Na va kaip puiku
pades tau mazyle priziuret
nu ir siaip pamatys kol dar mazyte visai
Grizau po darbo, biskeli aisku apsipirkau, pasidariau valgyt, juk ryt MB parvarys , tai kad jau rastu ka valgomo , dar kompoto puoda didziausia isviriau- jam reikia skysciu daug gerti, na tai sprogs tas puodas per savaitgali
dar kazkiek namus apsitvarkiau, viskas, galiu dabar jau ilsetis
Ir aš ištiesiau kojas pagaliau po darbo su mamuku susitikom, nuėjom torčiuko paimti, nuėjom pasikavinti, pasidesertinom, dar į parduotuvę užsukom, prigriebiau antienos kulšelių su akcija, tai bus kokiai progai
grįžusi pasportavau, bet kažkaip sunkiai šiandien sekėsi, tai dabar vos kvapą atgaunu
dar daiktus pradėjau dėtis ir kaip visada prisidėjau kaip savaitei
nežinau kada aš išmoksiu neprisikrauti
Labas rytas jis lietingas ir vėsus
Noriu dar nulėkti į soliariumą, apie 13 val žadam pajudėti laikau paslaptį, bet šiandien MB laukia staigmena Vilniuje, jis nieko nežino, bet vakare lėks su draugu į krepšinio varžybas Siemens arenoje ir nors draugiškos, bet su ispanais, tai įsivaizduoju kiek bus laimės
gimtadienio staigmenos prasideda
Oi, Giega, kad gyvenam pajūry, tai nereiškia, kad oras tinkamas degintis šią vasarą buvom du kartus, aišku progų buvo daugiau, bet jau ne kartą minėjau, kad gulėti ir degintis tiesiog ne man, laiko gaišimas
Dėl varžybų tai labai norėčiau, nerealiai, bet turi tik du bilietus, o kainos, kad ir draugiškų, bet vistiek aukštos aišku sako, kad eitumėm mes su SB, bet tegul eina vyrukai, o mes su pusseseriuku mergaitiškai pavakarosim, per TV pažiūrėsim
LAbukas
Bigbang,neimtum telefo i rankas nakti,tai ir neissibudintum
Vogue,o tu neisi i varzybas?MB tai nelabai ziuri krepsini..NA prie kompanijos paziuri,bet pats vienas tai retai..Ypac tokias draugiskas..VA kokius finalus tai ziuri
Nu kas vasara i soliariumus einaTuo labiau gyvenant pajuryje
Vakar su draugais rinkomes kur nulekt si ilgaji savaitgali...Niekur nera vietu..Net palapinei pasistatyt nera vietu...Tai siaip paprastai prie juros nuleksim..O sekmadieni planuojam i sendaikciu turgu paprekiaut nuvaziuot..O tai jau tuoj ir i palepe niekas nebetilps
Ji pavyktu uzmigt niekas to telefono i rankas neimtu ;)
Voque - nu kaip faina, tikrai TB apsidziaugs staigmenos smagu
pusryciauju su varskyte ir bananu po to i dusa reikes eit. Po pietu su drauge leksim kavos i miesta
dar gal pro parduotuves prasliausim
Sveikos
Pas mus šiandien įmonėj nemokami pusryčiai nuo 8:15 iki 9val ryto, sugalvojo akciją atrakciją. Tai atvažiavau kiek anksčiau, pavalgiau jau, dabar kava mėgaujuos
Voque - kokia staigmena, uch Tikiuos liks labai nustebintas ir nudžiugęs! O jums puikaus savaitgalio ir smagaus atšventimo
BigBang - ar jau viską turit pasiruošę mažylei?
giega - ilgasis savaitgalis pas jus? pas mus dabar jau nebežinau kada bus, spalį arba lapkritį tik
mickute - jungiuos prie darbadienio, man irgi visko nemažai nuveikt reikia
R's, Mouette - gražaus penktadienio, damos