Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

mickute - puikios lauktuvės iš draugės ir dar smagiau, kad patiko organizuotas savaitgalis  :wub: 

giega - paltas labai gražus, mano skonio  :wub: megztinis tai būtų puikus, jei ne tas logotipas per visą pilvą  :) 

Voque - ką skaitai šiuo metu? Aš kelias knygas skaitau (vieną namie, vieną darbe), tai abi kažkaip sunkiai einasi. Namie šią turiu https://www.knygos.l...-karta-uve-hjr/ , o darbe šią angliškai skaitau https://www.knygos.l...oka-xxi-amziui/

V-Rine - tai sakai baigėsi atostogos, baigėsi ir džiaugsmas apie viską?  :D 

BigBang - kaip jūs, kaip Šventojoj pailsėjot?  :)​ 

Atsakyti
Sveikos,

matėt vakar koks dangus buvo? ojej...va gerai kad su kate į lauką išėjau- o tai būčiau viso to ir nemačiusi.... smile.gif nes buvo grožis į kitą pusę nei kur mano langai.

Almost joooo biggrin.gif baigėsi atostogos baigėsi ir džiaugsmai smile.gif ir vasara jau baiginėjasi. Baisu kaip tas laikas lekia. Nors turėsiu dar kitą pirmad-antrad atostogas, tai bus ilgasis savaitgalis toks smile.gif

Pas mus avarija naktį buvo baisi, na mūsų rajone, nuo manęs gal už 10 km., žuvo suomių pora ir jų 3 vaikai sunkiai sužeisti. Siaubas. Važinėkit atsargiai ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 20 rugpjūčio 2019 - 10:08

Sveikos,

matėt vakar koks dangus buvo? ojej...va gerai kad su kate į lauką išėjau- o tai būčiau viso to ir nemačiusi.... nes buvo grožis į kitą pusę nei kur mano langai.

Almost joooo baigėsi atostogos baigėsi ir džiaugsmai. ir vasara jau baiginėjasi. Baisu kaip tas laikas lekia. Nors turėsiu dar kitą pirmad-antrad atostogas, tai bus ilgasis savaitgalis toks

Matėm matėm - prie jūros nuvažiavę buvom vakare saulėlydžio pažiūrėt  :D Gražu ir mūsų pusėj buvo  :wub: 

O va prašom, nu nėra viskas taip blogai, kaip atrodo, ane?  :D Kokia proga bus išeiginės?  :) 

Atsakyti

Labukas :) rytas ankstyvas, nuotaikos visai liuks, oras puikus, tai tikiuosi toks ir bus visas antradienis :rolleyes: va eisiu tuoj kavos, daug kavos, kas į kompaniją? :mirksiukas: 

Almost, šiuo metu skaitau JOJO Moyes “Vis dar aš”, tai daug esu perskaičius šios autorės, patinka rašymo stilius, patinka pačios istorijos, taip lengvai skaitosi :ax: 

Kitą savaitgalį MB jubiliejus, namuose švęsim, žmonių daug, tai jau prasideda galvojimai meniu, užduočių ir pan. Tai vakarais dabar tuo gyvenam, tokie smagūs rūpesčiai, bet tuo pačiu ir galvos skausmas :) 

Atsakyti

Labukas :) rytas ankstyvas, nuotaikos visai liuks, oras puikus, tai tikiuosi toks ir bus visas antradienis :rolleyes: va eisiu tuoj kavos, daug kavos, kas į kompaniją? :mirksiukas:

Almost, šiuo metu skaitau JOJO Moyes “Vis dar aš”, tai daug esu perskaičius šios autorės, patinka rašymo stilius, patinka pačios istorijos, taip lengvai skaitosi :ax:

Kitą savaitgalį MB jubiliejus, namuose švęsim, žmonių daug, tai jau prasideda galvojimai meniu, užduočių ir pan. Tai vakarais dabar tuo gyvenam, tokie smagūs rūpesčiai, bet tuo pačiu ir galvos skausmas :)

Aš kaip tik pasiėmiau ryto užkandį: graikiško jogurto, šiek tiek uogų, sėklų, granolos ir kaaaavooooos  :wub: Kadangi rytais namie pradėjau gerti šaltą juodą kavą su toniku, tai darbe būna pirmas karštos kavos puodelis  :D 

Aha, prisimenu, kad Tau patinka šita autorė  :) Aš dvi knygas jos skaičiau, tai pirma labai įtraukė, antra jau nebelabai, trečios va iš tos pačios serijos nebeskaičiau.

