Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

tyrimu reikia, lai geriau kuo anksciau diagnozuoja, greitesnis gydymas, geresni rezultatai  :4u:

Mes ramiai vakarojam prie teliko

Atsakyti

ik va zakon podlasti-jei visa sav visai nebloga buvo,tai savaitgaliui tik +11 zada blink.gifO ten kubilas...Na aisku,kai uzkaitina,tai nebesalta ir lauke kubile pamirkt biggrin.gif

taip jau su tais orais buna.... oi kaip noreciau kubile pamirkti   :P​ 

Atsakyti

Labas rytelis

palyjo per nakti, bet jau dabar  saulute bando listi, i tokio vejo kaip vakar nera 

Atsakyti
labos,
aš nesu pirčių mėgėja, o kubile aplamai nesu mirkusi ir net nenoriu smile.gif
čia tokia pat gal keistenybė kurių turiu- aš pvz visai nenoriu žuvies valgyt smile.gif galiu- truputį, bet kaip mano vyras pvz gali valgyt ištisai, tai ne...
kadangi aš pagal horoskopą esu žuvis, tai kaip sakau žuvis žuvies nevalgo smile.gif
vž nors vandens ženklas esu, bet nemėgstu vandens smile.gif
Atsakyti

Labas rytas :) tikiuos gerai išmiegojot, pasimėgavot skania kava ir puikiai nusiteikusios pradėjot penktadienį :rolleyes: 

Aš va tuoj lekiu į paštą, laukia įprasta diena, nieko neplanuojam, vakare į ligoninę lėksim ir tiek žinių :rolleyes: 

Labai pajūry vėjuota ir nors saulėtas rytas, bet šaltas, jutiminė tik 1 šilumos :hmm:  :B 

Atsakyti
LAbukas

O as ugnies zenklas ir dievinu vandeni biggrin.gif biggrin.gif Pirtyse labai ilgai neisbunu,man per karsta biggrin.gif Kubile irgi jei labai uzkaitina vandeni,tai nesinori ilgai but,bet jei maloniai siltas vandenukas,tai ko ne mirksiukas.gif
Apie horoskopus..Dabar gi nori itraukt ir 13 horoskopo zenkla,tai visi senieji kazkaip pasitrauktu,tai pagal ta naujaji as buciau vezys-va ir vandens zenklas biggrin.gif TAi gal ir tavo V-rine pasikeistu biggrin.gif biggrin.gif
Zodiako ženklai pagal naująjį horoskopą išsidėstytų taip:
Ožiaragis: sausio 20 – vasario 16
Vandenis: vasario 16 – kovo 11
Žuvys: kovo 11 – balandžio 18
Avinas: balandžio 18 – gegužės 13
Jautis: gegužės 13 – birželio 21
Dvyniai: birželio 21 – liepos 20
Vėžys: liepos 20 – rugpjūčio 10
Liūtas: rugpjūčio 10 – rugsėjo 16
Mergelė: rugsėjo 16 – spalio 30
Svarstyklės: spalio 30 – lapkričio 23
Skorpionas: lapkričio 23 – lapkričio 29
Gyvatnešys: lapkričio 29 – gruodžio 17
Šaulys: gruodžio 17 – sausio 20
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 03 gegužės 2019 - 11:06

Sveikos penktadienį :) 

Voque  :4u:  :friends: 

giega - nu ot tai smagu būtų, aš būčiau tarpinis ženklas žodžiu tada  :D  :D  :D Tikra mergelė ant liūto, va tep va.

Aš dievinu vandenį irgi  :wub: Kaip undinėms ir priklauso tsakant  :) 

Eisim šiandien po darbo su kolegom į barą. Atsigersiu vyno gal ar kokteilį kokį ir šiuoliuosiu miestan. Reiks pasiimt batus iš parduotuvės, jei tiks - pasiliksiu. Noriu dar kelnes nusipirkt į darbą, marškinius be rankovių. Paskui namie vakarosiu, turbūt žiūrėsiu My Kitchen Rules laidą. Tiek ir žinių.

Geriu kavą ir lekiu darbuotis. Gražios dienos visoms  :4u:​ 

Atsakyti
NA as veziu nenoriu but biggrin.gif biggrin.gif As nedarau visko atbulai biggrin.gif MB vezys,nu tikrai labai daug ka atvirksciai daro..Jis gimes 22d,praktiskai ant ribos,tai ir dvyniu bruozu nemazai turi..O pagal nauja dvynys ir butu mirksiukas.gif
Uosvienei labai atitiktu naujas horoskopas-tikra gyvate(gyvatnesio butu) biggrin.gif VA dukra ir sunus kaip buvo savo zenkluose taip ir liktu mirksiukas.gif
Atsakyti

Jetus, mano vyras irgi po vėžio ženklu gimė, bet nieko nedaro atbulai  :hmm:  :D  :D Ale žiūriu jei pakeistų, tai taptų dvynys. Nu bet nėra toks labai dvyniškas  :D Žodžiu įdomystė čia  :)​ 

Atsakyti

Aš tai gyvatnešys būčiau, nu super :D  :D  :D​ 

Atsakyti

Aš tai gyvatnešys būčiau, nu super :D  :D  :D​ 

Ne tu viena, kas čia per nesąmonė 😁😁😁😁

Atsakyti
Aš vandene patapčiau ☺☺ vistiek iš vandenų neišbryščiau 😅😅😅😅
Atsakyti