Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas iš ryto.

Antras puodelis kavos, pusrytis ir desertas suvalgyti, metas kibt į veiklą.

Šiandien aš nekalbu, tai mano vyrai bus laimingi. Kai kurie nelabai, nes turės daryt darymus vietoj manęs  :D Nu bet darbas yra darbas..

Savaitgalis greitai prabėgo, labai labai smagus buvo šį kartą  :wub: 

Penktadienį po darbo lėkėm su kolegom pavakarot į barą laive. Užbaigėm sveikatingumo mėnesį su trenksmu, tuo pačiu ir atidarėm LGBTQ paradą. Šeštadienį buvo mieste eisena, mūsų įmonė irgi dalyvavo. Viskas kaip gražu buvo, apgalvota, paruošta, suorganizuotas vakarėlis. Liuks labai. Tik atviras baras labai anksti baigėsi, gal apie 20val. Tai aš išgėriau paskutinę taurę prosecco ir persimečiau į vyro kolegų vakarėlį  :rolleyes:  :D  :D Paskui pakeliui namo į McDonald's užsukom. Šiaip mes ten itin reti svečiai, nu bet taip jau užsimaniau mėsainio paprasto, kad eina sau  :D O tada grįžom namo ir trūkom abudu.

Šeštadienį iš pat ryto papusryčiavom ir, pasiėmę draugę, nuvažiavom į jos sporto klubo organizuotą pramogą - dažasvydį. Eina sau, atrodom su vyru dabar kaip po karo visi mėlyni  :D  :D  :D Bet nerealiai smagiai pasibuvom. Visos dienos pramoga gavosi. Susipažinom su puikiais žmonėm, žiauriai džiaugiuosi, kad pakvietė ir kad dalyvavom. 

Grįžę paskui susiruošėm ir lėkėm vakarienės į mūsų vietinį italų restoranėlį - į miestą nenorėjom eit, nes dėl tos eisenos ir šventės labai labai daug žmonių buvo, tai pekla būtų buvus.

Po vakarienės nuvežėm draugę namo, o patys į Ikea nuvažiavom. O jau ten žinot kaip būna - reikia dviejų daiktų, išėjom su pilnu vežimu ir dar nusižiūrėjom kitam pirkimui kelis daiktus  :D  :D  :D Nusipirkom dvi šiukšlines (vieną pasikeitimui, kitą šiukšlių rūšiavimui jau pagaliau), naują rėtį, vyno taures, nusipirkau sau stiklinę pusės litro talpos (rytiniam citrinų vandeniui man turi būtinai būti tiek  :D ), nusipirkom tas šotų stiklines. Paskui dar maišelių paprastų plastikinių - aš tai stengiuos jų vengt, bet vyras vežiojasi pietų dėžutę juose, nes kartais prateka padažai visokie ar kai sriubą įsideda. Ir nužiūrėjom man kosmetikai susidėt stalą, kad patogu būtų ir tvarkinga, o ne dėžėse po dekoratyviniu mažu staliuku  :D Grįžom namo ir ilsėjomes jau tik.

Sekmadienį kėliausi su žadintuvu, nes jau kelis kartus iš eilės pastebėjau, kad kai nemiegu iki pietų, tai ir lengviau užmigt vakare būna, ir pirmadienį lengviau keltis anksti ryte  :) Tai išsišveičiau vonios kambarį, virtuvę, pasidariau kelis skalbimus, pagaminau pusryčius. Išvažiavom paskui maisto apsipirkti, grįžę užkandom ir vėl į Ikea išmovėm. Išsirinkau tokį stalą, ten kairėj pusėj išsitraukia stalčius. Ir šone (ne prie stalo, bet palei sofą iš šono) pasiėmiau tokią spintelę. Skirtingų spalvų ėmėm, nes nebuvo spintelės rudos, bet kadangi mūsų sofa svetainėj juodos odos, tai ta spintelė labai gerai susilieja ir neatkreipia dėmesio visiškai  :) 

0578851_PE669591_S5.JPG

0473040_PE614382_S5.JPG?

