Sveikos, kūmutės. Atbėgu, nors nieko įdomaus neturiu ką papasakot jaučiu
![]()
Turėjom labai smagų savaitgalį, tai tiek atsiilsėjau, kad iki šiol visa smagi jaučiuos
ta pati kur nieko nepapasakoja labai jau cia sauniai praleidot savaitgali
Labukas
Mickute ir siandien nedirbi?
As jau beveik susiruosus i darba..Nenupirkau atvirutes,neturiu juosteles dovanai surist...Buvau,kaip vakar nuplanavus viska isigyt,bet va ta masina reikejo varyt...Reiks iskart po darbo uzlekt i parde nupirkt..LAgaminai irgi dar nedeti,check in nedarytas-viskas paskutinei minutei
nu ne, tik pirmadieni i darbus, nelabai yra ten ka veikti, gerai ir namie atostogu neisnaudotu turiu, tai kad spesiu dar ir paskui paatsotogauti
Spasi spesi, jau ne viena kart irodei, kad viska suspeji
nu kas te žino
aišk juokauju
Aš reinkarnacijom netikiu Tikiu kažkaip tik tuo posakiu, kad viena išėjus gyvybė atneša vieną naują
Su Jusu dienele
![]()
![]()
![]()
Jungiuos ir aš prie sveikinimų, Voque
Lagaminus visada kraunu paskutine diena. Va tik nepamirst iskart i parde uzlekt,kad paskui specialiai nevaziuot..
Aš paskutiniu metu irgi paskutinę ar dvi dienas likus iki kelionės kraunuosi. Nu nebent į tokią Australiją ar Ameriką jau gal iš anksčiau susidėliočiau viską
Labas rytas.
Dvi kavos, šokoladas, pusryčiai - viskas sukirsta, galiu dirbt
Šiandien bokso treniruotės nebus, vis dar treneris susitraumavęs. Tai eisiu vakare į vyno degustaciją darbe Paskui gal pasiims vyras mane ir eisim pasivaikščiot, bus matyt
Gražios visoms dienos ir skanios kavos
Sveikos ačiū už sveikinimus, damos
Pradėsiu postą nelabai linksmai ir su apmąstymais. Kaip staiga viskas gali pasikeisti, kaip turim branginti kiekvieną akimirką, kiekvieną dieną. Vakar įprastai namuose leidom vakarą ir paskambino MB mama visa strese, su ašarom, kad MB tėvukui blogai pasidarė, surakino kūną, traukuliai, na nenoriu plėstis, nes diagnozė dar neaiški, atliekami dabar tyrimai, bet insultas nepasitvirtino, kas bent kiek guodžia. Tai va lėkėm dar vakar į Klp ligoninę, pabuvom, truputį gerėti pradėjo, jau ir juokavo, tai aš tikiuosi, nors ne, aš TIKIU, kad viskas bus gerai. Tai va tokios tos nuotaikos
O šiaip ketvirtadienis įprastas, aišku iš ryto mano crazy šeimyna įsiveržė į namus su skanėstais ir visokiom dovanom, tai nustebino labai, bet aš kitaip ir nesitikėjau
Skanios kavos, lengvos dienos ir puikios nuotaikos visoms
Voque kaip siandien uosvis jauciasi ?
Pas mus lyg darbe organizuoja kelione i Latvija, puiku. Vienas savaitgalis ventes ragas, kitas butu Latvija. Man tinka vis ne namie
Ale visa diena toks idomus oras- tai saule, tai apsiniauke ir palyja ir vejas nemazas net kyla. Zadejom su Big Bang eit pasivaikscioti, tai ziuriu i dangu, nes ji vis su maziuke eina, tai ir as kompanija jai palaikyciau