Labas rytelis
Nu man tas plovas taip ir stovi akyse, jau taip norėčiau ant laužo gaminto paragauti
ne tau vienai
Labas rytas, damos kaip penktadienio pradžia? pasiruošusios savaitgaliauti?
Mano rytas įprastas, popiet į kirpyklą lekiu, vakarop pas MB tėvus, tai va diena kaip ir suplanuota
Pokolkas nekaršta, fainas oras, bet popiet lyg vėl lietų pranašauja, tai visai liuks, taip truputį palija, atgaivina ir toliau saulė lepina
Pagalvojau, kad plovą išvis seniai gaminau, gal reikėtų SB pagaminti kitą savaitę
Beje, kalbant apie maistą, ar turit kokių keistumų? na valgot atrodo nesuderinamus produktus ir Jums skanu, o kitiems galbūt keista pas MB tarkim šeimoje raugtų kopūstų sriubą valgo su kečupu, ne su grietine, o kečupu
man iš pradžių buvo keista, bet skanu tikrai, rūgštelė tokia
Dėdė mano cepelinus valgo su duona, nu niekada nesuprasiu
tuoj apie save kažką prisiminsiu
jau ir as po darbu, dar pralekiau pro drauge, tai pora deziu pomidoru ikrove galvojau siaip koki maiseli, tai kokios sriubos issivirisu, na siaip pavalgysiu, o dabar
o dabar atrodo reikes per karsti stot prie virykles ir uzsiimti konservavimu
ui, jau pasterizuoti tai tikrai nenoriu stiklainiu, tai darysiu paprasciau pomidorus savo sultyse, nu jie jau minkstesni, stovet ilgai negali, o ziema tai juk suvalgom, man pomidorai eina
tik dar nekyla nei rankos nei kojos kazka daryti
biskuteli atsipusiu ir jau tada pirmyn
o del maisto keistenybiu kad lyg ir nieko pas mus galiu bulvinius blynus valgyt su uogiene, cia gal vaikysteje valgydavau, bet dabartikrai su grietine valgau, o daugiau .....
na nebent kad as pati megstu kokia saldzia bulkute su dzemu ar cinamonu kaip buna dar ipjovus per viduri pertepti lydytu suriu
Ar iskepet visos ar jau kur prie vandens i gamta isdumet ? as tai prasukau su reikaliukais pora valandu- vienai draugei prekes uzveziau, tada i LIDLa apsipekinti , tada tiesiai i pramones Maxima, ten padruske lauke augalais prekiauja, tai ir tai prekes atidaviau, pasiplepejom, dar biskeli pro Maxima prasukau ir jau namie
uch kaip karsta, zmoniu aisku visur daug, biskeli kojytes istiesiu pasilsinti, tada galvosiu ka cia toliau nuveikus