Grįžę namo jau rinkom baldus ir tvarkėmės visą svetainę nuo širdies  :D Tai pavargom belekaip, bet jau vieną kampą susitvarkėm taip nuo širdies  :D Dabar liko susitvarkyt kitą kampą, kuriam valgomasis stalas stovi ir bus visai liuks. Nu bet čia kada nors per ateinantį pusmetį  :D  :D 

Paskaičiau dar knygą jau paskui ir viskas, ėjom miegot.

Šiandien vakare eisiu į bokso treniruotę. Bandysiu dar susižinot, kokios kainos eit į draugės sporto salę - ji nelabai didelė ir tolokai, bet treneriai dirba tokiu principu, kaip dirbdavo mano iki šiol geriausias sutiktas treneris. Tai matysiu, kaip ką darysiu  :) 

Tokios tos tokelės. Lekiu rašyt visiems el. laiškų, kad jau nesikalbu  :D  :D 

Skanios kavos visoms ir gražios dienos  :4u: 

Atsakyti

Labas pirmadienio rytą :) va ir antro vasaros mėnėsio sulaukėm, tikiuosi bus aktyvus ir turiningas :rolleyes: 

Vakar mes nieko daugiau ir nebenuveikėm gero, pavakarieniavom, pažiūrėjom serialą ir ilsėjomės, kažkokie be jėgų vakar buvom. Dar norėjom į miestą lysti vakare, bet kažkaip apsigalvojom, nesinorėjo :) 

Mickute, Tu kaip visada su gardumais, su skanumais, tikra šeimininkutė :mirksiukas: 

Almost, Jūsų savaitgaliai kaip visuomet pilni veiklos, viską spėjat, šaunuoliai :mirksiukas: o dar taip išsamiai aprašai, liuks! o kas balsui, kad nešneki? 

Dėl sporto, tai supratau, kad vėl planuoji grįžti į salę? :ax: 

V-rine, kaip savaitgalis? :mirksiukas: 

Giega, lengvos dienos! kaip ten darbe reikalai? minėjai, kad keistis lyg žada kažkas :ax: 

Atsakyti

Labas pirmadienio rytą :) va ir antro vasaros mėnėsio sulaukėm, tikiuosi bus aktyvus ir turiningas :rolleyes:

Almost, Jūsų savaitgaliai kaip visuomet pilni veiklos, viską spėjat, šaunuoliai :mirksiukas: o dar taip išsamiai aprašai, liuks! o kas balsui, kad nešneki? 

Dėl sporto, tai supratau, kad vėl planuoji grįžti į salę? :ax:

Aha, tikiuosi, kad liepa bus įdomi. Man apskritai liepos pirma jau aštuonis metus tokia pilna emocijų, minčių ir apmastymų, tai smagu visai  :) 

Užkimau belekaip  :D Nesuprantu, kas čia įvyko. Šiaip nesijaučiu labai serganti, tokia keistoka ir tiek. Bet va balsas visai užkimęs ir gerklę peršti  :unsure: 

Norėčiau tikrai. Labai pasiilgau sunkesnių svorių, aktyvaus sporto. Į bokso treniruotes darbe vis tiek eičiau, bet papildomai norėčiau grįžt į salę  :)​ 

Atsakyti
Aš savaitgalį švenčiau vestuves. Lyg ir viskas normaliai bet va kažkokio "oooi" nėra, jokios emocijos smile.gif
šiandien pirma atostogų diena. tai tokia truputį dr pasimetusi ir išbalansuota.... 9,00 iš darbo gavau sms-kę kad reikia ten tokių dokų iš archyvo, be manęs neras. Pasakiau savaitės bėgyje, lai pasiunta nu.....
Atrinkau spintos dalį, kalną metimui. paimi palaidinė graži, pora kartų apsirengta, mažoka (per krūtinę.... smile.gif-pas mane tik ta dalis auga...) susinervini- poto atsimeni kad ją rengeisi per brolio vaiko krikštynas. Krikštijo kelių mėnesių kai buvo, o dabar jau jai eina 17-likti smile.gif smile.gif ir nuo to laiko taip ir kaba visa graži supakuota ant pakabo... smile.gif nuu tai gal ir nebegaila... smile.gif nu tai gal ir nebedėvėsiu.... tai vat kalnas tokių. Kaip čia reiks išmesti nežinau- nes tikrai geri rūbai, bet tai dzin....
Atsakyti

