Labas rytelis.
Lyja, apsiniauke, tai keliausi su visiska tamsa
teks tau su ja diena pietu miegelio pamiegoti
![]()
![]()
![]()
![]()
As tikiuos kad dar uzmigsiu ir tada nereikes pietu miegelio
Labas rytas
Oi oi koks vėjuotas rytas,Panos iš Pajūrio vėją supakavo ir mums atsiuntė😀
Almost,*Voque* eilinį kartą atsiprašau,kad sumaišiau Jus😊 Nes nu Jūs Pačios "kaltos" 😀 Perdaug viskuom panašios esat😀😍
Geros Visoms dienelės!
Oi gerai cia parasei o siaip avatarai galetu bent labiau skirtis, nes ir as daznai turiu ziuret kur kuri
Labas rytas daugiau atidumo ir nesumaišysit
Rytas tai labai rudeniškas, labai vėjuotas, langą palikom pradarytą, tai ir namie gan vėsu buvo
Planai po darbų lėksti su mamuku susitikti, lėkti torčiuko užsakyto paimti SB gimtadienio proga, nes vešimės į Vilnių ir jau pradėsim švęsti kita savaitė išvis maratonas kažkoks, antradienį draugai ateina sveikinti, trečiadienį mano šeima, penktadienį atlėks MB tėvai, o šeštadienį mano tetos jubiliejus
šiais metais su visais atskirai, taip jau gaunasi, todėl švęsim beveik visą savaitę
Sveikos
Tikrai gerai Voque sako - daugiau atidumo ir nesumaišysit
Ir tie avatarai man pvz. nėra panašūs. Tik spalvinė gama ta pati, bet ir giegos juodai baltas
giega - viršūnė, kad klasės nevedė net ir trims žmonėms
Aš tokia esu palikus pikčiurna, tai manau tikrai skundą rašyčiau. Vėjai kažkokie. O gal aš specialiai atvažiuoju iš toli dėl klasės ir pareiškia čia man, kad neves. Pf.
BigBang - artėja artėja jau didžioji diena, jau nebeleidžia Tau ilsėtis mažylė
Voque - klausyk, nu gi ne veltui sako, kad gyvenimą reikia švęsti, ane?
mickute - šaunuolė Tu, kad prisiruoši sau visokių skanėstų šaltam sezonui aš vis su nostalgija skaitau ir prisimenu savo močiučių gamintus vyšnių kompotus.. jergus kaip dabar sunerčiau į tą trilitrinį stiklainį su rūgšteliniu gėriu
Mouette - labai liuks darbas ir super, kad eis suderinti su studijom! šaunuolė Tu, kad nesėdi vienoj vietoj ir nesitiki visko ant lėkštutės padėto, kaip šiuolaikinė jaunimo dalis mėgsta
R's - geros dienos ir Tau
O aš vakar vėliau iš darbo išėjau, tai nebespėjau nuvažiuot į treniruotę salėj. Nulėkiau namo ir sugalvojau galutinai, kad noriu riedučių ir viskas. Tai MB nuvežė mane, išsirinkau ir nusipirkau porą. Šiandien jau visai norėčiau prasivažiuot kaip senais laikais
Na va pamiegojau dar siek tiek
dabar galvoju ka cia pusryciams suvalgius
almost - nu tu sugalvojai, rieducius
ar apsaugas nusipirkai?
Aš šįryt, kaip ir dažniausiai, avižinę košę su riešutų sviestu kapojau. Jau kaip man skanu
Žiauriai norėjau, nesuprantu, kas man pasidarė, bet nu nesveikai norėjau
Dar kol kas nenusipirkau - susirast reik internetu, kad MB nupirktų šiandien per pietus