Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Aha papuliai labai liuks atrodo :) na kam tas kai kas, vadinkim tikrais vardais, normalu :rolleyes: 

Kaip diena visų? nesušalėt? čia labiau klausiu tų, kurios LT, nes pajūry šalta, nervina jau mane :D atrodo ryte į kirpyklą išlėkiau su šiltu paltuku, neišsiplikinau, bet nu tikrai nemalonus tas žvarbus vėjas :B 

Noriu dar vieno kavos, tai manau eisiu pirkti, kas kartu?

Atsakyti
Aš tik po kavos,,,dar kabinetas kvepia smile.gif užėjau į kitą kabinetą- ten kavos su skoniu kvapas, bet toks intensyvus...fe. nemėgstu tų kavų su pašaliniais kvapais....

man šiandien galva ui oi ai...maniau numirsiu- tokie signalai nuo sprando į galvą. Ir vaistų nebeturėjau įsimetus. Gerai kad kolegė panašius turėjo, tai dabar jau bent pasukti galiu be skausmingo impulso....

kas vakarienei?

aš nupirkau sasyyyskų (nesijuokit), kepsiu tešloje, kad būt ir valgymui ir sūnui į mokyklą įsidėt. Nervina jau- ką pripirkt užvalgyt kai pietų neina valgyt, o tomis dienomis kai reikia eit į muziką grįžta tik 16 val į namus. Tos bulkos jau lenda per visur sakė.... tai šiandien kepsiu tokius, bus matyt smile.gif

per pietus lėkiau katei maisto, žuvims maisto, kate dar nuo erkių nupirkau. Vž gyvūnijos pietums tik 25 eu išleidau smile.gif smarkiai laksčiau, nesušalau, bet tai nu nepavasarinė šiluma lauke tikrai...žiūrėsim kaip ryt- savaitgalį sakė kad trečiadienį bus nemažai virš 20, bettai kažkaip nesitiki.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 14 gegužės 2019 - 15:16

kas vakarienei?

Kažkaip nieko ypatingo neplanuoju, turiu humuso, kiaušinių virtų, daug daržovių šalia prisidėsiu ir man labai liuks :) 

Dažnai užeina galvos skausmai?

Aš anksčiau, kai dar valgydavom tokius reikalus, tai dešreles sluoksniuotoj tešloj kepdavau, visai liuks būdavo :)​ 

Atsakyti

TIk pries pusvalandi grizom namo, tiesiai   po darbo vaziavom i svecius, senas MB biciulis, senai matytas, seniau kazkaip dazniau susibegdavom ir prie ezeru kartu lekdavome, dabar kaip su fura dirbam, tai ir reciau matomes. tai aisku saslykiukai i  trasa, lauke pavesineje pasedejom, bet biskeli saltoka, ale vis tiek smagiai pasibuvom, jau paskui pati sakau varom namo, nes  tikrai kalbos netruksta, bet kad ryt  tai i darbus reikia  :P  aisku as jau uz vairo grizau, leidau  MB alucio paskanauti prie saslyku.  biskeli Eurovizija ziuriu, bet griusiu i lovyte, nes  kazkaip salti dar vakarai vakaroti, tai nori siltos koldros :D​ 

Atsakyti

Labas rytas :) na ir kaip vakar eurovizija? mums šis pusfinalis nepaliko didelio įspūdžio, nebuvo beveik nei vienos dainos, kad sakyčiau wow :rolleyes: Estas liuks, dar keletas šalių visai nieko, rytoj žiūrėsim kaip kiti pasirodys :) 

Planai įprasti, vakare reikia daiktus susidėti, rytoj į sostinę išlekiu savaitgaliui, tai pasibūsiu truputį. 

Šiandien jau truputį šilčiau ir saulėtas rytas, tai visai pokolkas neblogas oras ir šilumos nemažai turėtų būti :rolleyes:​ 

Atsakyti
Sveikos,
nemačiau eurovizijos. Nežinojau kad jau prasidėjo..hahaha verysad.gif žiūrėjau nnsąmones bile žiūrėt net to kanalo nesijungdama, ot tai višta ką...

Vogue ką sostinėj veiksi? o jūs turite pas ką apsistoti ar po viešbučius ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 15 gegužės 2019 - 09:29

Vogue ką sostinėj veiksi? o jūs turite pas ką apsistoti ar po viešbučius ?

Turime pas ką, mano pusseseriukas gyvena, dėdė taip pat netoli :)​ 

Atsakyti

Labukas :4u: 

Ziuriu ryte pamirsau net pasisveikinti - nes tikrai buvau ilindus, bet matyt kazkur nuklydau......

ZIurejau Eurovizija, biskeli pabaiga jau snausdama, man taip pat kazko ispudingo nebuvo,  praziurejo  kazkur 11 dainu pagalvojau, kaip cia butu gerai isimaise musu  KASPIROVSIO DANTYS su savo  MAZULA :D bent issijudintu  minia. labai daug tokiu letu  liudnu dainu, na Australijos  daina jau visia kitokia, airiu jau sou, tiek kad  tokia muzika ne mano skonio, taip estas ir man patiko, na paskutinius biskeli nemaciau :P  :P penktadieni turiu laisva, tai galesiu jau ryt  visus normaliai ziuret iki velumos :D nes vakar kaip sakiau pasedejom pavesineje,  tai grizau namo, cia i siluma, po pusvalandzio jauciu tik visas veidas  raudonas, dega, tai  uz tai buvo taip gera  tik siltai susirangyti  :D dar katinas salia parpia :D  :D 

ALmost kas tau  nutiko? :hmm: 

