Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Oi V-rine, būna dienų lyg tyčia ir tikrai dažniausiai, jei ne viena problema, tai žiūrėk dar kelios išlenda, bet viskas manau pataisoma, to ir linkiu :) 

Bet jau koks vėjas pas mus, tikrai labai vėjuota ir visą savaitę tokią panašią pranašauja :unsure: o mes savaitgalį į sodą važiuoti planavom, bet spėju nepavyks, gražūs ir be sodo :D  

Atsakyti

Labas rytelis

vakar kazkaip ir neprisedau kazka parasyti, nors darbe tikrai lengva diena buvo, neskubedamos  dirbom, grize namo saltibarsciu prisigaminom, dar padruske buvo uzejus, su ta paplepejom. ir tiek. pagaliau rado ta  reikiama detale, tai siandien po darbo MB varo masiniuka i servisa, pagaliau sutvarkys, tai ir vel pati galesiu vainetis  :P​ 

Atsakyti

Oi V-rine, būna dienų lyg tyčia

ir as taip pat norejau pasakyti . ir galvoji, nu kas sekantis ???  bet kazkaip prasissukam, susitvarkom ir vel viskas bus gerai  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas su kava ☺

Mickutė minėjo kad Bigbabg naujienų turi kažkokių...smalsu. o neužeina pasidžiaugt... darbą rado ? Vyras grįžo ?? Kas dar ? ☺
Šiandie saulės užtemimas. Skaičiau kad kas šiandie benutiktų ir kaip gyvensim - turės tendenciją vis kartotis. Jei susipyksim - tai vis pyksimės, jei suluš kas - tai luš ir luš ☺☺kaip apsidžiaugiau kad ne vakar taip buvo 😅😅😅 tik va mąstau reikia iki darbo eit vakar parašė kad tokių popierių reik archyve pakelt . tai mąstau eit ar ne...pradės kasdien kvietinėt paskui 😮
Atsakyti
Labukas

Aa,tai vadinas reik niekur neskubet,nesinervuot biggrin.gif o vaziuosiu tai tuo bjauriuoju rajonu..
As kazkada gyvenau ten,tik atvaziavus i uk,man jis tada patiko.. Dabar taip sujuodejo.. Rasiste as,bet kad is masinos kartais baisu islipt,kai kur salia juodu pacuku banda.. Mus jau perspejo,kad jei jautiesi nesaugiai,tai skambint i depa ir nepristatyt to siuntinio..
Dar griauna puse to rajono,statys naujus namus.. tai kamsciai visur.. Dar masinos amziais ner kur pastatyt.. vnz,nors jau daug gatviu atsimenu,bet vis tiek nenoriu ten pastoviai dirbt...
Atsakyti

Labas rytas :) net negirdėjau apie jokį saulės užtemimą, vaje tada reikia, kad diena būtų kuo pozityvesnė, reikia nesinervuoti ir su niekuom nesusipykti :rolleyes: 

Giega, kuo lengvesnės dienos linkiu, visoms kitoms taip pat ir aišku skanios kavos :4u: 

O aš ankstyva kaip visuomet, rytas įprastas, greit bėgau gėlių nusipirkti, nes nuvyto namuose ir va darbuosiuos, kas belieka :)​ 

Atsakyti
Niekad nwzinau lengva diena bus ar ne.. Svarbiausia gerai laika susidet,o ta padaryt pakankamai sunku,nes nezinau bus kamsciai,nebus.. Na bet isgyvensim biggrin.gif Toki darba pasirinkus.. Is esmes tai visai patinka jis man mirksiukas.gif
Truksta 40 siuntiniu,Laukiu telefu,gali tiek ju but..
Atsakyti
Jau nervina.. as dar depe.. stringa tie susikti skaneriai
Atsakyti
https://www.15min.lt...

Va apie užtemimą. Gi ne pati išsigalvojau ☺
Atsakyti

Labas  :) 

Nežinau, ką čia jums papasakot. Nieko nevyksta  :D 

Vis dar esu užkimus, tik dabar jau viskas eina į nosį ir kosulį. Nu tai matysim, kas čia toliau bus.

Vakar vietoj bokso treniruotės ėjom su vyru pasivaikščiot parke savo 7km garbės ratą  :D 

Šiandien po darbo eisiu savo treniruotę pasidaryt. 

Rytoj po darbo planuoju nuvažiuot iki naujos sporto salės, noriu pažiūrėt, kiek laiko užtrunka tiesiai po darbo nuvažiuot ten. 

Daugiau kaip ir nieko įdomaus, dirbu ir tiek  :) Tėvai grįžo iš atostogų, tai sakau jau tegul greičiau siuntinį mano ruošia, laukiu savo daiktųųųų  :D​ 

Atsakyti

Vis dar esu užkimus, tik dabar jau viskas eina į nosį ir kosulį. Nu tai matysim, kas čia toliau bus.

Tėvai grįžo iš atostogų, tai sakau jau tegul greičiau siuntinį mano ruošia, laukiu savo daiktųųųų  :D​ 

Sveikatos linkiu! kad neįsisirgtum :4u: 

Daug visko turi atsiųsti? jaučiu kaip faina laukti, viską pakuoti :bigsmile: 

Atsakyti

Sveikatos linkiu! kad neįsisirgtum :4u:

Daug visko turi atsiųsti? jaučiu kaip faina laukti, viską pakuoti :bigsmile:

Ačiū  :4u: Nsuprantu iš viso, ko čia tas pašalimas mane pagriebė, kai taip šilta savaitgalį buvo  :blink:  :D 

Nemažai tikrai, bet aš jau net pamiršau, kiek ko  :D  :D Žinau, kad du ar trys megztiniai, kelios maikutės, batai, sulčiaspaudė va  :wub: Skanėstų dar prašiau, šampūnai Nature Box, žurnalai. Viskas jaučiu  :D​ 

Atsakyti