Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Almost, svekinu Jus tokia gražia proga :wub:  :4u: jaukaus, šilto, romantiško ir skanaus laiko :4u: pasimėgaukit :wub: 

Bijūnus dievinu, kaip tik šįryt tetuliukas padarė staigmeną ir padovanojo :) va šiaip be progos tiesiog, faina :rolleyes: 

Eisiu spėju tuoj kavos, šalia aišku bus obuolys, tai gal kas į kompaniją? :D​ 

Atsakyti
Ryt atvaziuos marcios tevai savaitgaliui .VArys jie kazkur po miesta pasitrint,bet vakare vistiek pavakarosim kartu mirksiukas.gif Planuose virt plova ant lauzo mirksiukas.gif
Siandien eisiu zemuogiu normaliai pasodint biggrin.gif Buvau uzsisakius,atsiunte tokioj juokingoj plokscioj dezutej,kuri i pasto dezute tilpo mirksiukas.gif Bet nesusitrynusios,nenuvytusios..Tik va as per visokias isvykas ir darbus neturiu laiko normaliai pasodint-sukisau i leliju vazona..
Atsakyti

Nu man tas plovas taip ir stovi akyse, jau taip norėčiau ant laužo gaminto paragauti :bigsmile:​ 

Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2019 06 06, 13:22)
<p>Nu man tas plovas taip ir stovi akyse, jau taip norėčiau ant laužo gaminto paragauti bigsmile.gif </p>

Tikrai labai skaniai gaunas bigsmile.gif O kur dar dumo kvapas bigsmile.gif
Visokie saslykai jau atsibodo..
MB gimke arteja...Iki to laiko ir plovas jau bus atsibodes biggrin.gif biggrin.gif Nes praeita savaitgali gamtoj,dabar si savaitgali..Kita sese atvaziuoja,irgi greiciausiai plova virsim biggrin.gif LAbai noreciau kokia zuvi parukint...Bet MB tingi uzsiimt..Na gal dar ikalbesiu biggrin.gif
Atsakyti

Tikrai labai skaniai gaunas bigsmile.gifO kur dar dumo kvapas bigsmile.gif

O sriubą esat bandę virti ant laužo? :mirksiukas: aš įsivaizduoju kokią žuvienę arba čili sriubą :bigsmile: ai apetitas sukilo, einu valgyt geriau :D​ 

Atsakyti
o kokia Almost proga? skaičiau dar kartą postą- sakau ilgas gal praskaičiau ale vistiek neužmačiau smile.gif

Giegapapasakok kaip tu tą plovą verdi ant laužo? smile.gif ta prasme ką dedi?
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2019 06 06, 14:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="giega" data-cid="72448143" data-time="1559824263"><div><p>Tikrai labai skaniai gaunas vartotojo įkelta nuotraukaO kur dar dumo kvapas vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>O sriubą esat bandę virti ant laužo? mirksiukas.gif aš įsivaizduoju kokią žuvienę arba čili sriubą bigsmile.gif ai apetitas sukilo, einu valgyt geriau biggrin.gif </p>

Esam vire zuviene mirksiukas.gif Irgi labai skaniai gavos.. Bet tokia tikra zuviene,is galvu,uodegu,perliniu kruopu.. Puode paprastai as tik zuvienes imitacija isverdu biggrin.gif Dar kelis kart paelija gaminom mirksiukas.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 06, 14:39)
o kokia Almost proga? skaičiau dar kartą postą- sakau ilgas gal praskaičiau ale vistiek neužmačiau smile.gif

Giegapapasakok kaip tu tą plovą verdi ant laužo? smile.gif ta prasme ką dedi?

Viska,ka ir paprastai,tik kad ant lauzo biggrin.gif As stengiuos daryt tikra plova,o ne ryziu kose su mesa ir keciupu mirksiukas.gif Verdu su cielom cesnako galvom,daznai ir is avienos.. Tik jei zinau,kad bus avienos nemegeju,tai is kiaienos darau..
Atsakyti

Almost, svekinu Jus tokia gražia proga :wub:  :4u: jaukaus, šilto, romantiško ir skanaus laiko :4u: pasimėgaukit :wub:

Bijūnus dievinu, kaip tik šįryt tetuliukas padarė staigmeną ir padovanojo :) va šiaip be progos tiesiog, faina :rolleyes:

Ačiū, brangioji  :wub: 

Aš nusipirkau koralinių / ryškiai rožinių, niekad tokių neturėjus. Pradėjo jau skleistis keli, tai jergus kaip man gražu  :wub:  :wub:  Pas mus gana nepigūs parduotuvėj, kur galima rast, tai pas gatvės prekeivius tenka ieškot pirkt. Kol kas dar nelabai sezonas jų čia pas mus, sunku rasti. 

Siandien eisiu zemuogiu normaliai pasodint. Buvau uzsisakius,atsiunte tokioj juokingoj plokscioj dezutej,kuri i pasto dezute tilpo. Bet nesusitrynusios,nenuvytusios..Tik va as per visokias isvykas ir darbus neturiu laiko normaliai pasodint-sukisau i leliju vazona..

Jergus kaip norėčiau skanių žemuogių dabar  :wub: 

o kokia Almost proga? skaičiau dar kartą postą- sakau ilgas gal praskaičiau ale vistiek neužmačiau 

Aš nerašiau, Voque matė nuotraukas mano soc. paskyrose  :) Vestuvių metinės šiandien mano ir vyro  :)​ 

Atsakyti

Almost,   geros vakarienos grazia Jusu proga   :wub:  :wub:  :wub:  :wub: 

As nesiskundziu, man smagu, kad karsta,  dzin , kad pas mane kojos sutinsta is karto, kad dusna, kad kupra prakaituoja  :D  as dziaugiuosi vasara- pagaliau galima issirengti is tu storu ilgu rubu,  yra kondiskes, dusas, ezeras, upe, vsio, gaivinames ir dziaugiames vasarele !!!! va ir dabar vaziavau namo, atrode debesis didziausias, bet prie namu  tik keli lasai nukrito, maciau FB kad SIlainiuose tai neblogia nulyjo.

MB kai namie, tia jau viena  siena nugruntavo, fui kaip smirda.  :unsure: 

Atsakyti

Oi kaip nulijo, kaip nugriaudėjo, iškart vėsiau lauke :) tik grįžom ir taip staiga sukilo vėjas, aptemo, reikėjo tikrai lietaus :rolleyes: 

Atsakyti

Jums pasiseke pajuryje  :P  pas mus vel saulute plieskia  :D​ grazus siltas vakaras

Atsakyti
PAs mus irgi lauke silciau nei namie biggrin.gif
Geles persodinau.RAdau prisleptu riesutu biggrin.gif Voveres pasidarbavo biggrin.gif Kilima isploviau,lauke baigia isdziut mirksiukas.gif Tuoj MB turetu grizt is darbo mirksiukas.gif
Atsakyti