Voque - klausyk, nu gi ne veltui sako, kad gyvenimą reikia švęsti, ane?
Reikia reikia, tik čia jau šventimas bus visą savaitę ir man vargo truputį, bet nieko tokio, malonus tas vargas
Labas vakaras šiandien paskutinė normali mano diena čia, su oru labai pasisekė.
Bandėm patekti (vėl..
) į Mirusias kopas, bet perpildyta žmonių, mašinas net ant žolės stato...tai ryt iš ryto kelsimės anksti ir važiuosim, kad patektumėm, nes be galo noriu ten nuvykti, būtų gaila neaplankyti..
Nuvykom prie jūros valandėlei pabūti, žiauriai vėjuota, bangos milžiniškos, bet šilta..kaifas
Dar vėliau vakare, saulei besileidžiant, grįšim ten pasifotografuoti
BigBang, bet tai eina sau..kiek mažai beliko Tau
Almost, kaip faina riedučiai! Dar pati užvakar pasvajojau, kad būtų smagu pravažiuoti jais kada, tai gal kitai vasarai ir prisiruošiu nusipirkt
Mouette - labai liuks darbas ir super, kad eis suderinti su studijom! šaunuolė Tu, kad nesėdi vienoj vietoj ir nesitiki visko ant lėkštutės padėto, kaip šiuolaikinė jaunimo dalis mėgsta
![]()
Ačiū, Almost!
Kadangi nežinau ar dar beprisijungsiu iki pirmakursių stovyklos, tai visoms linkiu lengvo penktadienio bei gražaus ir SAULĖTO savaitgalio!
r tie avatarai man pvz. nėra panašūs. Tik spalvinė gama ta pati, bet ir giegos juodai baltas
![]()
mickute - šaunuolė Tu, kad prisiruoši sau visokių skanėstų šaltam sezonui
aš vis su nostalgija skaitau ir prisimenu savo močiučių gamintus vyšnių kompotus.. jergus kaip dabar sunerčiau į tą trilitrinį stiklainį su rūgšteliniu gėriu
![]()
. Nulėkiau namo ir sugalvojau galutinai, kad noriu riedučių ir viskas. Tai MB nuvežė mane, išsirinkau ir nusipirkau porą. Šiandien jau visai norėčiau prasivažiuot kaip senais laikais
![]()
Giega uodega vizgina, del to greiciau atskiriam
Ziema viskas sueina. Dar vakar pasiziurejau nuo pernai ir agurku ir uogieniu turiu nemazai, prasisuksim vadinasi, nemirsim is bado \
Bentski norai
(vėl..
) į Mirusias kopas, bet perpildyta žmonių, mašinas net ant žolės stato...tai ryt iš ryto kelsimės anksti ir važiuosim, kad patektumėm, nes be galo noriu ten nuvykti, būtų gaila neaplankyti..
![]()
Tai tiek daug zmoniu ? neapsimoka net palaukti ? kazkada buvau turbut pries 20 metu, butu visai idomu vel ten pasizvalgyti