na čia yra daug niaunsų

ir dar- aišku visada tėvai eina lyg savų vaikų palaikyt-t.y. jų klausytis. Iš kitos pusės- kaip vyras sako mes tą koncertą girdime kasdien....

beje žmonių buvo laaabai daug, nuvažiavau pavėlavusi- tai vos atsisėsti gavau

na čia yra daug niaunsų
pirma- kai nuleki po darbo tai jau yra ilgai...
ir dar- aišku visada tėvai eina lyg savų vaikų palaikyt-t.y. jų klausytis. Iš kitos pusės- kaip vyras sako mes tą koncertą girdime kasdien....dar- praeitą savaitę buvo tik akordeonistų koncertas, tai jau visą tai matėme... dabar visos muzikos mokyklos koncertas- tačiau visi rodo savo programas..ir mūsiškiai tą patį ką jau matėme.... tai norisi kad visa tai praeitų greičiau...na per valandą bent (kas iprastai ir būna)...bet jei tėvai neis - kas gi žiūrės... tai ir gaunasi 3 kart žiūrėjimas o pačio, o kai užsitęsia tai labai jau sunkiai žiūrisi viskas
beje žmonių buvo laaabai daug, nuvažiavau pavėlavusi- tai vos atsisėsti gavau
Airija jeigu tas pats per tą patį tada tikrai taip. Galvojau, gal čia šiaip va po ilgesnio laiko buvo. Na bet atbuvau, ką jau čia nieko nepadarys į, kaip ir pati sakai - jei tėvai neis tai kas tada žiūrės
O giega, jau gryžai, tai pasilinksminai neblogai ar ne
As jau namie. LAbai bjaurus skrydzio laikas...00:45 tik is viesbucio paeme,okambario jau nuo 19h nebeturejom,tai ne pasnaust,nei ka..Ejom toliau tusintis,bet jau gert nebesinorejo,tai ir tusas nebeidomus buvo
Sulciaspaude.As turiu Moulinex sulciaspaude..PAprasciausia..Pirkau ne sultim spaust,nes man irgi geriau suvalgyt ta obuoli ar apelsina,nei terliot del 1 stiklines visa masina As su ja tarkuoju bulves cepelinams Skystis atskirai,sunka atskirai
Jei tik del apelsinu,imciau kazka is tokiu
Tai jau turbūt dabar abstinencija kurį laiką bus po tokių atostogų?
Ačiū Ne tik apelsinams noriu tikrai, todėl ir noriu normalios, ne vien citrusinių vaisių
Sveikos ir aš prisiduodu, vakar grįžau vakare, tai dar į parduotuvę maisto važiavom ir vakarojom su SB ramiai namuose
šįryt greit kažkaip laikas lekia, visokių reikalų yra, tai tokia ir nusimato diena, visko po truputį. Po darbų dar namuose noriu apsitvarkyti, drabužius vasarinius jau pasidėti arčiau, kažką gal išmesti, pažiūrėti ko trūksta
Savaitgalis liuks, smagiai pasibuvau, ketvirtadienį euroviziją žiūrėjom, penktadienį truputį po parduotuves malemės, o vakare mieste vakarojom, kokteilinomės ir pan. Na ir šeštadienį vakare prisiruošėm skanaus maisto ir žiūrėjom euroviziją, tai mano favoritai buvo Italija, Graikija ir laimėtojas tikrai patiko. Buvo visiška ne mano skonio dainų, bet juk kitaip ir nebūna, skirtingi skoniai visų. Aišku gaila Jurijaus ir dar labiau gaila, kai sužinojau, kad tik vienu tašku atsiliko nuo danų, kurie 10 vietoje buvo pusfinalyje
Sulčiaspaudę turim, tą brangią lėtaeigę, bet šiuo metu visiškai nenaudojam ir tikriausiai jau 2 metus net nebuvom įjungę. Mes valgom daug vaisių, tai sultims net nėra poreikio, mūsų Kuvings
Ale tikrai kokios tylios
Aš tai grįžus prie puodų, daug visko gaminau, tai tik dabar prisėdau nesiseka man šiandien visiškai. Ryte kaliau galvą į duris, tai turiu du guzus tokius nemenkus, net negaliu prisiliesti kaip skauda. Dabar neseniai alaus butelį sudaužiau balkone, tai kol išvaliau, kol viską susitvarkiau, nes kvapelis tai nelabai koks. Plius su šuke ranka prasivariau, ai vienu žodžiu
Ir dar kiaušinį sudaužiau