Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

hahaha biggrin.gif
dėl antro varianto aš irgi galėčiau pasakyt geriausiai draugei tik ar sesei kokiai (beje jos šiaip neturiu) smile.gif
va tai iš pirmos situacijos draugei nesakyčiau ir kaiminkai Giegos ar savo tokiai pat nesakyčiau.
pagalvojau- yra trys žmonės/šeimos kurioms galėčiau tai pasakyt.

šiandien valgio negaminau namuose, tik pasitvarkiau truputį, tai koks vakaras atrodo ilgas, net tv einu įsijungt smile.gif ką šiaip darau tik į lovą atsigulus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 20 rugpjūčio 2019 - 19:36

Labas rytelis

Lyja. kazko blogai miegojau nakti kai prabudau 1 h, tai ir kelis kartus keliausi ir telika buvau isijungus,  net filma kazkok bandziau ziureti, tai po  valandos tik nuluzau jau. aisku ryte tia jau zadintuvas prikele. 

Atsakyti

Labas rytas :) va kokia įdomi diskusija, viską perskaičiau, tai tikrai įdomu padiskutuoti. Aš pati negaliu pakęsti melo, netoleruoju, bet visada yra visokių BET ir dabar aš galiu sakyti vienaip, bet atsiduriant tam tikroj situacijoj mąstyti kitaip. Ir sakyčiau tik tuo atveju, jei būčiau tikra 100proc, o ne tas ar kitas kažką pasakė :rolleyes: 

Rytas apniukęs šiandien ir taip sunkiai budinausi, jėgų nerasta, tai laukiu kol kavą gersiu ir tikėsiu kaip ji man padės :D 

Atsakyti
Labukas

Siandien laisva,bet pabudau kaip i darba.. Norejau dar pasnaust,bet neuzmigau.. Kavos isgeriau,bet vis tiek kazkokia mieguista jauciuos..
Atsakyti

V-rines situacijoj irgi specialiai neskambinciau,bet jei vel kada tokia kalba iseitu,nu vel pamineciau,kad va ir mano dukra ten mokos,ir kad nesimato moksluose josios marcios...

Is kitos puses-visi darbai yra geri-ar tu bankininke ar tu valytoja ;)

Del rubu,tai dazniausiai sunesioju,nei kad mada pasikeicia :B  As niekad neperku namams rubu,na kasdieniniu...Bliuska,dzinsai,treningas,kurie jau nebegrazus iseit i gatve,dar pats tas po namus buna ;)

RAnkinukus turiu 2-viena juoda,kita balta.Labai tingiu perdeliot turta is vieno i kita,tai dazniausiai tik viena ir nesioju :B KAi jau pradeda darytis nebegrazus,perku nauja.DAzniausiai karta i metus :B

Nu tai va apie ką ir ėjo kalba, kad jau pakankamai pasakė užvakar. Kam dar eit ir pasakot, lįst? 

Aišku lengviau vėliau į diskusijas įsiliet, kai jau V-Rinė tris postus parašė ir priaiškino, kaip ir kas  :rolleyes:  :D  :D 

Dėl šito tikrai pritariu. Niekad nesupratau ir nesuprasiu, kodėl kai kurie žmonės taip gėdijasi savo darbo, gėdijasi papasakot, ką daro. Gėda yra vogti, žudyti, o ne dirbti valytoja ar šiukšlių surinkėju. Aš pvz. žiauriai džiaugiuosi, kad pas mus ofise valytojos ir puodelius surenka po dienos išplauna, ir stalus nuvalo, ir kilimus aplink stalus išsiurba. Jau nekalbu apie bendrų erdvių valymą. Dėkinga visiems esu, kurie savo darbais man gyvenimą palengvina.

Namams rūbai man dažniausiai eina tie, kurių jau išeigai (miestan ir co.) nešiot nebenoriu. Nu arba treningines kelnes kokias nusiperku namams, nes su tokio tipo nesportuoju.

Va rankinių tai turiu tikrai nemažai, nes seniau nešiodavau nuolat. Persikraut nėra man sunku, tai nesuku galvos dėl to. Bet paskutiniu metu likau prie pagrinde dviejų terbų - Longchamp tos ale turgaus terbos, nes žiauriai gerai telpa į motorolerio dėžę ir nereik gailėt, kadangi ne odinė. Ir kuprinė vandeniui atspari, nes kartais neužtenka vietos rankinėj  :D  :D 

o neatsakėt į antrą klausimą- ar pasakytumėt artimam žmogui/draugei/giminei kad jos antra pusė į kairę eina. Ir tai žino daugeli- tik kaip dažniausiai būna tas žinojimas apeina tą kam pirmam reiktų sužinot. Ar čia irgi yra būtų nepatogi tiesa ir t.t.

