labas rytelis
Aš kavinuosi, eisiu greit ruoštis baliukui, suknelę tokią paprastą juodą nusipirkau, tai puikiai tiks ir kokiai kitai progai ar šiaip kažkur išeit
Nuo pat ryto lyja be perstojo, tamsu lauke, drėgna, rudenėlis
Sveikos! Aš ne per seniausiai papusryčiavus/papietavus, nes miegojau nežmoniškai ilgai
Vakar turėjom oficialią dalį iki popiet, per paradą prarėkiau balsą, šiandien užkimus gerokai, bet buvo be galo smagu Vėliau vakare susitikom visi bare, pasibuvom, bet kokią 2 grįžau namo, nes ir šiaip po ilgos dienos pervargus buvau, tai svajojau tik apie miegą
Eisiu dabar ką nors prasmingo namie nuveikti
Mes apsipirkinejom, mazylei mazesniu rubeliu pirkt vaziavom dar mazesniu pampersiuku. Persidejau savo ligonines tase siek tiek. Rytoj langus planuojam issivalyt, mb is lauko as is vidaus, dar sake vonia jis issveis, zodziu susitvarkysim namus pries isvaziuojant pirmaidieni
NA ka,apsishopinau biski

Atvare draugai,issirukinon zuvi,ziurim kase

Labas rytas
Penktadieni buvo mano sunenas su zmonike atvare, na tai pavakarojom truputuka kazkur po 1 isvaziavo jaunimas namo. na tai vakar leidom sau issimiegoti, patinginiauti, prisikepiau vistytes, aisku krepsini vakare ziurejom, dabar jau keliames, leksim biskeli iki darbo kelioms valandoms, labai jau gamybos vadovas prase, tai tiek to, ilgai nebusim
Labas rytas ;)
krepsini ir mes vakar ziurejom, manau ir snd ziuresim kol kas stebiu, bet jau kita sav neiseis
Vyrai is pat ankstyvo ryto isvare zvejot,o mes su drauge dabar atvaziavom

Sveikos!
Šiandien toliau tupiu namie, niekur lįst nesinori, per daug namų išsiilgusi buvau
Atvažiuos draugė po keletos valandų, nori padažyti mane bandomasis triušis būsiu
Sveikos ir mes po visų balių, po visų šventimų šiandien namie
gaminu maisto, visko daug, kad nereikėtų ir būtų ramu kokias tris dienas
Vakar jubiliejus liuks, kažkur apie 2 grįžom, tai šiandien leidau sau iki 9 pamiegoti, tuomet iki parduotuvės ėjau apsipirkti ir tikiuos spėti viską iki krepšinio, kad ramiai žiūrėti galėtumėm
Voque kaip tavo sveikatele ?