Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

O gal pvz. į kokias bent penkias knygas? Ne, aš rimtai - priklausomai nuo kainos manau tikrai perpirkčiau žinok  :4u: Mano tetis šiaip dabar kaip tik kaupia pirkinius visokius mano, bet kad nieko neperku sunkaus, tai nėr ko labai siųst  :D Todėl ieškau sulčiaspaudės pirkt, nes čia pas mus tai pekla jų kainos iš viso, sakau Lietuvoj gal ką geriau pigiau galiu rast  :)

Tai žodžiu jeigu pirkti nereikia ir nori klausytis kažko vaikštant, sportuojant, gaminant - labai pasiteisina. O jeigu ne, tai nesuk galvos  :D

Aš dar pradėjau pratintis prie podcast'ų - gaminant maistą labai gerai sueina  :D

Tai tuomet galiu tikrai nuvežti Tavo tėvukui ir jau susiderinsit kaip ir kada Tau išsiųs :) jokių pinigų aš neimsiu - nejuokauk, bet tokius reikalus aptarsim privačiai :mirksiukas: 

Tai ir nesuksiu tuomet, manau man nepasiteisintų :ax: 

Aha, ir aš kartais paklausau, ir naudinga, ir laikas neprailgsta kažką gaminant ar veikiant :ax: 

Einu ir aš jau valgyt, kavos atsigėriau, obuolį suvalgiau, bet reikia normalaus maisto, turiu dubenį salotų, skanaus man :rolleyes: 

Atsakyti

Tai tuomet galiu tikrai nuvežti Tavo tėvukui ir jau susiderinsit kaip ir kada Tau išsiųs :) jokių pinigų aš neimsiu - nejuokauk, bet tokius reikalus aptarsim privačiai :mirksiukas:

Tai ir nesuksiu tuomet, manau man nepasiteisintų :ax:

Aha, ir aš kartais paklausau, ir naudinga, ir laikas neprailgsta kažką gaminant ar veikiant :ax:

Nu žodžiu laukiu aš dabar Tavo norų pas save žinutėse! Bo kitaip beliks tik ubžlokuot ir grįžus apsimest, kad nepažįstu iš tos gėdos  :blink:  :D  :4u:  :4u: 

Už pinigus tikrai ne  :D Yra, kam pasiteisina, bet man atrodo, kad tie žmonės nedirba ofise darbo, kur galvot daug reik ir negali klausytis kažko su ausinėm nuolat  :D  :D 

Ką klausai, ką turi atradus?

Man draugė vakar užrodė Spotify programėlėj The Minimalists - tokios geros temos  :wub:​ 

Atsakyti

Nu žodžiu laukiu aš dabar Tavo norų pas save žinutėse! Bo kitaip beliks tik ubžlokuot ir grįžus apsimest, kad nepažįstu iš tos gėdos  :blink:  :D  :4u:  :4u:

Ką klausai, ką turi atradus?

Man draugė vakar užrodė Spotify programėlėj The Minimalists - tokios geros temos  :wub:​ 

:D  :D  :D  :D 

Nieko kažko labai ypatingo, youtube keletą lietuvių klausiausi apie santykius, apie verslą ir tiek :mirksiukas: 

Oooo reikės pasižiūrėti :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Jau po darbu, bendradarbe atnese savo krapu is  siltnamio, tai jau visur prikreciau ir i rugstyniu sriuba ir ant bulviu ir i salotas. ir net agurkeliu puoda uzsiraugiau  :P  galesim po keliu dienu jau  skanauti  :D​ 

Atsakyti

Man mandarinai siejasi su  Kaledomis. aisku visa ziema ju paragaujam, o dabar visai nepasigedau, geriau kokia kriause ar obuoli nusiperkam, jau braskiu norisi paragauti, vynuogiu pasiilgstu. o vat mandarinu net nepastebejau kad jau nera 

Atsakyti
Labukas

Ziuriu,me nepasisveikinau siandien.. Kazkaip is namu nebespejau,is darbo-laiko neturejau.. Siandien bjauriu raj vaziavau...Sunku ten.. Dar sunkiau kai ne visas gatves zinai..

Mandarinus as irgi tik zoema perku biggrin.gif Vasara man jie nesilupa,nervina biggrin.gif Bet pirkt lygtai dar maciau biggrin.gif
Jau arbuzai prasideda,ju noriu mirksiukas.gif

Audio knygos darbe nera kaip klausyt,o namie telikas barska biggrin.gif Lektuve pradejau kazkokua skaityt,bet dabar ne pav nepamenu biggrin.gif
Atsakyti

Vo arbuzu ir as noreciau. Ir dar slyvu  maciau tokiu raudonu  :P​ 

Atsakyti

Labas rytelis

Atsakyti
Labukas

Pabudome ir kelkimes biggrin.gif
Atsikeliau jau is kart pavargus.. Na pirm vel laisvadienis pas mus biggrin.gif Tinginiausim biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas :) sumasinot su arbūzais, tai lėkiau šįryt pirkti - skanausim :rolleyes: 

Rytas kaip visada ankstyvas, tik kažkokia be jėgų jaučiuosi, jau laukiu kavos ir tikėsiu, kad ji man tikrai padės :D 

Vakar taip greit namuose pralekė vakaras, tvarkinėjaus truputį, po to filmą žiūrėjom ir tiek :B kažkaip tik dabar susivokiau, kad jau trečiadienis, nes aš kažkaip galvojau, kad tik rytoj, tai visai gerai kartais taip galvoti :D 

Atsakyti

Sveikos :) va oficiali bedarbė jau aš :) 

Vaikas biški apsirges, bet jau gereja :) turim iki šeštadienio pasveikti pilnai :) nežinau ar džiaugiuosi ar ne :D ta prasme esu labiau pasimetusi nei laiminga :D gal kad netikiu dar :D 

Atsakyti

karsta, gerai, kad darbe dar normaliai, nespejo pastatas isilti, nors siandien vienu momentu teko ir paskubeti, tai su kolege net po prakaitu varem pasisokinedamos  :ax: 

Labas rytas :) sumasinot su arbūzais, tai lėkiau šįryt pirkti - skanausim :rolleyes:

o as grisdama braskiu nusipirkau, dar parduotuveje kriausiu prigriebiau, kol visko prisirinkau, pasiziurejau i laikrodi, davai namo greiciau, nes MB turi gristi, tai skubejau valgyt gamint. tai tik namie isimdama svogunu laiskus is tases kazkaip pagalvojau- kazka dar pirkau kioskelyje- akurat- braskes. o jos tai liko parduotuveje saugojimo kameroje  :P nu tai   dabar jau  MB sotus ir isvariau pasivaikscioti 

Labukas

Pabudome ir kelkimes biggrin.gif
Atsikeliau jau is kart pavargus.. Na pirm vel laisvadienis pas mus biggrin.gifTinginiausim biggrin.gifoti 

gal dar pagulek :lol:  :lol:  :lol: ne per gerai jums ten su tais laisvadieniais ? mums kazkaip dar teks menesi palaukti, tik per Jonines galesim patinginiauti  :ax:​ 

Sveikos :) va oficiali bedarbė jau aš :)

Vaikas biški apsirges, bet jau gereja :) turim iki šeštadienio pasveikti pilnai :) nežinau ar džiaugiuosi ar ne :D ta prasme esu labiau pasimetusi nei laiminga :D gal kad netikiu dar :D

:D  turbut daugiau jaudiniesi, juk zinai, kad reikes kazkuriam laikui skirtis su TB ir tiek. Bet juk viskas bus gerai  :mirksiukas:  lagaminai jau sukrauti ?

Atsakyti