Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labukas

Norejau vakar kazka rasyt,bet grizo sveciai is miesto ir nebebuvo kada smile.gif Imeciau kaip plova verdu mirksiukas.gif Sveciai svaigo nuo skonio biggrin.gif Is to katilo liko maziukas bliudukas,na gal dviem zmonem ir uzteks dar siandien pavalgyt biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos :) pasirodau ir aš :rolleyes: kaip visuomet atsiranda savaitgaliais ką veikti, net namuose normaliai nebuvom :rolleyes: 

Penktadienį pas MB tėvus vakarojom, vištiena kepėm, visokiu skanėstų priskanavom, labai smagiai pasibuvom :rolleyes: vakar vaikštinėjom mieste, truputį po parduotuves, o vakare bariuky vakarojom su puikia kompanija, skaniu maistu ir gėrimais, tai jau grįžom nakčia, šiandien net galva sunkoka ryte buvo :D 

Na, o šiandien pasikavinti ėjom, labai daug vaikščiojom, žmonių pakankamai, visi mėgaujasi puikiu oru, faina :) dabar žadu tvarkytis eit, ramiai vakarosim manau. 

Giega, nerealiai atrodo plovas, nerealiai! :bigsmile: 

Mickute, ankstokai prasidėjo gėrybių ruošimas žiemai :bigsmile: 

Atsakyti

O as siandien maudymosi sezona atidariau  :yahoo:  ryte  dar pasivaiksciojau  po parduotuves, grizau, o MB sako, gal vaziuojam maudytis   :bigsmile:  oi ... visomis keturiomis, zinant, kad jis nelabai megsta  :P dar paieskojom daugiau norinciu, bet neradom, nu ir nereikia, dar prasukau pro padruske, su vardadieniu pasveikinau, kvietka nuveziau ir tada jau tiesiai prie vandens !!!!! cia uz Karmelavos prie Uzusaliu tvenkinys yra. Nu super, atvaziavom 12, tai dar ir zmoniu nedaug. jau kaip ikritau  :P  tai atrodo nedaug ir buvom- lygiai 2 valandas, pora kartu taip jau gerokai pasimaudziau,  truputi pasideginau, ale uz tai dabar raudona tai kaip reikiant  :P  gerai, kad ilgiau ir nebuvom  :D  :D  :D  pirma kart taip saulutes uzgriebiau   :wub:  grizom,  valgyt prisigaminau- ir pomidorienes priviriau ir vistienos patroskinau su grybais, tada jau ramiai ir kojas istiesiau. tai  aisku turejau ir grozio miegelio pusvalanduka nusnausti.  va ir sekmadienio nera. kaip ir viso savaitgalio. :ax: na toks ramus, bet visai  neblogas savaitgalis- ir kazka nuveikiau ir apsipirkau  ir kazkur buvau. aisku negaliu atsidziaugti  kad i bala ikritau liuks  :victory2: 

Mickute, ankstokai prasidėjo gėrybių ruošimas žiemai :bigsmile:

na taip jau pasiseke, kad anksti pomidorai siemet uzderejo  :lol:  :lol: o tu jau maudeisi juroje? 

Labukas

Norejau vakar kazka rasyt,bet grizo sveciai is miesto ir nebebuvo kada smile.gifImeciau kaip plova verdu mirksiukas.gifSveciai svaigo nuo skonio biggrin.gifIs to katilo liko maziukas bliudukas,na gal dviem zmonem ir uzteks dar siandien pavalgyt biggrin.gif

nu skaniai tas tavo plovas atrode  :bigsmile: nors tie svogunai man biskeli gadino  vaizdeli  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Labas rytelis

Puikiai pailsejau, galim vel kibti i darbus  :P pirmadieni pradesim nuo torciuku, nes koleges gimtadienis, tai vezuosi kvietka, tai jau tikrai kazka atsines pavaisinti  :ax:  geras pirmadienis nusimato  :D​ 

Atsakyti

Labukas

Lyja,salta...Sunkiai keliaus kazko..Tingiu jau is pat ryto biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas.
kap gyvos smile.gif

mano savaitgalis darbingas smile.gif
šeštadienį sodas + kapai visi sutvarkyti,
vakar medų ėmėm.

tai nei kuo pasigirt įdomiu ne ką.
širyt nutraukiau rankinei rankeną šviesiąjai, atėjau su juoda unsure.gif unsure.gif va reiks rankinės ...

