Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis 

Nu man tas plovas taip ir stovi akyse, jau taip norėčiau ant laužo gaminto paragauti :bigsmile:​ 

ne tau vienai  :P 

Atsakyti

Labas rytas, damos :) kaip penktadienio pradžia? pasiruošusios savaitgaliauti? :mirksiukas: 

Mano rytas įprastas, popiet į kirpyklą lekiu, vakarop pas MB tėvus, tai va diena kaip ir suplanuota :) 

Pokolkas nekaršta, fainas oras, bet popiet lyg vėl lietų pranašauja, tai visai liuks, taip truputį palija, atgaivina ir toliau saulė lepina :ax:​ 

Atsakyti
LAbukas

O pas mus visa savaitgali nekoki ora zada-vejas,liutys...Atvaro marcios tevai,nelabai kur ir pasivaiksciot gales iseit...Na,jie ne pirma karta Londone,tai gal nelabai ir nores po centra trintis per lietu..Be to dar anuke atsiveza...
JAuciu ir plovas bus ne ant lauzo,o ant virykles biggrin.gif Skanus ir toks,tik va to dumo kvapo jau nebebuna..
Atsakyti

Pagalvojau, kad plovą išvis seniai gaminau, gal reikėtų SB pagaminti kitą savaitę :) 

Beje, kalbant apie maistą, ar turit kokių keistumų? na valgot atrodo nesuderinamus produktus ir Jums skanu, o kitiems galbūt keista :D pas MB tarkim šeimoje raugtų kopūstų sriubą valgo su kečupu, ne su grietine, o kečupu :) man iš pradžių buvo keista, bet skanu tikrai, rūgštelė tokia :D Dėdė mano cepelinus valgo su duona, nu niekada nesuprasiu :D tuoj apie save kažką prisiminsiu :) 

Atsakyti
Mb cepelinus su keciupu valgo biggrin.gif Nes jis grietines nevalgo.. o cepai juk bulves su mesa mirksiukas.gif
Dar mes valgom bulvinius blynus su uogiene ar medum-labai skanu mirksiukas.gif
Atsakyti

jau ir as po darbu,   dar pralekiau pro  drauge, tai pora deziu pomidoru ikrove  :blink: galvojau siaip koki maiseli, tai kokios sriubos issivirisu, na siaip pavalgysiu, o dabar  :hmm: o dabar  atrodo reikes   per karsti stot prie virykles ir uzsiimti konservavimu  :D ui,  jau pasterizuoti tai tikrai nenoriu stiklainiu,  tai darysiu paprasciau pomidorus savo sultyse, nu jie jau minkstesni, stovet ilgai negali, o ziema tai juk suvalgom, man pomidorai eina   :P  tik dar nekyla nei rankos nei kojos kazka daryti  :) biskuteli atsipusiu ir jau tada pirmyn  :)​ 

Atsakyti

o del maisto keistenybiu kad  lyg ir  nieko pas mus  :hmm:  galiu bulvinius blynus valgyt su uogiene, cia gal vaikysteje valgydavau, bet dabartikrai  su grietine valgau, o daugiau ..... :hmm:  na nebent kad as pati megstu  kokia saldzia bulkute su  dzemu ar cinamonu kaip buna dar ipjovus per  viduri pertepti lydytu suriu  :P​ 

Atsakyti

va mano pomidoriukai savo sultyse  :P 

f9346aaf5931c8fd4bea882fc7f3538f677.jpg

Atsakyti

Labas rytelis

Atsakyti

Ar iskepet visos  :P  ar jau kur prie vandens i gamta isdumet ?  as tai  prasukau su reikaliukais pora valandu- vienai draugei prekes uzveziau,  tada i LIDLa apsipekinti , tada tiesiai i pramones Maxima, ten padruske  lauke augalais prekiauja, tai ir tai prekes atidaviau, pasiplepejom, dar  biskeli pro Maxima prasukau ir jau namie  :P  uch kaip karsta, zmoniu aisku visur daug, biskeli kojytes istiesiu pasilsinti, tada galvosiu ka cia toliau nuveikus  :)​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 08 birželio 2019 - 11:40

jau namie, biskeli iki draugu nuejom,  biskeli desrikiu pasikepem, kojas bliude pamirkiau, taip gerai pavesyje  pasedeti  :wub: dabar jau tiesiu kojas prie teliko ir nieko neveikiu  :P​ 

Atsakyti

Labas rytelis

Ale ziuriu normaliai as cia nuo penktadienio viena kad snekuosi  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 09 birželio 2019 - 07:27