Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

dėl filmo- man savotiškai sunkus psichologiškai buvo....bet geras smile.gif
sunkus nes aš beveik nežiūriu niekad filmų negatyvų. neapsikraunu. nes žinau kad poto ilgai įstringa...kaip kad knyga pvz "Paskutinės apeigos"....

Dėl svetimo melo smile.gif jei ne mano reikalas o pasakoja man kaip ten viskas sekasi.... tai ar nemelavimas būtų "oi kaip fainai" sakyt ir galva linkčiot? ir žiūrint draugei į akis galvoti kad tu žinotum kaip tave jie išdūrinėja....smile.gif melavimas visų pirma sau, visų antra jai....
suprantu kad aš klausčiau kaip te kas te ir t.t., bet jei pati pasakojasi o aš žinau kad netiesa ir nieko nesakyt.... tai nežinau....
čia irgi jau gaunasi negatyvas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 20 rugpjūčio 2019 - 13:39

Pasakočiau, jei tai būtų tikrai artimas žmogus, o ne šiaip pažįstama su kuria susitinku į metus kartą ar du :)​ 

Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2019 08 20, 15:41)
<p>Pasakočiau, jei tai būtų tikrai artimas žmogus, o ne šiaip pažįstama su kuria susitinku į metus kartą ar du smile.gif​ </p>

mes draugai, o ne šiaip pažįstami smile.gif
o draugystė kartais laikosi ir per atstumą, nebūtinai kartu pečiais surėmus ištisai sėdėt. yra mesingeriai, telefonai ir t.t.

ir ten yra melas.
jums patinka meluoti? o tiesios nesakymas ir melui pritarimas irgi yra melas smile.gif
o tas "mano troba nedega ir manęs tai neliečia" ar tikrai draugystei tinka?
šiaip, mąstau tik smile.gif
man siaubingai nepatinka melas. ir aš neikada nemeluoju (na yra gal koks baltas melas...). Ir labai pykstu už melą, ir jo nesuprantu ir nesugebu pateisinti..

pvz aš norėčiau kad man pasakytų tiesą.... jūs ne?
nes iš dalies ją kvailina...o ji nenorėdama kvailai atrodo pasakodama savo artimo "sėkmės istoriją"...sumeluotą....netikrą...pagražintą...ir galbūt dar tai žino ir galvoja- na tu burnele durnele....

o jei nieko neaiškinus ką aiškinau būčiau uždavusi klausimą- ar pasakytumėt draugei kad kai kas jai labai į akis meluoja, taip pat atsakytumėt? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 20 rugpjūčio 2019 - 14:51

mes draugai, o ne šiaip pažįstami
o draugystė kartais laikosi ir per atstumą, nebūtinai kartu pečiais surėmus ištisai sėdėt. yra mesingeriai, telefonai ir t.t.

pvz aš norėčiau kad man pasakytų tiesą.... jūs ne?
nes iš dalies ją kvailina...o ji nenorėdama kvailai atrodo pasakodama savo artimo "sėkmės istoriją"...sumeluotą....netikrą...pagražintą...

Visų pirma, tai pati labai aiškiai pabrėžei, kad labiau pažįstami, ne draugai. Vadinasi pati sau prieštarauji šitoj vietoj  :rolleyes:

Apie draugystes per atstumą - nu va puikų pavyzdį turiu aš ir šitoj temoj. Taip, nebūtina tikrai sėdėt pečius surėmus, pakanka susitikt kartą - du per metus ir to užtenka žmogų laikyt draugu. Bet aš neisiu ir nesakysiu, kad "labiau pažįstama", jeigu laikau tą žmogų draugu  :rolleyes:

Kitas dalykas - Tu pati minėjai, kad jau vakar jai užsiminei, pasakei į tą temą melą. Manai, kad to neužtenka? 

