Labas rytelis
Giega, saunuole tavo anuke as MB isleidau i darba- viena namuose as darau ka noriu
Labas rytas susimaišė visai tos dienos, va tuoj ir savaitės vidurys, tai gal ir gerai, nes aš jau noriu savaitgalio
taip tingiu kažką daryti, taip nėra ūpo, vasara matyt mane paveikė
Vakar dar vakare išlekėm su dviračiais, tai toks super oras buvo, taip gaivu vakare, nekaršta o ir žmonių nedaug, nes kas vakar ryte dėjosi, kokie kamščiai
Planai įprasti, neypatingi, nieko neplanuojam kažkaip, nebent vėl vakare kažkur išlysim, bus matyt
nors nelabai šiaip tingiai leidau ilgąsias išeigines, gal labiau aktyviai, todėl ir norisi poilsiuko
labai patiko Vogue vyras- nu bet vat tipiškas bernas- vos tik tėvai iš namų tuoj merginą į nam,us persiveda
Na va kiek visko nuveikei, liuks atrodo tik kelios dienos, o ir pašventei, ir sostinę aplankei
Prisiminėm senus laikus, kai tik laukdavom kol tėvai kurnors išvažiuos
o, jei rimtai tai pailsėjom nuo viso šurmulio, taip ramu/gera ten, super
Labas rytas žiūriu visai mūsų čia nebedaug likusių
Almost, BigBang, prašom sugrįžti
Toks greitas šis rytas, nors kažkaip nieko nuostabaus, nes laikas lekia kaip pašėlęs, atrodo tik ankstyvas rytas kątik buvo, o va jau ir pietūs tuoj kai kam
Ryte dar tokią nemenką eilę daržovių kioske atstovėjau, visi tik perkas, tik perkas, kas braškių kilogramais, kas agurkų, kas trešnių, kiti spėju jau ir atsargas pradeda ruoštis žiemai
Ką Jūs labiausiai perkat vasarą ir neatsivalgot? nes aš mėgstu tikrai viską, ypač uogas, bet trešnės ir šilauogės mano favoritės
Sveikos, kūmutės. Atbėgu, nors nieko įdomaus neturiu ką papasakot jaučiu
Turėjom labai smagų savaitgalį, tai tiek atsiilsėjau, kad iki šiol visa smagi jaučiuos
Penktadienį abu su vyru darbus anksčiau baigėm ir išvažiavom į viešbutį švęst metinių pavėluotai. Buvom jau seniai nusipirkę kuponą poilsiui, vakarienei, pusryčiams viešbuty, kol dar nežinojau, kad vesis mane vyras į restoraną metinių dieną.
Tai žodžiu nuvažiavom ten, gavom puikų kambarį su vaizdu į upę. Gamta žaliuoja, tyla, ramybė, grynas oras, vanduo. Arkliai su karvėm laksto. Nu žodžiu nuostabi idilė Interjeras viešbučio tai ne mano skonio viduj, bet išorėj labai viskas gražu buvo. Nors ir vidus, kad ir ne mano skonio, bet tikrai gražiai autentiškai padarytas. Čia ilsėjomės - https://www.mountjul...iet-estate.html .
Atvažiavę nusiprausėm, persirengėm, išėjom pasivaikščiot šiek tiek ir paskui grįžę ėjom vakarienės. Tiesa, įsiregistravę kambary radom atviruką su sveikinimu ir butelį vyno, o kol vaikščiojom, tai sutvarkė visą kambarį iš naujo, pakeitė rankšluosčius ir dar saldainių dėžutę paliko. Nu tikrai kažkaip maloniai visi tie smulkūs dėmesingi dalykai pasirodė
Vakarieniavom jų Michelin žvaigždės restorane, tai maistas oooo vaikyti. Nu nuostabi patirtis, nemoku net papasakot. Aišku patiekalai maži, bet skonių sprogimas ir vaizdas tai eina sau Jei galėčiau, tai kas savaitę mėgaučiuos tokiu maistu ir aptarnavimu
Po vakarienės išvargę buvom, tai jau niekur nebėjom, tik miegot.
Šeštadienį iš pat ryto papusryčiavom ir ėjom į baseiną, pirtis. Paskui pasimėgavom dar ramybe ir ėjom į šaudymo iš lanko pamoką. Žiauriai smagiai pasibuvom irgi, labai įdomi pamoka ir patirtis buvo tikrai. Po jos jau išvažiavom link namų. Užsukom į išparduotuves dar, nusipirkau šio bei to (džinsus, basutes, švarkelį džinsinį, klasikinį lietpaltį ir treningines kelnes) ir grįžom namo. Oras buvo puikus, tai po vakarienės išėjom pasivaikščiot savo garbės ratą. Taip ir baigėsi diena.
Sekmadienį ryte važiavom maisto savaitei apsipirkti, paskui atvažiavo draugė ir nuvežė mudvi vyras į kavinę pietų. Turėjom kuponą vegetariškoj kavinėj, tai pasibandėm. Likau maloniai nustebinta, nes šiaip man būtinai reikia mėsos arba bent žuvies patiekaluose Valgiau lazaniją, tai tikrai skanu buvo
Po pietų grįžom namo ir nieko daugiau neveikėm, ilsėjomės tiesiog.
Pirmadienį dirbau, bokso treniruotes atšaukė, tai namo po darbo važiavau.
Vakar sportavau savo programą.
Šiandien gal eisim kažkur pasivaikščiot vakare, bus matyt, kaip orai.
Rytoj arba boksas, arba eisiu į darbe organizuojamą vyno degustaciją
O penktadienį eisim su vyro darbo kolegom pavakarot į barą.
Šeštadienį lėksim į dažasvydį su draugės sporto komanda, o sekmadienį namus tvarkysimės ir ilsėsimės
Tokios tokelės, viską papasakojau, lekiu toliau dirbti
Gražios dienos ir skanios kavos visoms