Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas :) pirmadienis, nauja savaitė, bet man ji bus trumpesnė, nes planuoju ketvirtadienį į Vilnių, noriu pabėgti truputį ir pakeisti aplinką, nes durnėju. 

Vakar žinoma, kad balsavom ir visus kitus agitavau, nes po to burbam kaip blogai išsirinkom. Ai nors mes dėl visko burbam, taip kad nieko naujo :D 

O šiaip nežinau ką naujo parašyti, visiškai šiuo metu nieko įdomaus, nuotaikos tokios pusėtinos, tai tiesiog gyvenam įprastai ir viskas :) 

Oras tai pas mus ką žinau. Jei sostinėje 18 laipsnių, o pas mus tik 10 ir vėjuota, drėgna..brr :unsure: 

Atsakyti
Almost, tik tu nepyk, bet papasakok plačiau man nesuprantančiai- o kokia jums iš to nauda iš tos dvigubos pilietybės?
paprasčiausiai visi taip nori kad pvz vaikai gimtų ne LT - kad tik gautų tą kitos šalies pilietybę ir t.t., nes suprantu- ten tada lengvatos ir t.t., o tai kam tada jums ta LT pilietybė, tik iš idėjos ar kažkam naudinga?

šiaip tai tikrai buvo didelė agitacija net bažnyčiose pvz kad neigiamai nubalsuot tuo klausimu (iš tetos savo sužinojau kad kunigas aiškiai visiems išaiškino kap nereikia balsuot už). Nes žmonės mano - kad jau pabėgai tai ir gyvenk ten kažkur, ko dar nori iš tos varganos šalies mūsų (o vadinasi kažko nori ir tau naudinga ta dviguba pilietybė, nes nemanom kad tik iš idėjos...).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 13 gegužės 2019 - 10:44

Almost, tik tu nepyk, bet papasakok plačiau man nesuprantančiai- o kokia jums iš to nauda iš tos dvigubos pilietybės?
paprasčiausiai visi taip nori kad pvz vaikai gimtų ne LT - kad tik gautų tą kitos šalies pilietybę ir t.t., nes suprantu- ten tada lengvatos ir t.t., o tai kam tada jums ta LT pilietybė, tik iš idėjos ar kažkam naudinga?

šiaip tai tikrai buvo didelė agitacija net bažnyčiose pvz kad neigiamai nubalsuot tuo klausimu (iš tetos savo sužinojau kad kunigas aiškiai visiems išaiškino kap nereikia balsuot už). Nes žmonės mano - kad jau pabėgai tai ir gyvenk ten kažkur, ko dar nori iš tos varganos šalies mūsų (o vadinasi kažko nori ir tau naudinga ta dviguba pilietybė, nes nemanom kad tik iš idėjos...).

Man nėra ko pykti. Asmeniškai man to nereikia, šiam momentui neaktualu. Neplanuoju atsisakyt LR pilietybės ar imti airiškos. Vaikai šiuo metu ir taip turi dvi pilietybes, todėl aš manau, kad jau tai, jog kažkam yra suteikiama dviguba nors ir tik aštuoniolikai metų, jau yra nesąžininga ir neteisinga prieš visus kitus.

Kodėl man svarbu LR pilietybė? Ne viskas tik materialiais dalykais remiasi, bent man. Aš gimiau, augau Lietuvoj. Man Lietuva daug reiškia, turiu daug galimybių Lietuvos dėka. Tačiau jeigu man būtų svarbu turėt ir kitos šalies pilietybę, aš norėčiau išsaugoti ir Lietuvos. Gyvenime labai daug reiškia ir prisirišimas, emocijos, ta šaknų svarba. Man juokinga skaityt, kad emigrantai yra išdavikai, gyvena ten ir lai sau gyvena. Kai tie patys emigrantai finansiškai vis dar remia savo gimtinę, palaiko įvairiuose įvykiuose (tiek politiniuose, tiek meno, kultūros ir t.t.).

Atsakyti
Almost, netikiu kad tik idėjos ir panašiai. O kita praktiškoji pusė? juk ji irgi tikriausiai yra? nemanau kad visi tiek patriotai kad jiems tai tiek svarbu kad net referendumas dėl patriotizmo įvyktų smile.gif (dirbu su užsienio lietuvių PSD tai patikėkit kokių laiškų gaunam ...taip savo nemeilę LT deklaruoja ka sunku patikėti kad aplamai jie kažką jaučia tai LT) ... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 13 gegužės 2019 - 14:10

Aš negaliu ir nesiruošiu kalbėti už kitus. Kalbu už save - jeigu imčiau užsienio šalies pilietybę, man būtų svarbu išsaugoti lietuvišką dėl jau minėtų priežasčių. Iš šalies esu išsideklaravusi, laikausi įstatymų, nemelžiu šalies fiktyviu prisideklaravimu dėl nemokamo gydymo ir pan.

Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2019 05 13, 15:57)
<p>Aš negaliu ir nesiruošiu kalbėti už kitus. Kalbu už save - jeigu imčiau užsienio šalies pilietybę, man būtų svarbu išsaugoti lietuvišką dėl jau minėtų priežasčių. Iš šalies esu išsideklaravusi, laikausi įstatymų, nemelžiu šalies fiktyviu prisideklaravimu dėl nemokamo gydymo ir pan.</p>
[right][snapback]72431935[/snapback][/right]

suprantu tave.
tik vistiek manau čia tu ta eisingoji pusė, na tikiu kad tu tokia ir esi, netaikau nieko asmeniško...
bet yra juk ir ta kita pusė, va mantai neaišku smile.gif kažkaip niekada nesigilinau tai ir neaišku kad ta pilietybė dar gali būt reikalinga...
bet nesvarbu. Gal kada suprasiu smile.gif
Atsakyti

Aš šiaip realiai nemanau, kad yra kažkokia kita nauda, išskyrus emocinę pusę viso šito reikalo ir tiek  :)​ 

Atsakyti

Labas rytas,
savaitgalio ataskaita:
prabalsavom, sode buvom-tvarkėmės ir šašlus kepėm, pas mamą buvau, namuose kuičiausi... smile.gif
nieko gero bet vistiek savaitgalis yra gėris smile.gif
Giegai gerų atostogų, kitoms gerų darbų ir lengvo pirmadienio smile.gif
Bigbang- tai jau išėjai iš darbo? kada grįžimas? kaip nuotaikos- kas širdelėje tuo kalusimu darosi- nori/nenori?

Dar ne, dirbsiu beveik iki paskutinės dieneles :) kita trečiadienį paskutinė diena o skrydis šeštadienį :) 

Nuotaikos keistos, bet yra ir gerų ir liūdnų minčių. Pagrinde kad paliekama vyrą. Tai noriu aišku, tikrai nevaziuociau ir nebuciau atskirai nuo vyro jei nenorėčiau :) šiaip įdomu labai kaip seksis :) 

Atsakyti

Labas rytelis

Oi laukiu as Big Bang  :wub:  Kaimynka turesiu :D 

Atsakyti
Labas šaltas rytas smile.gif
Atsakyti

Labas šaltas, vėjuotas rytas! brrr tikrai šalta :rolleyes: 

Sėdžiu kirpykloj - gražinsiuos :) 

Atsakyti
jo. o man dar ir galvą skauda labai tai aplamai viskas fe smile.gif

Giega bet tai tavo kaikas ooo kaip gerai atrodo smile.gif na labai gerai smile.gif
Atsakyti