Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

QUOTE(BigBang @ 2019 05 17, 14:01)
<p>Vrine o 2,5val tai labai ilgai tau? Gal nelabai patiko dėl to taip prailgo? smile.gif </p>

na čia yra daug niaunsų smile.gifsmile.gif pirma- kai nuleki po darbo tai jau yra ilgai...
ir dar- aišku visada tėvai eina lyg savų vaikų palaikyt-t.y. jų klausytis. Iš kitos pusės- kaip vyras sako mes tą koncertą girdime kasdien.... smile.gif dar- praeitą savaitę buvo tik akordeonistų koncertas, tai jau visą tai matėme... dabar visos muzikos mokyklos koncertas- tačiau visi rodo savo programas..ir mūsiškiai tą patį ką jau matėme.... tai norisi kad visa tai praeitų greičiau...na per valandą bent (kas iprastai ir būna)...bet jei tėvai neis - kas gi žiūrės... tai ir gaunasi 3 kart žiūrėjimas o pačio, o kai užsitęsia tai labai jau sunkiai žiūrisi viskas smile.gif

beje žmonių buvo laaabai daug, nuvažiavau pavėlavusi- tai vos atsisėsti gavau smile.gif
Atsakyti
LAbukas

As jau namie mirksiukas.gif LAbai bjaurus skrydzio laikas...00:45 tik is viesbucio paeme,okambario jau nuo 19h nebeturejom,tai ne pasnaust,nei ka..Ejom toliau tusintis,bet jau gert nebesinorejo,tai ir tusas nebeidomus buvo biggrin.gif biggrin.gif
NAmie buvom tik po 8 ryto..Greit viena skalbina sumeciau ir i lova pamiegot biggrin.gif
Siandien dar sveciu turesim biggrin.gif Atvaziuoja marcios sesuo savaitgaliui biggrin.gif Na bet man nebutina jos linksmint biggrin.gif biggrin.gif

Sulciaspaude.As turiu Moulinex sulciaspaude..PAprasciausia..Pirkau ne sultim spaust,nes man irgi geriau suvalgyt ta obuoli ar apelsina,nei terliot del 1 stiklines visa masina biggrin.gif As su ja tarkuoju bulves cepelinams mirksiukas.gif Skystis atskirai,sunka atskirai mirksiukas.gif

Jei tik del apelsinu,imciau kazka is tokiu

https://www.toprevie...trus-Juicer.jpg

Labai didelis pav isidejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 17 gegužės 2019 - 13:27

na čia yra daug niaunsų smile.gifsmile.gifpirma- kai nuleki po darbo tai jau yra ilgai...
ir dar- aišku visada tėvai eina lyg savų vaikų palaikyt-t.y. jų klausytis. Iš kitos pusės- kaip vyras sako mes tą koncertą girdime kasdien.... smile.gifdar- praeitą savaitę buvo tik akordeonistų koncertas, tai jau visą tai matėme... dabar visos muzikos mokyklos koncertas- tačiau visi rodo savo programas..ir mūsiškiai tą patį ką jau matėme.... tai norisi kad visa tai praeitų greičiau...na per valandą bent (kas iprastai ir būna)...bet jei tėvai neis - kas gi žiūrės... tai ir gaunasi 3 kart žiūrėjimas o pačio, o kai užsitęsia tai labai jau sunkiai žiūrisi viskas smile.gif

beje žmonių buvo laaabai daug, nuvažiavau pavėlavusi- tai vos atsisėsti gavau smile.gif

Airija jeigu tas pats per tą patį tada tikrai taip. Galvojau, gal čia šiaip va po ilgesnio laiko buvo. Na bet atbuvau, ką jau čia :) nieko nepadarys į, kaip ir pati sakai - jei tėvai neis tai kas tada žiūrės :) 

O giega, jau gryžai, tai pasilinksminai neblogai ar ne :) 

Atsakyti

As jau namie. LAbai bjaurus skrydzio laikas...00:45 tik is viesbucio paeme,okambario jau nuo 19h nebeturejom,tai ne pasnaust,nei ka..Ejom toliau tusintis,bet jau gert nebesinorejo,tai ir tusas nebeidomus buvo

Sulciaspaude.As turiu Moulinex sulciaspaude..PAprasciausia..Pirkau ne sultim spaust,nes man irgi geriau suvalgyt ta obuoli ar apelsina,nei terliot del 1 stiklines visa masina As su ja tarkuoju bulves cepelinams Skystis atskirai,sunka atskirai
Jei tik del apelsinu,imciau kazka is tokiu

Tai jau turbūt dabar abstinencija kurį laiką bus po tokių atostogų?  :D  :D 

Ačiū  :) Ne tik apelsinams noriu tikrai, todėl ir noriu normalios, ne vien citrusinių vaisių  :) 