Apskritai čia gaunasi net ne iš žmogaus nuo šono, bet tiesiai per aplink kažkoks tai susižinojimas. Suprasčiau, jeigu Tu pati matytum, bendrautum su ta mergina, žinotum, kaip ir kas. O čia tas pasakė, anas pasakė, tas patvirtino, manau, kad taip ir yra, girdėjau, kad tas anas. Ar Tu 100% užtikrinta kaip yra? Galų gale grįžtant prie minties - Tu jau pradžią padarei, užsiminei, kad kažkas yra melas. Jeigu tai moteriai bus įdomu, ji užsikabins ir išknis galus pati, pakalbės su sūnum ar tiesiai su mergina. Ateis ir padėkos ar nutrauks ryšius (kas irgi gali būti). Jeigu moteriai nuo to jokio skirtumo, tai kam dar papildomai Tau pasakoti vėl iš naujo viską?  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost.: 20 rugpjūčio 2019 - 14:54
1. Draugystės statusą sunku įvertint šiaip. Draugas, geras draugas, draugas-pažįstamas ir t.t. smile.gif
Ji man daugiau nei kokia kolegė ar panašiai. Žmogus su kuriuo tikrai kažkada labai artimai draugavom, poto darbai atstumai ir t.t t. palikom tolimesniais draugais. bet draugais vistik.. smile.gif

2. aš užtikrinta 100 proc. dėl darbo. nes nu žinau smile.gif O ten paprasčiausiai viskas išplaukia iš melo- vis pasakoja kaip ji mokosi ten kur tikrai nesimoko, dirba šalia fakulteto toj pačioj gatvėj banke...dukra sakė nėra banko arti niekur smile.gif apie tą pačią gatvę net kalbų nėr... šiaip nežėjau metus man tai visai vienodai kur ką dirba ar nedirba, ir neįdomu mokos/nesimoko -nors nesuėjo pradžioj galai kaip ji galėjo įstot į bankininkystę jei matematikos egzo net nelaikė- nu neįmanoma be jo įstot.... ... va čia prieš pora dienų susitikom kavinukėj per pietus, nukalbėjom. taip viskas gražiai ir taip aš jau tada įtariau viskas netikra-na pusė to netikrumo apie mokslą tai tikrai jau žinojau...... ir pasakiau gražiai kad nu ji nesimoko ten... sako negali būt- juk ir bankas šalia kur dirba....sakau kokiam banke.... sako nežinau ... va tada ir pažiūrėjau koks tas bankas...

tikrai neskambysiu specialiai ir nesakysiu- o tu žinai ji nebent valo tą banką...bet jei vėl tokia situacija būtų (JEI BŪTŲ) tai tipo linksėt galvą- jo jo, gera karjera, šaunuolė mergina.... biggrin.gif ir dūšioj galvosiu- vargšė apmulkinta mano draugė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 20 rugpjūčio 2019 - 15:26

V-Rine - bet žinai, nu jeigu Tu nori labai pasakyt, tai imk ir pasakyk. Koks tada Tau skirtumas, ką mes čia galvojam?  :rolleyes:  :) Galų gale gal ne pati mergina jai taip pasakoja, o sūnus. O tam gal yra priežasčių kažkokių. Jeigu viską gali išsiaiškinti iki pokalbio su ja ir vis dar nori papasakot - nu tai valio, eik ir pasakok, gi gal taip bus teisingiausia. Bet jeigu nesi užtikrinta, kad viskas, ką pasakysi, tikrai taip ir yra, tai kam dar drumsti vandenį ir pasakoti ne savo istoriją? Nu gi pletkai gaunasi tada, ne kitaip  :) 

Ir iš viso. Aš tai turbūt pasiūlyčiau jai su sūnum pasikalbėt apie tai, nes girdėjai visokių istorijų ir nenori kištis. Bet čia aš. Tu gal nori va kištis  :D 

Visų pirma, tai pati labai aiškiai pabrėžei, kad labiau pažįstami, ne draugai. Vadinasi pati sau prieštarauji šitoj vietoj  :rolleyes: 

Apie draugystes per atstumą - nu va puikų pavyzdį turiu aš ir šitoj temoj. Taip, nebūtina tikrai sėdėt pečius surėmus, pakanka susitikt kartą - du per metus ir to užtenka žmogų laikyt draugu. Bet aš neisiu ir nesakysiu, kad "labiau pažįstama", jeigu laikau tą žmogų draugu  :rolleyes: 

Atsakyti
Almost aš diskusiją užvedžiau.
tik smile.gif

Čia gi forumas.
ir manau geriau nei apie orą tik kalbėt smile.gif

aš nežinau ar noriu ir ar aplamai ar net galėsiu jai pasakyt. aišku bus pagal situacijas...ben nepulsiu skambyt- o tu žianaaaaiii.....

bet ar taip sąžininga...-nutylėt.