Atrinkau spintos dalį, kalną metimui. paimi palaidinė graži, pora kartų apsirengta, mažoka (per krūtinę....-pas mane tik ta dalis auga...) susinervini- poto atsimeni kad ją rengeisi per brolio vaiko krikštynas. Krikštijo kelių mėnesių kai buvo, o dabar jau jai eina 17-likti .ir nuo to laiko taip ir kaba visa graži supakuota ant pakabo... nuu tai gal ir nebegaila... nu tai gal ir nebedėvėsiu.... tai vat kalnas tokių. Kaip čia reiks išmesti nežinau- nes tikrai geri rūbai, bet tai dzin....

O labdarai atiduot nenori vietoj išmetimo?  :)​ 

Atsakyti

Aš savaitgalį švenčiau vestuves. Lyg ir viskas normaliai bet va kažkokio "oooi" nėra, jokios emocijos smile.gif

tai vat kalnas tokių. Kaip čia reiks išmesti nežinau- nes tikrai geri rūbai, bet tai dzin....

Tai nebuvo sunku apsispręsti dėl dovanos vokelyje? :mirksiukas: 

Sunku atsisveikinti? juk tai tik daiktai, galbūt kažkam perleisk ar padovanok :ax: aš kažkaip nebekaupiu, išvis nemėgstu apsijrauti daiktais, drabužiais, kuo mažiau - tuo geriau :)​ na nebent sentimentus kažkokius kelia, tuomet galbūt taip.

Atsakyti
Į voką dėjom kiek siūliau aš, ne vyras ☺ anas siūlė mažiau. Sakiau brolis - dėk negailėk pamiršk ir ramiai gyvenk. tikrai neturėtų galvot kad mažai - 150 įdėjom, nes vestuvės vakarienė...Dar gėlės ir bonka. Na jaunosios mama išsitarė kad laaabai brangiai nuotakai viskas kainavo- vien suknia 500 eu. Manot lengva 8 mėn nėštumo gauti gražią 😅 nu bet kodėl aš čia turėčiau jaustis kalta...ar ne ???

Dėl rūbų - man jų nebereik, negaila- tik į konteinerį mest nu gaila. Atiduot ar labdarai - neturiu - nėra kam.o ir tie rūbai - dauguma švarkeliai, ofisiniai, nedaug kas prisitaikys...

Atsakyti

Į voką dėjom kiek siūliau aš, ne vyras ☺ anas siūlė mažiau. Sakiau brolis - dėk negailėk pamiršk ir ramiai gyvenk. tikrai neturėtų galvot kad mažai - 150 įdėjom, nes vestuvės vakarienė...Dar gėlės ir bonka. Na jaunosios mama išsitarė kad laaabai brangiai nuotakai viskas kainavo- vien suknia 500 eu. Manot lengva 8 mėn nėštumo gauti gražią 😅 nu bet kodėl aš čia turėčiau jaustis kalta...ar ne ???

Dėl rūbų - man jų nebereik, negaila- tik į konteinerį mest nu gaila. Atiduot ar labdarai - neturiu - nėra kam.o ir tie rūbai - dauguma švarkeliai, ofisiniai, nedaug kas prisitaikys...

Nu kada gi kai kurie žmonės išlips iš tų visų pasakojimų kitiems, kas kam kiek kainavo  :D Norėtųsi ir pasakyt tai mamai, kad nu ne jos reikaliukai, ne jos pinigiukai. 

