Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Pasikartosiu- man patinka toks jūsų mąstymas smile.gif biggrin.gif
Atsakyti

Kas su kava jungiasi? taip užsimaniau antro puodelio, tai skanauju ir obuolį kramtau :)​ 

Atsakyti

Tai, kad aš retai einu ir mes jūrą aplankom rečiau nei atvažiavę ilsėtis, bet visada juk taip yra :D aš iškart galiu pasakyti kur vietinis, kur poilsiautojas, nes pastarieji juoduliai, mėgstantys gulėt ir kepintis :)

Pastaruoju metu, na jau kurį laiką ir aš daugiau su svoriais, cardio minimaliai :ax:

Pritariu tikrai, kad nevertėtų sureikšminti tokių dalykų ir galvoti apie save, kur pasikvies, kuo vaišins ir tuomet va aš nuspręsiu kiek/ką dovanoti :ax:​ 

Oj tikrai - mano vyras gi kai pas mamą gyveno, buvo per dvi gatveles, kopą ir jau jūra  :D  :D O tiek tenueidavom, geriau ant stogo pasidegindavau  :D  :D  :D 

Aš apskritai niekad cardio nemėgau, ne mano tipo sportas. Visi dviračiai, bėgtakiai - absoliučiai ne man. Bokso treniruotės - vienintelis cardio tipas, kuris patinka. O daugiau tik duok man svorių  :wub: Užpernai sportavau su treneriu, kuris savo salę turėjo man labai patogioj vietoj (išsikraustė paskui iš ten), tai žiauriai geros treniruotės su rimtais svoriais būdavo. Paskui, kai pasikeitė situacija, teko suktis iš padėties. Tai sportuoju darbe su programa kito trenerio sudaryta, ten neturim treniruoklių kažkokių įspūdingų (tik bėgtakį, irklavimo mašiną ir du dviračius, plius turim hantelius, gyras, pilateso tą suolelį). Nereik sporto klubo abonemento papildomai mokėt, nes ir šiaip imčiau asmeninį trenerį bet kuriuo atveju  :rolleyes: 

Oj labai gerai išsireiškei - šventė draugo / artimo žmogaus, tai tas galvojimas apie save, kuo palinksmins, kažkaip turėtų nublankt  :rolleyes: 

Šiandien draugė pakvietė mane pietų - atidaviau jai krūvą rūbų, ką buvau atidėjus į labdarą nuvežt man nebepatinkančio. Ji laukiasi, tai kaip tik jai mano dydžio tiks dabar puikiai. Už tai nusprendė pavaišint pietumis. Tokią porciją gavau, kad dar vakarienei liko ir tai dar turbūt atliks po vakarienės  :blink:  :D  :D Kad jau tiek mažai suvalgiau pietums ir dar sveikuoliškai, tai kapoju dabar sausainius prie kavos, palaikau balansą kaip sakoma  :D  :D​ 

Atsakyti

V-Rine - aš žinai kartais vis pagalvoju. Mes kai gavom sveikinimus vestuvių proga, tai aš nei kitą dieną (nebėgom tą pačią dieną "tikrint", kiek ko gavom  :D o žinau, kad tokių labai daug būna), nei dabar po tiek jau laiko neprisimenu, kas kiek pinigų ar kokių dovanų mums dovanojo. Ką prisimenu, tik kaip anyta pasveikino (ir tik todėl, kad šoko aukščiau bambos tą vasarą) ir kaip tėvai su močiutėm pasveikino. O jau kas kiek į vokelį dėjo, tai man mažiausiai rūpėjo. Aš net nežinau, kiek mes tų dovanų surinkom žinok  :D Nes nu man šventėj ne tai svarbiausia kažkaip tikrai. Linkiu, kad ne tik patiktų toks požiūris, bet kad ir pati kažkaip kažkiek jo pradėtum laikytis - taip tiesiog paprasčiau  :)​ 

Atsakyti
aš dabar esu mačiusi net kaip prie svečių patikrina kiek įdėta... smile.gif na ta prasme- pasveikina, sveikintieji pasižiūri į voko vidų smile.gif
neskaniai atrodė smile.gif
o draugei mano aplamai yra padovanoję tuščią voką smile.gif na sakykim žmonės užmiršo.... bet abejoja draugė, nes kažkokie ten tokie įdomūs žmonės buvo... tai aš kai einam ką sveikini dabar visada kelsi kartus pasitikrinu- na tokia net baimė yra- na kad tuščio nepaduot smile.gif smile.gif

o ką tau anyta padovanojo- dabar lb smalsu smile.gif

"Oj labai gerai išsireiškei - šventė draugo / artimo žmogaus, tai tas galvojimas apie save, kuo palinksmins, kažkaip turėtų nublankt rolleyes.gif"
čia ne tai- čia galvojimas ne kuo mane palinksmins, o kad už tuos palinksminimus skolinga savotiškai neliktum...čia yra taip- na kad per mažai neįdėtum- tas rūpestis visada didesnis, o ne kaip Almost sucitavau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 18 birželio 2019 - 15:15

Oj tikrai - mano vyras gi kai pas mamą gyveno, buvo per dvi gatveles, kopą ir jau jūra  :D  :D O tiek tenueidavom, geriau ant stogo pasidegindavau  :D  :D  :D

Aš apskritai niekad cardio nemėgau, ne mano tipo sportas. Visi dviračiai, bėgtakiai - absoliučiai ne man. 