Diskusija tik kaip jūs elgtumėtės. Nors man įdomu tavo kelis kartus pabrėžiamas žodis "pletkai"...kokie čia pletkai- čia tiesa. O tiesa kokia bebūtų yra geriau už melą. Kuriuo ji metus apmėtyta...su kaupu smile.gif

nors pvz aš norėčiau kad man pasakyt....jei taip būtų. Bent kalbėdama su draugėmis apie savus- o apie juos visada kalbame... nesijausiu kaip durnė draugių akyse...

arba- ar jūs pasakytumėt savo draugei/artimam žmogui, kad jos vyras eina į kairę? žinau kad tai "nepatogi" tiesa. Ir lengviau nesikišt....o dažniausiai einam lenguoju keliu...
ir tai ne pletkai, o tiesa (kad vėl nesifiksuotų "pletlkai" smile.gif ).
bet ar tai teisinga...?
p.s. - aš nenorėčiau tokios draugės kuri tai nutylėtų smile.gif ir ji man būtų nebe draugė, arba netikra draugė kurią išmesčiau iš savo gyvenimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 20 rugpjūčio 2019 - 15:48

bet ar taip sąžininga...

Diskusija tik kaip jūs elgtumėtės. Nors man įdomu tavo kelis kartus pabrėžiamas žodis "pletkai"...kokie čia pletkai- čia tiesa. O tiesa kokia bebūtų yra geriau už melą. Kuriuo ji metus apmėtyta...su kaupu

Ar sąžininga? Ne. Ar gerai daro, kad meluoja? Ne.

Bet ar žinai visos šitos situacijos priežastis tiek iš sūnaus / merginos pusės, tiek iš savo draugės? Ar gali užtikrintai pasakyt, kodėl taip vyksta? Ar užtikrintai žinai visą situaciją? 

Aišku, nežinojimas nereiškia, kad negali sau leisti kištis, komentuoti, patarti ir pan. Bet nu čia jau toks sakyčiau labiau šeimos reikalas ir mano akim žiūrint nu jau pakankamai padarei pasakiusi bent dalį to, ką žinai ir kaip yra  :rolleyes: 

O kad pletkai / tiesa, tai irgi žinai - ar Tavo dukra artimai bendrauja su ta mergina? Pati irgi minėjai, kad nebent neakivaizdiniam, tai irgi nežinai užtikrintai. Tame ir esmė, kad aš asmeniškai mieliau rinkčiausi pasakyti tik tuomet, jeigu būčiau šimtu procentų užtikrinta visom detalėm. Ir tikrai tik labai artimam žmogui, kadangi žinočiau reakciją, žinočiau, kaip ir kas toliau vyktų. Šiuo būtent Tavo pateiktu atveju man per daug ar tikrai kyla, todėl nesikiščiau daugiau, nei jau įsikišau  :rolleyes: 

Man tai iš viso skaitant vis įdomiau ir įdomiau darosi. Ar jai pati mergina melus pasakoja, ar per sūnų viską perduoda? 

Atsakyti

nemaiau as vakar to grazaus dangaus, kazkaip per medzius ir sekanius namus pas mus nesimato, nebent  pataikai i balkona iseiti.

Del V-Rines diskusijos - ka zinau, jei tai tikrai ne artima drauge, nes karta- du  i metus susitinki, o ne ta su kuria kaip su kumute viska gali pliurpti, tai  gal ir nesakyciau. nu svarbu dirba kazkur zmogus. gal nenori girtis , kad valymo firmoje, nu  svarbu dirba, . cia panasiai kaip tos smalsios  kaimynes- kas su kuo. net pati tiksliai nezinai, per savo kanalus  va pabandei pacicekavinti ir jau dabar  pasakysiu. lai patys aiskinasi. nu juk ne tokie durni ten ir tevai turi buti. issiaiskins  kad ne banke dirba. juk  pastebes. o gal ir jie zino. bet visokiu zmoniu yra- megsta girtis, kad va kokia ju puiki  martele. Darbe kolege turim- mala, giriasi, nu tokia demesio stoka  :oh:  :oh:  - isgirs ka  snekames- atbegs- tai jos sunus geriausios, jos telefas sustriausias,  jos mama  jau pries kiek savaiciu prisirinko tieeeeeeek grybu, tiek prisivekavo. dar bandem pasigincyti, kad aplink musu krastus nera, sukirmyje. ne ir viskas. Akis isvertus savo varo. o siandien pati  pamirsus ( tarp kitko kaip ir daugiausiai taip buna )   pasake, kad tada rado, bet sukirmyje, tik sriubai buvo  :lol: nu ir ka pasakysi ? kiekviena karta aiskinti , kad meluoja ?  zmoguis, kuris paskui nubeges kitiems kolegoms sugebes ant taves pavaryti? numoji ranka,, kaip sakoma geriau i s... ranku nekisti. megsta zmogus pasigirti, pofik kad matosi, kad meluoja ir metu 37, ne kokia pacanke. Nu ......  negali visi buti idealiais ir nepakeiciamais  :lol:  :lol:  :lol: 

