Dabar i palepe daug vaikusku rubeliu keliauja. Savo gerai prasimeciau.. Dar yra keli stori megztiniai,kuriu neismeciau,bet nezinau ar dar nesiosiu..
Va kaip tik man klausimas toks iškilo.
Pvz. nebūna jums taip, kad nu pasikeičia stilius, skonis, elementariai ilgiau turėti vis dar geri rūbai nebetinka / nebepatinka ir juos atiduodat?
Aš tai neturiu kur jų sandėliuot, bet jeigu pvz. rūbą turiu kokius 2 - 3m. ir jau kokius metus jo nebeužsidėjau, nors nunešiot (ne panešiot, o būtent nunešiot) nespėjau, tai ką su juo daryt? Laikyt geresniems laikams, kaip kitiems priimtina?
Aš sekmadienį susitvarkiau savo visus darbo rūbus (pas mane darbe aprangos kodas taikomas, tai atitinkamai dalis spintos darbiniai rūbai būtent), megztinius visus (labai mėgstu tiek plonesnius lengvus megztukus, tiek storus rankų darbo didelius megztinius, tai va vien stori šeši man visą antresolės lentyną užima
), rankines (spintoj laikiau sumestas tiesiog, nors šiaip jų visiškai nebenaudoju iš esmės, bet va atiduot gaila - visos puikios, geros, o jei kada prireiks), vasarinius, proginius, slidinėjimo rūbus. Liko laisvalaikio, sporto ir namų rūbus susitvarkyt ir bus visiškai sutvarkyta spinta
Ir net iš tų kelių likusių lentynų rasiu ką išmest ar atiduot draugei / labdarai, nes nu tiesiog pasikeičia skonis, stilius, pritaikomumas rūbų, dydžiai ir pan.