Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

KOkiu nesamoniu prigaminai ???

Nebuvo jokių mišrainių, jokių kumpelių ir pan, gaminau gan sveikus patiekalus kaip tarkim burokėlių/apelsinų/ožkų sūrio salotas, taip pat lašišos/avokado salotas, sumuštinių pora rūšių, picikes su tunu, vištienos :) dar aišku ir šiaip visokių kramstukų turėjau, tai viskas susivalgė, liuks :rolleyes: 

Atsakyti

Labukas :) 

Ryte rašiau rašiau ir netaip kažką nuspaudžiau..ahmmm... :) supykau ant savęs ir daugiau neberašiau :D 

Šiande visa diena bėgime,darbas,po to į bazes važiavau,o jau kamščiai mieste,uch... :huh2:  Jaučiasi,kad visi po atostogų sugryžo miestan. Tada dar su Dukrom lėkėm pas Anytą pasisvečiuoti nes pasiilgom :wub:  Dabar sparnelius užmarinavau,ryt reiks išsikepti ryte,reik pabaigti savaitgaliui daiktus pakuoti,maudytis ir rytojaus šventei ruoštis,uch...vakaras darbingas laukia :D 

Atsakyti

Mickute7 neliūdėk baigėsi ši vasara,bus kita :D 

Almost,tai sakai puikiai laiką leidi su riedučiais :)  Fainai :wub: 

BigBang,su metinėmis Jus :wub:  

*Voque* įdomus ir skaniai skambantis meniu buvo :essen:  Kaip Tu? Gal kiek gerėja sveikata?

Mouette,ką Tu šiande gero nuveikiai?

Giega,kaip Tavo darbo diena?

Atsakyti

Ačiū R's už sveikinimą  :4u: 

O mes va buvom susitikime su mergyte savo. Panasu kad tarp kojyčių nieko neužugo :) Tik vat šiokių tokių naujienų turiu. Jau kitą savaitę ją turėsiu ne be pilvelyje o ant rankyčių. Daktarai dėl per mažo jos svorio(neaugimo) nusprendė kad man geriau yra skatint gimdymą. Pirmadienį guldo į ligoninę. Iš pradžių buvo šokas, dabar jau man šiek tiek nurimus pradeda galvytėj šviesėt nes buvo šokas kai pasakė :) Norėjau ankščiau, bet tikėjausi natūraliai ir pan, o čia gausis daug ankščiau ir su skatinimu.Tai va pupos, kitą savaitę būsiu mama  :wub:​ 

Atsakyti

Labas! :) 

Šiandien nuo ryto išvykus buvau, ką tik grįžau. Pusdienį praleidau fakultete savo, ruošėmės rytojaus eisenai, nes kaip žinia, mūsų universitetas per rugsėjo 1 žygiuoja su plakatais, dekoracijom per visą senamiestį :) Laukiu nesulaukiu! Vėliau susitikau su drauge, kuri šiaip studijuoja užsieny, bet parvykus vasarai į Lietuvą. :)

BigBang, kokios naujienos!!! :wub: 

Einu skaityti toliau, ką prirašėt per dieną :)​ 

Atsakyti

Voque, sveikatėlės Tau! :4u: 

BigBang, su metinėmis! :) 

O aš einu patinginiauti, nes kada gi dar, jei ne šiandien :rolleyes:​ 

Atsakyti

Ačiū R's už sveikinimą  :4u:

O mes va buvom susitikime su mergyte savo. Panasu kad tarp kojyčių nieko neužugo :) Tik vat šiokių tokių naujienų turiu. Jau kitą savaitę ją turėsiu ne be pilvelyje o ant rankyčių. Daktarai dėl per mažo jos svorio(neaugimo) nusprendė kad man geriau yra skatint gimdymą. Pirmadienį guldo į ligoninę. Iš pradžių buvo šokas, dabar jau man šiek tiek nurimus pradeda galvytėj šviesėt nes buvo šokas kai pasakė :) Norėjau ankščiau, bet tikėjausi natūraliai ir pan, o čia gausis daug ankščiau ir su skatinimu.Tai va pupos, kitą savaitę būsiu mama  :wub:​ 

UI  :wub:  :wub:  o kada tau terminas turejo   buti ?  nu va metiniu proga ir dukryte supuosi  :wub:  :wub: 

Buvau minejus, kad bendradarbes dukra UK kur dvynuku laukiasi, tai jai spali terminas, bet 6 d pas daktarus ir jau skirs data kada skatins prades :bigsmile:  abi kartu  gimdysit  :P 

Atsakyti

Nebuvo jokių mišrainių, jokių kumpelių ir pan, gaminau gan sveikus patiekalus kaip tarkim burokėlių/apelsinų/ožkų sūrio salotas, taip pat lašišos/avokado salotas, sumuštinių pora rūšių, picikes su tunu, vištienos :) dar aišku ir šiaip visokių kramstukų turėjau, tai viskas susivalgė, liuks :rolleyes:

nu ir skanestu cia pas tave  :bigsmile:  as va turiu irgi  burokeliu su palesinais salotu recepta, vis  ruosiuosi kada pasidaryti. ar ir tu panasiai gaminai ? 

[URL=http://www.part.lt/perziura/1a9958fc34d69b57bdd4b8a7d48baa84265.jpg]1a9958fc34d69b57bdd4b8a7d48baa84265.jpg[/URL]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 31 rugpjūčio 2017 - 18:33

mickute - rugsejo 25 diena terminas ;) 

Atsakyti

mickute - rugsejo 25 diena terminas ;) 

na ir gerai, maziau laukimo  :P​ 

Atsakyti
Big bang 4u.gif Su dukra mane irgi pagulde i ligonine,nes svoris per mazas.. Gulejau beveik 2sav.. Nieko nedare,bet ir namo nebeleido.. Tik pasake,kad rugpj 15 gimdysiu noriu ar nenoriu biggrin.gif Taip ir buvo. Gime mazyte,tik 2700, sake gulesiu ilgai ligoninej,bet labai gerai valge,iskart svorio priaugo ir isleido mys namo po 2dienu mirksiukas.gif

Kokia cia ta mano diena biggrin.gif Normali mirksiukas.gif Labai daug dideliu deziu turejau,kad net neimiau ju,nes ir taip vos susitalpinau..
Dabar mastau eit i sporta ar tinget ax.gif Apranga kaip ir uzsidejau,bet dar ner musu treneres,vrl kazkas keicia..
Atsakyti

BigBang, kokia naujiena :bigsmile:  :wub: įsivaizduoju kaip lauki :wub: 

R's, tokia pati sveikata, bet viskas gerai, pasisaugosiu ir pasveiksiu :mirksiukas: 

Mickut, salotos iš burokėlio/apelsino/ožkos sūrio/graikiškų riešutų ir užpilo :ax: 

Vakarienei varškė su migdolų sviestu ir šilauogėm, nieko daugiau nesinori kažkaip :) 

Atsakyti