neturiu laiko daugiau  cia diskutuoti,  toliau darbai laukia, kolege per pietu pertrauka po miskeli pasivaiksciojo, kazleku pasirinko, tai mane atidave,, aisku ten dauguma sukirmyje, nes be peiliuko rinko, tai neziurejo, ismeciau, sauja apsivirsiu,  patroskinsiu su vistiena  :ax: 

Atsakyti

V-rines situacijoj irgi specialiai neskambinciau,bet jei vel kada tokia kalba iseitu,nu vel pamineciau,kad va ir mano dukra ten mokos,ir kad nesimato moksluose josios marcios...

Beje,as irgi turiu drauge kuri labai pagrazina :B Ji LT yra ligoninej gimdykloj dirbus,nesvarbu,kad valytoja,bet to niekad nepasako..

Is kitos puses-visi darbai yra geri-ar tu bankininke ar tu valytoja ;)

Del rubu,tai dazniausiai sunesioju,nei kad mada pasikeicia :B  As niekad neperku namams rubu,na kasdieniniu...Bliuska,dzinsai,treningas,kurie jau nebegrazus iseit i gatve,dar pats tas po namus buna ;)

RAnkinukus turiu 2-viena juoda,kita balta.Labai tingiu perdeliot turta is vieno i kita,tai dazniausiai tik viena ir nesioju :B KAi jau pradeda darytis nebegrazus,perku nauja.DAzniausiai karta i metus :B 

Atsakyti
A vat žinojau kad Giega mane supras smile.gif vat kažkaip mūsų mintys dažniausiai sutampa smile.gif

Dar aš nekalbu pletkai-tiesa-netiesa. Aš žinau tiesą smile.gif tai yra tiesa.
ir konkrečiu atveju aš pasakiau- dieniniam ji nesimoko (nors sakė tikrai dieniniam), nebent neakivaizdiniam....
klausimas ne apie tai buvo smile.gif
bet tai nesvarbu smile.gif

o neatsakėt į antrą klausimą- ar pasakytumėt artimam žmogui/draugei/giminei kad jos antra pusė į kairę eina. Ir tai žino daugeli- tik kaip dažniausiai būna tas žinojimas apeina tą kam pirmam reiktų sužinot. Ar čia irgi yra būtų nepatogi tiesa ir t.t. smile.gif

šiaip man įdomus požiūri jūsų į tiesos sakymą smile.gif
ir tiesos skirstymas- patogi ir nepatogi smile.gif
niekad apie tai nesusimąsčiau net smile.gif
tiesa man yra viena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 20 rugpjūčio 2019 - 18:25

Del antro varianto labai sunku ka pasakyt,kol nesi susidures su tokia situacija..Atrodo dabar kristum kryzium ir rektum-pasakyciau pasakyciau,bet jei realiai butu tokia situacija...
As zinojau,kad LT kaimynes vyras eina na lieva...Nedaznai,pastovios neturejo,bet jei ji isvaziuodavo ilgesniam laikui,o tai budavo koki karta i 2-3 men,parsivezdavo kokia merga..

Bet tikrai nejau ir nesakiau..Manau ir ji pati itardavo,kad vyras neistikimas,tai jeigu jai tai gerai buvo...Nu o ka as buciau laimejus su tuo pasakymu..Butu isejus kokia kalba,gal ir buciau pasakius,bet tokiom temos su ja nesnekedavom..

Tiesa megstu..PAti irgi labai labai retai meluoju,nu buna kartais atveju,kai pagrazint reikia :B 

Atsakyti