Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis

Apsiniauke, bet nelyjo  sianakt, nors vesiau miegoti, jau viduryje nakties net ir uzsiklojau  :P​ 

Atsakyti
Labukas

Siandien sese atvaro,dukra vaziuos pasiimt is orouosto mirksiukas.gif As bandau darba susidet,kad kuo anksciau abaigt.. nors dazniausiai kas nors nutinka,kai nori anksciau viska uzbaigt..
Vakar buski baldus vienam kamb perstumdem..Mb masina darbine susitvarke,nes su ja leksim i Paryziu mirksiukas.gif Mb gaili savo lexus nez Prancuzijoj labai apstumdo masinas,o be to ir bagazine ten didesne,daugiau vyno tilps biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas :) oi sunkus šis rytas, sunkiai sekėsi atsikelti, dar sunkiau pasportuoti, bet reikia grįžti į ritmą po visų švenčių :rolleyes: tik man kažko skrandis streikuoja, matyt visko per daug buvo, ypač burbuliukų :D 

Vogue tai rimtos vestuvės jau buvo jei su vedėju. Kiek žmonių? Jei ne paslaptis kiek ar už kiek dovanas dovanojot ?

Žmonių buvo 36 kažkur, o dovanojom ne tik pinigus, bet asmeniškai nuo savęs dar buvom pasamdę saksofonistą, padarėm staigmeną, nes labai norėjo, kad grotų prie bažnyčios :wub: O šiaip ne piniguose esmė tikrai, bent mūsų situacijoj, tai Jūs jau žiūrėkit pagal save :) 

Atsakyti

na tai pora dienu galeciau  tokiomis atostogomis megautis, toliau man reiktu veiksmo , zmoniu,  judesio

Aha, man irgi visad per atostogas norisi veiksmo, judesio, žmonių, kažkokio tai ėjimo, lėkimo. Man net ir savaitgaliais ar vakarais to norisi, tai nežinau, kaip ištverčiau per atostogas visą laiką nieko neveikt  :rolleyes:  :D Bet aš tokia kaip Karslonas su varikliu, tik ne ant galvos, o subinėj, tai nu nenuostabu  :D 

Buvau sode. Tingėjau išsiskint braškes 😅 pavalgiau oati kiek ir grįžau. Visi buvo pasipiktinę - juk jie irgi gal nori... 😅koode nepervežiau.... nori valgyt - tik skinti norinčių nėr....na ryt išskinsiu..kur dėsiuos.

Jergus nu taip ir pasakyčiau - nori valgyt, tai eik ir pasiskink  :D  :D Kaip mano vyras sako "Visi ponai, kas tas karves beganys"  :D  :D 

nepamenu net kada vasaros metu turejau atostogas.. kazkaip vasara man uztenka savaitgaliu pasivoliot Anglijoj.. O va anksti pavasari,rudeni ,ziema labai noris i siltus krastus.. tada ir isnaudoju savo atostogas

Mes vasarą tik Lietuvon buvom lėkę, niekur kažkur kitur Europoj nevažiuojam. Irgi pagrinde stengiamės atostogaut pavasarį, ankstyvą rudenį kažkur saulės pasiimt, o sausį sniego gaut  :D  :D 

o dabar klausimas. Rimtas ☺ kitą savaitgalį mb brolio "vestuvės" t.y. susirašymas ir vakarienė kavinėj saviems 20 žmonių- aišk be muzikantų ir kitų vestuvinių pribumbasų. Manau nebus ilga vakarienė - ne ta chebra 😅😅 eisim mes tryse mes ir sūnus 11 m - dukra atsisako kategoriškai...tai kiek dėti į voką? Kiek jūs dėtunėt ? ai reiks neštis bonką - kvietime buvo kad gėlių nenešt atsinėšt gėrimą - na tai nesineši boscos šampės giii☺☺☺☺

Man tai klausimas pirmas - kodėl "vestuvės" kabutėse? 

Mūsų irgi buvo kavinėj saviems šventė, be vėdėjo ir muzikantų. Ot liuks vestuvės buvo  :wub: 

Dėl dovanos - manau, kad viskas nuo jūsų norų ir galimybių priklauso. Kaip ne kaip - brolis vis tiek  :) O gėrimą nešitės sau. Bet prisimenu, kaip yra vienoj šventėj buvus situaciją, kad atsinešė gėrimą savo mėgstamą svečiai, o jaunieji padėjo tą gėrimą visai kitiems ir davė tų svečių stalui jų nemėgstamiausią  :D  :D  :D  :D 

Sveikos, parkeliauju su labai puikiom emocijom, su puikia nuotaika, nes mano geriausia draugė sukūrė šeimą :wub: šventė buvo nuostabi, jauki, na tikrai viskas buvo nerealiai gerai :) šventė vyko sodyboje, buvo renginių vedėjas, tai vakarą pravedė kaip priklauso su užduotimis, su visokiom pramogom, super :rolleyes: na ir aišku šokiai pokiai iki paryčių, kaip kitaip :D šįryt taip gerai visiems sultinys, raugintų kopūstų sriuba valgėsi, nes po baliukų norisi tokio kažko lengvesnio :)

Kaip tik bandžiau įžiūrėt, kur vyko šventė, bet niekaip nepavyko suprast  :D Kokioj sodyboj, jei ne paslaptis?  :) 

Kaip jūs gražiai atrodėt, kokios emocijos, uch  :wub: Man vestuvės - nuostabi šventė, tikrai :wub: 

Vakar buski baldus vienam kamb perstumdem..Mb masina darbine susitvarke,nes su ja leksim i Paryziu. Mb gaili savo lexus nez Prancuzijoj labai apstumdo masinas,o be to ir bagazine ten didesne,daugiau vyno tilps

Aš prisimenu, kai pirmą kartą su tėvais važiavau Paryžiun ir pamačiau, ką reiškia parkavimasis ant gatvės ten. Nu iki šiol nepamirštu, o praėjo jau gal 14 - 15metų  :D  :D  :D  :D Pastumia prieky, pastumia gale, įtelpa ir liuks visiems viskas  :D  :D 

Labas rytas.

