Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Mickute - kas ten per pernykščių obuolių tarybos? Džiovintų? Nes jei ne taigi puslvesio kvapą turejai jaust  :blink:​ 

kol  supratau ko klausi :P nu ne,  normalus obuoliai, tarp kitko  dar geru atsidejau, zieminiai obuoliai is kaimo, visa ziema taip ir buvo balkone, kai ziemos tokios saltos nebuvo, be to balkonas istiklintas juk pas mane, jie puikiausiai perziemoja jau taip ne pirma ziema,  siaip kietoki tokie, bet kepti  arba i misraine ar i blynus puikiausiai tinka

Atsakyti

Mes va nesenai nupirkom sita svarkeli mirksiukas.gif
https://www.debenham...232030460345_-1

Ir sita kostiumeli mirksiukas.gif
https://www.debenham...225020461294_-1

Ziuiu prie svarkelio ri sijonukas yra,gal ir ta pimt reikia g.gifnors tokie dzinsiniai nelabai patogus buna...

Grazus pirkinukai   :wub:​ 

Atsakyti

As pasidarbavau pas padruske- geles susodintos, persodintos, israveta, nu vienu zodziu pakelem zemes uki  :P  bet gerai, kad siandien nelabai karsta, tai pats tas  lauke dirbti. po to parlekiau  namo, valgyt prigaminau, kaip tik  MB grizo is darbo,  tai abudu sociai prikirtom, viskas , sakau- mano darbai siandien baigti,  laikas pailseti pries rytdienos darbus  :P​ 

Atsakyti

ui biskeli ir nugara jauciu ir kojas. ten pas padruske jos gelynas labai nepatogiai padarytas- kampe, kalniukas, salia baseiniukas, aplink akmenys, tai taip nepatogu prieiti, teko per tuos akmenis  strakseti, negali tiesiai kojos padeti, is kitos puses vel neprieini, tai nuo aukstesnes vietos zemyn tik galva neri  :P  kol dirbau tai atrodo nieko, dabar padrybsojau istiesus kojas prie teliko, tai taip   pradejo viena kelia gelti :oh:  gerai, kad  visad gelio tokio neblogo turiu, kuris visad mane gelbsti. va reiskia dazniau reikia  pasilankstyti prie zemes, paskui taip ir buna baltarankems  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Labas  rytelis

lynojo is pacio ryto. galetu ir smarkiau  palyti  :P  taip visur sausa, net Kursmares baisiausiai nusekusios.

Ale ziuriu nuo pietu  kaip visad viena pasisnekejau, nors  visos  FB apsilanke, bet i SM kazkaip nespeja  :D  net tos kurios jau kuris laikas cia ir nesilanko, bet FB randa laiko pasekti musu pokalbius  :hmm:​ 

Atsakyti
Labukas

Na man nemaiso,bet kai nei coa nei ten nei zodzio neparaso o tik skaito,tai...

Na ka,ketv..
Atsakyti

Sveikos.

Geriu kavą, suvalgiau pusę raguolio su šokoladu, galiu kibt į darbus.

Motyvacija rutinai, darbams dar negrįžo, bet jau jau judu po truputį link to  :) 

Vakar po darbo sportavau, grįžus gaminau vakarienę ir žiūrėjom serialą.

Šiandien planuojam, jei oras ir nuotaikos geri bus, eit pasivaikščiot parke. Matysim žodžiu  :) 

Rytoj vėl sportas ir po to eisiu į miestą pasižmonėt, į parduotuves kelias užsukt.

Ilgasis savaitgalis pas mus, pirmadienis išeiginė diena bus. Nieko labai daug nesam susiplanavę šiaip. Vyras rytoj eis su kolegom vakarot. Šeštadienį aš ryte į kirpyklą. Sekmadienį eisim vėlyvų pusryčių į restoranėlį prie jūros, labai jau norėjau ten vėl - nelabai arti namų mums, tai nenueisi šiaip susigalvojęs belekada  :) 

Jei orai geri bus, tai lėksim gal kažkur miškais pasivaikščiot ar į kalnus lipt. Bus matyt žodžiu  :) 

Ai, o kas liečia FB grupę, tai merginos jei norit - galit liept trukdančioms išeit iš grupės. Man netrukdo, nes vis tiek ne svetimos, vis tiek dalinosi savo kasdienybe. Tai net ir neakcentuoju kažkaip tų dalykų  :) 

Skanios kavos visoms ir puikios dienos  :4u:​ 

Atsakyti
labos,
aikit neturėjau laiko vakar. tai ir nerašiau smile.gif neišmeskit smile.gif smile.gif smile.gif aplamai namuose prie kompo tingiu sėsti, per telefą tik lovoj atsigulus su 500 klaidų nebent....
o tas kurios nesilanko čia daugiau nei 3 mėn iš FB siūlau išmesti. Vat. Nors po teisybe yai man visiškai vienodai, aš ten mažai rašau smile.gif
nors šiaip RS pasiilgom visai.... smile.gif
vakar gaminau maistą, buvau sode ir perkrausčiau vaiko spintą- vasarinius peržiūrėjau ir t.t.
tai tiek žinių mano padangėj. Darbe darbo daug.... verysad.gif čia tuoj prisimenu kaip mao uošvis Mv sakė- kad tipo kaip aš galiu darbe pavargt, sėdi visą dieną už stalo ir kavą geria smile.gif o kad būna ir į wc nespėju nulėkt (nu visada aišku šiaip spėju, nebuvo nespėta niekad smile.gif ), tai žmonės nesupranta...kad jau ne griovius kasi tai neturi teisės ir pavargt....