Atsakyti

Mickute, kokia proga laisvadienis? :) 

Atsakyti

Penktadieni musu mokyklai 50 metu, tai jau nuo 15 valandos prasides registracija, aisku galeciau be pietu  dirbti ir speciau, bet dar turiu siokiu tokiu reikaliuku po biurokratines  istaigas, tai vat ta proga pasiemiau laisva, susitvarkysiu reikalus, dar pas kirpeja uzleksiu plaukus pasitvarkyti ir jau tada i mokykla, kadangi tai mokyklos   renginys, tai bus kazkoks minejimas, klasese rinksimes, o paskui ziuresim kiek ten musu klasioku susirinks, gal kur koki dar pratesima pasidarysim 

Atsakyti

Labas rytelis  :4u:​ 

Atsakyti

Dar ne, dirbsiu beveik iki paskutinės dieneles :) kita trečiadienį paskutinė diena o skrydis šeštadienį :)

Nuotaikos keistos, bet yra ir gerų ir liūdnų minčių. Pagrinde kad paliekama vyrą. Tai noriu aišku, tikrai nevaziuociau ir nebuciau atskirai nuo vyro jei nenorėčiau :) šiaip įdomu labai kaip seksis :)

Kaip man įdomu bus išgirst Tavo pasakojimus ir įspūdžius grįžus pradžioj  :) Ypač prisimenant, kad seniau visiškai nenorėjai grįžt į Lietuvą ir sakei, kad netraukia, kad Anglija Tau tinka, patinka ir iš viso. Tai jei pavyks - neapleisk mūsų ar čia, ar Facebook, vis papasakok visko  :4u: 

Oi laukiu as Big Bang  :wub:  Kaimynka turesiu :D

Juk ir šiaip turi kaimynkų nu  :D 

aš nupirkau sasyyyskų (nesijuokit), kepsiu tešloje, kad būt ir valgymui ir sūnui į mokyklą įsidėt. Nervina jau- ką pripirkt užvalgyt kai pietų neina valgyt, o tomis dienomis kai reikia eit į muziką grįžta tik 16 val į namus. Tos bulkos jau lenda per visur sakė.... tai šiandien kepsiu tokius, bus matyt 

Mes kartais dešrelių pieniškų (Frankfurters vadinamų) nusiperkam atsargai šaldytuve turėt. Kai nieko nesinori, kai tingisi arba šiaip nieko nesugalvojam, tai dešrelių išsiverdam kartą į kokį pusmetį ar su kiaušiniais pasidarom  :D Normaliai man tos dešrelės, ką aš žinau - visi augom su jom, užaugom ir bėdų nematėm.

TIk pries pusvalandi grizom namo, tiesiai   po darbo vaziavom i svecius, senas MB biciulis, senai matytas, seniau kazkaip dazniau susibegdavom ir prie ezeru kartu lekdavome, dabar kaip su fura dirbam, tai ir reciau matomes. tai aisku saslykiukai i  trasa, lauke pavesineje pasedejom, bet biskeli saltoka, ale vis tiek smagiai pasibuvom, jau paskui pati sakau varom namo, nes  tikrai kalbos netruksta, bet kad ryt  tai i darbus reikia  

Jazau kaip norėčiau šašlykų vištienos skanių  :wub:  :wub: 

Labas rytas :) na ir kaip vakar eurovizija? mums šis pusfinalis nepaliko didelio įspūdžio, nebuvo beveik nei vienos dainos, kad sakyčiau wow :rolleyes: Estas liuks, dar keletas šalių visai nieko, rytoj žiūrėsim kaip kiti pasirodys :)

Mes žiūrėjom su vyru, tai kiek prisijuokėm, eina sau. Buvo kelios geros dainos, buvo, kas patiko. Bet šiaip tai silpnokai tikrai, mano akim žiūrint. 

Suomiai neblogai pasirodė, čekai labai patiko, trys to paties vengro ( vengras, gruzinas ir portugalas  :D  :D  :D ) pasirodymai įdomiai atrodė, kai tikrai, rodos, tas pats žmogus scenoj. Belgas būtų labai super - patiko man ir daina pati, ir idėja, bet balsas per silpnas atlikėjo tai dainai ir žodžiams. Australai tai wow - abejingų nepaliko. Kam patiko, kam ne, aš tai nežinau, ką pasakyt apie juos, bet su biudžetu problemų tikrai neturėjo, akivaizdu  :D Nu o San Marinas tai mūsų Kučinskas - Dievaži, žmogus net pats nustebo, kad praėjo į finalą  :D  :D Ai, švediškas estas visai man neįsiminė  :rolleyes: 

Tai tiek apžvalgos iš mano pusęs  :D 

ALmost kas tau  nutiko? :hmm:

Nieko, o kas man nutiko?  :hmm: 

Kad retai bepasirodau? Nežinau, nebetraukia soc. medijos paskutiniu metu tiek stipriai ir tiek  :rolleyes:  :) 

Laba diena, kai saka  :D 

Išgėriau kavos namie prie pusryčių, atėjus kavos. Laikas vandeniui.

Vakar pasportavau, grįžus pavalgiau ir buvau absoliučiai išsunkta fiziškai. Net kalbėtis nenorėjau su vyru  :D  :D Prastai miegojau, tai šįryt irgi tokia meh. Nu bet nieko, turiu veiklos, tai viskas normaliai - tikiuos greit diena praeis.

Vakare eisiu į bokso treniruotę, grįžus valgysim ir Euroviziją žiūrėsim.

Daugiau nieko įdomaus  :D 

Voque - gero laiko Vilniuj  :4u: 

Atsakyti