Ėjo ir praėjo savaitgalis, metas kibt į darbus  :) Ir jau laukt šio savaitgalio  :D  :D 

Skanios kavos visoms ir puikios dienos  :4u:​ 

Atsakyti

Kaip ramu čia :) 

Aš tai visur prisilaksčiau šiandien, neseniai tik grįžau, tai gaminuosi vakarienę ir eisiu ramiai vakaro leisti :rolleyes: 

Almost, nepasakysiu tiksliai pavadinimo, bet pati sodyba Priekulėje, labai viskas patiko, tik teigiami atsiliepimai :) 

Atsakyti

rami diena, neskubedamos dirbom, braskiu dar kolege atnese.  grizus namo  tik kopustienes prasiviriau  ir salotu is to  pacio kopustelio pasidariau,  siaip maisto yra, gaminti nereikia, tai ramiai uzsakyma pasidariau, perziurejau prekiu likucius, o tai visko prisikaupia per laika  :P net pamirsti kartais ka turi uzsipirkusi  :D  na jau MB irgi baigesi katino dienos, vel turesiu vairuotoja kas i darba vezios  :lol:  :lol:  ir dar  pas ji darbe pakeite  darbo laika, tai kad  super- sutampa darbo laikas,  galesim  ir vel  kartu draugauti  :ax:  ryt po darbo  katina vesim pas veto, o tai kur ta likusi iltis, dantenos baisiausiai sutinusios jau kuris laikas, net raudonos, ir matomai skauda kazkiek, nes prilietus is karto atsitraukia, reikia  ziuret  :( 

Atsakyti

o lyja  :bigsmile:  :ax:​ 

Atsakyti
Sveikos.
O aš visas dienas ritme, tai man per atostogas gera iškristi iš ritmo kokiai dienai ir sustot be lėkimo...kai nereikia įkaikrodį žiūrėt ir lėkt lėkt...
O "vestuvės" todėl kad nesu buvusi tokiose. Ir kyla tas klausimas ar teisinga nešti vienodas dovanas kai tu kažkur sodyboje ir su vedėjais ar tik vakarienė su babutėm ... jei vienodas - sakyč neteisingai taip... va todėl tik ir iškylo ta diskusija...kabutėse ☺
Atsakyti

Labas rytelis

O del "vestuviu" -  mano suneno panasios buvo, ir gal dar zmoniu maziau ir visai ten trumpai pasibuvom, nes paskui jaunimas  kazkur isvare i   pirti baliavoti. pasirodo mes jau prie senimo  :lol:  :lol: ir kai suzonojau, kad bus tik vakariene,  del to suma vokelyje nepasikeite, kiek jau buvau nusprendus duoti, tiek ir daviau, juk ne uz maista as ateinu ir muzikantus susimoketi, cia juk ju  bendro gyvenimo pradziai  dasidedu   :ax: Siryt grazus  oras, jau saulute plieskia, vakar tai kazkaip apsiniauke buvo, net sviesos reikejo  :B​ 

Atsakyti

Labas rytas :) gražus, saulėtas ir nekarštas rytas, nuotaika liuks, pradedam dieną :rolleyes: 

Nieko ypatingo nenusimato, jokių planų, tiesiog ramiai darbuosiuos ir tiek, vakarop tik galbūt norėčiau kur pasivaikščioti ar pasedėti gurkšnojant kavą, tai bus matyt kaip pasiseks, nes spėju MB gali ilgai darbuotis :ax: 

Atsakyti
Sveikos,
aš pagalvojau kad jūs ten nepagalvokit kad jau išdiskutavau tą temą apie mane kaži ko... smile.gif
bet...įdomu bendra tokia analizė tokių atvejų (net neimant konkrečiaus maniškio- jau žinau kiek duosiu ir t.t.) na bet yra skirtumas kai tu eini į gimtadienį pvz į namus kur su babutėm pašventi ir kur į pvz nuomojamą sodybą su muzikantais (na čia tik pavyzdį duodu). Ar jums nėra skirtumo? man pvz vien įvertinus išlaidas antrojo varianto peršasi mintis kad reikia brangesnę dovaną dovanot, kaip bebūtų... tai va iš to ir diskusija.
O gyvenimo pradžia- čia ne tas variantas, jau 7 m jie gyvena atskiruose namuose ir t.t. ir ta pradžia jau senai nebe pradžia. Čia tik juridinis formalumas-taigi ta "priežastis" netinka.
Atsakyti
Labukas

Mes jau traukiny,tuoj kelsimes i Prancuzija mirksiukas.gif

Mes dovanojam nuo progos.. Pvz gimkei 50£, jei jubiliejus 100.. vestuvem 150-200..Nepriklausomai ar tai bus namie ar sodyba su muzikantais..
Atsakyti