Mickute norėjau klausti- tai tipo jau pomidorai užaugo???? unsure.gif unsure.gif čia šiltnamiai kokie šildomi gal ar kaip?

aš vakar lazaniją gaminau, bet kadangi savo namin kečupą užbaigiau, tai dėjau pomidorus savose sultyse, tai ir žinokit nuuu neee tas......kitais metais kečupo reiks trigubai užsivaryt- jau vien dėl lazanijos man reikiavienam gaminimui vieno stiklainio.
Atsakyti

Sveikos  :)

Pasidariau kavos, jergus kaip skaniai kvepia  :wub:  :wub:

Ir vėl pirmadienis, ir vėl darbai, planai, reikalai. Visai liuks, nereik laiko gaišt niekais  :)

Sakot savaitgalį smagiai, grynam ore praleidot visos? Super  :)

Mes penktadienį po mano sporto grįžę namo pavalgėm ir ilsėjomės.

Šeštadienį iš pat ryto ėjom į kino teatrą, žiūrėjom šitą filmą https://www.imdb.com/title/tt6107548/ Toks lengvas visai, nieko ypatingo. Pažiūrėjau ir pamiršau  :D Paskui ėjom su vyru papietaut, tada blakstienas prisiauginau, paskui su draugais vakarojom lengvai pas mus.

Sekmadienį ryte papusryčiavom ir važiavom į išparduotuvių miestelį. Prisipirkau suknelių puikiom kainom  :wub: Visas jas mačiau internete ir norėjau pirkti, tai džiaugiuos, kad radau išparduotuvėje, nes sutaupiau pinigų  :)

650x.jpg

Ted-Baker-Xaria-Geo-Floral-Print-Bomber-

m_5a2297915a49d0adea02829c.jpg

Šitos nuotraukų niekaip neišeina įkelt, tai su nuoroda pasirodau  :)

https://www.tedbaker.../134142-LT-GREY

Dar kelnes vienas nusipirkau į darbą eit ir tiek pirkinių. Paskui važiavom maisto apsipirkt savaitei. Grįžę namo pietavom, žiūrėjom TV, skaitėm knygas ir va baigėsi savaitgalis  :D

Šiandien planuoju po darbo eit į bokso treniruotę, jeigu vietos bus. Jei ne - važiuosiu namo ir gaminsiu vakarienę  :D Tiek ir tų planų...

Ai, aš kai plovo nemėgstu, tai man nesukėlė jokių emocijų giegos plovas  :D Atsiprašau, nu bet ką dabar  :rolleyes:

Tai ta gaida gražaus visoms pirmadienio ir skanios kavos  :4u:

Atsakyti

Labas rytas :) nors koks čia rytas, jau kitiems tuoj pietūs :rolleyes: 

Tokia apsnudusi esu, vėlokai užmigom, tai atrodo padėčiau galvą ir užmigčiau :D bet nei miegočiau, spėju, nei ką, visada taip sakau, o reikėtų ir akys stačios būtų :D 

Šią savaitę tokių dar visokių reikalų turim dėl vestuvių, dar batelius reikia susirasti, sugalvoti ką vietoj gėlių jauniesiems padovanoti (gal kokių idėjų?), dar visokių smulkmenų trūksta ir šeštadienį šventė, negaliu patikėti, kad taip jau greit :wub: 

o tu jau maudeisi juroje? 

