Vogue vis pamirštu paklaustii- tavo plaukai dažyti ir į soliariumus kaip supratau eini nuolat- o tu soliariume juos kažkaip dengi kažkuom? nes lb greit spalva nueina ir aplamai ne į naudą plaukams
Aha, butinai dengiu, specialia kepurėle, kuri būna visuose soliarumuose
Penktadienį abu su vyru darbus anksčiau baigėm ir išvažiavom į viešbutį švęst metinių pavėluotai. Buvom jau seniai nusipirkę kuponą poilsiui, vakarienei, pusryčiams viešbuty, kol dar nežinojau, kad vesis mane vyras į restoraną metinių dieną.
Tai žodžiu nuvažiavom ten, gavom puikų kambarį su vaizdu į upę. Gamta žaliuoja, tyla, ramybė, grynas oras, vanduo. Arkliai su karvėm laksto. Nu žodžiu nuostabi idilė
![]()
Wooow kaip faina tikrai labai liuks pabėgti nuo visko, pabūti dviese, pasimėgauti, pakeisti aplinką, nes aš visada sakau, kad reikia švęsti gyvenimą, reikia švęsti progas, jas minėti ir mėgautis
o Jums tai išvis labai graži proga, tai priklauso tikrai
Viešbutis iš išorės įspūdingai atrodo, su mielu noru ir aš tokiam apsistočiau, man patiktų
Rytoj ir mes einam kažkur vakarienės, nežinau kur pasikvies vyras, mūsų diena birželio 27d, tai minėsim tikrai nors aš prisipažinsiu esu skūpa labai leisti pinigus kavinėse/restoranuose, bet pinigai uždirbami, ane?