Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labos,
Giega marti tegu tvarkos, tu tik vadovauk... ne tavo gi vaikas smile.gif

mano katė valgo tuną. Laba jį mėgsta..perku normalų žmonėms skirtą. rmaliai ar ne.... smile.gif būna pati pakabiu, katei įdedu... bet reiks kokių ir man salotų pasigamint , taip užsinorėjau...šiaip kukuruzų turiu daug koncervuotų, su jais reik ką galvot....

Atsakyti

bet reiks kokių ir man salotų pasigamint , taip užsinorėjau...šiaip kukuruzų turiu daug koncervuotų, su jais reik ką galvot....

Tai tinka labai tunas su kukurūzais :) 

Atsakyti

As tai visas darzoves is kart sumakaluoju biggrin.gifo ten ar vista,ar krevetes jau dasidedam patys..

MB su tuna i darba kartais nesas,o as tos konservuotos tunos nepernesu..

Tai ir aš tokias gaminu, ypač, jei tai garnyras prie kažko, bet va tokiu atveju kaip vakar tai miksuojamės patys :) kas daugiau tuno, kas daugiau kiaušinių nori :D 

Oi ir man dauguma nepatinka, perkam jau tokį geresnį extra virgin alyvuogių aliejuje, gryni gabalai, tai bent jaučiasi skonis :ax:​ 

Atsakyti
Senais laikais lt gal nebuvo,o gal labai brangus tie tunis konservai buvo,jad nepirkdavom mes ju.. Cia atvaziavus i uk dirbau fabrike,tai ten tuna su majonezu tonom kasdien maisydavom.. kiti labai ja valgydavo,o man net kvapas nepatikdavo.. Uz tai ir jokios nevalgau biggrin.gif
Beje,kazjada tunos steiku svieziu nusipirke buvom,tai irgi nesuzavejo.. Va vienintele rukyta tuna labai patiko mirksiukas.gif

Tai surenka vakare zaislus,bet visa diena ismetyti buna biggrin.gif o kur numestas koks vienas zaislas ir kur kaladeles papiltos-skirtumas yra biggrin.gif
Atsakyti

Va šviežaus kepto tuno nesu valgiusi, bet ne iš vieno girdėjau, kad nieko ypatingo, tai ir nesigundau kažkaip, nes kaina nėra maža :) bet aš žuvies mylėtoja, tai šiandien doradų prisipirkau, oi skaniai savaitgalį valgysim :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labukas

Atostogooooos biggrin.gifDar lovoj,bet jau kelsiuos.. Nagai dar netvarkyti,lagaminai nedeti biggrin.gif16h is namu pajudesim, tai laiko kaip ir turiu biggrin.gif

per akis dar to laiko, dar taip anksti atsikelus ir ka gi tu veiksi visa diena?  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti
Viska nuveikiau biggrin.gif JAu sedim ir laukiam,kada atvaziuos pasiimt mirksiukas.gif
Atsakyti

Viska nuveikiau biggrin.gifJAu sedim ir laukiam,kada atvaziuos pasiimt mirksiukas.gif

nu va as juk sakiau, kad laiko marios  :D  :D 

tai geros  Jums keliones  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  lauksim fotkiu, ispudziu !!! pailsekit pasilinksminkit kad ir per ramadana  :P​ 

Atsakyti
Ramadanas muslimams mirksiukas.gif Lai jie ir needa biggrin.gif o programa kaip priklauso,tik va rusisku zvaigzdziu nebus.. tie gal Geguzes 9 Rusijoj svencia,daugiau pinigu gavo.
Atsakyti

Den Pobedi  :P   jei neuzgers ruseliai,  gal dar spes ir pas jus atvaryti :D  :D  :D​ 

Atsakyti

Labas  rytelis

va ir sulaukem penktadienio. greitai  ta savaitele prabego 

Atsakyti

Labukas

Viesbutis wow bigsmile.gif Is tiek kiek nakti matem bigsmile.gif Toks siuolaikinis dizainas man prie sirdies mirksiukas.gif
Biskeli numigom,reikia keltis varyt tusintis biggrin.gif
pro langa jura matos,bet nesimato vidinio kiemo,baseinu, visu diskoteku.. o va pro tu draugu langus matos.. bet mes visi londonieciai gavom kambarius vienas salia kito mirksiukas.gif ir visi 5a,nes jau sakem ragistraturoj,kad draugai cia yra mirksiukas.gif
Atsakyti