Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas :) štai ir savaitgalis, visai liuks ir nors planų jokių neturim, bet vistiek psichologiškai nuteikia teigiamai :rolleyes: rašyčiau, kai oi ryt miegosiu, ilgai gulėsiu, bet nemeluosiu nei sau, nei Jums :D 

Vakar taip fainiai po darbo pasivaikščiojau pati viena, oras visai neblogas buvo, tai grynu oru pakvėpavau ir vakare kažkaip lyg nieko nebeveikėm, pavalgėm, pažiūrėjom serialą, aš dar paskaičiau ir tiek žinių :) 

Giega, gerų Jums atostogų! gero poilsio, atsipalaiduokit :4u: 

Visoms kitoms gero savaitgalio, gero oro :4u: 

Atsakyti

Normaliai tas penktadienis, atidirbom ramiai ir tiek.  buvo padruske jau uzlekus, arbatos atsigerem, o tai   mano kaimyne atidave drabuziu kalna, man tai per mazi, tai va draugei atidaviau. dabar einu ieskoti ka nors uzkasti, penktadienis, poilsiaujam ramiai vadinai

Ale Giega smagiai tusinasi  :yahoo:  :bigsmile:  :clap:  :clap:  :clap: 

Atsakyti

Oi prisijuokiau iš Giegos :D  :D aišku gerąja prasme, taip ir reikia atostogauti, visa dušia :D​ 

Atsakyti
Labukas

Net ejau skaityt,ko ten tiek juokingai prirasiau biggrin.gif
As jau pabudau,o va mb siandien turbut is vis nekils biggrin.gif jauciuos gerai,nei bloga,nei galvos skauda,o isgerem tikrai nemazai.

Idegem,nors ir kremais tepemes.. siandien dazniau reiks tepliotis.. man tai nosis labai negraziai visada idega.. ir is vis as veido nelabai megstu degintis,bet tai maudytis eini,tai dar ka..
Atsakyti

Labas rytelis

Ankstyva  Giega  :mirksiukas:  nu ir gerai pasiautet, palik  TB pagulet, gali viena su draugais pagastroliuoti, veliau jis prisijungs.

Pas mus lyg apsiniauke. kol kas dar kavyte geriu, eisiu  antakius susitvarkyti , iki turgelio, paskui su padruske mausim po  miesta pagastroliuoti

Atsakyti

Labukas visoms

Matau  jau laikas pasirodyt, o tai visos  tylejimo izadus  davusios  :P Giega nesiskaito, jai atostogos, ir taip ji  musu nepamirsta  :D 

O as penktadieni ramiai  pratinginiavau, tik  vakar nulekiau  i parde, i turgeli, kazka nusipirkau, antakius susitvarkiau, tada su padruske susitikom prie Soboro, ji lyg i kina norejo, bet sakau, jau po filmo Akre, tai tik kur   kavineje pasedesim ir i miesta neislysim, o as nepamenu kada Laisves al. buvau  :blush-anim-cl:  :blush-anim-cl: o be to tuo metu rodomi filmai neuzkabino, i bet koki eiti ar ten multika kazkaip nesinorejo, ka norejau pamatyti, tai tik vakare kazkur nuo 20, tai kad  tuo metu nelyjo, tai patraukem per Laisves aleja pasivaikscioti. remontuojama praktiskai visa, israusta, bet visaismagu prasivaikscioti  , tiek daug pasikeite parduotuviu. vienu zodziu pasivaiksciojom ir sumastem i T.Ivanausko zoo muzieju uzeiti, ji tai ne kauniete ir net nebuvus. as turbut gal tarybiniais dar laikais tik buvus  :hmm:  net nepamenu kada, nu vienu zodziu ir nuvarem. bilieto kaina tik 3 eur  :hmm:  net garsiais nusistebejau, kad  kavineje kava brangesne. nu vienu zodziu  pasikulturinom, apziurejom, visai patiko, tada isejom, kadangi jau alkanos, tai tiesiu taikymu i Talutti nuvarem, aisku blyneliu pasiemem, drauge saloti kazkokiu, o as panini, ale tokia astria prigriebiau, gerai kad   Grimbergeno prigriebiau, o tai buvo su  peperoni pipirais, tai jau  norejosi iskisus liezuvi aplink pastata kelis kartus apibegti  :lol:  :lol:  nu bet viskas gerai, pasiplepejom, reikia iseiti- o lauke, kad pila lietus,  as tai  turejau  lietsargi, tai dar nubridom i Tiger parduotuve, padruske nusipirko lietsargi ir jau issiskyrem, parvariau  namo, dar prekes pakeliui is terminalo pasiemiau, grizau, galvojau - vsio - ant tiek soti, tiesiu kojas prie teliko, bet kol dar prie kompo pasedejau, fotkes sudeliojau, atvaro  MB, sako davai  varom kur pavalgyti  :oh:  :B  jo, as tokia alkana :P , bet vis tiek  isvarom i  Ciliaka,  Mb tai saslo uzsimane, as tik rinkinuka prie alaus, tai valandele pasisedejom pilvus jau galutinai prikimsom ir grizom namo. siryt issimiegojom,  sulaukiau kol MB kavos padare, dar kiausinienes prikepe, jau isleidau  ji pas drauge, ten kazka dar reikia padeti, pati sedziu namie,  prekes klientems atsirusiuoju, saltienos  greitpuodi uzkaiciau, paskui vakarop dar ruk kauliuku ru raug. kopustais tam paciam puode patroskinsiu

