Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis. :4u:​ 

Lyja, apsiniauke, tai keliausi su visiska tamsa  :unsure: 

Atsakyti

Laba ryta.. as kaip visada atsikeliu i wc ir issibudinu ;) idomu kiek dabar prireiks laiko vel uzmigt  :hmm: 

Atsakyti

Miegok, dar pas jus labai anksti 

Atsakyti

Miegok, dar pas jus labai anksti 

Pasakyk tai mano pilvinukei :D jai atrodo kad ber kada miegot, reik pasokinet  :D 

Atsakyti

teks tau su ja diena pietu miegelio  pamiegoti  :D  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

Labas rytas :)

Oi oi koks vėjuotas rytas,Panos iš Pajūrio vėją supakavo ir mums atsiuntė😀

Almost,*Voque* eilinį kartą atsiprašau,kad sumaišiau Jus😊 Nes nu Jūs Pačios "kaltos" 😀 Perdaug viskuom panašios esat😀😍

Geros Visoms dienelės!

Atsakyti

teks tau su ja diena pietu miegelio  pamiegoti  :D  :D  :D  :D 

As tikiuos kad dar uzmigsiu ir tada nereikes pietu miegelio :) 

Labas rytas :)

Oi oi koks vėjuotas rytas,Panos iš Pajūrio vėją supakavo ir mums atsiuntė😀

Almost,*Voque* eilinį kartą atsiprašau,kad sumaišiau Jus😊 Nes nu Jūs Pačios "kaltos" 😀 Perdaug viskuom panašios esat😀😍

Geros Visoms dienelės!

Oi gerai cia parasei :) o siaip avatarai galetu bent labiau skirtis, nes ir as daznai turiu ziuret kur kuri :D

Atsakyti

Labas rytas :) daugiau atidumo ir nesumaišysit :D

Rytas tai labai rudeniškas, labai vėjuotas, langą palikom pradarytą, tai ir namie gan vėsu buvo :rolleyes:

Planai po darbų lėksti su mamuku susitikti, lėkti torčiuko užsakyto paimti SB gimtadienio proga, nes vešimės į Vilnių ir jau pradėsim švęsti :) kita savaitė išvis maratonas kažkoks, antradienį draugai ateina sveikinti, trečiadienį mano šeima, penktadienį atlėks MB tėvai, o šeštadienį mano tetos jubiliejus :D šiais metais su visais atskirai, taip jau gaunasi, todėl švęsim beveik visą savaitę :D

Atsakyti
Labukas

As tai kaimiegale,tai greit uzmiegu,jei keliuosi i tulika nakti biggrin.gif Bet keliuosi labai retai,kai kokio arbuzo nakciai privalgau biggrin.gif
O siaip tikrai Bigbang,pasnausk pietu mirksiukas.gif Sito as irgi niekad neatsisakydavau biggrin.gif Jau kai vaikai gime,galvoju-uzmigdysiu pietu ir eisiu tvarkytis.. Bet dazniausiai eidavau su vaikais pietu pamiegot-gera savijauta svarbiau nei kokia dulke mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos  :) 

Tikrai gerai Voque sako - daugiau atidumo ir nesumaišysit  :rolleyes:  :D  :D Ir tie avatarai man pvz. nėra panašūs. Tik spalvinė gama ta pati, bet ir giegos juodai baltas  :rolleyes:  :D 

giega - viršūnė, kad klasės nevedė net ir trims žmonėms  :blink:  :blink: Aš tokia esu palikus pikčiurna, tai manau tikrai skundą rašyčiau. Vėjai kažkokie. O gal aš specialiai atvažiuoju iš toli dėl klasės ir pareiškia čia man, kad neves. Pf.

BigBang - artėja artėja jau didžioji diena, jau nebeleidžia Tau ilsėtis mažylė  :) 

Voque - klausyk, nu gi ne veltui sako, kad gyvenimą reikia švęsti, ane?  :D 

mickute - šaunuolė Tu, kad prisiruoši sau visokių skanėstų šaltam sezonui  :wub: aš vis su nostalgija skaitau ir prisimenu savo močiučių gamintus vyšnių kompotus.. jergus kaip dabar sunerčiau į tą trilitrinį stiklainį su rūgšteliniu gėriu  :wub:  :wub: 

Mouette - labai liuks darbas ir super, kad eis suderinti su studijom! šaunuolė Tu, kad nesėdi vienoj vietoj ir nesitiki visko ant lėkštutės padėto, kaip šiuolaikinė jaunimo dalis mėgsta  :wub:  :4u: 

R's - geros dienos ir Tau  :4u: 

O aš vakar vėliau iš darbo išėjau, tai nebespėjau nuvažiuot į treniruotę salėj. Nulėkiau namo ir sugalvojau galutinai, kad noriu riedučių ir viskas. Tai MB nuvežė mane, išsirinkau ir nusipirkau porą. Šiandien jau visai norėčiau prasivažiuot kaip senais laikais  :wub:  :)​ 

Atsakyti

Na va pamiegojau dar siek tiek :) dabar galvoju ka cia pusryciams suvalgius :) 

giega - oi tikrai ne dulkes man rupes, tam mb yra  :hihihi: 

almost - nu tu sugalvojai, rieducius  :hihihi: ar apsaugas nusipirkai?  :laugh: 

voque - kaip fainai kai tiek daug kartu svesit svente, super  :clap: 

Atsakyti

Na va pamiegojau dar siek tiek :) dabar galvoju ka cia pusryciams suvalgius :)

almost - nu tu sugalvojai, rieducius  :hihihi: ar apsaugas nusipirkai?  :laugh:

Aš šįryt, kaip ir dažniausiai, avižinę košę su riešutų sviestu kapojau. Jau kaip man skanu  :wub:  :wub: 

Žiauriai norėjau, nesuprantu, kas man pasidarė, bet nu nesveikai norėjau  :D  :D Dar kol kas nenusipirkau - susirast reik internetu, kad MB nupirktų šiandien per pietus  :)​ 

Atsakyti