Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis

Giega, saunuole tavo anuke  :D  as MB isleidau i darba- viena namuose as darau ka noriu :lol:  :lol:  :lol:  :lol: 

Atsakyti

Labas rytas :) susimaišė visai tos dienos, va tuoj ir savaitės vidurys, tai gal ir gerai, nes aš jau noriu savaitgalio :D taip tingiu kažką daryti, taip nėra ūpo, vasara matyt mane paveikė :B 

Vakar dar vakare išlekėm su dviračiais, tai toks super oras buvo, taip gaivu vakare, nekaršta :) o ir žmonių nedaug, nes kas vakar ryte dėjosi, kokie kamščiai :blink: 

Planai įprasti, neypatingi, nieko neplanuojam kažkaip, nebent vėl vakare kažkur išlysim, bus matyt :rolleyes:​ 

Atsakyti
labas rytas,
tingiu tingiu...įpratau tingėt ir negaliu sustot smile.gif
nors nelabai šiaip tingiai leidau ilgąsias išeigines, gal labiau aktyviai, todėl ir norisi poilsiuko

Penktadienį buvom sostinėj , gabenom dukrą į namus, tuo pačiu po sostinę pagastroliavom smile.gif
Šeštadienį buvo giminų balius, tai visa diena, nuo ryto 11 val ir grįžom 23 val smile.gif
sekmadienį pirmadienį po namus, sodus, upė kasdien- nors vanduo šaltas, bet kaip po plaukiojimo nugarą atleidžia man.....tai varau kasdien smile.gif
ir tiek žinių smile.gif

labai patiko Vogue vyras- nu bet vat tipiškas bernas- vos tik tėvai iš namų tuoj merginą į nam,us persiveda smile.gif smile.gif smile.gif

ir Giegos anūkė maladiec smile.gif žino ka reikia visų kakus surinkt, ir gyvūnų, r žmonių-tvarka turi būt smile.gif

tai atidirbinėju paskutinę savaitę ir varau į atostogas smile.gif dar savaitgalį vestuvės tos, aš dar nežinau ką rengsiuos....normaliai ar ne smile.gif
Atsakyti

nors nelabai šiaip tingiai leidau ilgąsias išeigines, gal labiau aktyviai, todėl ir norisi poilsiuko

labai patiko Vogue vyras- nu bet vat tipiškas bernas- vos tik tėvai iš namų tuoj merginą į nam,us persiveda smile.gifsmile.gifsmile.gif

Na va kiek visko nuveikei, liuks :) atrodo tik kelios dienos, o ir pašventei, ir sostinę aplankei :) 

Prisiminėm senus laikus, kai tik laukdavom kol tėvai kurnors išvažiuos :D  :D o, jei rimtai tai pailsėjom nuo viso šurmulio, taip ramu/gera ten, super :angel_not:​ 

Atsakyti

Ot nos pasigirsiu - ketvirtadieniu Big Bang sveciuose lauksiu 

Atsakyti

Ot nos pasigirsiu - ketvirtadieniu Big Bang sveciuose lauksiu 

Super! :B  lauksim foto! :) 

Kaip vakarojat? nekaistat? :rolleyes: 

Atsakyti
As tik po darbu.. Kazkaip ilgai siandien..
Pavalgiau likucius,mb padarysiu fajitas.. Dabar arbuza kieme valgom su mazaja mirksiukas.gif
Silta,neperkarsta.. Diena tai dusna labai buvo,bet masinoj kondikas yea,tai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Bigbang pas mus kažkotais nebeužsuka. Su artimaisiais bendrauja, laiko neberanda....
Atsakyti

Labas rytelis

Bigbang pas mus kažkotais nebeužsuka. Su artimaisiais bendrauja, laiko neberanda....

maziuke sirgo, ligonineje gulejo, tai ne tas jai galvoje

Atsakyti

Labas rytas :) žiūriu visai mūsų čia nebedaug likusių :rolleyes: 

AlmostBigBang, prašom sugrįžti :) 

Toks greitas šis rytas, nors kažkaip nieko nuostabaus, nes laikas lekia kaip pašėlęs, atrodo tik ankstyvas rytas kątik buvo, o va jau ir pietūs tuoj kai kam :D 

Ryte dar tokią nemenką eilę daržovių kioske atstovėjau, visi tik perkas, tik perkas, kas braškių kilogramais, kas agurkų, kas trešnių, kiti spėju jau ir atsargas pradeda ruoštis žiemai :) 