šiaip man įdomus požiūri jūsų į tiesos sakymą
ir tiesos skirstymas- patogi ir nepatogi
niekad apie tai nesusimąsčiau net
tiesa man yra viena

Matai, ta nepatogi tiesa - ji nepatogi kam? Jeigu man labai degtų pasakyt tiesą, nes gi čia juk tiesa, aš tokia Ksena tik už tiesą, tai kam nuo to bus geriau? Ar tik man, nes pasakiau, ar ir tam, kas išgirs tą tiesą? Ar tikrai bus geriau? Labai daug niuansų susideda ir labai nuo situacijos priklauso  :) Ir dar reikia nepamiršti, kad nu nėra vienos tiesos. Yra Tavo tiesa, kurią susidarai savo įsitikinimais, požiūriu, faktais kažkokiais, bet kitas irgi turi savo tiesą. Aš pvz. tik studijuodama išmokau, kad 2 + 2 ne visada yra 4, kaip mokykloj mokė  :rolleyes: 

Ir šiaip beskaitant diskusiją kaip va gavosi išvada. Tu kaip ir nori pasakyti tai draugei tiesą, bet nesakysi. Kodėl nesakysi? Juk jeigu esi visiškai už tiesą, tai nueisi ir pasakysi. Bet jeigu jauti, kad to nereikia, kad ta tiesa nepatogoka draugei, o ne Tau pačiai, tai ir nesakysi  :)  

Labas iš ryto. 
Lėksiu tuoj kavos, skauda raumenis po vakar  :) Bosas 2sav atostogauja, tai nusimato kiek ramesnės dienos. Nors šiandien turiu ir susitikimą darbe, ir mokymus individualius pravesti. Tai bus ką veikt, neturėsiu laiko labai tinginiaut daug  :D 

Voque - aš šiandien irgi kažkokia meh, šiek tiek miego pritrūko  :unsure: Šiaip nesnūduriuoju jau po žadintuvo, bet šiandien labai norėjosi  :D  :D 

mickute - va pas mus vakare irgi lietaus praneša, rudenėja jau  :wub:  :) 

Gražios visoms dienos ir skanios kavos  :4u:​ 

Atsakyti
Sveikos. Lietus Lietuvoj smile.gif
ir taip melancholiška atrodo iš karto...ir toks rudenėlis...

dėl situacijos.
nei eisiu nei sakysiu specialiai. Tik ar kai sėdėsim ir kalbėsim ir ji pasakosis kaip jos pusmartė "dirba banke, užskaitys praktiką, viskas fainai labai, siūlo pasilikti...o kaip taviškė ??? ir t.t." - ar sugebėsiu nepasakyt kad ji nedirba tame banke.... biggrin.gif nežinau. pagal situaciją....
ten tie mokslai/darbas banke ir t.t. nuo pirmų dienų mums skambėjo nerealiai, pažįstant tą mergaitę....nes na ..yra kaip yra nesiplečiant.
Ir metus klausiausi kaip viskas fainai, o pasirodo viskas melas ir tiek. todėl vat ir iškėliau tokią situaciją... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 21 rugpjūčio 2019 - 10:50

o as jau pusvalandis kaip namie- elektra darbe dingo, net tiksliau tam rajone labai daug kur, net pas MB nera darbe elektros. pas mus 2 valanda prapuole elektra, tai dar kazkiek pasedejom , palaukem, valdzia susiskambino su elektros tinklai, vienu zodziu varykit siandien  namo, rytoj atidirbsit ta valanda per pietus   :P  valio, staigiai mes pro duris ir va jau 3 valanda buvau namie  :D  greit pietus uzkaiciau. nu bet ir orelis  :oh:  fu fu. nuo ryto lyja. ir momentais gan smarkiai, gerai, kad lietsargi prigriebiau is masinos. namu link einant keik jau ir apstojo  :ax:​ 

Atsakyti

Labas rytelis

Atsakyti

Labas rytas :) šiandien rytas truputį laisvesnis, tai po geros rytinės treniruotės guliu ir relaksuoju vonioj :rolleyes: šiaip keista ryte, nes dažniausiai vakarais, bet va šiandien taip norėjau :) 

Šiąnakt vėl negalėjau užmigti, ko tik nedariau, ko tik neskaičiavau, tai miego trūkumas, bet tikiuos šiandien kaip lapas krisiu. Gal :D 

Planai ketvirtadieniški, tai reiškia, kad įprasti ir paprasti, nieko ypatingo ar įdomaus nenusimato :) 

Galvojat jau apie savaitgalį? susiplanavusios kažką? :mirksiukas: 

Atsakyti
Labukas

Tylios siandien biggrin.gif

Dirbu.. Planu savaitgaliui daaaaaug turiu biggrin.gif Sestad varom i Prancuzija,vakare gal koki plova kepam,sekmad ir pirm-kadangi pirm bank holiday nereik i darba,tai leksiu prie juros wub.gif zada 30 wub.gif
Atsakyti

Aha, tikrai ramu čia, nejaugi savaitgaliauti anksčiau laiko pradėjo :D 

Aš darbuojuos, pavakarieniavau ir noriu kažko saldaus, o kaip tyčia nieko nėra darbe, tik bananas ir riešutų sviestas :D 

Giega, faini planai, o ir oras koks liuks nusimato :) nors ir pas mus fainą savaitgalį praneša, tai gal sekmadienį reikės lėkti su dviračiais į gamtą, kokį pikniką pasidaryti :rolleyes:​ 

Atsakyti
Gavau maudimke,netiko.. ir grazint negaliu,nes cia is ispardavimo likuciu.. kelnaites dar geros,o virsus toks,kaip ir mano visi seni turimi,jau per mazas.. nors emiau L dydi..
Atsakyti