Kaip man įdomu bus išgirst Tavo pasakojimus ir įspūdžius grįžus pradžioj
Ypač prisimenant, kad seniau visiškai nenorėjai grįžt į Lietuvą ir sakei, kad netraukia, kad Anglija Tau tinka, patinka ir iš viso. Tai jei pavyks - neapleisk mūsų ar čia, ar Facebook, vis papasakok visko
Oi laukiu as Big Bang
Kaimynka turesiu 
Juk ir šiaip turi kaimynkų nu
aš nupirkau sasyyyskų (nesijuokit), kepsiu tešloje, kad būt ir valgymui ir sūnui į mokyklą įsidėt. Nervina jau- ką pripirkt užvalgyt kai pietų neina valgyt, o tomis dienomis kai reikia eit į muziką grįžta tik 16 val į namus. Tos bulkos jau lenda per visur sakė.... tai šiandien kepsiu tokius, bus matyt
Mes kartais dešrelių pieniškų (Frankfurters vadinamų) nusiperkam atsargai šaldytuve turėt. Kai nieko nesinori, kai tingisi arba šiaip nieko nesugalvojam, tai dešrelių išsiverdam kartą į kokį pusmetį ar su kiaušiniais pasidarom
Normaliai man tos dešrelės, ką aš žinau - visi augom su jom, užaugom ir bėdų nematėm.
TIk pries pusvalandi grizom namo, tiesiai po darbo vaziavom i svecius, senas MB biciulis, senai matytas, seniau kazkaip dazniau susibegdavom ir prie ezeru kartu lekdavome, dabar kaip su fura dirbam, tai ir reciau matomes. tai aisku saslykiukai i trasa, lauke pavesineje pasedejom, bet biskeli saltoka, ale vis tiek smagiai pasibuvom, jau paskui pati sakau varom namo, nes tikrai kalbos netruksta, bet kad ryt tai i darbus reikia
Jazau kaip norėčiau šašlykų vištienos skanių
Mes žiūrėjom su vyru, tai kiek prisijuokėm, eina sau. Buvo kelios geros dainos, buvo, kas patiko. Bet šiaip tai silpnokai tikrai, mano akim žiūrint.
Suomiai neblogai pasirodė, čekai labai patiko, trys to paties vengro ( vengras, gruzinas ir portugalas
) pasirodymai įdomiai atrodė, kai tikrai, rodos, tas pats žmogus scenoj. Belgas būtų labai super - patiko man ir daina pati, ir idėja, bet balsas per silpnas atlikėjo tai dainai ir žodžiams. Australai tai wow - abejingų nepaliko. Kam patiko, kam ne, aš tai nežinau, ką pasakyt apie juos, bet su biudžetu problemų tikrai neturėjo, akivaizdu
Nu o San Marinas tai mūsų Kučinskas - Dievaži, žmogus net pats nustebo, kad praėjo į finalą
Ai, švediškas estas visai man neįsiminė
Tai tiek apžvalgos iš mano pusęs
ALmost kas tau nutiko? 
Nieko, o kas man nutiko?
Kad retai bepasirodau? Nežinau, nebetraukia soc. medijos paskutiniu metu tiek stipriai ir tiek
Laba diena, kai saka
Išgėriau kavos namie prie pusryčių, atėjus kavos. Laikas vandeniui.
Vakar pasportavau, grįžus pavalgiau ir buvau absoliučiai išsunkta fiziškai. Net kalbėtis nenorėjau su vyru
Prastai miegojau, tai šįryt irgi tokia meh. Nu bet nieko, turiu veiklos, tai viskas normaliai - tikiuos greit diena praeis.
Vakare eisiu į bokso treniruotę, grįžus valgysim ir Euroviziją žiūrėsim.
Daugiau nieko įdomaus
Voque - gero laiko Vilniuj