazko. viskas, dabar jau galima ir pailseti pries darbu savaite 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 05 gegužės 2019 - 17:02

Sveikos :) 

Mamytės, su Jūsų diena! :4u: 

Va ir pralekė savaitgalis, kaip visada greit ir net per greit :rolleyes: Šiandien popiet važiavom sveikinti MB mamos, ten aišku prisiruošę visko, tai priskanavom, jaukiai pasibuvom, ryte keksiukų iškepiau, dovanojom masažą, gėlių, liko nustebinta :) nors saulėta diena, bet vėjuota pas mus, lauke dar sedėti tikrai šalta, lauksim šiltesnių.

Vakar truputį su picom ir vynu vakarojom, popiet važiavau mamuko sveikinti į ligoninę ir tiek žinių :ax: 

Atsakyti

Labas  rytelis

Atsakyti

Labas rytas :) nors jau laba diena tikriausiai, bet svarbu pasisveikinau :rolleyes: kaip pirmadienis? kaip nuotaikos?

Mano įprasta diena, darbuojuos ir tiek. Neturiu kažko gero papasakoti, nes šiandien pasiekė mus labai blogos žinios dėl senelio sveikatos, pasitvirtino tai, ko labiausiai bijojom, tai laukiam tolimesnių žinių. Iš tikrųjų nenoriu nešti blogų emocijų, visos turim savų problemų, bet šiuo metu taip va gyvenu ir neapsimetinėsiu kaip man viskas gerai, nes taip nėra.

Pas mus gan vėsu ir nors saulėta, bet tas vėjas daro savo, aš dar niekur nepaslėpiau šiltų drabužių, nes ir darbe nėra šilta, o tuo labiau kažkur einant nesinori išsiplikinti dar :ax:​ 

Atsakyti
Sveikos,

savo mamą sveikinom visi-nupirkau gyvą rožę, ji gi pas mane darželių fanė smile.gif galės auginti....MB mamai nupirkau gėlių, saldainių ir iškomandiravau vyrą su vaikais. Negaliu dar aš, nu pykstu dar ir viskas smile.gif tai nueit ir vaidint arba nuotaiką gadint- kam.... ypač kai sužinojau kad ir kitas brolis buvo tik vienas atėjęs, be draugės...
pati gavau gėlių gražių smile.gif kavos ir saldainių.
Ir va tiek žinių.
Buvom savaitgalį mieste šventėj, pasiklausėm muzikos. LemonJoi ir kitų dar kokių 5 grupių, senovinių mašinų paradą apžiūrėjom. Sušalom smile.gif pasibuvom, pasibendravom smile.gif tai tas savaitgalis va taip liuokt liuokt..... biggrin.gif biggrin.gif šaltaokas tik buvo, po tokios šilumos tai tap visai nedžiugina tas atvėsimas smile.gif
Atsakyti

Labukas

O mes tik nesenai namo grizom biggrin.gif Kubile prisimaudem,prisiedem,prigerem biggrin.gif Is geru darbu tik medelius pasodinom biggrin.gif Na dar patalus visuose kambariuise aprengem,kedes tokiais uzvalkalais apvilkom,o ju 30 biggrin.gif nes kita savaitgali ten bus balius,biski paruosem..
Dar sendaikciu turguj buvom,nupirkau mazajai zaislu,chalatuka uz 1£ mirksiukas.gif dar basankes uz 50 piskiu biggrin.gif Sau 6 kristalines taures uz 3£ biggrin.gif Aplink Londona tokiu jainu jau nera..
Atsakyti

Brrr koks saltas rytas, gerai salna nuejo, kad tik nenusaldytu medziu ar braskiu, nes kolege sake pas ja jau zydi .po darbo grizus balandeliu prisiviriau, kazko ir nenuveikiau,  biskeli su serialais padraugavau

Atsakyti

Labas rytelis

Bent jau rytas siltesnis nei vakar  :)​ 

Atsakyti