Oj jau gausi pasakot, ką priplanavus gamint, kaip švęsit - labai smalsu  :) Aš visai džiaugiuos, kad šįmet vėl gimtadienį švęsiu ne namie. Bet minėsim su draugais, kai grįšim, tai irgi reikės galvot kažką  :D  :D  :D Ar namie vaišes, ar kažkur eisim  :)​ 

Atsakyti
Vakar ir sesuo rode per skypa grazu dangu,paskui fb pilnas buvo biggrin.gif O as neziurejau,koks tas musu dangus vakar buvo..

Dabar i palepe daug vaikusku rubeliu keliauja biggrin.gif Savo gerai prasimeciau.. Dar yra keli stori megztiniai,kuriu neismeciau,bet nezinau ar dar nesiosiu..
Atsakyti

Dabar i palepe daug vaikusku rubeliu keliauja. Savo gerai prasimeciau.. Dar yra keli stori megztiniai,kuriu neismeciau,bet nezinau ar dar nesiosiu..

Va kaip tik man klausimas toks iškilo.

Pvz. nebūna jums taip, kad nu pasikeičia stilius, skonis, elementariai ilgiau turėti vis dar geri rūbai nebetinka / nebepatinka ir juos atiduodat?

Aš tai neturiu kur jų sandėliuot, bet jeigu pvz. rūbą turiu kokius 2 - 3m. ir jau kokius metus jo nebeužsidėjau, nors nunešiot (ne panešiot, o būtent nunešiot) nespėjau, tai ką su juo daryt? Laikyt geresniems laikams, kaip kitiems priimtina?  :D  Aš sekmadienį susitvarkiau savo visus darbo rūbus (pas mane darbe aprangos kodas taikomas, tai atitinkamai dalis spintos darbiniai rūbai būtent), megztinius visus (labai mėgstu tiek plonesnius lengvus megztukus, tiek storus rankų darbo didelius megztinius, tai va vien stori šeši man visą antresolės lentyną užima :D  :D  :D ), rankines (spintoj laikiau sumestas tiesiog, nors šiaip jų visiškai nebenaudoju iš esmės, bet va atiduot gaila - visos puikios, geros, o jei kada prireiks), vasarinius, proginius, slidinėjimo rūbus. Liko laisvalaikio, sporto ir namų rūbus susitvarkyt ir bus visiškai sutvarkyta spinta  :D Ir net iš tų kelių likusių lentynų rasiu ką išmest ar atiduot draugei / labdarai, nes nu tiesiog pasikeičia skonis, stilius, pritaikomumas rūbų, dydžiai ir pan.  :) 

Atsakyti
Klausėt dėl darbo- tai viskas gerai. Namuose gerai, darbe irgi gerai. Na aišku atostogos visada geriau, bet iš dalies smagu kad ir į darbą neini kaip į katrogą- viskas puiku ir ten smile.gif tik kartais pagalvoju kad ta diena ilga kabinete ir tiek daug ko nematai...tik kompas ir popierių šusnys....
Bet būti visada namuose, t.y. nedirbti. nenorėč ...smile.gif ne vien dėl finansų bet ir aplamai, dėl visko...

aš vakar vakare per baltijos kanalą žiūrėjau filmą kažkokį detektyvą "Mergina traukiny", toks ir psichologinis ir N14 ir aplamai...- . Tai žinokit taip įsijaučiau, toks sunkus buvo....dar ir šiandien vis mintys ten dar... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 20 rugpjūčio 2019 - 11:47

