V-rines situacijoj irgi specialiai neskambinciau,bet jei vel kada tokia kalba iseitu,nu vel pamineciau,kad va ir mano dukra ten mokos,ir kad nesimato moksluose josios marcios...
Is kitos puses-visi darbai yra geri-ar tu bankininke ar tu valytoja ;)
Del rubu,tai dazniausiai sunesioju,nei kad mada pasikeicia
As niekad neperku namams rubu,na kasdieniniu...Bliuska,dzinsai,treningas,kurie jau nebegrazus iseit i gatve,dar pats tas po namus buna ;)
RAnkinukus turiu 2-viena juoda,kita balta.Labai tingiu perdeliot turta is vieno i kita,tai dazniausiai tik viena ir nesioju
KAi jau pradeda darytis nebegrazus,perku nauja.DAzniausiai karta i metus 
Nu tai va apie ką ir ėjo kalba, kad jau pakankamai pasakė užvakar. Kam dar eit ir pasakot, lįst?
Aišku lengviau vėliau į diskusijas įsiliet, kai jau V-Rinė tris postus parašė ir priaiškino, kaip ir kas
Dėl šito tikrai pritariu. Niekad nesupratau ir nesuprasiu, kodėl kai kurie žmonės taip gėdijasi savo darbo, gėdijasi papasakot, ką daro. Gėda yra vogti, žudyti, o ne dirbti valytoja ar šiukšlių surinkėju. Aš pvz. žiauriai džiaugiuosi, kad pas mus ofise valytojos ir puodelius surenka po dienos išplauna, ir stalus nuvalo, ir kilimus aplink stalus išsiurba. Jau nekalbu apie bendrų erdvių valymą. Dėkinga visiems esu, kurie savo darbais man gyvenimą palengvina.
Namams rūbai man dažniausiai eina tie, kurių jau išeigai (miestan ir co.) nešiot nebenoriu. Nu arba treningines kelnes kokias nusiperku namams, nes su tokio tipo nesportuoju.
Va rankinių tai turiu tikrai nemažai, nes seniau nešiodavau nuolat. Persikraut nėra man sunku, tai nesuku galvos dėl to. Bet paskutiniu metu likau prie pagrinde dviejų terbų - Longchamp tos ale turgaus terbos, nes žiauriai gerai telpa į motorolerio dėžę ir nereik gailėt, kadangi ne odinė. Ir kuprinė vandeniui atspari, nes kartais neužtenka vietos rankinėj
o neatsakėt į antrą klausimą- ar pasakytumėt artimam žmogui/draugei/giminei kad jos antra pusė į kairę eina. Ir tai žino daugeli- tik kaip dažniausiai būna tas žinojimas apeina tą kam pirmam reiktų sužinot. Ar čia irgi yra būtų nepatogi tiesa ir t.t.
šiaip man įdomus požiūri jūsų į tiesos sakymą
ir tiesos skirstymas- patogi ir nepatogi
niekad apie tai nesusimąsčiau net
tiesa man yra viena
Matai, ta nepatogi tiesa - ji nepatogi kam? Jeigu man labai degtų pasakyt tiesą, nes gi čia juk tiesa, aš tokia Ksena tik už tiesą, tai kam nuo to bus geriau? Ar tik man, nes pasakiau, ar ir tam, kas išgirs tą tiesą? Ar tikrai bus geriau? Labai daug niuansų susideda ir labai nuo situacijos priklauso
Ir dar reikia nepamiršti, kad nu nėra vienos tiesos. Yra Tavo tiesa, kurią susidarai savo įsitikinimais, požiūriu, faktais kažkokiais, bet kitas irgi turi savo tiesą. Aš pvz. tik studijuodama išmokau, kad 2 + 2 ne visada yra 4, kaip mokykloj mokė
Ir šiaip beskaitant diskusiją kaip va gavosi išvada. Tu kaip ir nori pasakyti tai draugei tiesą, bet nesakysi. Kodėl nesakysi? Juk jeigu esi visiškai už tiesą, tai nueisi ir pasakysi. Bet jeigu jauti, kad to nereikia, kad ta tiesa nepatogoka draugei, o ne Tau pačiai, tai ir nesakysi
Labas iš ryto.
Lėksiu tuoj kavos, skauda raumenis po vakar
Bosas 2sav atostogauja, tai nusimato kiek ramesnės dienos. Nors šiandien turiu ir susitikimą darbe, ir mokymus individualius pravesti. Tai bus ką veikt, neturėsiu laiko labai tinginiaut daug
Voque - aš šiandien irgi kažkokia meh, šiek tiek miego pritrūko
Šiaip nesnūduriuoju jau po žadintuvo, bet šiandien labai norėjosi
mickute - va pas mus vakare irgi lietaus praneša, rudenėja jau
Gražios visoms dienos ir skanios kavos