Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

labas rytelis 

Atsakyti

Aš kavinuosi, eisiu greit ruoštis baliukui, suknelę tokią paprastą juodą nusipirkau, tai puikiai tiks ir kokiai kitai progai ar šiaip kažkur išeit :) 

Nuo pat ryto lyja be perstojo, tamsu lauke, drėgna, rudenėlis :rolleyes: 

Atsakyti

Sveikos! :) Aš ne per seniausiai papusryčiavus/papietavus, nes miegojau nežmoniškai ilgai :D 

Vakar turėjom oficialią dalį iki popiet, per paradą prarėkiau balsą, šiandien užkimus gerokai, bet buvo be galo smagu :wub: Vėliau vakare susitikom visi bare, pasibuvom, bet kokią 2 grįžau namo, nes ir šiaip po ilgos dienos pervargus buvau, tai svajojau tik apie miegą :angel_not:  

Eisiu dabar ką nors prasmingo namie nuveikti :)​ 

Atsakyti

Mes apsipirkinejom, mazylei mazesniu rubeliu pirkt vaziavom :) dar mazesniu pampersiuku. Persidejau savo ligonines tase siek tiek. Rytoj langus planuojam issivalyt, mb is lauko as is vidaus, dar sake vonia jis issveis, zodziu susitvarkysim namus pries isvaziuojant pirmaidieni :) 

Atsakyti

NA ka,apsishopinau biski biggrin.gif TKMaxxe dvejus Geox batus nusipirkau mirksiukas.gif Vienus batelius,vienus jau tokius rudeninius,bet neaukstus,iki kauliuku mirksiukas.gif Dar maudimke uzsakyta gavau is Guess,nors vasara ir baiges biggrin.gif
Atvare draugai,issirukinon zuvi,ziurim kase mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u:  

Penktadieni buvo mano sunenas su zmonike atvare, na tai  pavakarojom truputuka :P  kazkur po 1 isvaziavo jaunimas namo. na tai vakar leidom sau issimiegoti, patinginiauti, prisikepiau vistytes, aisku krepsini vakare ziurejom, dabar jau keliames, leksim biskeli iki darbo kelioms valandoms, labai jau  gamybos vadovas prase, tai tiek to, ilgai nebusim  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Labas rytas ;)

krepsini ir mes vakar ziurejom, manau ir snd ziuresim :) kol kas stebiu, bet jau kita sav neiseis :) 

Atsakyti
Labukas

Vyrai is pat ankstyvo ryto isvare zvejot,o mes su drauge dabar atvaziavom biggrin.gif Ai pabusimgrynam ore biggrin.gif Kol kas nieko nepagavo..
Atsakyti

Sveikos! :)

Šiandien toliau tupiu namie, niekur lįst nesinori, per daug namų išsiilgusi buvau :D 

Atvažiuos draugė po keletos valandų, nori padažyti mane :D bandomasis triušis būsiu :) 

Atsakyti

Sveikos :) ir mes po visų balių, po visų šventimų šiandien namie :rolleyes: gaminu maisto, visko daug, kad nereikėtų ir būtų ramu kokias tris dienas :) 

Vakar jubiliejus liuks, kažkur apie 2 grįžom, tai šiandien leidau sau iki 9 pamiegoti, tuomet iki parduotuvės ėjau apsipirkti ir tikiuos spėti viską iki krepšinio, kad ramiai žiūrėti galėtumėm :) 

Atsakyti

Voque kaip tavo sveikatele ?

Atsakyti
Zvejai nieko nepagavo biggrin.gif Mes su drauge po muska pasivaiksciojom-grybai tik musmires ir dar kelmuciu matem,bet as ju nepazistu,tai meimem biggrin.gif Dabar kavinukej pasosedejom,einam link vyru,vaziuosim namo kases ziuret biggrin.gif
Atsakyti