Atsakyti

Labukas :) va ir į pabaigą savaitgalis, kaip visada greit pralekė :rolleyes: 

Nieko labai ypatingo neveikėm, vakar namuose tvarkinėjaus, vakare namie ramiai pavakarojom, o šiandien buvom pasivaikščioti, žmonių daug, tik oro šiltesnio norėtųsi, lyg žada jau kitą savaitę šiltesnę :rolleyes: pavalgėm dabar itališkų makaronų, eisim padesertauti su ledais, toks ir sekmadienis :) 

Atsakyti

Sveikos :) Na prabalsavot? As nebalsavau šiemet, susivelinau, nepasidomejus nenorėjau balsuoti. Vakar turėjau vakarėlį savo atsisveikinimo su UK, smagiai pasibuvo,pasisokom :) Šiandien nelabai ir jėgų ir sveikatos buvo :) žiūrim LRT ir laukiam rezultatų kurie jau kaip ir aiškus :)

Atsakyti

Labas rytelis

prabalsavo  prabalsavom.  o sia savaite lauksim eurovizijos

Atsakyti
Labukas

pabudome ir kelkimes biggrin.gif
Siandien kaip i darba biggrin.gif Vaziuojam pasiplaukiot su laivu i kazkokia zakia laguna mirksiukas.gif

Atsakyti
Labas rytas,
savaitgalio ataskaita:
prabalsavom, sode buvom-tvarkėmės ir šašlus kepėm, pas mamą buvau, namuose kuičiausi... smile.gif
nieko gero bet vistiek savaitgalis yra gėris smile.gif
Giegai gerų atostogų, kitoms gerų darbų ir lengvo pirmadienio smile.gif
Bigbang- tai jau išėjai iš darbo? kada grįžimas? kaip nuotaikos- kas širdelėje tuo kalusimu darosi- nori/nenori?
Atsakyti

Labas rytas, pasirodau  :) 

Mes balsavom irgi iš anksto paštu. Esu nusivylus šįryt dėl dvigubos pilietybės referendumo. Kažkaip, ai nežinau... Labai išryškėjo vienas aiškus požiūris žmonių, kuris labiausiai ir liūdina - neva jeigu jiems asmeniškai jokios naudos, tai nesivargins ir iš viso neis balsuot. Tai ar už, ar prieš - dzin, kiekvienas turi savo priežasčių. Bet nu šitaip kai sako, tai ką aš žinau. Sakau dabar bus topinė frazė - man asmeniškai naudos jokios, tai aš nieko ir nedarysiu  :rolleyes: Aš tai aš, tetis mano labai piktas, dar nemačiau jo tokio pikto po balsavimų  :D Nu bet yra kaip yra. Tikiuos, kad vis tiek po tokio didelio balsavusiųjų skaičiaus naujas prezidentas / -ė iškels šitą klausimą iš naujo ir pajudins reikalus.

Daugiau nežinau, ką ir pasakot.

Dirbu, planuojam toliau atostogas ir tiek žinių.

Užvakar pasikeitėm padangas mašinai pas lietuvį garaže. Vakar ryte išėjom važiuot pajūrin visai dienai - dvi iš keturių visiškai nuleistos  :blink:  :D  :D Nu tai gerai, kad dirbo jis ir vakar kelias valandas, susitvarkė vyras viską greit grįžęs pas jį. Mums šį sekmadienį TA, tai žodžiu sakau ačiū Die ne vakar buvo  :D 

Šiandien pas mus iki +20 praneša, tai nežinau, ar eisiu į bokso treniruotę vakare, ar pavalgę eisim pasivaikščiot garbės ratą. Bus matyt, nesinori gero oro švaistyt  :) 

Gražios dienos visoms ir skanios kavos  :4u:​ 

Atsakyti