Ką Jūs labiausiai perkat vasarą ir neatsivalgot? nes aš mėgstu tikrai viską, ypač uogas, bet trešnės ir šilauogės mano favoritės :rolleyes: 

Atsakyti

Sveikos, kūmutės. Atbėgu, nors nieko įdomaus neturiu ką papasakot jaučiu  :D  :rolleyes: 

Turėjom labai smagų savaitgalį, tai tiek atsiilsėjau, kad iki šiol visa smagi jaučiuos  :) 

Penktadienį abu su vyru darbus anksčiau baigėm ir išvažiavom į viešbutį švęst metinių pavėluotai. Buvom jau seniai nusipirkę kuponą poilsiui, vakarienei, pusryčiams viešbuty, kol dar nežinojau, kad vesis mane vyras į restoraną metinių dieną.

Tai žodžiu nuvažiavom ten, gavom puikų kambarį su vaizdu į upę. Gamta žaliuoja, tyla, ramybė, grynas oras, vanduo. Arkliai su karvėm laksto. Nu žodžiu nuostabi idilė  :wub: Interjeras viešbučio tai ne mano skonio viduj, bet išorėj labai viskas gražu buvo. Nors ir vidus, kad ir ne mano skonio, bet tikrai gražiai autentiškai padarytas. Čia ilsėjomės - https://www.mountjul...iet-estate.html . 

Atvažiavę nusiprausėm, persirengėm, išėjom pasivaikščiot šiek tiek ir paskui grįžę ėjom vakarienės. Tiesa, įsiregistravę kambary radom atviruką su sveikinimu ir butelį vyno, o kol vaikščiojom, tai sutvarkė visą kambarį iš naujo, pakeitė rankšluosčius ir dar saldainių dėžutę paliko. Nu tikrai kažkaip maloniai visi tie smulkūs dėmesingi dalykai pasirodė  :) 

Vakarieniavom jų Michelin žvaigždės restorane, tai maistas oooo vaikyti. Nu nuostabi patirtis, nemoku net papasakot. Aišku patiekalai maži, bet skonių sprogimas ir vaizdas tai eina sau  :wub: Jei galėčiau, tai kas savaitę mėgaučiuos tokiu maistu ir aptarnavimu  :D 

Po vakarienės išvargę buvom, tai jau niekur nebėjom, tik miegot.

Šeštadienį iš pat ryto papusryčiavom ir ėjom į baseiną, pirtis. Paskui pasimėgavom dar ramybe ir ėjom į šaudymo iš lanko pamoką. Žiauriai smagiai pasibuvom irgi, labai įdomi pamoka ir patirtis buvo tikrai. Po jos jau išvažiavom link namų. Užsukom į išparduotuves dar, nusipirkau šio bei to (džinsus, basutes, švarkelį džinsinį, klasikinį lietpaltį ir treningines kelnes) ir grįžom namo. Oras buvo puikus, tai po vakarienės išėjom pasivaikščiot savo garbės ratą. Taip ir baigėsi diena.

Sekmadienį ryte važiavom maisto savaitei apsipirkti, paskui atvažiavo draugė ir nuvežė mudvi vyras į kavinę pietų. Turėjom kuponą vegetariškoj kavinėj, tai pasibandėm. Likau maloniai nustebinta, nes šiaip man būtinai reikia mėsos arba bent žuvies patiekaluose  :D Valgiau lazaniją, tai tikrai skanu buvo  :) Po pietų grįžom namo ir nieko daugiau neveikėm, ilsėjomės tiesiog.

Pirmadienį dirbau, bokso treniruotes atšaukė, tai namo po darbo važiavau.

Vakar sportavau savo programą.

Šiandien gal eisim kažkur pasivaikščiot vakare, bus matyt, kaip orai.

Rytoj arba boksas, arba eisiu į darbe organizuojamą vyno degustaciją  :) 

O penktadienį eisim su vyro darbo kolegom pavakarot į barą.

Šeštadienį lėksim į dažasvydį su draugės sporto komanda, o sekmadienį namus tvarkysimės ir ilsėsimės  :D 

Tokios tokelės, viską papasakojau, lekiu toliau dirbti  :D 

Gražios dienos ir skanios kavos visoms  :4u:​ 

Atsakyti
Sveikos,
Vogue vis pamirštu paklaustii- tavo plaukai dažyti ir į soliariumus kaip supratau eini nuolat- o tu soliariume juos kažkaip dengi kažkuom? nes lb greit spalva nueina ir aplamai ne į naudą plaukams smile.gif
Atsakyti