Atsakyti
Labas vakaras smile.gif na ar ziurit Eurovizija? smile.gif Mano šiemet favoritai tai Olandai ir Norvegai smile.gif
Atsakyti
LAbukas

QUOTE(Almost. @ 2019 05 17, 14:08)
Tai jau turbūt dabar abstinencija kurį laiką bus po tokių atostogų?  biggrin.gif  biggrin.gif </p><p></p><p>Ačiū  smile.gif Ne tik apelsinams noriu tikrai, todėl ir noriu normalios, ne vien citrusinių vaisių  smile.gif </p>

Negalima staigiai mazint laipsniu biggrin.gif biggrin.gif Vakar pas draugus sveciuose buvom,pasivyninom mirksiukas.gif
PAti neturiu,bet girdejus geru atsiliepimu apie tas letaeiges,na kur V-rine turi..Mano paprasta,bet sultis is kokiu obuoliu,morku tikrai gerai isspaudzia.Apelsinu nebandzius..Bet pagrinde as ja bulvem tarkuot naudoju mirksiukas.gif

QUOTE(BigBang @ 2019 05 18, 21:11)
Labas vakaras smile.gif na ar ziurit Eurovizija? smile.gif Mano šiemet favoritai tai Olandai ir Norvegai smile.gif

Siaip siemet nesekiau eurovizijos,nes per pusfinalius buvom atostogose,o finale lietuviai nebedalyvavo,is vis galvojau neziuresiu..Bet nuvarem pas draugus,jie uz baltarusija sirgo,tai kartu ir paziurejom..Man Niderlandai patiko,estas.Bet buvo ir toooookiu siaubakiniu numeriu,kad vaje vaje..
Pati idomiausia dalis man-kai dalina tuos balus biggrin.gif Per ta tarpa,kol juos skaiciuoja,parlekem namo,bet jau nebebuvo jegu ju ziuret,ejau miegot biggrin.gif Niekaip nepailsiu po atostogu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

labas rytelis

Prisiduodu, kad gyva

Atsakyti
aš irgi gyva smile.gif
sveikos smile.gif

Atsakyti
Labukas

Gyva,atsigavus jau,dirbu biggrin.gif Pabudau 5, miego nenoriu,bet kaip ir anksti i darba keltis.. uzsnudau ir paskui vos atsikeliau biggrin.gif Na bet jau judesy,tai ir miegai issilakste.
Atsakyti

Sveikos :) ir aš prisiduodu, vakar grįžau vakare, tai dar į parduotuvę maisto važiavom ir vakarojom su SB ramiai namuose :) šįryt greit kažkaip laikas lekia, visokių reikalų yra, tai tokia ir nusimato diena, visko po truputį. Po darbų dar namuose noriu apsitvarkyti, drabužius vasarinius jau pasidėti arčiau, kažką gal išmesti, pažiūrėti ko trūksta :rolleyes: 

Savaitgalis liuks, smagiai pasibuvau, ketvirtadienį euroviziją žiūrėjom, penktadienį truputį po parduotuves malemės, o vakare mieste vakarojom, kokteilinomės ir pan. :) Na ir šeštadienį vakare prisiruošėm skanaus maisto ir žiūrėjom euroviziją, tai mano favoritai buvo Italija, Graikija ir laimėtojas tikrai patiko. Buvo visiška ne mano skonio dainų, bet juk kitaip ir nebūna, skirtingi skoniai visų. Aišku gaila Jurijaus ir dar labiau gaila, kai sužinojau, kad tik vienu tašku atsiliko nuo danų, kurie 10 vietoje buvo pusfinalyje :ax: 

Sulčiaspaudę turim, tą brangią lėtaeigę, bet šiuo metu visiškai nenaudojam ir tikriausiai jau 2 metus net nebuvom įjungę. Mes valgom daug vaisių, tai sultims net nėra poreikio, mūsų Kuvings :mirksiukas: 

Atsakyti
Oi kokios visos cia ramios pasidariusios bigsmile.gif

As jau po darbu mirksiukas.gif Uzlekiau i maistine,dar benzo.. Verdu sriuba-sesim ant dietos biggrin.gif Priedziau 4 kg Turkijoj biggrin.gif O dabar vel balius arteja,neilysiu i suknele biggrin.gif
Atsakyti

Ale tikrai kokios tylios :) 

Aš tai grįžus prie puodų, daug visko gaminau, tai tik dabar prisėdau :rolleyes: nesiseka man šiandien visiškai. Ryte kaliau galvą į duris, tai turiu du guzus tokius nemenkus, net negaliu prisiliesti kaip skauda. Dabar neseniai alaus butelį sudaužiau balkone, tai kol išvaliau, kol viską susitvarkiau, nes kvapelis tai nelabai koks. Plius su šuke ranka prasivariau, ai vienu žodžiu :huh2: Ir dar kiaušinį sudaužiau :D 

Atsakyti