Almost, aš apie drabužius nelabai turiu ką pasisakyti, tikrai neturiu jų daug ir atsisveikinu be gailesčio, nes tai tik daiktas :) mokausi neapsikrauti, nelaikyti ir tikrai nesandėliuoju, o ypač po 2 ar 3 metus :rolleyes: turiu keletą suknelių, kurios pirktos gan senokai, bet jos klasikinės, tikrai tiks bet kada, tai va jas laikau, o šiaip neapsikraunam :) 

V-rine, aš kažkada šią knygą norėjau skaityti, bet taip ir nenusipirkau, tai filmą visai norėčiau pažiūrėti, gal net šiandien su SB :bigsmile: vertas dėmėsio? nors čia matyt toks keistas klausimas, nes vienam gali patikti, kitam ne :rolleyes:​ 

Atsakyti
tai vat. ką patartumėt.
Sitacija: turiu tokią draugę-labiau pažįstamą (neinam gerti veina pas kitą kavos, bet į metus kartą susitinkam su šeimom, o gatvėje susitikus po pusvalandį nupliurpiam). Jos sūnus kažkada "kabino" mano dukrą, bet maniškei jis nepatiko. Jis dabar turi kitą (dukros klasiokę). Išėję mokosi ir gyvena Vilniuje. Ta merga tipo mokosi kartu su man dukra tame pat fakultete tik kitoj specialybėj (tipo bankininkystę) ir tipo pavakariaus dirba banke. Visus metus tuo gyrėsi vis kaip jos marti sukas ir viskas fainai...tipo praktiką užsidirba ir jau po mokslų kalbina tik tame banke pasilikt..
Dukra sako nesimoko ji ten, ir ji tikrai ten nesimoko- na nebent dar lieka neakivaizdinis kuo labai abejoju..nors pasak tos draugės ji tikrai mokosi dieniniam.
Aš vakar ją sutikau ir pasakiau kad ji tikrai nesimoko jokios bankininkystės.... tai labai nustebo, tipo nu negali būt....
dabar pažiūrėjau kokiam banke dirba- dirba valymo firmoje...nu gal valo banką aš nežinau smile.gif
tai va ką noriu pasitart- jūs pasakytumėt savo draugei apie tą visą melą???? nors atrodo tiesiogiai manęs tai visai neliečia, bet kažkaip klausytis pasakų kaip sekasi pusmartei banke ir nieko nepasakyt tai vėl lyg apgavystė smile.gif ??
Atsakyti

Kad tik daiktas, tai pritariu tikrai  :) Bet man dažniausiai vis tiek gaila būna labai atsisakyt to daikto  :D Ale ką pastebėjau - man va spintos tvarkymas tai kaip savotiška meditacija, išsivalymas gaunasi. Nes išmesdama / atiduodama kažkokį seną rūbą tarsi baigiu reikalus su juo, nemoku kitaip paaiškint  :D Nu pvz. va prieš tris metus pirkus buvau Adatytė džemperius, sukneles. Kelias pasilikau, kelias atidaviau, nes nebe mano stiliaus, nusibodo, nebenoriu nešiot, laikyt, turėt. Draugė labai džiaugiasi nauju rūbu, o man lengviau, nes atsilaisvinau vietos ir gerą darbą padariau  :D 

"Mergina traukiny" filmą žiūrėjom su draugėm kino teatre, geras buvo, patiko man tikrai  :)​ 

Atsakyti

tai vat. ką patartumėt.

Dukra ne jos ir ne Tavo, tai ir reikalas ne Tavo  :) Jos sūnus, manau, tikrai viską žino kaip ir kas. Nesikiščiau. Kaip sakoma savo reikalų pirmiausia reikėtų žiūrėt, artimiausiais pasirūpint, jei paprašo patarimo / pagalbos, padėt norui ir galimybėms esant. Bet konkrečiai šiuo atveju tikrai nesikiščiau. Tu jau pakankamai užsiminei, jeigu moteriai būtų aktualu ir skirtumas būtų kažkoks - pasidomėtų pati. Dabar gi manau, kad absoliučiai ne Tavo reikalas  :)​ 

Atsakyti