Labas iš ryto.
Antras puodelis kavos, pusrytis ir desertas suvalgyti, metas kibt į veiklą.
Šiandien aš nekalbu, tai mano vyrai bus laimingi. Kai kurie nelabai, nes turės daryt darymus vietoj manęs Nu bet darbas yra darbas..
Savaitgalis greitai prabėgo, labai labai smagus buvo šį kartą
Penktadienį po darbo lėkėm su kolegom pavakarot į barą laive. Užbaigėm sveikatingumo mėnesį su trenksmu, tuo pačiu ir atidarėm LGBTQ paradą. Šeštadienį buvo mieste eisena, mūsų įmonė irgi dalyvavo. Viskas kaip gražu buvo, apgalvota, paruošta, suorganizuotas vakarėlis. Liuks labai. Tik atviras baras labai anksti baigėsi, gal apie 20val. Tai aš išgėriau paskutinę taurę prosecco ir persimečiau į vyro kolegų vakarėlį
Paskui pakeliui namo į McDonald's užsukom. Šiaip mes ten itin reti svečiai, nu bet taip jau užsimaniau mėsainio paprasto, kad eina sau
O tada grįžom namo ir trūkom abudu.
Šeštadienį iš pat ryto papusryčiavom ir, pasiėmę draugę, nuvažiavom į jos sporto klubo organizuotą pramogą - dažasvydį. Eina sau, atrodom su vyru dabar kaip po karo visi mėlyni
Bet nerealiai smagiai pasibuvom. Visos dienos pramoga gavosi. Susipažinom su puikiais žmonėm, žiauriai džiaugiuosi, kad pakvietė ir kad dalyvavom.
Grįžę paskui susiruošėm ir lėkėm vakarienės į mūsų vietinį italų restoranėlį - į miestą nenorėjom eit, nes dėl tos eisenos ir šventės labai labai daug žmonių buvo, tai pekla būtų buvus.
Po vakarienės nuvežėm draugę namo, o patys į Ikea nuvažiavom. O jau ten žinot kaip būna - reikia dviejų daiktų, išėjom su pilnu vežimu ir dar nusižiūrėjom kitam pirkimui kelis daiktus
Nusipirkom dvi šiukšlines (vieną pasikeitimui, kitą šiukšlių rūšiavimui jau pagaliau), naują rėtį, vyno taures, nusipirkau sau stiklinę pusės litro talpos (rytiniam citrinų vandeniui man turi būtinai būti tiek
), nusipirkom tas šotų stiklines. Paskui dar maišelių paprastų plastikinių - aš tai stengiuos jų vengt, bet vyras vežiojasi pietų dėžutę juose, nes kartais prateka padažai visokie ar kai sriubą įsideda. Ir nužiūrėjom man kosmetikai susidėt stalą, kad patogu būtų ir tvarkinga, o ne dėžėse po dekoratyviniu mažu staliuku
Grįžom namo ir ilsėjomes jau tik.
Sekmadienį kėliausi su žadintuvu, nes jau kelis kartus iš eilės pastebėjau, kad kai nemiegu iki pietų, tai ir lengviau užmigt vakare būna, ir pirmadienį lengviau keltis anksti ryte Tai išsišveičiau vonios kambarį, virtuvę, pasidariau kelis skalbimus, pagaminau pusryčius. Išvažiavom paskui maisto apsipirkti, grįžę užkandom ir vėl į Ikea išmovėm. Išsirinkau tokį stalą, ten kairėj pusėj išsitraukia stalčius. Ir šone (ne prie stalo, bet palei sofą iš šono) pasiėmiau tokią spintelę. Skirtingų spalvų ėmėm, nes nebuvo spintelės rudos, bet kadangi mūsų sofa svetainėj juodos odos, tai ta spintelė labai gerai susilieja ir neatkreipia dėmesio visiškai
Grįžę namo jau rinkom baldus ir tvarkėmės visą svetainę nuo širdies Tai pavargom belekaip, bet jau vieną kampą susitvarkėm taip nuo širdies
Dabar liko susitvarkyt kitą kampą, kuriam valgomasis stalas stovi ir bus visai liuks. Nu bet čia kada nors per ateinantį pusmetį
Paskaičiau dar knygą jau paskui ir viskas, ėjom miegot.
Šiandien vakare eisiu į bokso treniruotę. Bandysiu dar susižinot, kokios kainos eit į draugės sporto salę - ji nelabai didelė ir tolokai, bet treneriai dirba tokiu principu, kaip dirbdavo mano iki šiol geriausias sutiktas treneris. Tai matysiu, kaip ką darysiu
Tokios tos tokelės. Lekiu rašyt visiems el. laiškų, kad jau nesikalbu
Skanios kavos visoms ir gražios dienos