Šiandien draugė pakvietė mane pietų - atidaviau jai krūvą rūbų, ką buvau atidėjus į labdarą nuvežt man nebepatinkančio. Ji laukiasi, tai kaip tik jai mano dydžio tiks dabar puikiai. Už tai nusprendė pavaišint pietumis. Tokią porciją gavau, kad dar vakarienei liko ir tai dar turbūt atliks po vakarienės  :blink:  :D  :D Kad jau tiek mažai suvalgiau pietums ir dar sveikuoliškai, tai kapoju dabar sausainius prie kavos, palaikau balansą kaip sakoma  :D  :D​ 

Tai va va, mes kažkaip nevertinam matyt ar pripratę esam, nes žinom, kad niekur ta jūra nepabėgs ir bet kada galim nueit :) 

Ir man žinok, todėl dabar jau kurį laiką cardio treniruotėse labai minimaliai pas mane :rolleyes: 

Va kaip liuks :angel_not:​ ką skanaus valgei?

Atsakyti

aš dabar esu mačiusi net kaip prie svečių patikrina kiek įdėta... smile.gifna ta prasme- pasveikina, sveikintieji pasižiūri į voko vidų smile.gif
neskaniai atrodė smile.gif

Nu aš bandau įsivaizduoti kaip turėtų atrodyt :hmm: smalsus matyt žmogus labai :D  :D​ 

Atsakyti

aš dabar esu mačiusi net kaip prie svečių patikrina kiek įdėta... na ta prasme- pasveikina, sveikintieji pasižiūri į voko vidų
neskaniai atrodė
o draugei mano aplamai yra padovanoję tuščią voką. na sakykim žmonės užmiršo.... bet abejoja draugė, nes kažkokie ten tokie įdomūs žmonės buvo... tai aš kai einam ką sveikini dabar visada kelsi kartus pasitikrinu- na tokia net baimė yra- na kad tuščio nepaduot

o ką tau anyta padovanojo- dabar lb smalsu

čia ne tai- čia galvojimas ne kuo mane palinksmins, o kad už tuos palinksminimus skolinga savotiškai neliktum...čia yra taip- na kad per mažai neįdėtum- tas rūpestis visada didesnis, o ne kaip Almost sucitavau

Nežinau, nu yra žmonių, kuriems tik dovanos rūpi. Gal ir gerai, kad neturiu tokių žmonių artimiausių rate tikrai  :rolleyes: 

Mes gavom nuo kažko voke €10. Ačiū, kad atėjo, kad pasveikino kaip galėjo - skaniai kavos su desertais paskui nusipirkom  :wub: Nuo ko taip gavom - man sąžiningai nei įdomu, nei ką. Džiaugiuosi, kad visi, kurių laukėm tiek ceremonijoj, tiek vaišėms po jos, galėjo ateiti ir pabūti kartu  :) 

Padovanojo pinigais, bezbožnai didelę sumą kaip savo galimybėms. Nepamirštant dar to, kad tą pačią vasarą abiejų sūnų vestuvės buvo  :) Aišku ačiū jai labai už tai, bet konkrečiu atveju tikrai nereikėjo taip elgtis...

Nu va kažkaip žmonės turėtų pradėt gal nuo bandymo atsikratyt tos minties "Privalau tinkamai atsiskaityt / Nenoriu likt skolingas", nes jeigu kviečia - vadinasi nori kartu paminėti vieną ar kitą progą. O tada ir dovanot pagal savo išgales bus normalu ir priimtina, o ne tilpt į kažkokias tas vadinamas stafkes  :)​ 

Atsakyti

Va kaip liuks :angel_not:​ ką skanaus valgei?

Ėmiau pilno grūdo makaronų salotų su žalumynais (salotlapiais, brokoliais, paprikom), sėklom, šviežiu pesto, fetos sūrio šiek tiek buvo ir vištienos karštos pridėjo. Šiaip nelabai aš mėgstu salotų visokių, o dar su tiek žalumynų ir pesto, bet tikrai labai skaniai suėjo  :)​ 

Atsakyti

Skaiciau  as cia skaiciau  jusu diskusijas apie  tas dovanas, jau paskui prameciau akimis, jau tingiu ka ir sakyti ta tema ir nieko naujo nepasakysiu. va as tai kvieciu draugus  i gimtadieni tikrai ne tam kad atsipirktu balius,  man svarbu kad man atrimi brangus zmones butu salia, smagiai atsvestumeme , gali  ir be dovanu ateiti. pernai drauge sako- uzsakem tau dovana, dar negavom, negrazu kazkaip be dovanos. ne nu visai, baigiam bajerius. bus  nebus ta dovana, gal tik kokia simboliska ir gerai. jei neturiu pinigu, darau   pasisedejima  namie. zinau, kad kiti daro vestuves, skaiciuoja, nes ten kuo daugiau  zmoniu, tada jos jau atsiperka  :blink:​ 

Atsakyti
Mes su draugų šeima aplamai sakėm kad jau reikia baigti tas dovanas...užtektų gėlių ir bonkos pvz. Nes tuos pačius 50 eu pasikeičiam visi ir tiek. Tokia jau nesąmonė gaunas. Spalį atneša mv, gruodį nunešam draugės vyrui..tada vasario pabaigoj draugei nunešu, kovo pradžioj man parneša ☺
Atsakyti

Labas rytelis

Atsakyti