Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Nu bloga diena,labai bloga.. Jei ta saule dabar uzfiksuos taip,nu tai ka as zinau...
Negana,kad bauda uz parkavima gavau,tai dar juodys nudauze veidrodelius man...Nei darbo pabaigt galiu,nei is vis pajudet.. laukiu,kol atvaziuos kas is depo partems
Atsakyti

ALe tikrai saules uztemimas, tiek kad nesimatys pas mus, bet net nezinojau, bet diena rami,  kaip ir nieko naujo, 

Atsakyti

Giega :4u: šiandien nekokia diena, ryt manau bus geresnė, būna visiems :4u: 

Aš dar darbe, tingiu eit namo, bet noriu jau, tai reikia judintis :) lietinga diena pas mus, prie miego traukia, tai sulauksiu SB ir vakaras spėju bus praleistas žiūrint filmą ar serialą. Valgyti gaminti nereikia, visko yra, tai labai liuks, tik galvoju ar žuvies noriu, ar kiaušinių :rolleyes:​ 

Atsakyti

giega - nebūtų antradienis, tai sakyčiau tikras pirmadienis čia Tau  :unsure:  :4u: 

aš tai visai patenkinta šia diena. Nors ilgokai eina, bet susiderinau su bosu dėl darbo šiokius tokius pakeitimus, užsisakiau kursus per darbą ir dar susidėliojau planus dėl sporto salės. Tai jei viskas liuks - nuo liepos vidurio grįšiu į salę sportuot. Kaip laukiu grįžt prie to metalo, uch  :wub:  :D 

Atsakyti
Siaip antrad pas mus ir yra durniausia diena... Sakau kad vaziuoju per pavojinga rajona.. tai va kazkam saule ir susuko prota.. Issiveze policija.. Man darbe sutvarkys tuos veidtodelius.. tik va ar ryt dirbsiu,nezinau..nebent spes sutvarkyt ar kita masina duos..
Namo mb parsives,jis jau netoli namu.. o as dar cia truputi uztruksiu..Kol visokius raportus parasysiu..
Atsakyti

Kaip ir sakiau nieko blatno neivyko, ramiai sau vakarojam abudu, biskeli  telika  pziurim, biskeli virtuveje pasikuiciau, neveikia jos uztemimas  :P​ 

Atsakyti

Labas rytelis  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas :) ir kaip jis Jums prasidėjo?

Mano įprastai, greitai, lyg viskas neblogai, va tuoj kavinsiuos, labai jau noriu :rolleyes: 

Naktį taip gerai nulijo, taip stipriai, dabar pokolkas saulėta, bet spėju vėl kažkas bus, lietingas dienas pranašauja, bet gerai - reikia :) 

Atsakyti
Labukas

Pas mus po truputi syla,savaitgaliui 26 rodo bigsmile.gif Varysim su palapimnem draugo gimkes svest mirksiukas.gif Sake grieztai jokiu dovanu,o tik susimoket uz kempinga ir atsivezt maista gerimu mirksiukas.gif Praktiskai gaunas tiek,kiek moketum uz dovana biggrin.gif
Tik va saslykus ne ziuret nenoriu.. Jauciu nuo musu vel bus plovas biggrin.gif
Atsakyti

Tik va saslykus ne ziuret nenoriu.. Jauciu nuo musu vel bus plovas biggrin.gif

Vėl erzini su plovu :D  :rolleyes: 

Ir mes galvojom savaitgalį į sodą, nes grįžta pusseseriukas, tai visa šeimyna pasibūti norėjom, bet nelabai pavyks, nes oras nelabai koks bus :) tai tiksimės šiaip kažkur pavakaroti, pasibūti ir nesvarbu kur, svarbu su kuo :wub: 

Aš užmigsiu, jau toks snūdalas esu šiandien :B man neįprasta miegot dienos metu ar pasnausti, bet spėju atsigulčiau ir tikrai užmigčiau :D​ 

Atsakyti
Noreciau kazka kita tam kazane( nu cia tas plovo puodas) gamint.. bet kompas kazko vis nuo intiko pasimeta.. ruteri restartinau,kompa irgi.. o per telefa labai nepatogu man..

Pamazu namus susitvarkiau.. reiktu ir kiema patvarkyt,bet labai jau karsta.. dar valgyt reikia padaryt,isgarinsiu vistienos kotletu garu puode,kartu ir. ulves-nereiks stovet rie keptuves mirksiukas.gif
Atsakyti

Aš tai vakarienei visokių likučių turiu, pasitroškinsiu daržovių su lęšiais kokosų piene ir bus gerai :)​ 

Atsakyti