Suknelės kaina tai normali, mano akiai, ką aš žinau  :rolleyes: O Tu tai apskritai jokios kaltės jausti neturi. Kokios norėjo šventės - tokią ir pasidarė, prie ko čia dabar tie svečiai  :rolleyes:

Nu ir liuks, kad ir kokie tie rūbai bebūtų. Į H&M va priduok, kada būsi - už maišą gauni ar ne €5 nuolaidos kuponą, tai atnaujinsi garderobą tuo pačiu  :)​ 

Paskaičiau, kad Lietuvoj duoda 10% nuolaidą vienai prekei, kas irgi nėra blogai  :rolleyes: https://www.akropoli...-nuolaida/14866

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost.: 01 liepos 2019 - 15:19
O i H&M galima bet kokius rubus priduot? kazkaip galvojau,kad tik ju paciu..
As tai kraunu viska i palepe ir vesiu kada nors i sendaikciu turgu mirksiukas.gif Po svara,po du,bet surenki 200-300 biggrin.gif Tik va ar siemet issiruosiu.. Kaip savaitgalis,taip koks nors balius..
Dar pas mus yra supirktuves,ten uz 1kg rubu duoda 0,50£ mirksiukas.gif

I konteineri mest ir man gaila,o atiduot nelabai kam turiu..

Vogue,keitalioja rajonus.. Biski lengvina.. Ta prasme dabar vaziuoji i salia esancius rajonus,o ne is vieno galo i kita.. bet kol kas dar neisivaziavom..
Ir dar mane nervina,kad as kasdien vis kita raj darau.. nu sunku taip..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 01 liepos 2019 - 18:02

Ir kaip vakaroja, damos? :) 

Aš va grįžau, valgysiu žuvį vakarienei ir nieko neveiksiu spėju, labai paskaityti noriu, nes vėl apleidau šį reikalą :rolleyes: 

Giega, supratau :) bet grafiko pastovaus nėra? jis keičiasi?

Atsakyti
Pas mus atėjo gyvenimas 😅😅😅
Sulūžo viena mašina. Važiavau pas mamą nu ir kažkaip keistai vairas sunkiai sukiojasi.. dukra dar sako gal kai vėjas didelis taip atrodo....bet ..pasirodo kažkoks dirželis trūko, vairas nesisuka. Bus pasisekę kad nebus motoro užkalę. išsikviečiau vyrą - sako amen.....tempiau mašiną 20 km pirmą kart gyvenime. Šlapia viskas. Bet gyvatė - negalėjo jis nutrūkt kai vyras vairuoja...ka...
Sūnui sulūžo dviratis. Guoliai lenciūgas dar koks te velnias. Problema - su kuo važinėt.... vyras piktas- net bijo sakyt...nes gi mašina sulūžo..ko tas dviratis....sūnus verkia ką veik- nes dviratis lb svarbus dalykas berno gyvenime....
Dukra padirbo šiltnamyje pirma diena.grįžo su ašaromis - jai yra nugara problematiška truputį. Tai skauda nebegali. Į darbą nebeis. Kito darbo nėra mūsų kaime. Pinigų reik asmeninių...ašaros raudos 😮😮
Tik man gerai. Gi pirma diena atostogų. atostoginius jau žinau kur išleisiu..... rūpestis atkrenta šis....😅😅 ne gyvenimas tiesiog.... o rojus 😅😆😆😆

[
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 01 liepos 2019 - 19:11
Jooo,kai sukrenta visos bedos,tai visos is kart..Nu sekmes taisant masina ir dvirati 4u.gif Mes va nesenai pardavem viena dvirati,nes senas jau buvo..Dar du yra,bet ir tie siemet dar istraukti nebuvo biggrin.gif

Grafikas yra,tik niekad nezinau kuriam raj dirbsiu..Dazniausiai is vakaro suzinom..TAi va,ryt vaziuosiu,kur ir siandien buvau...Bjauru ten..
Atsakyti