Ne ir spėju nesimaudysiu :) esu ne vieną kartą minėjusi, kad labai retai maudausi jūroje, nesu aš vandens žmogus :mirksiukas: 

Almost, va kaip apsipirkai, faina atsinaujinti :bigsmile:​ 

Atsakyti
mes irgi esam pakvisti į vestuves, bus vakarienė. Kvietime parašyta- gėlių nenešt o atsinešt mūsų mėgiamą taurųjį gėrimą. T.y. bonką smile.gif bet kviečiami į zaksą ir po valandos į kavinę. Tai supratau sveikinsim zakse ir...sveikinant duoti ne gėles o bonką??? biggrin.gif biggrin.gif ai db reik tipo galvot kaip tą bonką papuošt... bet tai vistiek kaip tą bonką paduot ten-arba kaip pasveikinti be gėlių..., nu nesąmonė kažkokia.... unsure.gif
Atsakyti

Labas rytas :) nors koks čia rytas, jau kitiems tuoj pietūs :rolleyes:

Tokia apsnudusi esu, vėlokai užmigom, tai atrodo padėčiau galvą ir užmigčiau :D bet nei miegočiau, spėju, nei ką, visada taip sakau, o reikėtų ir akys stačios būtų :D

Šią savaitę tokių dar visokių reikalų turim dėl vestuvių, dar batelius reikia susirasti, sugalvoti ką vietoj gėlių jauniesiems padovanoti (gal kokių idėjų?), dar visokių smulkmenų trūksta ir šeštadienį šventė, negaliu patikėti, kad taip jau greit :wub:

Almost, va kaip apsipirkai, faina atsinaujinti :bigsmile:​ 

Man tai absoliučiai rytas dar  :D 

Aš paskutiniu metu prastokai miegu, jau turbūt net ir nebeprisimenu ką reiškia gerai ir pakankamai išsimiegot  :D  :D 

Dovanokit ananasų arba va morkų puokštę  :D Knygų? Loterijos bilietų?  :) 

Aš kaip tik aną savaitę pasidariau išvadą, kad man Ted Baker suknelės labiausiai limpa modeliais ir dizainais savo. Turiu kelias jau gal 4 - 5m ir iki šiol puikiai atrodo, puikiai tinka ir patinka. Visada mane ten kas nors sužavi  :wub: Dar labai super, kad jos tinkamos tiek pasipuošimui, tiek tiesiog išėjimui kažkur. Tą baltą vakar matavausi prie baltų Converse ir juodos odinės striukės - nu iškart papirko mane  :D  :D​ 

Atsakyti

Mes vestuvėse neprašėm, kad neneštų gėlių, bet tikėjomės, kad neneš. Nes gyvenant ne Lietuvoj nu sunkiai tikrai su tom gėlėm buvo tvarkytis. Tai visą kupetą palikom pas tėvus, baltas gėles sutvarkė nuvežėm į kapines ir tiek žinių. Suprantu tikrai tą jaunųjų prašymą nenešti gėlių, nes nu tai rūpestis jiems ir papildomos išlaidos svečiams.

Jeigu labai jau norisi nešti gėlių, tai kokią vieną simboliškai atneščiau ir tiek. Bet jeigu jau prašo, tai geriau nupirkčiau butelį gero / brangesnio vyno ar šampano, uždėčiau kokį gražų kaspiną ir įteikčiau vietoj gėlių  :)​ 

Atsakyti

Loterijos bilietus daug kas dovanos, tai net nežinau :) man visai liuks idėja, iškart apie tokią galvojau, reikėtų tik sugalvoti kaip pateikti įdomiau :rolleyes: alkoholis netinka, nes nevartoja, o apie vaisių ar kažkokių daržovių puokštę/dėžę, tai irgi galvojam, aš per gimtadienius tokių gaunu, nu tai tikrai liuks, susivartoja, susivalgo :) aišku ir gėlės labai faina, bet kai jas turi kur pasimerkti, kai nereikia papildomai sukti galvos kaip parsivežti ir pan :ax: 

Tuo labiau mes nesam paprasti svečiai, esam liudininkai, tai mano geriausia draugė, todėl ir nori sugalvoti ne tik kažką originalaus, bet ir ypatingo :)​ 

Atsakyti