Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Voque - klausyk, nu gi ne veltui sako, kad gyvenimą reikia švęsti, ane?  :D

Reikia reikia, tik čia jau šventimas bus visą savaitę ir man vargo truputį, bet nieko tokio, malonus tas vargas :rolleyes:

Atsakyti

MB taip pat neseniai nusipirko riedučius :D

Atsakyti

MB tai sakė nenori riedučių, bet važiuos su dviračiu, kai aš su riedučiais norėsiu važinėtis  :D​ 

Atsakyti

ir aš kažkodėl nenoriu riedučių, man dviratis geriau :) nors gėda, bet neatsimenu kada važinėjausi su dviračiu, vis žadam žadam, bet taip ir neišlekiam :rolleyes:

Atsakyti

Pridariau saltibarsciu, vakarienei bus grikiai su salotom :) 

Dar su mama papliurpem, tai spalio vidury atskris pas mane  :wub:​ 

Atsakyti

Labas vakaras :) šiandien paskutinė normali mano diena čia, su oru labai pasisekė. :wub: Bandėm patekti (vėl.. :D ) į Mirusias kopas, bet perpildyta žmonių, mašinas net ant žolės stato...tai ryt iš ryto kelsimės anksti ir važiuosim, kad patektumėm, nes be galo noriu ten nuvykti, būtų gaila neaplankyti.. :) Nuvykom prie jūros valandėlei pabūti, žiauriai vėjuota, bangos milžiniškos, bet šilta..kaifas :wub: Dar vėliau vakare, saulei besileidžiant, grįšim ten pasifotografuoti :) 

BigBang, bet tai eina sau..kiek mažai beliko Tau :wub: 

Almost, kaip faina riedučiai! Dar pati užvakar pasvajojau, kad būtų smagu pravažiuoti jais kada, tai gal kitai vasarai ir prisiruošiu nusipirkt :D  :) 

Mouette - labai liuks darbas ir super, kad eis suderinti su studijom! šaunuolė Tu, kad nesėdi vienoj vietoj ir nesitiki visko ant lėkštutės padėto, kaip šiuolaikinė jaunimo dalis mėgsta  :wub:  :4u:

Ačiū, Almost! :wub:  :) 

Kadangi nežinau ar dar beprisijungsiu iki pirmakursių stovyklos, tai visoms linkiu lengvo penktadienio bei gražaus ir SAULĖTO savaitgalio! :angel_not:​ 

Atsakyti

Mouette - smagus tavo postai, tokie optimizmu trykstantys  :wub: smagu, bet jau teks gryst, naujas etapas prasides  :4u:

o del manes, manes irgi laukia naujas etapas, motinyste  :wub:

Atsakyti

As tikiuos kad dar uzmigsiu ir tada nereikes pietu miegelio :)

ar pavyko numigti ? 

Atsakyti

r tie avatarai man pvz. nėra panašūs. Tik spalvinė gama ta pati, bet ir giegos juodai baltas  :rolleyes:  :D

mickute - šaunuolė Tu, kad prisiruoši sau visokių skanėstų šaltam sezonui  :wub: aš vis su nostalgija skaitau ir prisimenu savo močiučių gamintus vyšnių kompotus.. jergus kaip dabar sunerčiau į tą trilitrinį stiklainį su rūgšteliniu gėriu  :wub:  :wub:

. Nulėkiau namo ir sugalvojau galutinai, kad noriu riedučių ir viskas. Tai MB nuvežė mane, išsirinkau ir nusipirkau porą. Šiandien jau visai norėčiau prasivažiuot kaip senais laikais  :wub:  :)​ 

Giega uodega vizgina, del to greiciau atskiriam  :D  :D 

Ziema viskas sueina. Dar vakar pasiziurejau  nuo pernai ir agurku ir uogieniu turiu nemazai,  prasisuksim  vadinasi, nemirsim is bado  :P \

Bentski norai  :B  :D​ 

Atsakyti

ar pavyko numigti ? 

aha :) as jau pripratus prie tokio miego :) 

Atsakyti

Dar su mama papliurpem, tai spalio vidury atskris pas mane  :wub:​ 

Na va kaip puiku  :D  pades tau   mazyle priziuret  :wub:​ 

Atsakyti

(vėl.. :D ) į Mirusias kopas, bet perpildyta žmonių, mašinas net ant žolės stato...tai ryt iš ryto kelsimės anksti ir važiuosim, kad patektumėm, nes be galo noriu ten nuvykti, būtų gaila neaplankyti.. :) 

Tai tiek daug zmoniu ? neapsimoka net palaukti ? kazkada buvau turbut pries  20 metu, butu visai idomu vel ten pasizvalgyti  :rolleyes:​ 

Atsakyti