Ašalo, lietaus nėr.... galėtų būti šilta ir su lietumi... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 02 gegužės 2019 - 12:52

Sveikos :) jau taip nebuvo kada prisėsti pasisveikinti, kad vaje, tai va tik dabar atradau laiko ir tariu laba diena :rolleyes: 

Vakar labai liuks su mamuku praleidom laiką, pavakrieniavom, po to pas mus jaukiai pavakarojom, parsivežto graikiško vyno ragavom, tai šiandien atrodo, kad nežinau kiek bučiau jo ragavus, galva sunki nuo pačio ryto, tokia apsnūdus vaikštau :) 

Oras šiandien tragedija, vėjas baisulinis, šalta, toks lapkričio mėnuo, reikia net pirštinių ir šiltos striukės, neperdedu visiškai :D na tikrai lyginant su vakar, tai kaip diena ir naktis. 

O daugiau kažko ir neturiu ką pasakoti, apie savaitgalį dar negalvoju, bus matyt ką veiksim, kur lėksim, o gal namie tupėsim ir bus gerai :ax: 

Einu dabar valgyt obuolio, kuris spėju sveria kilogramą, nes tokio dydžio, kad nesinorės nei pietų tokį suvalgius :D​  

Atsakyti

V-Rine kaip suprantu del darbo, pati prie kompo dirbdavau, tai  mano mama irgi sakydavo- nei tu ten pavargsti nei ka, tik sedi ir mygtukus spaudai. aisku ne konvejeris, ne svorius kilnoti, o kadangi visokiu darbu dirbau, tai tikrai   galiu palyginti- ir nuo kompo galva skauda, ir itampa, o jei dar uz nugaros kazkas stovi ir skubina tave, tada kaip tycia nesiseka. aisku jei dabar paklaustu kur noreciau dirbti, tai  rinkciausi kompa  :P 

Oras pas mus irgi fui. is ryto   palynojo, paskui jau vejas baisulinis, tai bendradarbiai paveze, tai tik greiciau namo, pirstiniu nereikejo, bet va kaklas kazkiek atviras, tai  visia saliko noreciau. atsalo taip normaliai. tikrai vakar  diena tai puiku buvo. na kaip visada- juk obelys pradeda zydeti ir atsala.  galetu bent savaitgaliui biskeli silciau buti, nors koks bus tas oras, toks bus, vis tiek vaziuosim i kaima, tik tiek kad mieliau noreciau  lauke daugiau laiko praleisti, o ne pirkioje  tupeti :P  jau ir taip visa ziema pratupiu namie. gerai, kad va pas drauge bent  nuosavas kiemas, tai vis  kazkur lauke pasisedeti galima  :ax: 

Grizus greitai zuiki i orkaite imeciau, jau vakar su kotletais stovejau prie keptuves, tai  to  pacio nenorejau,  tai jau ir pavalgem su MB, einu koki kvietka persodinsiu, reikia pasiziureti ka gero saldymo  kameroje turiu, nes kazka reiktu   skanaus savaitgaliui ir i kaima pasigaminti   :hmm:  saslykai tai tikrai  vaziuos, jei varskes yra, tai gal kokio varskes apkepo issikepti, jis  labai gerai ir saltas kaip pyragas prie kavos sueina  :P 

Atsakyti

Aš jau ramiai namuose vakaroju, vakarienę gaminuosi, manau, kad eisiu į vonią pagulėti, noriu atsipalaiduoti :) kažkoks juodas debesis pas mus...ryt mamuką tyrimams guldo į ligoninę, bėdos su sanariais...ai net neturiu ką parašyti pozityvaus. 

Atsakyti
Oi,kaip cia visus ligos uzpuole,Vogue 4u.gif 4u.gif

As jau pagaliau namie...Ilgai vazinejau,nors darbo ne tiek daug ir turejau..Dar i maistine uzlekiau,avies koja nupirkau,reik eit pamarinuot..Sestad varysim pas draugus i sodyba,kepsim ten mirksiukas.gif Tik va zakon podlasti-jei visa sav visai nebloga buvo,tai savaitgaliui tik +11 zada blink.gif O ten kubilas...Na aisku,kai uzkaitina,tai nebesalta ir lauke kubile pamirkt biggrin.gif
Pirmad i darba nereikia-dabar pas mus laisvadienis,tai ko gero tik pirmad is tos sodybos ir grisim mirksiukas.gif
Atsakyti